När jag hör din röst

Vi kanske kan ge oss av? Ska vi rymma till en plats långt borta, bara du och jag? Inte? Tänkte väl det... tryggheten tog du med dig. Hål, ett svart hål.


Pass that dutch

jordu, idag var det jobb. Helt galet vad folk ligger på luren en lördag, av alla dagar i veckan (?) Trött är jag och ikväll blir det att bara slappa, se tv o läsa en bok.

Kenza har för övrigt köpt en likadan datta som mig. Alla vill helt enkelt vara som jag... And i love my pink partner


Allt svart inom mig...

...Det är du. Känner hat. Vill bort !

H&Ms nyheter - me like

Villl bara att det ska komma meeeeeeeeeer....helst mina favvosar. Jag väntar dock som ett snällt litet barn som alla andra. Dessa ska dock få pryda mina fötter i sommar! Precis som det alltid har varit menat !

Vad säger man dock om de här? Är det bu eller är min fråga? Kanske fina på ett par brunbrända ben men på bilden såg det ut att vara för mkt snöre och för lite sko? Agree?


Kiss me trough the phone ?

Denna urtråkiga dag iklädde jag mig med en tröja som jag köpte i sthlm. Fransarna och läpparna är i sammet men den är inte lika fin nu...jag råkade dregla. En från jobbet ville pussa mig på magen när jag kom idag. Tackdetvarsnälltsagt

 Denna dåliga dag slutade med - på kontot och som en relativt bra dag. Sov Gott.


It´s cold outside but between us it´s worse in here

Är så less på den här dagen innan den ens började. Jag steg upp imorse o inser att jag frätt bort mitt ansikte med viseverse olika bekämpningsmedel mot acne. Brukar ju inte ha problem med sånt men jag gör det till ett ! Idiot-jennifer. Gick till jobbet i -"för mycket". Hade alltså ingen känsel i benen när jag kom fram... Jag går fortfarande och hoppas på varmare temperaturer!? Vem försöker jag lura egentligen genom att enbart gå ut i leggings. Idiot-jennifer.

1 dag till löning
15 dagar till trailern för The Twilight Saga: Eclipse kommer.
125 dagar tills den går på bio

137 dagar till avresa


Ska göra upp en plan för den närmsta framtiden <3


hahaahahahaha

Fått bilderna från A en vecka i Augusti. Kan inte sluta skratta när jag ser den här bilden alltså... HAAHAHAHA! Det är mer mobbat än vad det ser ut, så fråga inte !!!

Ett gott skratt förlänger livet !


photoshoot ...

Vaknade sent vilket var hur skönt och behövligt som helst... började dagen med kattbad, och sen skulle katterna till stan och fota sig. Jag asisterade mest hela tiden eftersom Polly hade en tendens att absolut inte sitta still.

De sitter iaf stilla när jag ska fota dem... NAT
Kul att jag inte fick en bra bild av ca 120 på mig o Polly...Kunde ju iaf försöka slå in önskan för mina 2 (?) läsare ;)


Katastrof...

Skistarfesten var ju utan dess like... Jag vet inte om jag ska gå in på detaljer men det var crazybanana! Som vanligt så hoppades jag på för mycket när jag skulle ha några roliga bilder att bidra med. What to say? Snart, Kanske kommer det någon pärla. Det beror på om E eller E har något att bidra med.

Söndag........................

Måndag idag ja. Bada katter for sure...


Lite bilder..

Jag anser att det skulle vara riktigt trevligt med bilder från den här kommande kvällen. Jag håller tummar och tår för att jag ska vakna upp med sjukt mycket bilder på kameran imorgon. Botten upp och resten i håret, för att inte sent dansa naken på bordet ;)

 ( Det sista var ett skämt mamma och pappa )


Fiesta

I veckan ställde jag en helt vanlig fråga på jobbet angående när vi ska ha nästa Skistarfest. Alla blev tydligen svintaggade så svaret är att den blir av ikväll. Jag är väl inte sämre än de andra så jag taggar inte mindre för det. Skulle behäva kasta mig iväg till systemet men jag är lite lat så här på "morgonkvisten". Fixade lite med utseendet på bloggen... Finally. För den har ju inte alltid sett likadan ut, eller hur var det nu igen?

Har också taggat att få sova ut, vilket jag verkligen gjorde idag. Jag älskar helt enkelt att få sova.

Igår blev jag dock "slagen med ett basebollträ i bakhuvudet", så kändes det iaf när jag fick beskedet...

rättar till...

Jag har alltså inte fått sparken, men det var många som fick det vilket jag tycker var/är sjukligt tråkigt. Därför skrev jag med det.

 

Jag är gladare idag än igår. Bra, mycket bra nyheter under dagen. Gillas.

Sov gott


Fettisdag...

Trött. snooz, kaffe, smink, datorn, musik, buss, jobb, schema, sparken, ledsen, irriterad, glad, rast, semla, jobb, semla, skjuts av mamma, middag, datorn, vårkollektioner, sommar, bilder, hope, hit&spit, bitch micaela, sommaren, bitch, bitch, bitch.

*haha* så kunde man tydligen sammanfatta min dag. En heeelt vanlig (fetto)tisdag. Är så less på den här dagen, är så glad att den inte är åter förrän om ett år. Fifan.

Min bitch micaela och jag


Redo för jobb

Jag har sovit skit inatt, vaknat huuuur många ggr som helst. Steg upp kring 06.05 och nu är jag helt klar för jobbet. Väntar på Jonas som precis stigit upp. Har även tagit in tidningen till de äldre som fortf ligger o snarkar.

Den här dagen kan bli riktigt bra, and I do hope so.


alla hjärtans dag

Idag är det alla <3dag.. Den har dagen har sugit så hiiimla mycket. Vaknade av att jag mådde räv, sen mådde jag mer räv och högsta punkten av rävmåillahet som existerar. Gårkvällen var king. Förfestade hos Fredde sen gick vi ut på S8. Mycket trevlig kväll. 4 av 5 möjliga, men det får man lida för idag.

Imorgon är det hard workwork som gäller.


Virus

fick virus på nydattan igår... Idag har min fantastiska bror hjälpt mig. 5 min sen var viruset borta från lilldattan.

En dag på jobbet och nu en kväll med vinet.
puss

lasseliten..

ringde precis Läsh som satt på Arlanda o taggade till för Thailand i tre veckor. ( Killen utan hämningar ) Han bokade en resa ensam i tre veckor... Det är inget man gör utan vidare tänker jag ?

Jag saknar dig redan! TA DET FÖRSIKTIGT!

dagens..

"hjulet rullar men hamstern är död"


Home sweet home, har varit o klippt mig idag o sen blev det stan med Lars som åker till Thai i tre veckor ENSAM. "Kul kille", som jag brukar säga.

Här har vi Polly, min katt.


Nu...

äntligen ska jag klippa mig !

pf... ?

Tidig imorgon, igen. Är nu på väg hem mot Skellet. Sov hela (nästan hela) flygresan hem, vaknade av att nacken höll på att gå av. Har precis varit överambitiös o ringt till jobbet för att få jobba lite extra. Inget svar.

Nu ska jag förhoppningsvis få träffa Sofia för första gången på över ett halvår iaf. pusspusspusspusspusspuss


(polly)

03.30

steg vi upp igårnatt?, morse? Var inte så trött just då men... somnade innan flyget lyft. Börjar numera inte vara någon ovanlighet. Vaknade när det var 25 minuter kvar av flygningen.

Det började smådugga på väg från flygplatsen och sen dess har det regnat till idag under eftermiddag/kvällen så slutade. Se så underbart livet blir när det INTE regnar. Jag fucking hatar regn... Snö är bättre än regn, stekande sol är bättre än regn.

Igår var vi hos A o kollade på katter, och efter det åkte jag taxi för att möta upp Cecil. Öl+mat+en massa snack i deras lägga+barhäng+hem. Sjukt trött var jag under kvällen efter en låååång dag... sånt som händer.

Imorgon åker vi hem... Känns ganska bra med tanke på att vädret har varit sämst. Jag blev så ILLA tvungen att köpa ett par nya skor pga jag hade hela Barcas regnvatten i min skor. Shoppinghumöret har absolut inte varit på topp när man kommer in på affärerna som en dränkt, ful katt. Ville inte ens pröva pjucksen pga min blöta fötter... Justja, jag hann gå i 5 min innan min fossingar var blöta idag. Stort -

Ge mig jobb när jag kommer hem, Jag saknar mitt älskade jobb.

Maginnehållet..

ville inte längre stanna i min mage där kring 04.00... Då åkte det bums ner i toan. Allt. Alltså verkligen ALLT. Sen somnade jag om...Fast innan jag somnade om så låg jag o tänkte på om det var magsjuka jag fått? Skulle jag inte få gå på bio då ? Skulle jag inte få åka med flyget till Barcelona ?


Dagen har gått fint utan liknande toalettbesök. Har vart i Kista med mamsen och sen käkade vi i Sturegallerian. Det var fent. Sen väntade Avatar... nu förstår jag vad alla pratar om. Jag vill också bli en sån.... en fin människa som lever i ett med naturen.

Hoppas jag inte spyr inatt... Ska upp tidigt imorgon... lite gruvsamt. Natti


sömn och middag

Jag sov som en klubbad björn efter att ha gått på stan. Hipsvips vaknar jag upp o då är Melodifestivalen i full gång... Efter att det var klart så gick vi till Ciao Ciao för att äta en utsökt middag!

Imorgon blir det Kistagallerian och sen Avatar. Snart Barca ... Pichichi är ganska söt enligt mig :)

Sovit...

som en lillgris i sängen. Fifan vad skön sängen var ! Trodde att den skulle vara för mjuk men ack så fel jag hade. Upp o hoppa imorse medans mamma låg kvar o snarkade så duschade jag o gjorde mig klar. JAG VILL PÅ STAN !


Jag var den som fick igång tvn iaf...

Hejdå läggan, hej stan :) "stan" hehehehehehehe " Micaela ;)

Bloggar från..

Läggan på Östermalm. Slängde oss in i taxin på Arlanda men slutdestination Ö-malm och mamis nya lägga. Nytapetserat hur fint som helst... Längtar till imorgon när jag får kasta mig ut på stan. me like me like

bra dag?

Det här var på väg att bli en bra dag. Började jobbet 8.30 och slutade 15.00. Lunch med Andrea och sedan hem för att göra bort en del ärenden... vad händer? Jag krockar.
Har gråtit som en gris.

Hela jag har finnar som en 14 åring...

Behöver inte säga mer.

Vem trodde att ...

jag skulle hålla mig vaken när klockan var en timme sen. Nu ligger jag späckad framför tvn eftersom det är finalen i pradiset :)

Känns som att det kommer att blir en tvist som inte bådar gott. Jag hejar på Jackie, sjukt underhållande.


en måndag...

som jag helst glömmer.

För att göra saken bättre så jobbar jag 8-19 imorgon. Yiiiha (?) Vi träder in i Februari med besked...
Taggar till (hur som haver barnen kär) till på fredag när jag får se Lägenheten på Östermalm. Sen bär det av till B to the arca.


RSS 2.0