Gissar att febern trivs i min kropp??!?!

Jag har all tid i världen för att skriva här men jag orkar inte. Jag kan inte äta mat, inte dricka och inte prata. K! Jag vill jobba, tjäna pengar, träffa folk, åka till Åre, kunna tacka för maten m.m.

Ge mig mer mediciner så halsen öppnar sig för det här funkar inte. Måste dela den tablett på 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Behöver jag säga mer?


Tydligen... Sista kvällen med Micaela på Robin Hood. Första våningen så spelar de den här låten och vi blir mer än wild!


Nu är jag hemma...

Tror ni att jag ville hem eller? Det var det sista på världskartan som jag ville. Jag vill bo på casablanca äta Queens o dansa på robin hood. Ofcourse kunde jag inte förstå att vi landat i Antalya när vi väl var där och förstås kunde jag inte förstå att en hel vecka gått när vi sätter oss på bussen hem. Satt i bussen i en tunnel vilket gjorde att bussen blev kolsvart = Jenjen börjar storgråta. Landet underbart har gjort mig överglad 7 dagar i rad, Jag var i landet underbart med de bästa man kunde tänka sig, Jag har helt enkelt ALDRIG haft en vecka som varit såå perfekt i hela mitt liv. Tacka vet jag A och nu börjar ett år med depp... Jag är inte mig själv är hemma. Ni ska veta vilken glad person jag egentligen är. Tragiskt men sant... Bilder kommer.

Precis nu...

ska jag pallra röven mot ica där jag åker flygtai till Falmark. Därefter åker jag snällt till Arlanda o väntar på Sustrarna W ! När jag mött dem ska vi käka o sen åka vidare till Destination Antalya! - Buss till Alanya ;)

Har lärt mig från min andra halva att man inte ska skiljas som ovänner för man vet aldrig vad som kan hända. Men med dig är det tydligen annorlunda.

Jatack !

Lämnar 9 grader o regn o byter det mot 28 grader o sol ;) I love it.
Adios amigos !


ÄR SÅ HIMLA GLAD !

ÅHÅÅÅ !!! Imorgon vid den här tiden sitter vi på flyget ner mot Antalya! Jag ska åka själv från Skell till Sthlm och i sthlm blir jag ensam några timmar innan systrarna Wester anländer. Wiwiwi :)
Innan det ska jag
Renbädda sängen
Packa klart
Hitta laddaren till kameran
Rensa handväskan
Städa rummet

Skrämmande tanke är att om jag försover mig lika mycket som jag gjorde imorse så missar jag flyget. Betyder att det blir en tidig kväll ikväll.

told ya ;)


Resväskan...

ska nu dammas av :)

Imorgon blir det jobb från 09.15-15.00. Ska även klippa papi imorgon. Det blir kul...var ju trots allt ett tag sen vi sågs.

Har precis kollat på Svenska Hollywoodfruar, satt mest o höll i hakan. "Ankan" är ju från vettet...

SOOOOOOOOOOON!!!!!!!!!!!!!!!


20 november

ett av många datum att behöva lägga på minnet. Då är premiären av New Moon. I´m there ! Inte ensam gissar jag ;) I mitt nästa liv ska jag bli en snäll vampyr.

"I´m only afraid of loosing you."


Vampyrer gråter blod

Då var en till arbetsdag avklarad. Började 14.00 men en herlig återkommande kund. Sen var det hard work work till kl 20.00. Hann även med att klippa bror som kom in med en mössa av hår. Underbart, o nu menar jag underbart väder har det varit idag. Me like.

Det var inte så mycket att fundera på. Eller jo, outfit? middag?
4


28e oktober

I´m there !!!


Törnrosa..

Jag har kanske aldrig sovit så här gott i hela mitt liv. Äntligen... Vi drar. En vecka. HERRÅ

Jobbar från 14-20.

JUST DANCE, sexy bitch !

Mmm...

Nu dör ju jag, men det visste du väl redan.

Jag är sjuk...

eftersom att jag längtar efter jobbet. Jag vill jobba 24 timmar om dygnet. Allt utom det här...

Nytt hem
Nytt jobb
Nya vänner
men framför allt ny stad

Det här var sista kvällen i turkiet. Sitter på casablanca och hips vips dyker vår frukostkille från hotellet upp. Han ville joina oss på en bild så det fick han. tjoho


Som en jävla blodigel...

är du. Suger ut ditt levebröd. Fy och fan

"Låt spriten rena halsen"

Jaaaani, ikväll var det jobbfest. Jag ställer inte in pga halsont. Nu får det bli antingen eller. Antingen renar spriten bort alla baskilusker eller så ligger jag med feber imorgon. Har haft ont i halsen en vecka nu o det börjar bli riktigt irriterande. Innan kl 17.00 ska jag ha hunnit dricka två liter honungsvatten.

Annars då?

Dagens första skratt

Postat av:

drick honungsvatten, c-vitamin och lägg dig i tid hälsar mamman från Mallorca

2009-09-10 @ 22:19:28

Postat av:

sluta hångla med virussmittade män, och drick whiskey hälsar mamman från umeå

2009-09-11 @ 10:58:54


hahahahaha* det är tur att jag har mammor runt hela världen ? ;)

Jaaa... för exakt en månad sen låg jag på en uppblåsbar madrass just nu. Kanske den skönaste ever... Hade packat alla i mina grejer för resan. Micaela hade det  inte inte och hon var på väg hem från tandläkaren vid den här tiden. ÅH ! En månad sen... det känns som ett år sen :( En månad sen så ligger jag i sängen med samma fucking halsont.

må det renaste..

honungsvattnet bevara min hals. Har så ont att jag skulle kunna grina. Är det ett svin i halsen???

090910

ät sinnessjukt slut. Ligger i sängen o dricker morgonkaffet. (Är inne på min tredje kopp) Detta är inte ok... min hals blir absolut inte bättre. Någon som vet vad man ska göra? Åka till jobbet o ha ett positivt tänkande. Ska hem o bära in mammas paket med ett leende på läpparna. sure?



Skrev det imorse men (hehe) glömde att publicera det.
puss


VAD TÄNKER NI PÅ??!!

Skriv mer än gärna o berätta vad ni tänker på när ni hör den här låten??!! För jag vet exakt vad jag tänker på ;) IIIIH blir så himla taggad.




VEM är du kääär i ??!


090909

hur coolt som helst? nej

En eller två gifte sig idag utan att någon visste om det.
Brudparet drog till Rhodos
Ett annat par drog till Alanya idag 2 veckor

och här ligger jag efter att ha sett Idol. Höll kanske att skratta ihjäl mig när de två dudesen låssades vara nervösa. HAHA*

Monika är spårlöst borta. Hon vägrar att komma när jag ropar på henne. Lovar att hon håller på att gör fula vildkattsungar, vilket inte är ok.

9,8,7....en vecka

cirka

fyra timmas sömn senare och jag ska iväg o jobba. Önskar att klockan var 20.14 så jag fick lägga mig i sängen o sova för natten. How wonderful? Näe nu ska jag bege mig till morögatan för att byta kläder sen stan.

Mamma, alla katter lever, tidningarna är funna och stugan står fortfarande.

Calle Ocho baby

learn it, live it, love it

jag känner taggen ut till lilltån. :) :) :) Nu börjar det gå i rätt riktning. Som pappa säger, Det gäller att ha is i magen. Jag har rätt svårt för det men learn it, live it, love it.

Idag var det workwork till kl 20. Stängning dvs...

Nu är det sängen som kallar innan det blir hard work work. Imorgon blir det full arbetsdag vilket var ett tag sen nu. Men jag gillare.. Iaf pengarna.

sett tillräckligt...

av true blood för idag. Är nu inne på andra säsongen och det blir bara bättre o bättre. Mer jag gjort idag är ju att döda bananflugor. Dom vill bara inte dö ut...dumskallar.

Har även hittat my sister from another mister idag. Sjukt kul. Hon är från Ryssland och jag träffade henne i Alanya i somras. Ses igen nästa sommar då :)


wake me up before you go home

hur och vart ska jag börja. Jag började med att dammsuga stugan innan fruskost. Dock inte hela....åt frukost, kollade på True Blood o sen åkte jag till stan för att tvätta och dammsuga hela huset + fixa annonsen till blocket. Sen tillbaka till stugan för att mysa med katterna. Har varit helt ok väder idag så dom har fått springa ut och in bäst dom vill... Nu måste jag fixa middag. kuljul

Victoria's secret fashion show 2008

Även fast det är repris så kan ni förvänta er att jag sitter späckad framför tvn kl 18 ;)



Har kollat på lipstick jungle tills det slutade att fungera. I´m in love.


sa någon spöke?

Ja, jag är ju mest ensam i hela världen just nu. (Känns det som) Det är bara jag, 4 katter som existerar nu utom alla spöken o mördare som finns där ute. Jag är 21 år och livrädd för spöken eller mördare. Har kollat på gossip och lipstick ikväll för att ha ngt att göra... men nu slutade det att fungera så nu har jag återgått till att bara vara rädd. Jag söker nu någon muskelman som kan komma hit o vara barnvakt (?) . Jag skriver om jag lever imorgon, eller idag söndag. Annars så vet mamma, pappa, jonas, Görre, Lena, resten av syskonskaran och släkten att jag är evigt tacksamma till er så tack.<3 Mina vänner och fjanten Mico, ni är underbara. OBS! Skriver detta utifall jag skulle bli bortrövad eller något annat hemskt. Jag vill alltså inte bli bortrövad. Jag är ju bara totally livrädd!!!!!!!!!!!!!!!

Man kan ju tro att jag är full eller något liknande men så är inte fallet heller. Rädslan tar sig an underliga uttryck. Nu ska jag äta upp mammas chips innan jag somnar.
puss för helg

4e september

och för ett år sedan kom vi hem idag. Micaela åkte raka spåret till sjukan och jag...ja? Så här skrev jag när jag kom hem. (Jag var rätt taggad på livet)

Aldrig...

mer kan jag kalla Sverige hem. Regn, depression, PISS är Sverige.

Nu är klockan halv tio där borta. Nu sitter vi på Q-G o har börjat suga i oss en Rape me. Den får dessutom gärna vara gjord av mig. Eftersom den då är så stark att man trillar av pinnen av en. Mico behöver dock två...

detur

För ett litet tag sen lyfte flyget mot Antalya direkt från Skell. Jag hade mer än gärna kunnat vira fast mig vid ena propellern för att få åka tillbaka till värmen och för inte att glömma den vidriga tequilan, festerna som räcker hela nätterna, gatorna som aldrig är tömda, värmen som plågar en, vågorna som dränker en, åh...hallelulja.

Snälla tomten

Jag önskar mig dessa härligheter från Bianco. Jag har varit snäll och laglydig det här året. Utom att jag kört för fort några gånger men det har inte skadat någon. :)

puss tomten


Jag är kanske inte som alla andra.

En som många andra fredagar så tar jag det vara lugnt. Har köpt mig lite snacks och ska göra en tidig kväll. =Jag trivs. Mina twilight planer i helgen blev förstörda idag när jag fick höra att mamma hade lämnat igen filmen. Så kan det gå... Imorgon åker de till Mallorca och blir där drygt en vecka. Jag blir kvar i Skell som kattvakt.

Kommer att sakna Lavlin som flyr till Norge snart :( Bilden togs förra lördagen på inflyttningsfesten och jag ser ut som en hamster.


Dagen...

alla har väntat på. Jag ger upp. Vit flagg...No more hope.

Veckans sista arbetsdag imorgon. Känns skönt med helg. En helg som jag ska ägna åt att sova o se Twilight om och om igen. Såg den senast ikväll med mamma. Jag tvingade henne i princip...

Sova i stugan nu. Sweet.

2 september

Jag hatar inte dagen, jag hatar datumet. När jag hör september så tänker ja på höst, kyla och att löven kommer att falla. Jag står ju fortfarande och undrar när sommaren kommer ? Tragiskt men sant. Jobbade 12-18 idag och efter arbetsdagen åkte jag ut till stugan för lite middag o annat svart.

Nu har jag kollat på True Blood, och det är en serie jag VERKLIGEN kommer att följa med undantag den 23 september ;)

Jobb imorgon från kl 12, Sleep tight suckers!

Ännu en dag..

med en rejäl sovmorgon. Jag gillare ;) Idag jobbar vi dock bara till 18 och det kändes skönt. Igår var det till 20.00. Annars händer inte mycket i livet, sov, kolla resor och jobba. Tjoho? Lika bra att börja vänja sig. Det skulle ju vara på tiden.

Skulle behöva shoppa mig lite nytt till garderoben men det kostar jag inte på mig... måste spara, måste spara.




16
?


JORDU..

Har ju sovmorgon idag till kl 12. Wonderful. Drömde inatt om att jag tog studenten igen utan min klass. Jag grät o jag grät.... grät tom när jag vaknade. Det var inte så kul. Kände att jag behövde styra upp framtiden lite. Så nu är det Ki som gäller ett bra tag framöver, sen blir det A i 2(?) månader o sen huvudstaden. Nästan allt detta med den bästa. puss för det



RSS 2.0