kaos...

snart börjar jag grina


Deluxemiddag

Jobbet var hur kul som helst :) Dagen gick fort men nu är det korvstoppning på hög nivå, allt för att lära sig så fort som möjligt. Vet vad jag kommer att ha att göra när jag får dötid, @ flyget på fredag till exempel. Läsa, läsa och åter läsa.

När jag kom "hem" så hade Nathalie lagat en deluxemiddag utan dess like. Fläskfilé med pommes och min nya favvosås. Godisgott som faen.

Ska och kolla på en lägenhet nu med Nathalie-Fett nice. Rund säng och grejer, jenjen likes!


Mot Ving och Kungsholmen

Är lite tidig, så jag tänkte att jag ska uppdatera innan jag åker. Måste köpa ramlösa på vägen-är så himla sugen på det. Jag sjukt förväntansfull och nyfiken på vad som komma skall. Efter jobbet ska jag nog åka o kolla på ett alt till boende. Är ganska trött men hoppas att det ska gå bra. Kanske kör den vanliga "nicken"-nej, det får jag verkligen inte! Inte här, Inte på Ving, inte på mitt nya jobb.

Hörs ikväll, Hadeeee


Flytt

Snoozade på tok för länge imorse än vad som var tänkt. Hade glömt att jag lovat Jonas att klippa sig innan jag åkte. Som tur var så hjälpte mami mig att packa den snortunga väskan. Kl 14 skulle vi o äta jullunch iaf, glad är jag att jag fått någon julmat detta år. Efter lunchen åkte vi till busstationen eftersom bussen gick 16.00 mot Umeå. Väl på flygplatsen så fick jag veta att SAS INTE är någon flyttfirma?! Jaså inte?! Hade övervikt utan dess like, tur att surgubben föll för min charm. Vägen till Nathalie var inte den roligaste med 38 kilo packningen. Helst inte när det är fördelat på 3 och man ska gå i trappor, eller åka hiss som luktar PISS!!

Nu ska jag iaf sova efter en ordagrant hektisk dag.. Imorgon börjar jag mitt nya jobb.


last night in skellhell

Sista kvällen i skell spenderade jag med Jonas och Malin på bästa möjliga vis. Vi såg två filmer-en som var HEMSK! Förnamnet var hemskt och efter var skit. Ska jag bo inneboende hos en Arash nu skulle jag bajsa ner mig. Andra filmen var king-en tecknad, som jag vill se igen *haha*. Jag som aldrig varit för tecknade filmer men som sagt den här var king. Efter de så ramlade jag sönder knäet. Ska aldrig mer gå i en trappa och slå på ljudet på mobilen. PLATT FALL, kan man säga att det var.

Idag har jag kanske inte riktigt hunnit allt det jag skulle göra men en del..



Göra mig KLAR! x
Träffa Sara x
Ärenden på stan x
Skriva ut biljetter och diverse papper måste göra imorgon, el nu
Söka lägenheter x
Packa /
Städa mitt rum
Pussa på Polly x


Åh...

...snart börjar jag grina, och då kommer jag inte att kunna sluta. Jag lägger mig o vilar en stund och hoppas att någon kontaktat mig gällande ledig lägenhet eller alt att det finns någon med namnet Dafina, och att hon verkligen har en lägenhet.

fred


Ja det är sant,

Jag är vaken kl 08.20 en lördag. Ska iväg och träffa Sara innan hon börjar jobbet idag. Skulle helst vilja ta och packa ner henne i min väska så att hon följer med till Stockholm. Har en hel del grejer att göra idag,

Göra mig KLAR!
Träffa Sara
Ärenden på stan
Skriva ut biljetter och diverse papper
Söka lägenheter
Packa
Städa mitt rum
Pussa på Polly

Kul att jag precis spillde kaffe i hela mitt ansikte!!!?


julklappar, yes indeed

Av världens bästa och mysigaste mamman!!! Shoppat nästan hela dagen. M var den som för första gången sa men ska vi gå dit, och dit, dit-dit, och dit. Kände bara hur armarna blev längre och längre.. Bästa köpet? Hm... båda stövlarna var jättefina, kappan var sjukt fin, sen var allt annat mer än välbehövligt också! Fett nöjd med årets julklappar! Nu behöver jag inte komma hem något till jul, *hahaha*


H&Ms nyheter.......

Vad ska man säga?! Jag vet vad jag hade spenderat min lön på om jag hade fått någon! ÄLSKA H&M!



Allt detta från H&M, jag vet att det borde finnas lag på hur mycket snyggt man får ta in på en o samma gång. ;)


En månad kvar till julafton..

Jag får ont i magen när jag tänker på det. Jag kommer till 99 % fira den dagen ensam i storstaden. Har jag tur så kan inte Nathalie och Metin åka hem heller, *haha*. Helst skulle jag vilja vara hos MoM med hela släkten och få god godare godast mat och massa julklappar. + att Polly skulle få hoppa omkring i kartonger, papper och snören. Mys. Näe, nu plågar jag mig själv genom att drömma mig bort. Kan ju bli intressant att fira jul ensam, då lär det bli plättar eller något annat icke typisk julmat..



Har stått och slagit in julklappar i mängder, 90 radior, 350 olivoljor (både igår och idag) och sen några knivar.. Går som inte att inte tänka på jul då. Ska även kirra en spellista på Spotify med jullåtar... några tips på bra jullåtar kanske?

Har inte bara ont i magen för att det är julafton om en månad... har även träningsvärk i sinne. Kan varken hosta, skratta eller nysa.


 Precis när jag skrivit klart inlägget hör jag "JENNIFER, KOM TILLBAKA". Mamma skrek... Jag hade slagit in 6 knivsätt trodde jag... men i de 6 kartongerna så var det x30. Så jag fick öppna paket och sen slå om dem... Gör om, gör rätt kan man säga.


träningsvärk yaa

var o tränade med mami igår. Mina vader tar ooooooooooont!!!


Hope

Hittade biljetter på mellandagarna för S att komma hit. 1500 svenska riksdaler kostar det... Jag hoppas så innerligt att vi får fira nyår tillsammans i Sve, min födelsedag och hans födelsedag. *Hahaha* han kommer dock att frysa ihjäl stackarn :) Saker som så många andra kan ta för givet annars...
Kärlek <3


Dra mig baklänges...

Lagt ut annons ang lägga i storstaaan. Första som hör av sig är ett peddo, då blir man inte så uppkäftig att söka lägga längre. "Har du pojkvän? Du kanske kan komma över så att jag och du kan ha lite kul". Ursäkta vad sa du !?


Kan ju erkänna att efter peddot upprepat vad han sa om att han ville ha lite kul med mig så la jag på luren. 20 min senare ringer peddot upp igen och undrar om jag kan ringa till honom, HELL NO! Då får han vänta länge om vi säger så... och lägenheten som han pratade om, existerar nog inte ens. Vilka psykon det finns. Blir ju inte att hyra ett rum av en främling i första taget iaf.

Spegel, spegel..

När jag väl somnade igår så vaknade jag aldrig igen, Eller jag vaknade till liv när jag egentligen skulle vara på Falmark. Fattar inte hur jag INTE kunde ha vaknat?! Ställde 4 alarm för att jag hade saker att göra innan jag åkte... Så blev inte fallet. Kastade mig upp ur sängen innan jag ens fattat att jag borde klä på mig! Jag var dock rätt slut som artist igår.

Skämmes. Jag gjorde i alla fall en kaka igår som jag tror vägde upp att jag var sen.


mys ?


Mysfaktor 1000, från H&M, 299 sek !

Söndag




Ska och besöka pappa, han har man inte sett på över halvår så det blir väldigt kewl :)


king dag

...dagen börjades med en försovning som hette duga, det var nog bara pga den roliga drömmen. Så då fick det bli stress istället, eftersom jag hade en tid att passa. Mötte upp Sara på busstorget sen gick vi i några affärer bara för att skumkolla eftersom jag inte har ett öre på kontot. Sen följdes det av kaffe och jävligt mycket snack, sånt roligt snack så att man inte kan sluta. Tiden gick... Efter kaffet åkte vi till morön för att kolla om det fanns några biljetter till kvällens bio. Tur (?) hade vi... kanske inte med platsvalet men att det ens fanns några som var brevid varandra. Det var min dag...Önskar att alla kunde vara som denna! Tack! Tack även Harry Potter, filmen var helt klart godkänd.


Ny dag, nya möjligheter

Minns att jag tyckte att du var en fantastisk *a**a tidigare, att du ställde upp för mig på den tiden. På den tiden när jag inte ville ta ansvar, på den tiden jag ljög och var ansvarslös. Inte undra på att du passade mig bra på den tiden när man ser vad du har skapat idag. Att inte behöva ta ansvar för varken det man säger eller gör i handlingar. Nu är jag enbart tacksam för den smisk jag fått och att jag kommit så mycket längre än vad båda ni har gjort. Önskar bara att det fanns mer ryggrad än så.

Ny dag, nya möjligheter...


Härliga fredag

Dagen började med att skjutsa mami o Görre till flyget, vilket börjar bli en vana *haha*. Det var ju kanske inte så kul att de åkte iväg men som sagt så börjar man vara van att vara ensam. Sen träffade jag en "gammal vän" (?) NOT. Som inte kunde tala för sig själv så det var en lite "mystisk" erfarenhet.

Efter det så hängde jag med Solen. Vi skvallrade och jag klippte hennes hår, hon blev fett fin. Nu väntar mer trevligheter med Noah som ska sminka mig. Kanske han kan lära mig något nytt. Jesus Amalia vad kul detta ska bli!!


...

Idag har jag varit alldeles grinfärdig hela dagen, satt och hulkade på mitt rum ett tag. Kunde inte fortsätta men jag kände att det inte var nog. Så fort jag började tänka så började det svida i ögonen av tårar. Besviken och ledsen av många anledningar.

Hoppas att det räcker för ett tag... jävla november.


Kl.16.16 ringde 08-55......

Så ringde min nya arbetskollega Anna från Ving för att meddela att jag (JAG EN AV FLERA HUNDRA) fått jobbet som säljare. Nu fattas bara en lägenhet och ett extraknäck. Ska försöka lägga ut en annons under morgondagen ang lägenhet. Extraknäck får jag försöka hitta på plats.

Kul att jag o mamma pratade på lunchen angående när vi trodde att de skulle höra av sig, OM de skulle höra av sig. Mamma sa att om man inte skulle få jobbet att de inte skulle höra av sig alls, och att de i bästa fall kunde skicka ett brev.

Efter lunchen hade jag möte på arbetsförmedlingen dvs kl. 13.00. Tror ni inte att kvinnan i fråga hade dubbelbokat "vilket sker ibland". Så jag fick snällt sitta och vänta till 13.50 på min tur. Efter mötet var jag förbi salongen för att se hur resultatet blivit.

Ikväll har vi varit på middag hos mormor och morfar för att fira dubbelt upp.

Konstigt det kommer att vara att bo i Sthlm...långt borta men 1 timme hem med flyg. Självklart kommer jag att sakna alla hemma här. Om alla här kunde flytta med skulle det vara perf.

NATTA


shit!??

Vart ska jag börja?! Nathalie slå på din telefon!!!!
Glädjerus, tills jag inser att jag har ingen att dela glädjen med,* hahaha*


Önskelista




Jag är king på att skriva önskelista, med andra ord så är den riktigt lång ;)


november - skit ?

Depp depp depp depp, och nej inte Johnny Depp. Depp-perioden har börjat! Sömnproblem och vaknar ofta av att jag antingen grinar eller svettas. Det är ju som kul? Känns som om jag står vi ett vägskäl och vet inte vart jag ska gå... antar att det visar sig väldigt snart.

Sk eller St?
S eller V?

Vill att S ska komma, och då menar jag verkligen nu. Är less på det här, att ringa-att han är så nära just under samtalen men så fort man lagt på, är han så långt borta. Få lukta på honom, krama han, kolla på honom när han sover :( Nej, det blir inte...inte än och Gud vet när det blir (?) Prisa dig om han får komma innan decembers slut...

ÖVER OCH SKIT


Oslo baby

Efter många om och men fick vi åka hela vägen till Oslo. Hämtade hyrbilen på Oslos flygplats och därefter åkte vi till hotellet. Grinfärdiga efter alla felkörningar (sick att köra i Norge, har man väl kört fel så går det varken att vända om eller att hitta tillbaka) så kom vi fram till hotellet.

Lördag var det tidig morgon för utsällning, dagen gick fort och det hände något hela tiden. Fick träffa kattfolk som man inte sett på länge, väldigt kul. Vip-treatment under hela lördagen vill jag lova.

Söndag (Pappas dag) var man utslut efter lördagen... men det var bara att upp och hoppa. Myskväll, med världsgod middag på hotellet och somnade till hollywoodfruarna.

Imorse fick jag sovmorgon till kl 8.00 och därefter världens jumbofrukost :) Resan hem gick smidigt (?) och bra (?). Vi är i alla fall hemkomna med alla 4 katterna och oss själva så jag klagar inte. Arlanda borde bli som Gardermoen. Stor och väldigt fin flygplats i jämförelse med arn!!
Tack för helgen mami!


död

Igår när jag åkte från Cityterminalen till Arlanda satt jag o tänkte på att det är ganska häftigt att vi andas utan att vi tänker på det. 5 timmar senare så ligger jag i mitt rum och kippar efter andan. Astma släng dig i väggen, det här var 100 ggr värre och känslan var som att andas genom ett knappnålshuvud. Jag svettades, och fick ont i huvudet av ansträngning-Jag tänkte ringa 112 för jag trodde jag skulle dö.  
Nu har jag sovit över 13 timmar men är fortfarande helt slut. Undra hur detta ska gå...


Sjuk .

Sovit skit och mår verkligen skit. Försett mig på honungsvatten 3 dagar nu. Inatt vaknade jag av att jag svettade, kunde inte andas osv. Fick spader igår när jag la mig eftersom att det enbart prasslade när jag skulle andas. Och hur jag än låg kändes det som om jag inte fick någon luft alls. Tur att man var pigg på intervjun iaf.... Hur ska man få bort äckelslämmet ur kroppen-för det sitter i princip fast.

Nu vill jag bara hem, hem och hem. Hade velat lägga mig i sängen och dö hela helgen, men så blir ej fallet. Norge here I come.


wi wi wiii (?)

Ving ringde precis och vill träffa mig igen imorgon !! IH?!
Vad ska jag nu visa dem? Att jag är bättre än bäst?!

Stockholm erbjuder bättre väder idag än igår, vilket vi alla är glada över!

4 månader idag då ?
LOVE


oh happy day !

Har sovit som en björn kan jag meddela med några få uppvak, men det är liksom något som numera hör till vardagen. Vaknade 08.25 så då steg jag upp o sminkade mig, drack honungsvatten och förberedde mig inför intervjun. Sen efter ett tag inser klanten Nilsson att jag glömt min ögonfransböjare-OH NO jag vet men jag ser inte klok ut när jag inte har den. Det är som en snickare utan hammare... Får hoppas att Anna tycker om mig som person och att hon ville se mer av mitt katastrofjag. Iaf så var det fett oväder när jag gick från Nathalie till t-banan... Det regnade som svin och rakt in i ansiktet på mig, när jag steg av på Thorildsplan så haglade det som stryk. Frågade efter vägen och det var sjukt nära. Hitta.se kan slänga sig i väggen... Var på kontoret ca 25 minuter i elva. Anna som skulle intervjua mig var klar tidigare med personen innan så jag fick mer tid än vad som egentligen var tänkt. Något jag lärt mig av ??? någon-inte tror jag att det var från varken pappa eller mamma men det var att alltid komma i tid eller innan. Eller så är det bara något tix jag har fått för mig... Blir stressad av tanken att vara sen så jag stressar i 190 och gör ALLT för att komma i tid. Intervjun gick bra, Galet och nu menar jag galet fint kontor. Det var som att vara i utlandet när man befann sig där... Borde göras ett repotage om det finaste kontoret ever.

Efter intervjun så var det i princip snöstorm ute så jag åkte tillbaka till Mariatorget med en gång. M låg och sov o N snokade på internet. Jag kände och känner mig sjukt krasslig så det blir lugnt för min del med halstabletter och honungsvatten så att jag är frisk innan helgen. Jaasi sen vaknde M upp och då begav vi oss på upptäcksfärd, han fick peka vart han ville åka så då åkte vi till Fittja till en turk-mat-butik. Fett kewl... dock var Fittja mer ghetto än vad jag kunnat ana. Jag kissade typ ner mig när vi steg av tunnelbanan.

Åh jag älskar Stockholm, jag älskar tanken att alltid få njuta av vackra byggnader, att alltid få åka tunnelbana, att inte alla känner alla på både gott och ont, att det är stort och extremt, att jobba med något jag både är bra och trivs med. Jag hoppas att det här är början på något riktigt bra.


Fu'kingj*vlaArlanda

Undra hur mycket dötid som spenderas på Arlanda per dag?! För det är nog en del tid som man skulle kunna spendera på bra mycket bättre sätt. Mardrömsresan ner iaf, o nu snackar vi genom tiderna. Får sitta i mitten, bara det är illa nog. För då kan man inte sova-iaf inte jag som slappnar av ut i varenda nervtråd i kroppen, och då är det ju en RISK att huvudet åker åt ngt håll. Iaf på min vänstra sida sitter en kille i tonåren som sjunger dödsmusik riktat mot fönstret och pratar med sig själv. Och en gång frågade han mig om jag brukar dricka lightdrycker eller tugga lighttuggummin. Vad har han med de o göra tänkte jag, eller ser jag bara allmänt fet ut så att jag borde (?). Han ville iaf ge mig info om att det var huuuuuuuuuuuuuuuur farligt som helst och att det borde man verkligen inte göra. På min högra sida har jag en tvåbarnsmamma till två tvillingpojkar som skrek utan dess like, Det var liksom ingen risk att jag skulle kunna somna på den här flygningen. Jag är SVINtrött.

Jag vill krypa ner i en gosig säng.... och glad är jag att älsklingen håller mig sällskap för ingen vill ha en date med mig iaf!


Vem kan svara på ?

Varför man inte föddes svinrik? Eller vad man ska spela på lotto? Eller vilken triss man ska ta för att vinna högsta vinsten? Vore tacksam för svar ;)

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3QNARQRTUUFO0M1Q

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3QOJN91O7I99OR78

Monday, and I´m in love


Upp o hoppa

Ska upp och terrorisera arbetsförmedlingen nu. Först dusch, frukost, smink, hår o hämta Görres bil. Senare blir det lite mer packning och skriva ut cvn. Ska inte ligga på latsidan här inte...

För övrigt hatar jag gårdagen. Tur att den nu är glömd och idag är det en ny dag med nya möjligheter! Love


sommarens "resorb"

Även fast man var helt död, zombie, bakis, inte på humör så när man hörde den här låten så flippade hela ens värld till det bättre. Jag hade nästan glömt bort hur mycket jag älskade den här låten-tills de började spela en annan version som sög, då man knappt kunde lyssna på den alls.

Och inte tala om dansen jag och Micaela körde till den , tillåt mig småle HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

 


Hittar man på en lördag som denna ?



Har varit vaken sen 04.30 imorse, och är inte så farligt trött måste jag erkänna. Men lägger jag till mig riktigt bekvämt så somnar jag säkert. Åkte iaf o handlade åt min förkylda bror - då behöver man tydligen nässpray och 2 liter cola. Så det fixade lillasyster, efter det blev jag bjuden på fika av Lars - Muy trevligt! Kvällen avnjutes hemma. Tagg inför Sthlm känner jag, och imorgon kommer min mami hem,  YEY !!! Pussspuss


Julklappstips

Hittade den snyggaste plattången ever, den är lika snygg som den är bra. Bara själva förpackningen gör att man vill ha den,



så önska på tjejer och killar!!!


Skit-arbetsförmedlingen

Ringde dem 2 ggr för att höra hur jag ska gå till väga, säger att jag kommer på en gång för att fixa resan ner. När jag kommer in så möts jag av en efterbliven brud som säger "vad behöver du hjälp med för vi har nämligen tänkt gå hem nu".
-Ehhhhhhhhh jaha jag har ringt två ggr redan och vet vad som ska göras men det finns inget ni kan göra nu eller?
-Nej vi hade ju som tänkt gå hem.
-HAAADE!!!

Ska vara extra dryg på måndag..............den dyraste resan den mest obekväma tiden. Venta o seee....

ETT STEG I RÄTT RIKTNING

Blir en del stavfel och skit när man är så här pass trött och hyper. Somnade kring 20.30 och vaknade kl 02.00 o sen dess har jag blundat några ggr men inte sovit en blund. Aja, efter ett långt drömmande om äggmackor så bestämmer jag mig 07.30 att göra de älsklingsgoda mackorna med varm blåbärssoppa. Mums. Dammsög och annat fix sen la jag mig o slappa i sängen. Såg på kenza och tyra show, låg och fnissade en del för mig själv tills jag får det eeeeeeeeeeeeeefterlängtade samtalet. Klirr i kassan tänker jag när det nalkas intervju på tisdag. Det här fixar jag och jobbet ska jag bara ha! Om inte faller jag på backen och grinar, reser mig upp, torkar bort slasken (som det förmodligen är på Sthlms gator) och går vidare med livet.

Det sjuka är att jag mest varit inställd på det här jobbet ända sedan jag hittade annonsen. Jag tror att det kommer att vara som fisken i vattnet, handen i handsken eller whatever - Jag kommer att vara king och sälja resor som smör. That´s how I do, Ving!!! Tisdag 11.00-håller alla tummarna för mig. Nu ska jag kirra gratisresa till Sthlm!

Tidig kväll känner jag efter att ha läst igenom inlägget.

Har inte ork med det här...

Imorgon blir en bättre dag.






Allt eller inget, peace


IHHH!!!!

...nu gäller det! Går inte det här vägen får du rida hit på din nya homie!!!


Askul den här dagen skulle vi till Konakli för att hälsa på S bror, hans fru och deras dotter. När vi kliver av bussen dör jag av skratt för då kommer en oldie med kamelen och åsnan. S var livrädd men bara för att jag skulle få min bild så fick han stå ut !!! Hahaha* Han frågade kamelens husse om han kunde bitas :D Det var fint tycker jag !


hahaha vad pysslar jag med?!

TO DIE FOR !

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3Q1B6AU0E82S9U27

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=648087

Om någon har en krona över så vet ni vad ni ska spendera den på! M to the -JAMI!!!


RSS 2.0