Dagen..

Mjuk.
Började med Svenska sedan idrott och efter de egen hårvård. Det var ju riktigt trevligt tyckte jag/vi 2:or :D Jag är kär i min klass o vill helst vara med dem hela tiden. "Klassfest" nästa fredag då;) Tagga.
Ge mig silverschampot nu tack. AB.
Kort dag imorgon... slutar 12.30. Shoppa sen ? Maja o Mico ska komma till hooden o kolla in läget i min crib ;) Kan bli kul....nej det kan inte, Det blir kul.


Top Model efter jag slutat workwork.


Jag har för övrigt torsdag i huvudet vilket ej är kul...

Rätt..

oball att det öser ner ute. Jag har rätt mycket en regnjacka ?! ELLER ett paraply. Rihanna kanske lånar ut ett till mig.... Hoppas kan man ju.

Jag skulle bli förvånad om jag jobbade ihjäl mig.

Lite..

roligt endå. Fick ett mail från en kille jag träffade i Kenya. Lite bregottvarning kanske. Ibland behövs de med ;)

Riktigt skum dag idag...Kom lite sent till svenskan. Kort lektion, samma sak med samhällskunskapen. Strax därefter var det lunch i en och en halvtimme. Efter de kärlek, indentiet och sexualitet kort lektion och efter de stresshantering = kort lektion. Jobb nu till 20.00. Sen TOP MODEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon ? Långdragen dag kaaaanske. Bild o form i 20 timmar....

Torsdag brudarna :)

Det...

blir bara värre o värre ?

Jag vill baka blåbärspaj. Har dock ingen pajform. Så det sket sig.

Ge mig Thailand nu bara.

Tvätt efter jobbet.

Svarade...

i telefon som vi nu gör här på Tele. Fick dock ett så jäv*a äcklade samtal att jag inte visste vad jag skulle säga....UÄH!
"Hej, jag hade köpt en påse räkor som vi skulle ha igår. Jag hittade ett finger i den påsen vilket inte var så trevligt."

Jag vill pukea av tanken....att hitta ett finger.


Kanske det var Lalles finger ?

Är ?

det ment så är det...GE MIG LÄGENHETEN !!!!! Kostar bara ca 650 000 svenska riksdaler. :( det suger, FETT.

Då var det klart. Skell nästa fredag...Ta hand om katterna :) Klippa Jonas o Stina :)

Veckan lyder,
måndag, sovmorgon sen skola.
tisdag, skola.
onsdag, skola + egen hårvård och jobb.
torsdag, skola
fredag, skola, styla ettorna, buss till skell.

Jag vill till STHLM!
Jag vill ha minimarketjackhell.




Kan det bli bättre ?


Jo faktiskt, "drinken" Julia styrde var helt underbar. Det var apelsinsaft i stora glas med is - me love. Alkohol i dem hade suttit fint...men jag skulle ju skjutsa Julia till jobbet :(

Det här var dagen när jag steg upp kl. 10.00 o det var en massa moln som det varit alla andra dagar också. Julia stigen upp 11.30 o det är strålande sol....Underbart.

Skolan..

is the shit ! och en riktig hit !

I onsdags började skolan om. En havlt onykter Mico kommer brunbränd DIREKT från turk. Ruggigt avis...Det enda hon gjorde var att längta tillbaka dock..

Igår var det tandläkaren som väntade kl. 10.00. Inte ett hål så långt ögat kunde nå. Hon tyckte jag var så duktig så.. Efter de skolan ...hann med en halvtimme när mina klasskamrater satt o fixade sina naglar.

Idag sovmorgon till 10.35 sen skola till 15.15. Har visst min mammas barndomskompis som lärare ;) me like ? Om nu mamma var en bra vän dvs...
Snart ska vi börja ta emot kunder osv...längtar lite... ;)


I Thai blir det att styra tavlor.

Jag vill till Sthlm igen....

Back

on track... back in skellhell...
Kom i förrgår från Sthlm. Heeelt underbar helg med brydarna. Lite mer artister hade suttit fint. + lite mer tjallamalla ;)

Imorgon börjar skolan om och jag längtar i sinne :)

you

make my heart go tingalingaling

Sthlm nu. LOVLEY. Även med de bästa pers. Shopping igår, shopping idag + drink. Grönan igårkväll :)

JENNIFER !!!

Det är strålande sol hörde jag Julia skrika. Jag FLÖG upp ur sängen för att kolla efter och visst fan var det finväder. Upp med pooltäcket o fram med solstolarna ;) har inte gjort mkt förutom att bada o sola...Boviken för att köpa glass..INGET ANNAT;)

skjutsade precis Jules till jobbet....nu tillbaka till poolen.

kisses*
sthlm imorgon;)

Helgen..

Fredags skjutsade jag julia till jobbet... jag tillbaka till stugan för att lägga mig o sola/bada. skönt. Kvällen väntade avskedsfest för Cissi som lämnar skellet för ett taaaaaag. Hämtade Julia på jobbet, middag på morön, otaggade i sinne, sen C. JÄTTE trevlig kväll...Boviken sen för ett nattbad men efter några händelser så hoppade vi över det...

Lördag låg jag o Julia i sängen till 21.00då jag bestämde att vi var tvungna att ta tag i våra liv o göra ngt. Vi åkte in til stan för att skjutsa Gabbe. Sen förbi Garaget där Ida väntade. Skum kväll...och jääävligt tråkigt. Nattbad i boviken. Sen sova.

Söndag var slapp med hämtmat från mama mia o film. En geishas memoarer väntade + godis m.m. en jävla massa mys helt enkelt.

Idag sov jag till 14.00. Duschen, städa, stan, skjutsa julia till jobbet o nu här. Ikväll bio. någon som ska med?

Kom...

till jobbet o insåg att ngt inte stämde... jag var alltså ledig igår :S raka spåret till stugan sen ut med båten. La oss o solade ett tag = jag brände mig.

Idag har jag varit hos läkaren...han skar. Han sydde mig även...blä.

Den..

stackars lilla ekorren låg platt på vägen :( Det var död. Stendöd skulle man kunna säga.

Jobb fram till 17.00. En kille har friat till mig idag... Han tyckte annars att vi skulle gå skilda vägar. Jag tror att det blir skilda vägar eftersom han bodde i Malmö. ;)

Hem o duscha sen tillbaka till Tele o hämta upp Cissi. Sen Ånäset o naglar :D

Imorgon Skell... = ledighet. Vädret till helgen suger... Jag blir lite ledsen i ögat. Särskilt när det nalkas avskedsfest. Det suger Balle...


Wei..

Nya långa, fina o granna naglar imorgon. Tagga.

The notebook, ge mig.

My god...

Ibland tror jag en gnutta på smhi. I alla fall nu när de visar strålande sol och att det ÄR strålande sol. Idag hade jag inte tackat nej till om någon från jobbet hade ringt 06.30 och sagt att de inte behövde mig. Steg upp 05.57 för att duscha, fika och göra mig iordning för jobb. Började köra 06.45 från stugan. Tankade fulltank på Shell sen var det raka spåret till Bygdeå. Jag är avis på mamma som kommer att steka brevid poolen o kunna doppa sig när hon känner för det medans jag sitter din en dator 8h. Men det är kul att se solen iaf...veta att den lever.
Som jag säger till Jules: Körde från stugan imorse. Var sjukt sugen på att sjukanmäla mig...men vad fan gör man inte för pengar?! I helgen om det är prima väder så drar vi fram sololjan o upp med pooltäcket !!! Me like me like.

Mums..

så gott jag sovit inatt. Idag blir det slapp i stugan hela dagen.
Latte på Calles igår med Danne o Emelie. Mys. Dock alldeles för kort tag. vi hade ju massor att snacka om. Jag har funnit en ny kärlek = Latte.
Imorgon början en 3 dagars arbetsvecka. Sen Skell. Doktorn på torsdag, tagga icke. Fest fre. Nu har jag ngt att se fram emot.
C, kom hem :(




Ditt nr ? Din msn ? Dina sms ? Dina samtal ? borta.

Jasi...

vad ska man säga ?

Ibland...

kommer de kvällarna men för mycket alkohol.

Cyklade hem efter jobbet som en galen. Kände kanske en liten gnutta stress över att jag skulle hinna göra mig klar o äta middag innan Cissi o co skulle hämta mig. Fick iaf ett samtal ca kl. 18.30 att de var på väg mot lilla Blygdan. De kom ca 18.40. Kastade mig in i bilen o vidare mot destination Umeå. På vägen mötte vi regnet...Vilket var kanske duggande men iaf. Så länge vi slapp det senare under kvällen. När vi kom fram till lägenheten som låg väst på stan så var det förfesten redan i full gång. En massa killar o tre tjejer. Det är SÅ det ska vara dock...Började dricka mitt alkisvin på en endaste gång. Festen var igång :P Julia o Ida kom efter ett tag vilket även Kramer o Emma gjorde. Till min stora förvåning dock ;) en glad överraskning. Festen fortsatte till 22-23 tiden ... Ner på stan. Ner till Kajen... ;) Sick. Cripple walk o för höga klackar ...
image28
Åkte iaf med Emma och hennes övningskörande pojkvän Anton ? hem...Skönt att komma hem o sova i sin egen säng. Dock var den kall o jävligt ensammen..
Jag gör dumma saker när jag är onykter. Det är kasnke bara att inse. Köra ikväll så jag hoppas på ett el två mindre misstag ikväll.

Måste bara berätta hur jag vaknade imorse... Sms av mamma :Vi är på väg till travet.Kommer du.Mycket killar. ;)


Ingen..

vit helg. Det blir en svart helg ;) Umeå ikväll då. Brydar, Broder, Arbetskamrater, Chefen, Pappa, Vänner...vi ses i dimman. Var tvungen att hjälpa Jules att hitta sin make. Samtidigt kanske jag hittar en själv. Det låter bra.



 

image27

Hoppas alla får en trevlig början på helgen !

När...

någon har bestämt sig för något finns det inte mycket man kan göra. I sjunde himlen dock där förändras allt till det bästa för allt o alla.


Kärlekens dörr är lätt att öppna, men svår att stänga.

Tvättade när jag kom hem igår men sen dog jag i soffan... Missade tom Ghost Whisperer. Skulle sen försöka sova men det var i princip omöjligt.

Idag får man en gnutta livslust av det fina vädret. Den sköna solen är framme o det ska du ha klart för dig din sköna böna.

Hem idag med la direktbussen. Mys - sol och bad blir det i helgen. En VIT helg...det sitter verkligen bra till. Någon som har tips på bra filmer som är värda att se?

Workwork...ciao.

tagga..

Julie, vinkvällar, poolen, mys ;)


Nagelförlängning AB ;)

Hem o tvätta o packa.

hatahatahatahatahatahatahatahatahatahatahata, se så ja.

Ännu...

en arbetsdag. Lika less som vanligt om inte mer.. + Att det stinkr kloak. Det är spårat på jobbet men andra ord. Iaf när någon ringer o säger att det är fel på tv:n pga att  "det är hästar på tv:n" sen "Det är som ett gig". Jag förstod ingenting o frågade vad hon menade "jamen snö i tv:n". Har aldrig varit med om att det var varken snö lr gig i tvn. Visst att det visar hästar men hon kanske ser på 4:an där de visar trav mest varje dag. *Haha* var tvungen att titta efter på www.tv.nu och visst fan visar de trav nu. 13:00 Trav: Dagens rätt.

Gårdagen spenderades hos Linda och Albin. Där bjöds vi på thaimat och thai efterrätt. Sjukt gott.

Mamsi har bokat om min cancertid så nu får jag göra den i skell. Planerna är att åka dit bakis eftersom jag blir ledig på onsdagen och det måste givetvis firas!

I helgen blir det ^^ trav ? Sol o bad i stugan. Brumbrum.
image21

Snart

slut för dagen. Vilket känns sjukt skönt...Umeå efter jobbet.

Längtar som as...KNA Connented, Bounce, Fronda, Rastegar, Frida, Million Stylez, Petter, Snook, Coolio och Mange Schmidt. Det kommer att bli galet brudar ;)

image20

Du
skulle bara veta...

Ibland..

Eller ganska ofta är mitt jobb väldigt tråkigt. Särskilt när samtalet gjorde att jag fick en klump i kaggen. Svarade åt ett företag som skulle ha visning på Marcus o Vanessas hus :(

Tröttare än tröttast idag...råkade somna hos Pappa o Lena under Allsången igår. Kunde dock inte somna när jag väl kom hem. Så det blev att ringa runt lite :)

Trött idag...skulle behövt 2 timmars mer sömn inatt.

Tagga ledigt from den 9:e augusti.
= Kattvakt, bo i stugan, vinkvällar, bad (?) osv.
Tagga 15:e augusti Sthlm med Liv sedan möta upp Cissi. 17:e kommer Lavlin o Emelie också.
Otaggat 19:e augusti, bakis o flyga hem.
Tagga 20:e augusti då Jonas fyller 21 =)
Tagga 22:a augusti då klassen återförenas :D 

Good news ;)

RSS 2.0