workie

Jobbar till 21.00. Ruskigt tråkigt om det inte ska ringa någon nån gång ?!

Tur att du hjälper till att fördröja tiden ;)

Mommas fest. www.letsparty.nu


Skell imorgon. Julbord på söndag.

Samhällskunskap.

Jag orkar helt enkelt inte.

Sov hos morbror på umedalen inatt. Skjuts till skolan. Det kallar jag lyx.
Färgade håret igår. Det blev knall, Ja.

Du är så sjukt jävla äckla het att jag kräks.


ge...

mig sömn. 5 h är på TOK för lite.
Något som räddade dagen var Julias hemliga medd som jag fick när jag hämtade internetdosan i hennes brevlådan. Söt jävla nöt. Hoppas hon sover gott som törnrosa. Dock inte lika länge :)

Jag vill hem. 16 dagar kvar tills jag är gone... längtar assfuck så jag slipper skiten.

hehe..

Jobb igår 10-16. Sedan skell. Sue, Julia o Emlie hämtade upp mig på lilla kina. Hämtmat sen hem till julia för att käka o göra sig iordning. Sen kom Angelica och Lavlin. Förfest till ca 23.00. Sen utgång på Station. Trevligt.

Max. Kallabalik :S Ante, somna, taxi kl.08.00, julia, sova.


Shoppat lös på make up store idag. Blev ca 1100 kr. <3

Mindre än en månad kvar till Thai.
Besviken. LedsenTråkigt.

Kallabalik

igår på skolan.
Hade sovmorgon eftersom jag inte behövde komma på Kär lektionen. Skulle sitta vid bordet 09.30. Bussen gick 08.40 o jag vaknade 08.01. Det sög.... Jag var tvungen att stressa. Kom i tid till skolan iaf... Jag o Mico hälsade alla nior hjärtligt välkomna (not). Det var slappt o jävligt i en h. Samhälls efter det o sedan lunch. Vi-timme efter det. För första gången så pratade vi om ngt som handlade om just oss...klassen dvs. Hehe din tokiga assfuck vad jag vill spy på dig. Punkt slut. Måndag ser jag fram emot...

Stan med Mico o Heidi efter skolan. Jag hittade ingenting. :S Skulle dock behöva en hel massa till Thai känns det som... Har ett pass iaf ? Hem sen o laga mat. Idol. JÄVLA IDOL ! Vad händer !? KAOS.

Jobb idag 10-16. Hem till skell o sen houseparty ;) Länge sen nu alltså...

Imorgon plugg o mys.

Måndag , grrr så du ska få ditt lilla...åkerspöke.

Jag..

taggar lördagkväll i sinne. Jules ;)

Snart...

är veckan över. O det är jag så jävla tacksam över.

Igår bazzade jag nästan med Mico. Hon hade nämligen inte sett Save the last dance tidigare så jag var tvungen att visa henne riktig film. Sen vill jag bazza sönder henne men hon var för trött för sånt. Vilken var lite jobbigt. Läste precis att hon onnat under täcket. Så jag måste hem o tvätta ikväll känner jag. Jobb först till 20.00.

Jag är ett svinigt klantarsel utan dess like. Bussjävlar. Jenniferjävel.

Mys o film imorgon. Skell på lördag. KISSKISS. Hörde något om att fira löning ;)

Sötaste kortet ever !

Hallelulija...

äntligen varit o solat. O äntligen har Julia ringt/vaknat.

Fika ikväll. Sultan åker ju hem nu...tråkmåns.
Imorgon skola=svenskaprov. Jag orkar verkligen inte plugga på skiten. Surhelene kan kamma sig ngnstans o dra... Ingen lärare skulle ha prov den här kommande veckan. Vem gör dock undantag om inte just precis hon. GAAHHHH!!!!!!!! CPHUVUD.

Om en månad slipper jag åka o betala för att sola i ett solarium då får jag ligga helt gratis på en vit sandstrand o pilla navelludd. Ih. Längtar lite. Ytterst lite.....:D


Skola imorgon då ;)

Imorse..

kl. påtokförsent.00 kom jag på allt helvetes skolarbete jag hade hängandes över mig. Väldigt jag att spara det till sista stund. + Att det är så ute att göra det.

Lagt in lite mobilbilder o pluggat har jag hunnit göra idag. Har även hunnit städa ihop alla mina saker i förbi farten när jag var som mest fly förbannad. Julia för helvete svara. Jag har ingen att ringa ?!!!?!?!?!?! Fick sms av pappa, han hoppades att allt var bra men det är det absolut inte. Vill bara ringa o bikta mig för far.

Ja, det kändes helt ljuvligt för några få minutrar men sen blåstes den ljuvliga känslan bort. Hejdå.

Arbetet om abort ska skickas in ikv tänkte jag. Ska jag försöka hinna sola innan också.
För sista gången, JULIA SLÅ PÅ DIN MOBILJÄVEL!!!

 
                                                     Mys i mängder.
Första glassen.         Får arbeta ute innan sommaren           Fiesta efter balen

Då...

var kvällen över. La mig kring 04.00. Död som jag var. Sista jag hörde innan jag somnade var Jerry Williams dunkandehögsta. Mamma, Göran o Jan hade efterfest med buremål, vin o musik. Blir man aldrig äldre? Växer man aldrig ifrån efterfest? Intriger? För mycket alko? Cripple walk osv ?;)

Har nog aldrig vaknat så sent som jag gjorde idag. 13.30. Så skönt att jag bara ville ligga kvar o kurra i sängen. Umeå kl.16. Middag hos syster och hennes pojkvän. Efter thai planerandet så blir det fest :D My life  be like oooh aahh oh ah. blablablabla.

Om en månad ligger jag på playan o steker med sololjan i högsta hugg. ;D ;D ;D

Klackarna ...

ska slås i taket ;)
make kl.17.30. Festen 19.00.

Umeå imorgon , love

Saw...

4 var en hemsk historia...hugabuga sommarstuga.

Måste sova o ladda inför fiesta;)

Sovmorgon...

idag. Sen var det sjökor och stekare? En opera som vi hjälpt till att göra. Inte jag...men någon som skrev om skotrar. Jag somnade ett ex antal gånger. Vaknade dock lika fort av deras högljudda röster. Att de inte kan dämpa sig när man försöker sova. Skämt o sido.

Tjingtjong resturang efter de. MUMS ! Gjorde stan en runda...införskaffade ett linne, ett par discotrosor, christina aguileras parfym och ett par strumpbyxor till festen på fre! Tillbaka till skolan för att ha en samhällslektion. Sen slut på den skoldagen. Buss hem o nu jobb.

Imorgon är det utveckosamtal med Teresia kl. 08.30. Imorgon får jag även pröva på redkens färgschampo ;) Imorgon åker jag till skell med Miko :) Imorgon får jag träffa Julia :D

Imorgon åker pappi o Lena till Thailand :´( Hur ska jag klara mig utan papi i 2 och en halv månad ? Vem ska nu ringa mig ? Och vem ska jag nu ringa ????????????????????????????????? Måste komma på ngn. Jag terroriserar redan Julia och mamma :S 

LATER !

Julgalan..

Var en höjdare. Efter julgalan blev det romochcola med Jules hemma hos Ante. Alltid lika trevligt ! Gott, inte. Hem till Julia för att sova. Upp 09.15 för att sedan ta bussen söndagmorgon kl. 10.00 till Umeå. Kurs mellan 12-16. Städning sedan hem till Malin. Film, godis, mys. Sov hos henne till idag... Salongen idag. Betydligt mycket roligare en skoljävel med fulla lärare. Jobb till 21.00. Cash is king.

Opera imorgon. Efter de jobb till 20.00.
Utvecklingssamtal på onsdag. Efter de ledig resten av veckan. Mamma firas på stat på fre. Me like !


Jag..

är nu i skell...Längtar efter att få se Benkes bara bringa ;)

Umeå imorgon igen. Kurs 12-17.

puss

Vilken ...

dag. ?! Otaggad för kundpass var jag imorse eftersom jag hade sovit så jävla äckel dåligt. Kan bero på att jag somnade efter skolan... Fick även panik när jag inte kunde somna i bussen imorse :S Bara konstigt. I alla fall så hade jag en kund...Inte den jag trodde men. En tjej med afro...Vi på skolan som fått lära oss så mycket om hur man klipper afro. Hatar att gå ifrån skolan och känna att man lärt sig....INGENTING.
"Vart är dina arbetskläder?!" dööööödens makaron.
Biktade mig på salongen o de förstod mina känslor. Hade en lektion idag för övrigt. Nice. Julia o Krille möter jag upp i Up2. Shoppa, fika och sedan möter vi upp Sullebulle o Jonas :D Wi. Gick på stan...de käkade. Bil till jobbet. Nu här.

Grattis Mohammed och Krille på eran dag.

Imorgon har vi sovmorgon. Alla utom jag...för jag måste ta samma bussjävel som annars.

Hur...

ser man att en mandarin är mogen o god? Jag tar alltid fel !

Bounce på lördag ;) Jag gillar det :D

Får tillbaka permanentprovet och stresshanteringsprovet i veckan. ?
Hämta pappa o Lena imorgon... får äntligen min 007 då ;D

Aldrig...

mera du.

Efter jobbet igår åkte jag hem för att göra mig iordning för en kväll med min *slickaitopmodelreklamerna*. Begav mig med brumbrum ca 17.10. Omvägar. Kom fram ca 18.30 ?? Åkte till Holmsund för att handla...Tillbaka till mico..snacka, film, morotskaka m.m.

Ett till sjukt hus Mico. Very nice.

Åkte hem ca 00.10. Halt som as på vägarna...även fast biljäveln har vinterdäck. Höll nämligen på att slira in i en rondell igår när det kom 2 bilar. Väldigt oläckert om jag inte hade kommit till jobbet idag. Sov så äckligt jävla dåligt inatt...men länge. Mina ögon är igensvullna vilket inte är nice.

Idag fyller Malin 30 år, Hipphipp hurrahurra hurraaa!!!!

37 dagar kvar till Thai ;)

Gah..

Jag blir skogstokig. Skogstrött är jag också idag... La mig ca 02.00 och steg upp 07.30. Underbara lov ? Pappi o Leni skulle ut på nya äventyr...

Myskväll igår. Middag med Jules o hennes papi. Färgade hennes hår och bryn efter de. Sen sola med Lisa o Jules...film. Buss hem. Bussen hem var mindre mys..

Ikväll ska jag äntligen få träffa min slaskmutta, shit, mico aka Micaela . Precis som det är ute..snöslask. Tur att daddy cool bytt till vinterdäcken.

pusspusselipusspuss


inrikes..

flyget är bokat o klart till Sthlm. Dock inte hem från sthlm :S Knapert.

Från och med 18.00 så hade vi städarstund i huset. Hela familjen...Belöningen var pizza o godis. Nu ska jag städa till mig själv så jag kan visa mig ute. Ante efter kl.21 ?

umeå imorgon kl. 12.00 .

du..

är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk i hela ditt lilla och fula huvud.

Gårdagen.. Emmy och Empan kom o hämtade upp mig här hemma. Åkte raka spåret till Frida där hon själv och Anna var. Tjejer kom o tjejer gick. Förfest med Top model...det var trevligt. Gick ut kring :S 23.00 ? spiller rödvin över hela mig på väg till Ballen... ILLA. Kommer in o ser spåren efter rödvinet från hakan och ner till min vita tröja som senare blev lila...ILLA.

Jag drar kortet ett x antal gånger. För många gånger. Efterfest hos Ante, slaggis, "Upp och hoppa lilla loppa", otrohet, krossat hjärta, somnar, vaknar, sprängande huvudvärk, ord som inte fastnade där de skulle. Hem till Julia kring 04.30 för att somna OM.

Kallabalik i mitt huvud när jag vaknade. Julia gick till jobbet o jag fortsatte sova...

Svara julia....

Umeå imorgon :D

RSS 2.0