Ny dag, bättre dag!

Två bilder till från julafton

Släkten + lite till på mammas sida :)


Jag och min söta kuse Johanna,
NATTA


Mellandagsrea i Sthlm - ett krig

Jag dör, Det var kläder överallt men mest på golvet. Golvet är skitigt och blött från slask och skit, där bland allt kaos ligger plagg efter plagg o blir skitigt. Dra mig baklänges?! Är det så här det är!? Man ska KRIGA sig fram i butikerna och man aktar sig inte för något?? Tänkte ett tag att det var dolda kameran. Fattar folk inte att man aktar på sig, NEJ FÖR FAN de har precis krigat sig fram till plagget de suktat efter i ett år. Kamma er förfan, det kommer ett liv efter rean.


tji fick jag...

reashoppade ju idag. Och mitt motto när det gäller att just shoppa är att det ska gå snabbt-Jag hatar att stå i små provhytter nämligen. Nu när jag kom hem så var blusarna inte alls lika fina som jag föreställt mig på. FUCK, och rea betyder att man inte får byta. K som i kul och ok. Fuck igen. Natta!


08a igen..

Då har man packat ihop alla julklappar + lite till! (Tvärshoppade på Bikbok idag, stod på handikappsparkering, då förstår ni hur snabbt det gick) Jobb imorgonbitti 07.45, känns sisådär kan jag meddela. Hoppas dunderförkylningen har lagt sig till dess.
Mormor fyller motsatsen till 08 = 80 år. Så jag har varit o firat henne i 3 timmar!
Åker 18.55.
(vet med säkerhet att en kommer att sakna mig iaf, Polly fjäskar sönder lillmatte tills jag går ut genom dörren)

Förkyld...


Jag och Jonas innan avresa mot Umeå, Nu blir det födelsedagsmiddag för mormor ;)


Från mig till er alla, önskade jag er en riktigt God Jul!

Skulle blogga innan vi åkte till kyrkan men det blev för stressigt, fick helt enkelt hoppa över det. Mami, Ulla och jag åkte i alla fall dit, ljusen var tända, och kören sjöng änglalikt! Sen var det hem för att äta brunch med Göran och efter det åkte vi mot Umeå. Slumrade till på vägen dit... Alla var på plats. Kalle, god mat, trevligt sällskap, tomten, klappar - magiskt !
Hoppas alla haft en underbar dag, det har hur som helst varit en wonderful dag!
En dag men släkten samlad borde göras oftare än vad man tar sig tid till.
Love

ombokat...

biljetten till Skell vilket betyder att jag får näst intill en dag extra! Åh vad glad och lättad jag är över detta! Så imorgon 08.45 åker jag norrut! Två dagar kvar till julafton, frågan är bara varför inte julkänslan knackar på dörren?

Värmde ju upp redan den 28e november med att äta julbord... Månaden har gått snabbt, för snabbt.


Snart, snart, snart...

Snart får jag åka hem, och jag längtar så. <3

Igår på jobbet fick vi se en liten förhandsvisning på vintern/vårens reklam. Me like!

Sov 12 timmar inatt. Har fett ont i halsen.... pallar inte att bli sjuk nu!


N o jag


Lite pics från sommaren, wiee 


mys blev sömn...

Igår så var det 50/50 om jag skulle ut igen eller inte. Tanken från början var att vi skulle ut lördag men det blev fredag. Eftersom att jag mådde skit igår så fick de bli en hemmakväll med mycket sömn. Får tagga till inför nyår istället känner jag.. Idag blev det standag eftersom jag var tvungen att fixa lite julklappar osv. Hittade även en nyårsklänning, så vi får se om det blir den eller om det kommer något annat.

Ikväll blir det söndagsmyyyyyyys...<3


fiesta..

igår efter jobbet gick jag över till grannen, bolaget och inhandlade lite vin. Därefter åkte jag hem för att snabbt (?) göra mig klar och sen tillbaka till mariatorget för viiiiin. Vi drack lite sen skulle M få hjälp med lite jobb så vi gick en sväng... Jag o N åtvervände till lägenheten för att få lite mer alkohol i vårt blodomlopp. Sen mot Ojojoj, sjukt rolig kväll! Har ju inte varit ute i Sve sen i våras (?). Ett bra tag sen med andra ord. Idag har man dock fått må piss för att man hade så kul igår. Har vart slö, död, bakis. Fixade iaf en julklapp idag till brodern min. Ikväll är det myyys...


love

det här önskar jag mig i julklapp eller varför inte ringen? Hmmm...?

 från stylebytyra


misstag? det här är inte jag...

eller är det så här jag är? Åh, vad händer och vad är det här bra för? Skicka off till mig för jag är alldeles för mkt on...Someone?


Lucia och tidig morgon..

Vaknade 04.20 imorse, hade ett flyg att passa. Flyget gick 06.30 och jag hade planerat att sova, Na-A-na  don´t think so. Kunde inte sova en blund. Tankarna flög omkring säkert i mitt huvud och de ville inte lämna min skalle på hela dagen. Hade velat ha dotorn o skriva men det gick icke..

Jobbjobbjobb, justja det är ju lucia idag! Påmindes av radion på väg till Falmark, och sen lussades (?) det på jobbet. Mys, men vart är julkänslan? Halla, du kan ju slå mig en pling när du läser detta?

Efter jobbet träffade jag Nathalie så jag fick bikta mig så att jag kan somna ikväll. Tack gulledu!

Ge mig bästa måndagskvällen nu!!?
Tack!


Hur?

Hur kan du bara låta mig drunkna.. ?
Imorgon tillbaka till 08a, känns omtumlande. Kul, ledsamt, mysigt, omysigt, sakna, inte sakna.
Operation julklappar står på schemat.
Snart kommer jag tillbaka igen.
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile

operation sökning


Jag ska hitta vart denna gömmer sig.


...and the city



För evigt din,
För evigt min,
För evigt vår.

Home sweet home..

Idag sov jag ut, vilket jag verkligen längtat efter. Skulle kunna sova resten av livet-det är så himla skönt. Btw så har jag fått bekräftat att jag snarkar mer än vad en borrmaskin lever om. Kul? Hur okvinnligt som helst, kan man också kalla det. Sen åkte jag till byn för att hitta en mössa. Det gick skit. Ska se om 08a har en mössa över till mig.

Blev bjuden av momme o moffe på lyxmiddag och därefter så skjutsade jag mami o Görre till fetfest.



Ser lite sur ut tycker jag, Tror jag mest var rädd för att den som tog kortet skulle ta hela kameran. Hit and run liksom.. Kul att jag är genomskinlig!??






Från 0 till 100 och sen tillbaka till 0. K?


Impuls är mitt förnamn!

Igårkväll så frågar mami om jag är ledig i helgen vilket jag är. Då tyckte hon att jag skulle pallra mitt vita arsle till Skellefteå vilket jag har gjort. Så jag kom "hem" kl 19.30 till huset och möts av katterna. Nu har jag myst hela kvällen och nu blir det lite mera mys. Imorgon tänkte jag fixa lite julklappar, ev en till mig själv också. Behöver en mössa eftersom jag fryser om öronen hela tiden i 08a. Det kändes också ganska mysigt med en mössa. Allt är mys. Nej. På söndag är det 3e advent vilket betyder ännu mer mys.
Puss


Jag trivs...


men det finns fortfarande saker som kan bli så mycket bättre.


plåster ?

som salt i såren så försov jag mig imorse. Denna gången menar jag verkligen försov mig!! 08.10 vaknade jag, en timme senare var jag iaf på jobbet. Dagen har gått relativt snabbt. Efter jobbet åkte jag till Kungens kurva för att gå på ikea! Det var ju inte litet där iaf, allt ville jag ha. Jag skulle kunna tänka mig att bo på ikea, ärligt talat. Ett nytt "rum" varje natt *haha*. Doftljus inhandlades kan jag lova, täcke, kudde, en klädroller, skumtomtar m.m.

Imorgon ska jag göra en ny utflykt, men vart vet jag inte än.
Natta!


Flytt, ljus, varmt, ARG

Nu har jag flyttar, packat upp mina väskor, tänt mitt enda doftljus som jag tagit med och gjort mig lite hemmastadd.

 

Vet inte om det är sjukt varmt i lägenheten eller om det är för att jag är skogstokigt förbannad. Det här var ingen bra dag. Onsdag imorgon hoppas jag på bättre. Ska inhandla en kudde och en massa ljus!

Vänd inte kappan efter vinden.


Brinner

Back to Stockholm. Hade velat se mer av Göteborg men det får man ta ngn annan gång. Flyttar imorgon, längtar så in i hel...
Sov gott


Göteborg

Igår var det gaaalet mycket förseningar så mitt flyg som skulle ha gått 19.10 flyttades till 19.35 som senare när vi sitter i flyget flyttas till 20.10 men då hade jag somnade för länge sen...Somnade kanske 19.45 o vaknade sen en gång när vi var i luften o sen när vi skulle landa. Bussen in till stan gick smidigt när vi väl kommit oss på bussen. Såg Liseberg från bussfönstret och hade så gärna velat gå omkring där o mysa. För mysigt var bara förnamnet om hur det såg ut.

Nu måste jag sova...


En bra sak...

Jag får fira jul med familjen, jag får gå till kyrkan med mami på självaste julafton!

GRATTIS PAPPA ÄNNU EN GÅNG !


RSS 2.0