Pirr i magen...

Jag har nu skickat iväg det. Jag väntar med spänning.... Det känns som om jag är nykär, det pirrar och har sig i magen. Bara skumt....

Hard work work idag. Ikväll har jag blivit bjuden på tvårätters, mjami ;)

Karusellerna har för övrigt kommit till stan, me like


Åhhh underbara helg...

lämna mig inte ! Vädret har varit på topp nu helt galet länge. Hoppas att det fortsätter sommaren ut. Såg just på vädret att imorgon blir det lite svalare än vad det varit. Värmen kommer dock tillbaka på tisdag vilket vi tackar särskilt för. Snart kommer festivalen till stan och då vill vi ha värmen kvar.

Igår blev det vine och en sen utgång. Lika kul hade vi för det. Det blev en haltimmes massa dans på balzac ;) Idag steg jag upp 11.45 för att gå ut i solen. Det syns om man så säger jag är röd i fejjan. Hoppas att det lägger sig en aning tills imorgon. Ikväll blev det lite målning i Lalles och Pats lägenhet. Kunde inte bli bättre. Efter jobbet blir det lanternan för att provsmaka deras pizzor. Tack.

Så underbara helg tack för den här gången och hoppas vi ses snart igen ;)

ANROPAR LALLE !??!

Vart håller du hus? Jag har påbörjat vinet, pussssssssssssssss

Alldeles...

nyvaken och ska göra bomben i poolen. Måste bara vira upp pooltäcket ;) mjami

svettsvettsvettsvettsvett.

För sista gången ska jag nämna hur jag svettats idag. Först till jobbet (kom en timme för tidigt också). På jobbet det var ca 355 C på salongen. SIST men ABSOLUT inte minst när jag åkte inlines hem (uppförs hela vägen), stekande sol (min dåliga kondis) osv... INGET var bra.

Sen åkte jag fortare än f-n till Umeå för att flytta grejerna från lägenheten. O nu hem för att packa in det i huset, dock inte upp sakerna. Min rygg ska ringa 112 nu.


God news, Miss L är taggad på alanya. Inte bara det utan även SKELLFESTIVALEN! WOOW!


Det är bara att inse...

att jag ska dö av svettattack idag. 31 grader varmt = 131 grader inne på salongen. Vi kommer väll att simma runt där inne antar jag. tjoho ? Festivalen som bytt helg eftersom det varit dåligt väder osv de senaste åren. BIG mistake...

Nu ska jag åka med mina skavsårsfötter till jobbet. Klockan 15 åker jag raka spåret till Umeyo för att städa ur lägenheten. Tillbaka i Skell inatt. Sola och bada i a la boviken imorgon. Me like, me like!

HAN FÅR INTE VARA DÖD !!!!!!!!!!!!!!!

MICHAEL JACKSON min barnkärlek. Hade en almenacka med han ovanför sängen som jag brukade pussa på !!!! HAN FÅR JU INTE VARA DÖD NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lönefirar?

Vet inte ens om jag fått min lön och endå firar jag med att klicka hem grejer från asos.

Lady Gaga ft Rihanna - Silly boy

Jag är trött.
Det är vamt och jag svettas mest hela tiden.
Flytt imorrn, tjohej

Vädret...

det är inte så kul med 27 grader och strålande sol när man jobbar :( Ringde mami igårkväll och fick uppdatering om att hon skiter i att jobba när det är sånt här väder. "Ligga vid poolen och sola, kanske någon utflykt med båten". Säger bara, HELT RÄTT !!!! Varför slita ut sig i onödan?

HOHOHIHI.

Morgonen, Jag steg inte upp när jag ha egentligen skulle, vilket senare ledde till försening. Ni alla som känner mig vet hur jag hatar att vara i otid så jag stressade som en gris för att hinna ikapp mitt morgonschema. Stryker mina favoritjeans och ska ta på mig dem. Eftersom de är GANSKA taighta efter att man tvättat dem så måste man göra en groddans för att komma i dem riktigt. När jag gör groddansen så hör jag bara hur de spricker... inte i en söm utan i tyget!!!!!!!!!!!!!!!! Börjar gå till jobbet men kommer då på att jag kan ju ta inlinesen som jag inte visste vart de var. Ännu mer stressad springer jag runt i förrådet o söker, inget fynd. De var i Jonas garderob. Jag börjar åka som en säl i vattnet om inte snabbare, typ som en delfin. Svettades som en gris i 3 h efter. Lyckat.

Det som gjorde dagen var fyndet på din sko ;) Skor kan bli så mycket snyggare på foten än när de bara står där med 7 miljoner andra par skor. Jag är lika kär i skorna som Mico är i Johan Palm.

Avslutade kvällen på underbaraste vis med Lavlin på uteservering!

ingen ursäkt..





MICO, Jag sa i julas att du skulle ta ledigt !!! Du ska med mig på efterfesten och med din käraste Johan Palm!!!!!!!!!!

Botemedel.

Behöver botemedel till en kompis mot schizofreni snarast. Hon kommer att dö om detta inte sker... Jag kommer att hänga henne i en flygplansvinge och hon lär inte överleva landningen.

Time for some sleep ?


Kan inte komma fram till om vi ser glada eller ledsna ut ?

Snart en vecka kvar till festivalen. Fest med a la ki på torsdagen, men sen då? Kommeru Mico eller dissar du för jobb? Jules? Julla? Bra väder? Botten upp o resten i håret gissar jag. Det får bli sommarens motto. Började ju bra på studenten när en vagn full med killar hade vattenpistoler fyllda med öl. = De sprutade ölen i mitt hår. Tjitjing !

Jag ville få medlidande av Jules : Nu blir det bara mörkare ute...
Jules : BRA för jag tycker det är mysigt när det är mörkt.

Slutsats, Jag hör inte hemma i dessa norrländska skogar medans Jules gör det.







Got me with my girls and we're singin' it...... Sing!
na na na na hey, na na na na hey
hey hey hey
goodbye

Heido resan...


Tur att vi är snygga iaf !!!?

Jobbade till 20.00 idag. Vilken resulterade i att jag missade allsången. Jag som längtat heeeeeeeela dagen. Aja, blir det inte bättre än så här så ska jag bege mig söderöver o vara på plats innan sommaren är slut. Idag gick våran bokning på Alanyaresan ut också...kuljul. Får höra startskottet ikväll om det blir av eller ej. Annars är jag sjukt öppen på förslag var jag ska dra iväg mitt vita arsle, utom Umeå och Skellefteå. Något kul ska jag ha att kunna se fram emot har jag tänkt...

ÅHHH !!!!

Bilderna jag väntat på !!! Jag känner taggen igen på hägsta nivå !!!


ÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! VI GÖR DET IGEN !!! Kommeru ihåg hur vi gjorde !?

Flyttlass kommer lastat.

Ska ju åka till umeå i helgen för att tömma och fetstäda lägenheten. Känns ju lagomt kul om jag ska säga det själv. Kommer dock att vara skönt efter, ett mindre att tänka på. Så i helgen kommer det flyttlass lastat. Ska höra med L om hon vill köpa min fett snigga tv som hänger där på väggen.

Jahapp nu öser regnet ner. Kul ? Jag har ond hals det är därför jag skriver nu btw.
hörs sen
puss

Bio bio bio...

jag vill se både Baksmällan och The Proposal. What to do? När ska man hinna med det? Någon som är på?




På tal om ngt helt annat så vill jag köpa en hund.

Efter en middag i stugan

så har jag hunnit att träffa mina kusiner och fota katterna :)


27 grader på torsdag, jag klagar inte. Det kan vi behöva....

Ett samtal senare...

så är man vaken. Kärlekslavlin ringde o väckte mig. Gick upp för att ta ett c-vitaminbrus och sätter mig vid datorn. Ingen verkar vara vaken ? Det är sol men kallt och blåsigt så man kan inte sola . Ska man lägga sig i sängen igen då? Jag tror det.
Later.

what to do ?



Har inte tänkt tjata på er något mer.
Efter samtalet igår behöver du inte vänta dig att jag ringer igen.

This is fucking sad...

Speechless...

är väll det rätta ordet för dagen. Jag vet inte vart jag ska börja. om jag ska börja. Man får hela tiden se nya sidor av människor. Sidor jag önskat man aldrig sett... Igår var början till något nytt.

Midsommarkvällen var K. Grillen var igång när vi anlände till Andrea, så det var bara att kasta på köttet och duka fram. Vin till maten, vin efter maten och vin hela kvällen. Dans, kast med katt och andra aktiviteter bjöd kvällen oss på.


Ikväll är det årliga travet men jag håller mig därifrån. Var ju förbi där förra året och vad jag minns så var det gaaaanska mycket mygg. Blir nog att åka iväg och handla sen bara vara hemma. Kanske se någon film.

Glad midsommar...

på er alla !!! För ett år sen var det helt underbart väder och vi var här o grillade. I år kan man inte säga att det är lika toppenväder, tyvärr. Vi gör det bästa av situationen och kör botten upp och resten i håret. Snart ska vi bege oss mot Andreas place och starta grillen. Hoppas på en kanonkväll.

Ett år sen i bilen på väg mot ?

För övrigt så sov jag 14 timmar inatt. Klå den om du kan ;)

Äntligen...

efter den korta arbetsveckan så var jag heeeelt slut. Somnade kring 20.00-20-30 o vaknade nyss. Ska borsta gaddarna och tvätta bort sminket sen blir det en tupplur till. Hoppas jag ändå kan sova till 11.00 imorgon. Sen blir det taggen för vad som än händer på kvällen. Jag är en anings liten gnutta taggad faktiskt. Det kommer mera :)


Fööör...

en vecka sen var jag bakis som ett djur och mina armar var konstiga. hehehehehe*
Later!

Snart är det...

äntligen helg och då får jag sova. Har inte sovit allt för mycket den här veckan även fastän jag jobbat. Har varje dag tänkt att det ska bli en tidig kväll men det är oftast ngt annat som dyker upp. 15 grader och sol ser det ut att bli idag. Det kändes fint. Till veckan kommer värmen om man ska våga lita på smhi? 19 grader på söndag och 21 på måndag. Oh happy day !!!! Då har vi NÄSTAN samma värme som rhodos har på nätterna. *tjitjing*

Happ, blire på midsommar då? Skell och köra? Umeå och festa? Skell och festa? Sitta under sängen ensam?

Stockholm i juli eller? Åka karuseller, shoppa o leva la dolce vita ?! Jag tycker att det låter som en underbar idé.

Fööör en vecka sen...

var jag o Mico hos mig just nu och drack oss drunkass. Vi snackade även alldeles för länge (ngt vi är bra på) så att vi var dyngtrött på studenten. Vi vaknade inte av väckarklockorna som vi ställt (!) Jaa... jag saknar den dagen. Vi började med att dricka cider och skumpa på tom mage....ja, resten kan ni ju. Det gick som bara utför ;)

Numera är det hard work work. Längtar tills löningingen landar på kontot. Jobbade 9-20 idag. Det var, horibelt. Inget jag vill göra igen men... varje tisdag hela sommaren baby.

Jag har varit sjukt arg idag, samtidigt som jag velat skratta. Dock tog ilskan över så det blev inget skrattande. Dumskalle!

Efter jobbet var jag på Ainas med alla godingar. (Lavlin har kommit hem, men jag såg henne aldrig. Är man svart då?) Åt varma mackor o nu är det sängs. Jag tycker att det är ganska ensamt här... mamma o görre bor numera i stugan. Så därför låter jag radion vara på dygnet runt. Nu spelas Stay the night!? Är vi förvånade?

Studenten


Jag vill vara där nuuuuuuuuuuuuuu............

Är det så här det kommer att vara?

Jag var heeeeeeeelt slut efter jobbet idag. Sov säkert en timme när jag kom fram till Boviken. Mamma kom nämligen o hämtade upp mig när jag slutade. Hon bvar snel och bjöd mig på middag... Har haft  några drop in kunder idag. Det va nice. Lunch med Jules också, lovely. Lavlin har kommit hem nu från Egypten, Emelie från Kreta osv. Kan alla bara sluta åka iväg då skulle allt vara mky roligare.

Snart är det semestertider...frågan är ju bara när sommarvärmen kommer hit upp till de norraste skogarna? För mig får det gärna vara ösregn så länge det inte är det till o från jobbet ;)

pusspusspusspuss

Jag har hittat...

en skatt jag vill ha :) Behöver kanske en ny snart eftersom jag tappade min senaste soul i wcn. Jag önskar mig härmed en samsung touchwiz.

Fett snigg, finns även i rosa ;) hihi
sovgott

Helgen...

över. Vilket suger eftersom jag steg upp 05.00 i lördags och halv sju imorse. Vilken helg? Då var det bara att bita ihop och stiga upp till jobbet imorgon. How lovely?

Har tagit en hel massa kläder hit till skell nu som ska in i garderoberna. Lycka till. Har ett projekt imorgon alltså. Taggar inte för att flytta ur alla grejer ur lägenheten. Uh? Någon som vill göra det åt mig ? Tack.

pain,

I helgen hittar ni mig i Umeå på kattutställning. hehe*

VAD BLIR DET?!!!

HV06A , 06A 06A, 06A!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag hann vara arbetslös en dag, en dag. Nu blir det jobba, jobba, jobba. För jag vill ha cash cash cash! Och inte har jag tänkt efterfesta med resten av många på arbetsförmedlingen. Så idag var det bara att pallra sig upp o börja klippa in cashen.

Romantisk middag i skelleftehamn. Husets pasta stod på menyn o bara väntade på min magsyra. Så nu ligger maten där o smälter. Den hälsar ! Tack Jules för efterrätten. Your mami did a great work !

Nu ska vi se film a la morögatan. Det blir antingen Utan min dotter eller Nyckeln till frihet. Jag tycker att den istället hade kunnat heta "Studenten" för det är ju likamed Nyckeln till frihet ;)

HV06A TJALALALALAAA!!!!!!

Igår 04.31 steg jag o Mico upp ur sängen för att göra oss klara. Skumpafrukosten skulle trots allt börja 05.45 hos Anna. Vi gick den korta biten men som kändes i flera mil i mina rosa klackar. När vi kom fram var det bara att hälla i sig skumpan eftersom (stress) vi skulle vara på Nolia 07.00. Det skrek vi mest, drack sprit ur sojamjölksförpackning, drack cider, åt två mackor, stipendieutdelning. Sen begav vi oss till idrottshallarna där 1orna och 2orna väntade snällt. Där var det inte en lugn sekund. Det börjades med hårdrockskonsert o då stog jag på stolen o gjorde luftgitarren (AC såg rätt stolt ut?). Sen skrek vi en massa, skulle sjunga en avslutningssång men jag fattade ingenting så det blev inget av. Sen skrek vi ännu mer när vi traskade för sista gången i korridorerna. Samlades sen på frisör för att dansa hejvilt till "Alla gillar brudar", betygsutdelning, skrivning i hattarna, gråta floder m.m. Sen gick vi till S5 för att få springa ut genom portarna. Det var då man insång att jag man aldrig skulle vakna upp ur drömmen. Familjen stod o väntade utanför o de möttes av en Jennifer som först frågar "vart är spriten". Svaret av mami, Du verkar inte behöva någon, var inte det jag ville höra. ÅHHH det var så kul att träffa dem!!!! Sen blev det att hitta igen det rosa flaket o bege sig....... Sjukt kul. Vi skrek, vi skrek, vi skrek, jag blev nersprutad med öl, jag skrek o skrek. Sen hoppade vi av flaket och jag började trippa mot droskan för att ännu en gång träffa familjen och äta lunch.

Vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar!!!

I skell tar kidsen studenten ikväll. Jag hör dom skrika från mitt fönster. Jag ska tycka synd om dem imorgon ;)

Jahapp....

Då tar man studenten........... imorgon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ge mig en fickplunta

börjar gråta..

mina rosa klänning är tokkort. Vad gör man då? Leggings är helt uteslutet. Eller ha klänningen och absolut aldrig böja mig fram. Fast jag vet inte om jag brukar böja mig så mycket när jag är på fest. Hmmm...  dessa i-landsproblem.

Måste jag hitta en ny klänning på en dag då?
Önska mig lycka till...

Jag kommer att kräkas på den som fnissar nu.

Det ska regna på onsdag!! Det blir inte alls några 18 grader med sol och moln. Jag kommer TYP att ringa smhi o hota upp dem ! Jag blir så himla less att de aldrig kan hålla de som de skrivit på hemsidan. Det kommer säkert att regna på dagen också, bli halkigt på flaket och sen ramlar jag ner på gatan o blir påkörd av nästkommande traktor. KUL SMHI! KUL?!

Vinet...

vinet har aldrig varit så surt som det är idag. Wonder why??

Lady gaga?
Pratar med min kära vän som befinner sig i Barca o smuttar på sin dricka. Du saknas!!!!!!!!!!!!!!!!

Nationaldagen ...

ska firas? Blir inget Umeå och vin med Mico. Det blir vin i skell ist? Får se vart detta slutar. Nu ska jag iaf stiga upp ur sängen, sminka mamma, torka håret osv.

Studentväder.

Väderguden känner på sig att våran student är på onsdag !??!! Om detta är sanningens sanning så är jag lyckligast i världen !


In love !!!

Jag är kär i the hills ! Jag vill aldrig att det ska ta slut... Blir intressant med en ny säsong känner jag. Vill dock se avsnitten nu och att de ska räcka i 100 år.

För övrigt så är kärleksflickorna tillbaka från Alanya. Lär få en djupare inblick av deras vecka imorgon. Då firas det med vin o girlietalk. + En liten försmak av komma skall, studenten dvs. Jag är sjukt taggad på detta. Ingen mer skola heller... På måndag blir det fix av hår och naglar, tisdag blir det att sminka balbrudarna, kubb o alkohol på kvällen och onsdag smäller det. Är 24 h på ett dygn för lite ? Jag tror nästan det..

Tjejfest...

Ikväll har mamma tjejfest, vilket resulterar i jennifer+stilnoct 5 mg=sant. Annars blir det inte mkt sömn inatt. Ska nu försöka hålla mig vaken så länge det bara går... undra om jag ens hinner skriva klart det här inlägget innan jag somnar. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hahahaha

Har jag..?

1. Kysst någon ? - Ja
2. Blivit kysst ? - Ja
3. Blivit kramad ? - Ja
4. Sjungit ? - Tingeling tingeling.
5. Känt dig fånig ? - Ofta.
6. Saknat någon ? - Djuriskt mycket.
7. Ljugit ? - Ja
8. Rökt? - Ja
9. Testat droger? - Alkohol är en drog.
10. Åkt fast av polisen? - Nej.

Om mig..

1. Jag har aldrig: Sovit ute under bar himmel
2. Jag vill testa: Åka till månen
3. Jag gillar: Mina vänner
4. Jag ogillar: Kyla
5. Jag hatar: Spindlar
6: Jag är trött på: Skolan
7: Jag vill ha: Miljoner på mitt bankkonto
8. Jag behöver: Tequila
9. Jag behöver inte: Mer utväxt.

Kärlek

1. Killar eller tjejer?: Killar
2. Är du kär?: Nope
3. Singel/ upptagen?: Singel
4. Saknar du honom/henne?: Vem?
5. Vem kysste du sist?: Haha Micaela
6. Vem kramade du sist?: JuliaJohansson
7. Längsta förhållande: Mitt förra.
8. Första kyss?: Haha, ingen kommentar.

Pics




Veckans sämsta,
Mamma frågar: vad har du för ögonskugga idag?
Jag: Ingen, det kallas bränd ögonlock.

Vi landade på falmark...

med den negativa nyheten = 9 grader och regn. Ta mig tillbaka. Jag tänkte inte stiga ur planet... Överdrift. Jag hade dock gärna kunnat åka tillbaka till strålande sol, underbar mat och skipbo.

Dagen har gått undan. S är tillbaka från Thai. Jag var typ brunare än han som varit borta i 2 månader. Det kändes fint. Rea på Bikbok, halva priset på hela butiken. Jatack.
Micaela har hört av sig från turk. Hon lever och har det toppen. Jag blev så glad att höra från henne att jag började grina. Kultjej. Vi ska iaf åka dit. En faorit i repris med andra ord. Det går av stapeln den 5 augusti.

Bilder från Greklandet kommer sen.


Mulet idag...

ska vara det fram till kl 12. Bussen hämtar oss klockan 14.20. Blir det att tokpressa i två timmar då? Nu ska jag inte hoppas på för mycket. Alla ni som känner mig vet ju hur mkt jag kommer att ligga på en solstol 11.59 och ropa efter solen. Inte okej. Dagens planer gick alltså i stöpet.

Hemfärd idag vilket absolut inte alls känns ok. Jag stannar gärna till tisdagkväll... blir dock inget av. Fest i helgen med alanyabrudarna. Gissar att de ska ha en del att berätta när de kommer hem. Längtar längtar längtar!!!

RSS 2.0