Visning

Igår var det gaaaalet drygt att ta sig upp ur sängen. Började klockan 11.00 på Clive med att sminka modellerna... var klara med alla kring kl 18 ? Det var stress o varmt men allt gick som susen. Modellerna var king. Visningen var kl 23.30 så lite väntan blev det också... Jag tror att jag var mer nervös än modellerna. Trevlig och lärorik dag. Me like

Aldrig ska man sluta förvånas!




Behöver inte säga mer...


Vad har jag gjort ?!

Igår var det en stressig dag. Sprang på stan för att hitta en outfit till kvällen... känns kanske inte som ett värdsligt problem men det var i princip blod svett o tårar. Sen kl 14 var det möte. - Stress - Hem - Salongen. Vi hade mingel på salongen från kl 16.30-17.45. Då begav vi oss alla till bion. Vi såg luftslottet som sprängdes! Bra film. Sen var det följt av Nocks och Calles...

Idag hade jag kunnat betala allt i världen bara för att få stanna i sängen...... men det får jag inte.
Love life ?

hejdå sidan

Jag snaggade ena sidan igår.


Whatcha say ?


IIIIIIHHHHHH !!!!!!!!!!

Jag taggar helt galet mycket idag ! + att min lillmamma kommer att bli så stolt att hon kommer att spricka. JAG VET DET ! Firar med Cotton Eye Joe ;)

När blev det sommar sa du?

Över förväntan...

Gårkvällen var sjukt rolig ! Jättelyckat - Över förväntan.

Har bjussat mamma på bio idag. New Moon - såklart. Jag började väl gråta innan filmen ens hade börjat? Jag visste inte att den kunde vara bättre än jag trodde eftersom jag hade sjukt höga förväntningar på den. 120 poäng får den av mig. Jag är kär, igen.


Bite me


Häpna!

jag ska gå ut ikväll :) Ska bli kul att träffa lite peeps :)
Ses i vimlet då ?

tjattertjatter...

Det eviga tjattret önskar jag snart tar slut. - Mamma har så kallad tjejfest.

Jag vill se New Moon


Stackars den som läser det här, den måste ju tro att det är helt utan hopp för min del.


äntligen..

Är jag uppe o går. Ett levande lik - idag ska jag på utflykt.

Magsjuka

känns som att man ska dö.

Ikväll...

blir det klamydia i ögonen. Ska se första avsnittet av Paradise Hotel på kanal 6 som nu Tilde Fröling är programledare för. Intrig-tv på hög nivå ikväll kl 22.00. Kan väl redan nu säga att ni vet vad jag kommer att göra söndagarna här framöver...

Då vrider och vänder vi oss igen...

Har ont i magen och tankarna snurrar i 190 när jag ska sova. Jag ligger länge o blundar men känner till slut att jag spänner mig o får den klassiska rynkan mellan ögonbrynen. (CB vet exakt vilken rynka) Jag funderar vad som är rätt och fel, in och ut. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, Jag önskar att någon annan kunde stå och peka vilken väg jag ska gå. Jag vet ärligt inte vad jag ska göra. Tror inte att det finns så här mycket vilja i en o samma kropp. Jag vill resa, jag vill flytta, jag vill ha flera olika jobb, jag vill uppleva saker, världen ...Allt utom det här brukar jag säga. Kommer jag någonsin bli nöjd o finna ro i det jag gör? Jag kan och vill så mycket mer än det här. Vilken väg ska jag gå nu?

Och nej jag vill inte prata om det.

08a 2010?

ÅH Pe!!!!!!!! Du har förgyllt min dag! Hoppas du kan förgylla min morgondag med! Måste börja planeras lite känner jag...... För som Pe sa så bor jag i fel stad ! Jag älskar att jag säger som jag säger och att du sa det du sa!

M har åkt på kräksjuka. Det är något jag inte vill ha.


Sen skickar jag sjukt mycket hat på dig ! Ovetande fortsätter du förstöra mitt liv !

Händelserik morgon...

Tycker att den här morgonen har varit band den längsta jag varit med om. Varför vet jag inte. Ställde iaf väckaren på 10.00 eftersom Jimmy Choos kollektion skulle släppas då... ca 2 h senare kom jag inte på shop online, dock var allt de jag ville ha slut. Fint att jag har bra smak.

Idag blir det att klippa Jonas o Göran på sallen...annars händer inte mycket av värde ? Btw så har jag fortf ont i armen... kanske lika bra att amputera ?


+ fredagsshopping

Gick en snabbis på stan efter jobbet eller rättare sagt EN affär. Hittade ett par coola brillor med fönsterglas. Frågan är ju bara när jag ska våga använda dom ?! NERD


p a i n

har ngt så fruktansvärt ajaj i armen efter sprutan. "bara att inte känna efter", som mamma sa... fast jag känner efter och det är inte behagligt ska jag erkänna. Kul att jag började fälla tårar just innan hon stack in sprutan också .. hahahaha* Äckelgrisspruta

Fredag imorgon igen... gissar att det blir idol.

Är det bara jag eller börjar veckorna gå äckligt fort ?

New moon...

nu längtar jag så att jag nästan spricker. Vill helst se New moon NU! jag räknar dagarna... Ska tvinga mamma att se den med mig, eller mico... fast hon kommer bara att drägla så att jag blir blöt. Mamma blir isf bättre...

Papi o L åker till Thailand nu. Kommer hem 3/3 om allt blir som planerat. Då har jag hunnit bli 22 år GAMMAL ! Då får man inte tycka att lilla sjöjungfrun är bra längre, man får göra ett uppehåll med att ringa o rösta på idol tills man är 67, man börjar få sjukt mycket rynkor och pensionssparandet har blivit mer (?).

fucking insane.

Snart får jag börja öppna min kalender.
Snart åker jag till Milano.
Snart kommer Cissi, Lavlin och Julia hem.
Snart är det julafton.
Snart är det nyår.
Ganska snart så fyller jag år !

pusspusspusspusspuss för detta !


!?

skakar bara på huvudet.

 
Sovit helt galet inatt. Ville dock aldrig stiga upp ur sängen :) Jag skulle nog kunna bo i en säng. Snart blir det frunch, fortsätta göra sig klar, stan och jobb.

Håll tummarna.


Det tar ont i hjärtat.

Har kollat igenom micaelas bilddagboken... Hittade ju både en och två bilder från alanya. Det som suger mest är att jag är så himla taggad och att det är ca ett år kvar. Kommer jag att kunna hålla kvar taggen så länge - utan tvekan. Om det bara kunde få vara nu... Ligga på en steeeekhet solstol o steka, hela dan varje da!

Bättre sent än aldrig som man brukar säga.


?

Vet inte vad jag ska skriva idag? Det händer ju liks inget när det är höst o skit. Det hinner knappt ljusna innan det blir mörkt, man hinner knappt vakna innan man ska somna.


Pappas dag

Finaste pappa har sin dag idag. Congratz ;)

Jag ska bege mig till bästa mormor o morfar för middag. Där befinner sig även morbror och kusiner. Lax till middag = kan inte bli annat än bra. 
Större delen av dagen har spenderats i sängen med tvn på. Att inte alla dagar kan vara som denna ?!


Önskelista...

börjar skriva på den nu...
Skor från hm (sommarskor)
Skor från bianco (sommarskor)
Skor från dinsko (sommarskor)
Kjol från Gina
Klänning från hm
En resa hit (varmt ställe)
En resa dit (varmt ställe)
+ 550 miljoner kr osv

Change of plans... jag ska på kurs imorgon in la Umea.


They both are sexy mamacitas ;)

Blev mitt svar när den drygaste turren av dem alla, Osman (?) frågade vem jag tyckte var snyggare av Petra och Micaela ;)


Vad tycker ni?

Borde inte den lille krabaten ha det bättre i hundhimlen.. ? :(


Gråter som en stucken...

gris. Har legat o kollat på Inlåst som går på Tv4. Tårarna bara sprutade när killarna hade sina sista samtal innan de skulle få gå ut i friheten. Kan dom inte vara inlåsta i 12 dagar till? Hoppas att det går bra för alla i fortsättningen..


Blir perfekt?!

"Det ska bli fint väder till helgen."

Jo, tjenare... 2 grader och sol o moln. Precis som jag vill ha det ?! Saknar att svettas som en gris i värmen. Precis som mami hade det igårkväll, 28 grader. Det är väl lagomt? Trorde.

När katterna är borta OCH

dansar på borden så fryser råttorna ihjäl. MoG åkte ju imorse till a la Teneriffa och i höjd med att de nästan var framme så vaknade jag av köldskador. Det är ISkallt i huset. Borde nästan öppna fönstren så att man får in lite värme. IH! Funderar starkt på att ta min madrass till bastun.

Jobb var det idag till 20.00 - och det som är värst med det är att det blir mörkt kring 15.30, så det känns som om man jobbar halva natten!!!!!!!!!!!!

Blir det Umeå lördag-söndag? tjaaaaaa, varför inte?

1,2,3

Snoozade på tok för länge. Nu har jag pratat med Micaela alldeles för länge. Nu ska jag ordagrant kasta på mig smink o röra mig mot stan. Jobb till 20, yiha?

Jag vill också vara på Teneriffa

Where you at ?!

Morgonen började med en fet försovning vilket inte gjorde ett skit eftersom jag sen fick veta att jag började 11.00. Så jag började med att skjutsa mami o G till flyget. De beger sig till Teneriffa imorgon... K!? Jobb sen från 11-18. Jag längtar till helg, men mest till lön.


Längtar även tills mitt hår har vuxit ut ..........

Ännu en helg...

och vi har kommit in i November! Det går sakta men säkert närmare mot våren ! hehehe* Vi har bara en vinter därimellan också. Åter måndag och arbete. Idag har jag hunnit skjutsa mami o Göran till flyget och kl. 11 börjar jag jobbet.
Ensam hemma 121 kan börja.

Shots

Vart är festen ?

Vart är festen ? Den här på repeat!

I'm fucked upppp

(Lil Jon)
If you're not drunk ladies and gentleman
Get ready to get fucked up
Lets do it
Haha
LMFAO
You know it
Lil Jon
Yeaah
All of the alcoholics
Where you at
Lets go
Hey hey hey hey uh huh hey hey hey hey
Lets go yeah!
(LMFAO)
When i walk in the club
All eyes on me
I'm with the party rock crew
All drinks are free (all drinks are free)
We like Ciroc
We love Patron
We came to party rock
Everybody its on!

Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots shots
Everybody
Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots shots
Everybody

(yeah)
Let me see you do it

The ladies love us
When we bring shots
They need an excuse
To suck our cocks (suck my cock)
We came to get krunk
How bout' you
Bottles up
Let's go round two!

Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots shots
Everybody
Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots
Shots shots shots shots shots shots
Everybody

(Lil Jon)

If you aint gettin' drunk get the fuck out the club
If you aint takin' shots get the fuck out the club
If you aint come to party get the fuck out the club
Now where my alcoholics let me see your hands up
(what you drinking on)
Yeah
Jager-Bombs
Lemon Drops
Buttery Nipples
Jello Shots
Kamakazis
Three Wise Men
Fuck all that shit
Give me some gin!

(LMFAO)

Shots!
Patrons on the rocks
And I'm ready for some shots
The women come around
Every time I'm pouring shots
Their panties hit the ground every time i give 'em shots
So cups in the air everybody lets take shots

If you're feeling drunk put your hands in the air
And if you're trying to fuck get your hands in the air
Now say I'm fucked up
(I'm fucked up)
I'm fucked up
(I'm fucked up)
I'm trying to fuck
(I'm trying to fuck)
I'm tryin' to fuck
(I'm tryin' to fuck)

Shots!
Patrons on the rocks
And I'm ready for some shots
The women come around
Every time I'm pouring shots
There panties hit the ground every time i give 'em shots
So cups in the air everybody lets take shots

-I'm fucked upp-

Lets go!


RSS 2.0