En...

sjukt negativ nyhet för min del. K! Dags för mig att lära mig en läxa kanske...
O en positiv...Åker till sthlm imorgon. ;)

Beyonce-If I were a boy

Puss på den låten.
Tråkiga söndag. Får inte ens se Gossip Girl ikväll...Eftersom faderskapet inte har 5an. Aja...jag kan ägna mig åt att räkna ner dagarna tills vi åker till Alanya i sommar. KKKKKKKK?!?!!!!!!?!?!?!??!

Lösvikts...

godis. Yummie. Har tryckt i mig godis hela förmiddagen...
Efter frukosten så hade vi a la salong hemma hos pappa. Färgning av fransar o bryn både på Lena och Malin. Igår var det födelse/farvälmiddag. Eller kanske mer hejdå för 4-5 månader framåt... Lena och pappa lämnar oss på torsdag. De ska flytta till deras andra hem i Thailand och de kommer inte hem förrän i slutet av februari.

Alla Alanyaplaner är verkligen helt nergrävda nu. Känns dock lockade att åka från sthlm nästa helg... Men det är mycket som är lockande. Monki är helt galet lockande :D Så jag o Micalele min alkisvän ger oss av till veckan. Stockholm väntar på oss och våra pengar?. Om man då hade några... Vet iaf ett par pumps jag vill ha som kostar ? Närmare 1000 kr. Nitar på klacken. Mjau.


Britney Spears-Womanizer

Trött...

på att den senaste veckan varit som en bergodalbana hela tiden.
Trött på att du är så konstig.
Trött på att det är lov.
Trött.

Sthlm på lovet? Skulle vara kuljul.

Trodde...

inte att det kunde blir värre än vad det var sist jag skrev... Avslutades med att Micos pass var/är borta. Igår efter skolan så åkte vi till Corona för att söka passhelvetet. Hade en god känsla i magen om att vi skulle hitta/få tillbaka det. Går upp för trapporna inne på Corona...Hörde musiken dunka. Började direkt tänka på A. Oväntat ? Iaf möts vi av en pers som hjälper oss. Han kommer tillbaka med ett pass i handen o jag blev så glad att jag trodde att jag skulle kissa på mig. Inte hennes...det var en ful bryds. Fuck me. Vi gick i skogen utanför o sökte...inget pass.

Åker till stan. Hoppet var dött, torkat, 0 existens.

Kommer hem till Mico...M bestämmer sig för att köpa ett prov. pass. Jag blir överlycklig. Vi bestämmer oss för att boka idag efter våran korta skoldag. Jag åker hem packar, bokar om tvättiden osv...

Fuck me. Idag finns det inga resor kvar varken från Umeå eller Skell... Jag åker till Sthlm i helgen.
Fuck me. Jag är bara arg.

jag...

tänker ju inte ens le på ett år... Det var helt enkelt (enkelt?) inte meningen.
Nu snart är min vistelse över i skell.
Happ....vad händer på höstlovet dårå?
i ide.

hejdå...

Alanya.
M´s pass kan ju ta o komma fram. Det är ju typ INTE roligt längre...
fuck off and die


jag..

råkade glömma...

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reunion mellan dessa två lr vad... Jag ska filma o lägga upp. Så någon gång efter den 30:e ;)

Efes smakar faktiskt kladdkaka. ;)

I love you...

...and you love me
You make me happy 1, 2, 3.
Vengaboys-Take me to the city

Varje dag, varje minut hittar jag mer o mer som påminner mig om A. Jag vet att jag skulle sluta prata,tänka på det men det är lite förändrat nu. Glöm mitt förra inlägg jag har fått ett svar som knäcker alla. Svaret löd : Kan inte ringa upp nu vi måste fara!! Hur mycket har dom sänkts?? Eftersom dudelinan som skrev det inte bangade förra gången hon skrev så lr ngn annan gång vi snackat om att göra crazygrejer så tror jag knappast hon bangar på detta heller.
Om en vecka...
Hermes house band-Que sera sera

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS


Än...

så länge har ingen svarat "ÄR DET SANT SKOJAR DU?!?!?!" el. " SHIT VI BOKAR NU!!!!". Inte heller ringt upp o svarat "fan va bra att du kollat, nu ska vi boka." Näe jag har ju som inte fått ngt svar alls... Ska man skratta eller gråta då ? Jag har tagit alternativ 2 dvs gråta tills den 23:e kl 10.00. De där 5 minutrarna mellan 09.55-10.00 ska jag gråta så att jag inte kan gråta för resten av mitt liv. Jag kommer inte heller snacka om A i resten av mitt liv...

Alla kan ju bara sluta hoppas... Man mår bäst av det. Det vet vi...Du o jag.
Stan idag med momma ? Näe hon skulle ju bara ligga 5 min till...det har gått en 20 min nu.
Fuckyou hej

Basshunter-Camilla

Det fattas bara Istanblue, ett paket Anadolu, tjejerna o sist men inte minst Alanya. Om vi åker så är vi packade precis i denna sek. Isf festade vi gårdagen (skulle vara våran första kväll) och då skulle vi vara fulla på varandras spritångor i denn stund. Jag i mina hallåa tjejer har som ett "ge och ta" förhållande till varandra... Jag blir full på micos ångor, Tilda av mina o Mico av Tildas.

Veckan har varit störd. Måndag spårade ur tidigt eftersom jag o Mico hade lite fuffens för oss. Tisdag blev jobb o sen kväll pga av subway o turksnack, Onsdag skola o sen fest. ! En o en halv liter vin senare så låg M o snackade i nattmössan, Jag spenderade pengarna på samtal, kunde knappt prata...var mest sludder

Har hela veckan trott att resan skulle ha varit bokad vid det här laget men det är den TYVÄRR inte.

No face...

no name, no number...

Då var som helgen helt enkelt över. Dagen har bestått av mys i sängen, pjamas, ansiktsmasker, roadtrip till Drängsmark, rakat katterna, kollat på bilder från A, ätit middag, kollat resor, msn o slö.

Imorgon ska väckaren åter ställas. Buss o jobb som ska passas in i mitt kära schema. Pengar som ska jobbas in för cashen de tas i A.

Veckan i övrigt ser ut som skola, jobb, förhoppningsvis färga håret, utveckosamtal, mera jobb, o förhoppningsvis boka resa sen är det hips vips helg igen. Sista helgen innan avresa? ;) JA jag hoppas som ett grisansikte att vi ska åka på höstlovet. O puss för det.

Imorgon ska jag åka från skell till umeå kl 10.00?!?!?! Vilken jävla sovmorgon...NOT.

Jag hatar att tänka på framtiden...hat åt framtid.

Mitt kära...

turkiet. 12 dagar kvar ? Jag känner nu när det är lördag så har jag alldeles för mycket tid för att tänka. Annars i veckan har jag hållit mig sysselsatt hela tiden vilket har gjort att mina tankar hållit sig borta från dessa ljuvliga tankar. Mer när det är lördag får man sova precis hur länge man vill, man har inga måsten, man kan göra hur många ansiktsmasker i rad som man vill, man kan få veckopeng om man har tur, man kan äta godis just bara därför att det är lördag. WI.

Imorgon är det gräsliga söndag. Det betyder Umeå-Utbildning-pengar.

Forgive me!

Redan så har en vecka gått... tiden går helt sjukt fort. Snart är det studenten o innan dess är det en massa som ska ordnas, tänkas över osv... Galenskap. Låt mig stanna upp tiden o få njuta ett tag. Det går så fort att man hinner inte det..
3 veckor i A = alldeles för lite.

En veckas praktik är över nu. Har varit där jag alltid varit på kära Wish. V pratade med en kund om mig idag...fick mig en tankeställare...Har varit på Wish i 4 år nu ? För 4 år sedan var jag där varje dag. Galenskap det med. 13 dagar = A?

Har jobbat på Online i veckan...både måndag och igår torsdag. Igår blev jag befodrad? Eller vad säger man ? Jag blev erbjuden bättre jobb så nu ska jag på utbildning på söndag. Cash = A?

Åkte till Skell idag...ska vara här till söndagförmiddag. Puss för det. Det är över två månader sen sist jag var här... Allt är sig likt utom att det är jävligt mkt kallare o mörkare. Värme = A?

Mysa med katterna, se film o vänta tills mamma kommer hem står på schemat för denna fredagkväll. 13 dagar kvar ? Rape me. = A?

Åka ?

åka eller åka ? Det finns ju inte på världskartan att jag vill vara i Umeå den 23:e kl 10.00. Då vill (ska) jag sitta på flyget som just startat FRÅN Umeå. Det är bara ganska Oklart just nu. Fastän det är ganska klart...eftersom vi planerat hur mkt pengar det ska gå varje dag, vad vi ska lyssna på för musik, vart vi ska ut o rocka röv, hur mkt alkohol vi får förbruka, vart på stranden vi ska ligga osv osv osv. TILL OCH MED vad vi ska ha på oss på kvällarna. Tro det eller ej...SICKO.



Jag kan GE utan att TA, Jag kan få dig att må BRA!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag ser oss sjunga den helt hysteriskt innan vi ska gå från hotellet.
Kurriminja here we come?




Tillbaka till ngt svenskt. Min projektplan går åt helvete.

Galenskap...

Micos födelsedag är över. Det är fredag. Det är mulet hela tiden. Du är så himla arg. Jag vill till Turkiet.

Idag är det 20 dagar kvar...Dvs mindre än 3 veckor tills flyget lyfter 09.55 från Umeå. Destination Antalya. Hade ni kunant gissa på ngt annat kanske ? Sssol i en vecka.
Idag ska jag åka till pappi för att pluggish... Åker till Umeå imorgon för att festa. Sorgligt att jag inte alls är taggad. Vad är fest o Sverige för dålig kombination ? Kan inte ens svara på den dumma frågan...

Igår var jag en duktig kicka som jobbade på Online. Sålde som smör. Puss för det.

G som i...

Grått och trist väder:( Just därför skulle det passa utmärkt om jag fick hänga på vingen på flyget som just avgått mot varmare trakter.Om tre veckor idag så avgår sista flyget från Umeå till Antalya. Det svider i hjärtat att inte veta om jag sitter på det el inte.

GRATTIS min älskade snuttegris som fyller myndig idag ! Trodde ju inte att den här dagen någonsin skulle komma men nu så...finally ;)

Jobb ikväll. Pengar pengar pengar. T, T, T och T.

RSS 2.0