Detta ...

kommer att bli bästa nyårs dudes !!!!!!!!!!!!!!!!

God morgon..

eller god dag kanske? Mamma kom stormandes in i mitt rum och slet upp persiennerna där kring 13.00. Alltid lika skönt att vakna på grund av mammas sköna morgonstämma. Eller ?

Happ, idag var det nyårsafton. Jag blir mindre o mindre taggad inför kvällen. Har ju inte ens någon aning om vart vi ska vara? + att det är storm ute så ute är det sista stället man vill vara på. Kanske slutar hemma med min förkylda mor + en liter vin och några cider. Då ska jag ge igen för gårdagen...då är det hon som ska få skavsår i öronen.

pusspusspusspusspusspuss

TITTA HIT?!!!

Jag skulle vilja ha er läsares kommentarer om bloggen?
Hiss eller diss? ;)

för övrigt så har kvällen varit rätt lugn... solning med Jules. På Sun tan var det gaaalet mycket folk. Alla kanske vill vara bruna och fina på nyårsafton. Fortfarande inga planer inför morgondagen, vilket känns väldigt tråkigt.

Ett år sen var jag i Thai nu...Där papicolo, broricolo m.fl är just nu.

På tal om utlandet så åker min moricolo o görrecolo till Västindien på torsdag. Jag tror att de tror att jag inte vill vara med dem eftersom att en efter en flyr.... hum.
Jag behöver sömn.
pusspusspusspusspusspuss

Pimpat...

min blogg hela eftermiddagen... Det blev kanske inte bra men iaf bättre än tidigare. Det var som att varje gång man såg min blogg så ångrade man att man ens kollade. Det var ganska illa.

För övrigt så ljög jag tidigare, eller lurades...det var iaf inte meningen att ljuga. Hade fått min avi så jag kunde hämta mobilen. Springer in på Ica av ren lycka. Ställer mig i kön o hoppas att det ska gå fort för de andra så jag får hålla i mitt barn. När jag kommer fram till kassan flinar killen åt mig när han läst på papperet, 2/1 säger han åt mig. Jag fattar Noll, Zero, Nothing = 0 ! Han säger åter igen: 2 januari får du tidigast hämta ut paketet och flinar. Han log inte, han flinade.
 
Jag blev arg, jag är arg.
Ge mig en solning o allt blir bra.


Jag kräver tydligen lite mer.
puss?

Mobilen...

har valt att komma till mammi ;)
Alkoholen är fixad.
Klänningen fanns i garderoben.

Inombordaren är kvar...
Om jag blir brunare återstår att se...

Fågel Roger...

Jävla skitskitskitskit!!!!!!!!!!!!!!! Mobilen verkar vara i Spånge????????????? Om det finns ngt som heter så?!?!?!?!? O vad är det för ställe?????? Varför är den hellre där än med sin mammi ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GE MIG EN KLÄNNING!!!!!!!!!!!!!!!
Kunde inte sova igår heller !!!!!!!!!!! LÅG spritt språngande vaken 05.10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sämst.nu

Inte en enda ljuvlig plan inför nyårsafton. Visst att jag tycker att det är överskattat MEN man borde ha någonstans att vara och en klänning ! Eftersom jag är i Skellhell så har jag inte min garderob här o det innebär att jag inte har några klänningar heller. Dagen har gått åt till att försöka hitta en blåsa i denna lilla stad...utan resultat. Att beställa en från internet har jag inte tid med...........................................

Min blivande dotter/son har inte kommit idag... jag hoppas att morgondagen blir en bättre dag. Då ska,
min enorma planet (inombordare) ha trollats bort,
en klänning ska finnas till hands,
min mobil ska ha kommit,
alkohol på kylning
och jag ska bli så sjukt brun efter 20 min i solariet.
pusspusspusspuss


Weehooo...

Skulle vara nykter o köra igår men det slutade att jag var dragen på station. Fin planering... skulle mest egentligen dra till Umeå o fira Jules kompis. Meeen planeringen sprack när jag vaknade 15.10 o Jules ännu senare..

Igår möttes vi upp på Ica där vi försökte dra en snabb planeringöver kvällen. Åkte till Calles där jag  var i ca 20 min för att sedan hälsa på en gammal goding majs. Där var det fest med spel (man skulle vinna majsans fribiljett), o mycket snack men lite verkstad. Utgång någon gång efter 12 ? Det var trevligt..Efterfest med Subwaymackor/kakor...jag somnade.

Jag älskar min säng... har sovit till 16.30...
Jag älskar ännu mer att jag får min mobil imorgon. pusspusspusspusspuss

18:e juli...

så skrev jag: Samsung Soul, geeee mig !!!!!!!!!!! Jordens snyggaste mobil. Skulle behandla den som ett barn om den vore min.

Och ja gott folk, det ska jag göra !
pusspusspusspuss

Samsung Soul...

Äntligen har jag tagit tummen ur o beställt min snygging. Det har ju gått ett bra tag o hela tiden har jag velat ha min soul. Nu är det dock på väg hem till mami och när snön har smält ska jag gräva ner min äckliga sony ericsson. Nu kan den sluta stängas av under samtalen o vara avstängd för evigt...Sen kommer någon om 100 år hitta den o undra vad det är för ful mobil. Lovley. Tack papi !

Louis Vuitton...

Då var julafton avklarad för det här året... Dagen börjar med att jag vaknar först av alla. Första gången det har hänt det här året.. 11.30 smög jag mig upp för trappen för att sen väcka mami med en morgonpresent. Paketet bestod av en bok som inte är så rumsren *hehe*. Stressen sen för att göra sig iordning eftersom att vi skulle åka till kyrkan klockan 13.00. Där fick jag min julstämning som jag saknat ett bra tag... "Kören från himlen" som så fint mamma kallade dem sjöng också fantastiskt bra. Kanske inte var så svårt att lista ut när de blir kallade kören från himlen... Då kan det ju som inte vara dåligt? Efter det skulle vi ut på uppdrag. Mormor o Morfar fick en tv i julklapp av barnen + respektive och den skulle vi smuggla in i huset eftersom det annars var ganska lätt att lista ut...Vi lyckades iaf strålande...

Vi var bjudna till mormor och morfar kl 15.00. Såg lite av Kalle sen var det julbordet som väntade. Åt alldeles för mycket som vanligt men det hör ju som till. Efter middagen var det julklappsutdelning. Jag fick äran att vara tomte vilket var en helt ny erfarenhet..

Många fina julklappar senare så ska jag gå o sova nu.

pusspusspusspusspuss

JuicyCouture dress,

ja tack! Testade den igår och den var alldeles underbar... som en klänning på slottet, helt enkelt underbar. Underskattad.se.

Middag från Wok and roll. Det vanliga, tack. Det är så gott att man aldrig vill att det ska ta slut. Från första till sista tuggan, yummie. Efter det väntade film, Taken. Nu ni alla som sett Felon...Den är ingenting jämfört med Taken. SE DEN !

Romantisk middag för två eller... fyra.

En julklappshög där ingen julklapp var till mig. Har man varit dum under året då ? Eller så är det mina klappar som kommer sist ;)

Det..

är nog bara killar som läser min blogg eftersom ingen ville ha en soldier. Inte hittade jag någon soldier när jag var på corona i fredags hlr.. Utgång med brudarna i umeå. Förfesten ägde rum hos Julla ;) Det var sjukt mkt bra musik o galet mkt folk ... Somnade med M, där vi hade en mysig morgon tillsammans. Jag lagade kokta makaroner när vi kom hem också. Romantiskt.

Lördag ville jag helst dö. Satte mig på bussen 14.15. Surfade runt på mobilen eftersom det är gratis nu under helgerna, sen dog jag. Kom fram, stress till majs, klippte eva, majsan och nina. Middag, äckelvin, utgång, sjukt mycket folk ute, halvtimmes kö, hungrig, trött osv.

Idag sov jag till 14.30. Solat med jules...

snart jul.

Den...

som inte ser Felon är dum i hela huvudet.

Började...

dagen med att höra att städerskan var utanför mitt sovrum med dammsugaren. Hon hade lika gärna kunnat komma o dammsuga mitt öra för den elektroniska varelsen levde om ngt så fruktansvärt. Jag får damp av dammsugarljudet om ni inte redan visste det om mig... men jag kan inte gärna gå upp o säga åt henne. Hon gör ju bara sitt jobb. Sen kommer mamma med hennes ljuva hönsstämma o började skrika att jag skulle upp och hoppa för att hjälpa henne med att slå in julklappar. Sen vänder hon sig om och skriker igen "HÖR DU VAD JAG SÄGER?!?!". Det var då jag svarade nej jag hör bara vad du skriker. Sen tänkte jag en massa dumma tankar o hjälpte henne med julklapparna. Det var ju som så synd om henne igår när hon ena sekunden var uppe o skrek som en galen o andra sekunden låg hon i sängen o bossade över att jag skulle hämta papper, sänka volymen i vardagsrummet osv. Om jag sa nej så svarade hon att tänk om jag dog nu så skulle du ångra dig... Vilket ledde till att hon fick som hon ville.

Sitter o kollar runt på youtube... hittade ett gammalt klipp som jules visade mig för 100 år sedan när vi båda var singlar o dreglade över http://www.youtube.com/watch?v=wSREkIYJr8U . Nu är det bara så att Anthony är min men BC är singel o söker en tjej. Han har många nice moves som ni kan se, så försten att kommentera bloggen får han.
 
PEACE

Sov...

i princip hela dagen idag. Vaknade kring 13.30. Illa? Imorgon ska jag upp o gå en sväng på stan lr hur det nu var. Har suttit hela kvällen o kollat på min kärlek chrissan...Vi ska bli tillsammans, han vet bara inte om det än. WI. Så 23:e janne blir det du o jag min kärlek. (?) Hum...

Sov gott.

Ocoolt...

Jag o Gabbe sitter nere o ser bodyguard (?). Mamma skulle sova men det låter som om hon har rockkonsert på övervåningen. Sen börjar vi höra ett riktigt avnjutande ljud. När hela kroppen kväljer av sig själv och en massa utpustande stön. Sen när en hel wok blandat med saltsyra, vin och loka slår i toaletten. = Ren spya. Inte en gång och inte två utan kanske 222 gånger har hon kräkts nu, lillmamma. Jag tycker så sjukt synd om henne eftersom hon har en massa jobb kvar innan jul... Det betyder att jag kommer att ställa väckaren för att slå in julklappar imorgon. Mamma mia...

Utlandssjukan...

Sitter o kollar på resor till utlandet för sommaren 2009. Sicko... blir inte frisk på resorna... Verkar bara att kunna gå att åka 2 veckor med alla. Vi vill ju åka längre...4 veckor, 35 dagar... varför står det med om det inte ens går. Sicko. Idag hade jag min sista psykologilektion innan jul.. Idag fick jag med andra ord jullov. Lovley ;) G i psykologi A, puss på den. Skit tråkig kurs... som jag trodde skulle vara rolig. G i samhällsen också btw - fick jag veta igår på STAN.

middag nu.
film ikväll.
puss

Mot alla odds...

Så steg jag upp kl 04.40 imorse för att åka till skoljäveln för att se en rutten film !!!! Nu har jag hål till jag vet inte när och det känns så ovärt att jag borde aldrig ha stigit upp. Tjolahopp... Är ingen annan från min klass här heller som jag kan fördriva tiden med. Kul att det var jag som var osäker på om jag skulle hit o Mico skulle ha ngn genomgång för prov. När jag ringde henne imorse så tryckte hon av... Gissar att hon ligger i sin dubbelsäng o fiser.
VAD LESS JAG BLIR !!! Världens mest ovärda dag. Pax åka hem o sova.
kyss i arslet

Infinity...

Skola imorgon då...två lektioner. Känns sjukt ovärt att ens åka dit men...Hoppas dock att få ngt gjort på mitt hål där imellan...Rellen, lr kanske gå ett varv runt väst på stan.
+Spanskt besök idag.
+Gossip Girl.
+Julia är hemma.
+Sanningens ögonblick.
+Bleka tänderna.

-Stiga upp tidigt morgon.

Wi wi wi wi wi!!!

Nu har jag INGET mer kvar att göra i skolan innan jul. Allt skulle vara klart igår... 2 inlämningar och ett prov. Så är det när man slappat till tidigare...
Eller Rellen har jag kvar men det kunde också vara klar v 2. Jag ska dock göra klart den nästa vecka så att jag kan slappna av under julledigheten. På tal om jul så längtar jag att se vissa ansikten under jul... De flesta kommer ju "hem". Wi.

Igår var det idolfinal, oväntad att Kevin vann? Nope.
Ikväll är det julbord på scandic, yummie.

onsdags hade några från klassen julavslutning på 2 våningar. Det var kul. Väldigt kul. Hade dock klarat mig utan att gå upp på scen, utan att låssas vara Micaela Wester, utan att sjunga O helga natt. Hämnden var inte så ljuv...

Sv

Nu får vi väll se vart det här leder? Hoppas kan man ju... för tro gör man tydligen i kyrkan.
Hejs.

RSS 2.0