A-I-D-S...

Mamma och Göran hade bröllopsfest igår. De blev kidnappade av sina vänner som ville fira dem en extra gång. De var på boda borg m.m. + En överraskning direktflugen hit från Mallorca. Deras underhållare under vistelsen var här i lilla Skellefteå.

Han har varit här på middag idag...Hans liv. Han är från Israel men lever i Spaninen eftersom han inte är accepterad av sin familj längre. Han lever med aids men har inte gett upp livet för det. Det märker man när han slänger ur sig att han ska flytta hit o leva som i Sex and the City.

Ja.. om man var lika stark som han kan man nog gå på vatten.


Det...

har hänt en del... Frågan är ju bara vart man ska börja ??????????
Hysteri på skolan känns det som.. inte minst inför gesällen. Det är inte K att man gruvar sig för ngt som ligger 6 månader bort. Har haft 2 kundpass där jag slog till med två mvgn :D PUSS. När vi liks har talet två "uppe" på väggen så kan jag berätta att jag haft två prov idag. Har aldrig varit med om ngt så skönt när jag gick ut från andra provet o visste att det var helg som väntade. Det kändes som att ta bort ett gips när man brutit armen fast att det gällde hjärnan.
Helgen tillbringar jag i Skell, skönt med vila. Kan behöva det inför nästa sommar... jag taggar.
 Ge mig sommar.

För övrigt tog mamma fram ett meddelande som jag skrivit till henne som liten. Det löd,
Snela mamma Jag vill ha haburjare anak vill jag inte äta mat.

*anak=annars

Precis...

vad jag behövde. Bitchslap.se

Jag finns här om du någonsin skulle behöva det. Jag vet att du klarar dig men som en försäkring. Blod är tjockare än vatten :´(

Då...

var ännu en helg över. Idag var det farsdag... men eftersom min egna papicolo är i Thai fick jag istället gratta morfar o görre. Delikatess middag hos mormor o morfar = trerätters middag. Avslutar Skellvistelsen med Gossip... Precis vad jag behövde inför en ny skolvecka. Jag känner mig rätt taggad, fylld med bra energi.

Buss till Umeå nudå.
Jag vill ju inte hem...

Beyonce-Single ladies

Cissi skickar en massa gamla galna bilder...
"Kvällen ingen minns ngt efter 22"


Fylla.nu


Steg...

upp 11.03 eftersom jag o mami skulle iväg o sola igen. Åkte till sun tan för att avverka 20 min i röret.

Inatt satt jag uppe till kring 01.30 o såg gossip. Avsnitten var sjukt bra men jag är galet besviken. Det sög ju dase att jag nu måste vänta till imorgon för att se hur det går... Lr så tvingar jag min käre bror att ladda hem fler avsnitt så jag kan se. För jag fattar 0, noll, zero av sådant...

För övrigt så sitter jag o försöker hitta resor till thai. Jag har tänkt över skiten o jag vill verkligen åka... Vad fan ska jag göra i sverige. Visst att Sverige är ett bra land, jämnställt mellan kvinnor o män osv... det känns dock som om det kvittar helt sjukt just nu.

God jul

Majahiii...

majahooo, majahiii, majahaaahahaa...SO LIVE YOUR LIFE !!!!!!!!!!

Veckan har varit störd. På ett sätt tycker jag att det har varit en stördbra vecka. På ett annat hatar jag den så sjukt mycket.

Stördveckan slutade iaf med Nationella svenska B prov i aulan. = TAL. Vad ska jag säga? Ja, jag pratade iaf på i 4.05 min. Sjukt så nervös jag var.

Kommande vecka,
Måndag, Skola/prov och jobb
Tisdag, Visning hela dagen
Onsdag, Nationella prov skriftligt
Torsdag, Skola, jobb
Fredag, Supa mig redlös.

Kill me..

http://www.youtube.com/watch?v=Z91M1Ouv20Q

Det känns ju kul. Jag skulle må bättre om en våg kom o tog alanya nu.

Corone...

uttalar det så härligt som vi gjort under hela sthlmsvistelsen. Packat o klart så åkte vi tisdagskväll. Impuls lr vad...ligger i sängen med mjukis o hade inte packat alls. Mico ringede o frågade om vi skulle åka buss samma kväll 20.40. Jag var på...Skulle bara vara i Sthlm desto tidigare.

Bussresan... Sitter o snackade A fram till att vi var mellan Ö-vik o Härnösand... Sen var det Godnatt för Mico. Inte för mig. Jag satt o vred på mig o när jag trodde att jag var på väg att sova så började jag bara tänka... Cityterminalen i ca 2 h när vi väl kom fram. T-bana fram o tillbaka till slut kom i till lägenheten...mums. Sov i några h sen ut på stan.
Stan - pizzahut
Stan - Sandys
Stan - pizzahut
Stan - tacobar ;)

Är besviken på Sthlm...shoppingen var inte som jag trodde. Tanken av att det skulle ha gått ungefär samma peng för att vara i Alanya i en vecka suger fetdase.

Fest när vi kom hem från Sthlm. Utgång på Corona lördagkväll. Det var trevligt...
Nu, skola :(

Mamma är på Kanarieöarna o Pappa på sin 4 månadersflytt till Thai. KUL?

Skell till helgen.

RSS 2.0