Sömnproblem.

Vaknade långt innan väckarklockan ringde. Kunde inte sova, var mycket att tänka på och fett nervös för operationen. När jag gjort mig klar och letade rätt på papperet med kallelsen, ser jag att det är ännu en undersökning. Jag har dock inte åkt från 08 till skell för en 3e undersökning över ett år senare. Idag skulle den ut punkt. Som tur var kunde hon klämma in en operation kl 13.00. Sagt och gjort.


Var rätt bortom bergen efter, åkte hem åt en glass och somnade. Feta minnesluckor från att mamma skulle på affären, minns knappt om glassen var god eller inte - skoj ? Nu har bedövningen släppt så då blir det andra bullar.

Traffa pappa imorgon :) :) :) <3


3 underbara dagar

3 lediga, underbara dagar med underbart väder. Sol och helt ok temp.
Torsdag sov jag allt mest, började med en bok som jag nu inte kan slita mig ifrån. Det var lugnt och mys hela dagen lång. Lite pinsamt att jag inte gick ut i det fina vädret.
Fredag sov jag ut och läste min bok innan det blev avresa mot Arlanda för att möta mammi o Görre för att överlämna lilla Kitty som spenderade veckan med oss. Minst sagt tomt när vi kom tillbaka till lägenheten. Hon har varit som en liten hund, springer o möter en när man kommer hem, går man till köket, toan whatsoever är hon hack i häl. När elgubbarna kom på morgonen höll hon dem sällskap och vill hela tiden vara med. Tur att jag får träffa henne snart igen, för att inte glömma lilla Polly.
Lördag steg jag upp tidigt för att strosa runt i stan med Nathalie. Blev några sommarinköp och NEULASH. Därefter mötte jag upp Minna, tillsammans begav vi oss till Medis för att avnjuta en mjukisglass. Därefter hem och vila inför kvällen. Utgång med Nathalie på Zipper. Det var en upplevelse utan dess like, men gubben gjorde ett bra jobb.

Idag är jag rätt trött efter 3 timmars sömn. Tur att man jobbar med de bästa och med det bästa!

Inatt var första natten med Neu Lash, kommer med update när mina fransar ser ut som mammas. Detta har jag trott varit blahablaha, men icket. Det ser ut som om hon har lös-ögonfransar 24-7. Jag vill också ha lika långa.......


Min finaste..

ängel flyttar imorgon, ingen är mer ledsen än jag. Vill bara spendera varenda sekund som finns kvar med henne här. Tur att hon kommer hem i juni ;) Arbetar till 19.15 sen ska jag nöta sönder henne innan hon åker.

Operationstid i Skellefteå nästa tisdag. Jag vill inte............. bokade färgtid efter, undra dock om jag kommer att orka det. Mina kollegor tror asbolut nej.

Jag håller tummarna för JA!


Barcelona

Med mami på torsdag :) Blir nice! Få lite värme även fast det bara är för en dag!

Bättre än vad Stockholm har att bjuda på idag, regn...


RSS 2.0