Du..

Tack för svaret ;)


Som..

jag har LÄNGTAT !!! Jag o Cissi åkte på lunchen för att kolla om det lilla jävla lappen hade kommit. Ingen bra inställning men se på F, DEN HADE KOMMIT ! Kl.11.38 bestämde JAG att vi skulle köra till R-fors för att hämta paketet. Fort gick det kanske inte eftersom det ÖSregnar här idag. Men till slut så :)
Vill bara beställa meeeer...men får lugna mig till efter Sthlm...


me like me like ;)

Då..

var det en ny dag...nya möjligheter ?
Allsång ikväll och Hollywood hairstyle ;) Hoppas bara jag håller mig vaken ... Får så svårt att somna annars. Eller är det något annat som gör att jag inte kan sova ? Tror nästan det...

Hoppashoppas jag har fått den lilla lilla lappen men som betyder så mycket ;)

Om prick 6 månader fyller jag 20 :D Längtar.
Thaimiddag imorgon.


The voice

Sthlm

i mitt <3. Nu är det bokat o klart :D

Helgen... Fredag var det mys sen Sigrid, Kåffe in o sen avslutade vi med Olles. Trevlig kväll...skumt.

Lördag var det upp i tid sen åkte jag Göran o mammi till Piteå. Skulle känna på känslan o se lite folk. När vi kom till Piteå så var det näst intill omöjligt att hitta en parkeringsplats. Till slut efter att ha åkt ett varv runt stan så hittade vi en liten ficka. In på området där det kryllade av folk ! Det var galet..med folk, barnvagnar och hundar. En snabbshopping sen blev det att äta en langos efter de hemgång. Trött som jag var somnade jag....inte konstigt när regnet slog ner. Dvs öster ner...
Kom hem kring 15.30..la mig då i sängen...ringde runt. Ingen ville med till Piteå längre eftersom det regnade...:(

Kring 21.45 kom Emelie o hennes mor o far o hämtade mig eftersom vi skulle få skjuts till stan där förfesten var i full gång. I en sjuuukt fin lägenhet brevid gamla bion grand. Var där till kring 00.30 ... Olles sen. Trevligt. Sedan max .....
Söndag = stugan. Taccos till middag sedan hem med bussen 21.20. Idag jobb mellan 07.20-16.20.

vad..

händer ikväll ?

Skön dag iaf. Vaknade av att solen sken genom fönstret. Upp o hoppa 11.20 för att ringa o terrorisera mamma. Ville att hon skulle hämta mig så jag fick komma o sola o bada i stugan. Strålande, Göran var redan i stan så jag fick åka med han ut till boviken. Lunch, sol, bad, glass = allt vad en strålande sommardag ska innehålla :D

Hem igen via pompei så jag fick mig min pasta ;)

Vad händer nu ?

tråkj*vel.

Har...

Har haft en sjuuukt tråkig dag idag. Har näst intill inte lyft en fingret. ALLA har jobbat. Torsdag 26:e juli har nog varit den mest tråkiga dagen i mitt liv.
Jag är djuriskt hungrig... En kycklingsallad skulle sitta fint.

Imorgon ? Vad händer? Öldrickande?? :)

Pdol lördag.

Sängen nu ?
ÅH


shit..

ÅSKAN GÅR och jag sitter här ...

Igår kom jag fram kl. 19.30 till stan...Gick till Jullebullan som jobbade på bion. Växlade några ord och en tung väska. Sedan kom Cissi med hennes bonusmamma som skulle skjutsa oss till Emelie. Där redan Lalle o Emelie befann sig. Hungrig som jag var gick jag till Mama mia. Rycker i dörren men de hade stängt 5 min innan vi kom. Surt. Gick tillbaka o började hälla i mig vinet...Det slutade ju som det gjorde. Vi var där o hade riktigt trevligt fram till kl ? Gick till stat...Kom in i bastun. Bra musik, mycket folk, o ja hur det nu ska vara på ett uteställe. Hällde i mig två rosa pantern. = Jenkan blev full, mycket full. Gick ut o kände att jag inte kunde stå stadigt då var det dags att bege sig hem. 01.30 ? när jag kommer ut så ligger Angelica på backen med foten i högläge o blod, en massa blod. Hon hade fått en glasbit i benet ? / foten ?. Skickade ett sms 03.39 där det stod "Lilla gumman du är stark". Fick mig ett gott skratt när jag vaknade..:D For iaf hem .... för att jag var för onykter . Det är enda gången, sista gången.


Tagga pdol då ;)
Film ikväll...

Illailla...

bra el dåligt

De va 2 päron i ett träd. En dag ramlade ett päron ner,
då sa den andra: moget?
image16

Jag tror att jag har tråkigt på jobbet. Eller så var den lite rolig ?
Jag räknar minutrar tills jag får gå hem. !

Idag är det inte...

en helt vanlig dag. Idag är det den 25:e juli och pärlornas pärla fyller 19 år idag. Enda jag säger är GRATTIS EMPAN !!!


Klockan ringde....klockan var 05.50 ? Jag förstod till en början absolut inte varför. Men efter några sekunders tillvaknande insåg jag att jag skulle vara tvungen att stiga upp ut min sköna säng och gå ner till tvättstugan. Det var nämligen en annan i huset som bokat från kl. 14.00 igår till 22.00 igårkväll. INTE nog med de hade han bokat från kl. 08.00-11.00 idag. Panik när jag insåg att jag inte skulle ha några kläder med mig till Skell men då hade jag den briljanta (?) idén att stiga upp o tvätta innan jobbet.

Nu är jag iaf på jobbet till 17.00 ... Fest ikväll ;)

Ge...

mig sakerna från asos ?? Hoppas de kommer idag lr imorgon... tror dock inte att det kommer att gå så fort. Blä.

Ikväll bjuds på allsång i lägenheten och tvättstugan.

Imorgon bjuds på jobb, kalas, utgång o hem :) Blir bra med strålande sol imorgon när jag ska sitta instängd på jobbet. (?) Vore bättre om den stora solen kom på torsdag ist. Inte ska jag få ha sån tur inte.

Minutrarna går sakta idag...jävligt sakta.

Jag

är bjuden på kalas imorgon. Utgång på station också :) Jag längtar.

Trött

baaara trött.
En kort reume av helgen. Fredag sova i stugan. 12 timmars sömn, vilket jag behövde. Jobb 10.00-16.00. Efter de var det stress till lägenheten för att göra sig iordning för fest i stugan. När jag kom till stugan ca 17.15 så var hela La familia där redan. God mat bjöds det på i mängder, dricka, efterrätt och nattamat.

Mer slingor på Malin, söndamorgon. Efter de väntade ett långt hår på Tobias som skulle bort. Stress till Skell eftersom Moffe fyllde några år. God middag o tårta...

Hem 18.45 med bussen som var proppat full... Hemma i Bygdeå 20.30... Film väntade kl. 21.00 = Skicka vidare.

Trött som ett as idag... Jobb mellan 8.00-17.00 ;)

12

timmars sömn satt inte helt fel. Jobb mellan 10.00 - 16.00. Sen är det hem till lägenheten och göra sig iordning för stugfest. Det blir tempo 190. Köra ut till stugan o börja hinka sen då ;)

Sova där men skell imorgon ? Visade sol imorgon... och jag håller tummar och tår för att detta ska slå in.


Hoppas alla får en trevlig kväll !!

En

helt underbar dag :)
Upp tidigt i ottan för att duscha o göra mig i ordning för en stan dag i umeå. Avresa 07.10 från Bygdeå till Umeå busstation. Somnade på bussen så det gick snabbt så var vi var framme. Gick till salongen på en gång... Fick i uppdrag att köra ut till Laxviken hämta en pärm och komma tillbaka innan 09.00. På grund av min dröm här i veckan så var jag väldigt rädd om körkortet så körde 100 när det var 110 osv... När jag efter MÅNGA om och men kommer fram till huset inser jag att om jag inte stämplar på vägen hem så hinner jag inte. Det var stressen tillbaka till salongen... Var framme 09.02. Klippning av Vanessa väntade :) Skönt att få prata av sig lite o bli uppdaterad om vad som händer...
Efter klippningen gjorde jag lite rätt för mig. Sen kom Cissi kl.12.00 med bussen. Gick geneast till Tre kronor för att äta Döners kyckling med ris. Efter de var det snabbshopping. Det var Ja eller nej eller så gick man ut ur butiken. Cissi skulle nämligen hem 14.20. Tillbaka till salongen = uppdrag.

Pappa hämtade mig kl.15.00 för att sedan åka till Coop och systemet. Sedan körde jag hem....TRÖTT.

Stugan och middag. Efter middagen skulle jag kleta lite blonderingsmedel i systers hår =) Jag blir BÄTTRE och BÄTTRE ;D mohahaha*
La mig 21.00.

Kom..

hem o slog mig ner i soffan framför tvn där Project runway visades. Började tvivla mer o mer på om jag verkligen skulle orka gå ut i skell. Kring 21.50 får jag ett samtal som var mer eller mindre sjukt stressat, fick inte mycket betänketid och inte mycket sagt... kanske var de som gjorde att jag bestämde mig för att åka med. En helt sjuuuuuuk färd senare så var jag hemma hos Julia. Där hade Lavlin, Jonas, Ante, Soheil o självklart Julia redan börjat festa. En snabb uppfräshning (?) ... Om man nu kan kalla det de. Kasta i mig lite dricka sen var det stressen ut till station. Lång kö väntade men efter lite väntade så kom vi in.
Resultat av kvällen, Min klänning gick sönder för andra gången på samma ställe, Det är SEXIGT att tjejer är kaxiga, Stations toaletter nere är MYCKET fräshare, Jag är som ett in ut på toan, Jag kan inte ha pengar o börsen utan att jag måste spendera dem m.m. Finns så mycket att skriva men jag tror inte ni vill veta hälften.

Romantisk natt för två hos Jules. 4 timmars sömn... Man kan ju bara ana vad vi gjorde av den resterande tiden.
Sjukt rolig morgon...Har nog aldrig haft så kul en morgon när jag varit så trött. "Men Julia hur ser du ut ?!" Julia svarar sin far på tal, "Ska du säga har du sett dig själv !?". ELLER ngt liknande...vi minns inte hur det var.

Gick med Julia till hennes jobb sen var det bara att sätta sig på bussen på väg till Umeå...men ett stopp i Blygdeå. For hem o fikade sen var det jobb kl. 11.00-17.00.

Klippa pappa efter jobbet o sen tv o mys.
Klipp kl. 09.00 imorgon ;)

Jag säger det igen, Jag är fan kär i mig själv och vi ska gifta oss ikväll.

mitt nya ;) bara för att jag är så braaa...

Jag

vill festa ;D

väder..

Smhi ljuger 24/7. Man kan ju helt enkelt inte lita på dem längre... Det visas strålande sol på lördag vilket gör mig en gnutta ledsen. Iofs skulle jag inte tro på dem...men.

Jobbar till 21 idag.. :( Det suger fetdase...
Imorgon är det jobb mellan kl. 11-17 sen klippa pappa.
Fredag, Klipp kl. 09.00 sen stan ensam :( Tråk. Sommaren blev inte som jag tänkt mig tror jag..

Såg "So you think you can dance" igår...Jag grät. Först var det en kille som förlorat ett ben som dansade...Han beättade att han inte alls skulle vara vid livet idag men ...mirakel. Naw han var så duktig :(
En annan tjej hade förlorat armen i en bilolycka. Hon gick vidare till Las Vegas. Snacka om livsgläde! Frågan är bara om det är sånna saker som ska behövas för att inse vad livet är värt ?
<3
Saknar Mico :(

slutar...

snart.
Ska beställa från asos :D melike melike!

Skön dag i sinne. Dock mindre kul när jag vaknade imorse. Någon klampade upp i trappuppgången som om det vore en mördare. Jag har iaf sussat gott.

Klippa pappa på torsdag.

Hadeeeeee !

Om

det hade varit så väl. En gubbe ringde kl. 20.00 och trodde att klockan var åtta på morgonen. *haha* Medans han skyllde på att det var så ljust ute så satt jag och höll i hakan. Han blev till och med arg när jag sa att kontoret hade stängt. VA??!!!?!! REDAN????!! utbrast han. :D Allt bra galet...


En annan gubbe har ringt och gråtit i telefonen eftersom att han var utelåst. Jag sitter dock 100 mil ifrån och kan inget göra. Jag snyftade dock inte alls i medlidande vilket jag brukar göra. Jag blev mer arg på grund av att han var näst intill döv. Tur att jag jobbar ensammen ikväll.

Dagen började men att min snälla bror kom o väckte mig kl.06.20. Såg tv i 20 min innan jag klev in i duschen. Fika, städa, bädda, packa till sluuuut var kl. 07.45, då jag började traska mot moröhöjden där bussen skulle gå mot stan. Från stan gick bussen 08.20 mot Bygdeå så jag hann med gott o väl. Framme i Bygdeå inhandlade jag mat m.m. Gick till lägenheten med min tunga packning och min lätta (?) kasse. Efter de väntades 1 och 1/2 timmes solning. Kl. 11.35 gick jag in för att förbereda mig till jobbet. Började nämligen kl. 12.00 idag. Till kl. 21.00. Ett väldigt drygt pass men idag har det gott bra.

Förresten så såg jag att en till storvinst delats ut i Bygdeå..inte 45 miljoner men endå. 300 tusen skulle inte sitta helt fel må jag erkänna ;)

Ska hem o se tv och städa...famför allt städa ur mitt huvud...

väldigt

dumt beslutat.
Igår var jag med Jules. Mys hos henne o film Blood in blood out. Jag vet inte vad vi kom fram till, om den var bra lr
på tok för gangster.
*vissel* fick ett sms mitt i filmen om att gabbe ville ha skjuts. Ingen bil när hon skickade smset men en bil senare var vi på väg o hämta upp hon o Maria som var och festade hos Krister ( Gabbes o Cissis pappa). Vidare till station där de skulle av. Jag o Julia tillbaka till Olanders. Fixade o donade... ;) In till stan för att handla. Stötte då på Gabbe o Maria som festat färdigt. Drivein på max, morön, stan............OSV.

Död, flytta.
Våga chansa eller våga inte chansa.
Dumt, bara dumt...

Tiden

går sakta, säkert vet jag inte ?

Ikväll packa, städa, ghost / bounce.

Vad säger man ?

Grått

och trist. Vädret förändrar sig inte...men enligt rapporter ska det klarna till imorgon. Det gillas !
Jobb idag 08.00-17.00. Hem o städa lite o se film. Höst i New York visas ikväll... ska nog kunna klämma fram en flod tårar.



"Så när men endå så långt borta."
Jag gav upp.

Trött

efter vakandet i lördags. Somnade igår kring 13.00-16.15. Duschade för att piggna till för att pigg var det sista jag var igår. Tog bussen till Blygdeå kl.18.45, framme var jag kl.20.00. Hem och äta middag sen se "den gröna milen" såg inte hela eftersom den slutade kl.00.25. La mig 23.00. Sov till 07.00 sen upp för att jobba kl.08.00-17.00. Dagen har gått riktigt fort för att vara en arbetsdag. Me like me like.

Bära eller brista...

If you love something let it go,
if it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was.

Helgen

flööög förbi. Nykter, inte så mkt gjort, tråkigt väder helg har det varit. Nu väntar en ny arbetsvecka ! wie ?

Fredag, Kinaresturang med Lalle o Emelie. Vid stängningsdags gick vi till bion för att picka upp Julia och Ida. Gick hem till Julia o gjorde oss i ordning. Kring 22.30 (?) gick vi till calles. Trevligt folk o stämningen på topp. Begav oss 00.55 till Balzac. Trevlig timme där inne dock ovärd eftersom min jacka blev stulen. Mindre kul. Hem sen o sov....

Lördag, Sov till 10.30 sedan följde jag med mamma ut till Boviken. Kollade på en film sen hem o sova 2 timmar. Agerade taxi åt mamma o göran igår... under tiden de var på festen så hann jag med mycket ? Förfest i ursviken, skjutsa dem till stan, Cissi, skjutsa. Ja det är kul ...

och du ? Leker.

friday

Tidig morgon imorse 07.05. Göra mig klar inför en dags arbete o farväl till far o Lena som skulle till Skell för att spela golf. Fikade sedan, ringa samtal o packa ihop mina saker. Ta "minibussen" till jobbet. Började 08.40. Skönt med gofika o fredag. Skell 18.10. Middag, film, hem. Skönt med en lugn helg känner jag.. särskilt om det ska vara skitväder. Det var ett bra tag sen nu..
Varför får det inte vara fint väder när jag är ledig för !?!?!? INTE min sommar.



Alla jobbar eller så är de borta. Det är sjukt tråkigt...

Saknar mico !
Saknar mami :(

Idag

är det en underbar dag, underbart väder och underbart lite tid kvar av arbetsdagen. Det är även underbart bra program på tv ikväll också. JAG GILLARE !

Strålande sol ute och jag avundas alla som ligger ute en sån här dag.
Min dag har varit bra . Har din ? Vill du veta varför min dag varit så bra ?
Det ska jag svara på... Dagen har varit prima pga av fritidsresor. Jag har hittat resan som jag ska bege mig på den 15:e augusti. Jag har gruvat min för att söka ledigt men det gick bättre än susen.

Efter jobbet ska jag hem till pappa o Lena, sätta mig i solen och äta middag. Ikväll ska jag ha tv kväll med 3:an. -Ensam. Det blir kanske mindre mysigt...
image8

JAG SKA UTOMLANDS !

var festivalen över för detta år... Mycket livemusik, öl, cider, 3 liter vin, dans, langos m.m. Det var trevlig stämning även fastän vädret inte riktigt var på topp.

Söndagen var riktigt tröttsam. Spenderade större delen av dagen i stugan där det bjöds på strömming :)
Måndag steg upp tidigt tidigt för att fixa till mig innan jobbet och fara och fara o handla frukost och lunch. Tur som jag har så var jag på Ica en timme för tidigt och skulle inte hinna till jobbet i tid om jag väntade till kl.09.00. Vände hem, la mig i soffan och kollade på the voice ett tag.

Efter jobbet var jag helt slut i huvudet så jag somnade två timmar i soffan. Tvättade två tvättar under tiden...

Jobb idag också 08.40-17.40 :( Tråk. NU när solen och värmen anlänt...då suger det att sitta instängd vid en dator. Nästa sommar dock ? ;)

Jag ska försöka få ledigt v. 32-33 innan skolan började. Det blir kanske skönt. Om jag nu FÅR ledigt...skulle vara min vanliga otur..


RSS 2.0