Jag kan ...

vänja mig vid tanken ;) Jag taggar 17.00 imorgon.

Här hittar ni mig!
Sov gott

Vad tänker jag med ?

Jag har packat med mig klänningar och jeansshorts i hopp om att det skulle vara sommar i sthlm. Efter denna prognos kan jag måsta att spendera mina pengar på varmare kläder. Precis det man vill så här på våren...Då vill man köpa varmare kläder?! Näe, tänk för att det kommer jag inte.

Detta kommer att sluta som den gången när jag o Cissi var i sthlm. Vi gick i högstadiet och jag hade bara packat sommarkläder, jeanskjolar m.m. Jag hade såklart på mig denna jeanstygbit när vi gick på stan. Det var kallt. Har jag lärt mig något? Nej.

Valborgs...

är bara överskattat. Jag spenderar helldre hela kvällen på en buss. (!) Dock inte vilken buss som helst, utan ybuss. Man kan ju i alla fall drömma om massagebussarna i thailand. Vi får se den guppiga efyran som kraftig massage i stolen. Jämförelsebart? Nei. Så när ni alla andra står o myser vid en brasa eller ramlar ner från fönsterbrädor på någon fest så vet ni vart ni har mig. I säkert (?) förvar på bussen. Så vitt jag vet så var det en av deras chaufförer som satt och smsade medans han körde bussen... Stabilt? För övrigt så kommer ordet chaufför från franska chauffeur.

06.00 kommer jag fram till Sthlm. Känns skönt att komma till varmare trakter och bättre shopping. Jag vill fara på allsång på skansen... tråkigt att det inte har börjat än. Jag tror att jag själv tror att sommaren än närmre än vad jag fattat. Försök förstå den där meningen och kommer ni på vad jag menar kan ni ju ringa mig !

Att hänga i julgranen...


I´m in love <3

Obsessed

En film med Beyonce. Jag vill se den NU !!! Verkar helt galet bra :)

Fortfarande på jakt...

efter en klänning att ha på studenten. Hmm...


Prick en månad kvar till Rhodos. Övertagg.

Fått klagomål...

Nej jag har inte haft någon vild hemmafest så att grannarna klagar. Det är mina kära mor som tycker att Görre ska få lite ära. Jag skrev nämligen för någon dag sedan att jag ätit en av de godaste middagarna i hela mitt liv. Årets kock blir Görre Schedin, Även kallad Göran. Du får denna bemärkelse på grund av att du tagit över köket här på morön o göder min feta kagge :) Tack ännu en gång för maten. P.S. pallra dig hem så jag kan få en delikatess middag ist för fil.

Imorgon är det plugg och på natten ska mico fixa mitt hår. HAHAHAHA

Solsystemet...

I-landsproblem. Låg i solariet o hade precis kollat på klockan (6.52) då slocknar hela solariet. Jah börjar trycka på "start knappen" men inget händer. Till slut gav jag upp hoppet o börjar rengöra solariet. Hips vips sätts det igång igen. Jag skyndar o lägger mig igen i ca 2 min innan det slocknar för gott.. Det resulterade till att jag kokade av ilska o gav mig f*n på att ringa o klaga. Samtal 1, han hänvisar mig till ett annat nr. = Jag kokar ännu mer. Samtal 2, hänvisar mig tillbaka till samtal 1 som skulle bli nr 3. Jag gav mig inte... jag var fly förbannad.

Kommer hem o klämmer nageln i dörren.
Jag undrar fortfarande vad jag har gjort för fel?

Mår betydligt...

mycket bättre nu. Har tänkt bege mig ut på stan en sväng, Förbi solsystemet. Måste nämligen använda solglasögon när jag kollar mig i spegeln. Det är inte lätt att vara vit...

Mor o Görre har begett sig till Sthlm. Ensam hemma 15 blir det ikväll. Kanske se ngn film lr annat lugnt...

Jag funderar när mitt hål i benet ska läka.....? Det var ju trots allt över 3 veckor sen nu . Hm.

Mår katastrof.

what to say? Jag stiger inte upp i första taget...
Later.

Inte ett skämt längre...

nu är jag på G! Visar resultatet senare ;)

Ring ring, bara du slog en signal.

Vaknade inatt av att mamma ringde, full som en kastrull. HEJ JENNIFER!!!! Om du hämtar oss nu så får du 500 svenska riksdaler. Jag ordagrant flyger upp ur sängen, mot Folkparken. Där var det 4 berusade personer som ville ha skjuts hem. Jag undrar bara om hon kommer ihåg det idag :) ?

Nu ska jag en tväris ut på stan. Ska sedan köpa färg............................på ica. Det funkar inte längre. Utväxten ska bort. Dead and gone ska den vara ikväll när jag ska grilla. Hehehe*

Jag behöver en myskompis.

Myskompis sökes. Jag är en mysig mysare som gillar att mysa. Mina intressen är att mysa i myskläder. Om det finns någon som har samma intresse som mig så svara.

Är sjukt less på livet som levs just nu. Det finns ett liv i min kropp med det levs inte mycket till liv här inte. Jag vill bort härifrån. Vart?

33 dagar till Rhodos

47 dagar till studenten.

MYS för fullt medans ni kan!!!

See you at the club


bäsen med mico.
Favorit i repris?

Lider...

av beslutsågren!! What to do?

.......................................................................................................................................................................

Momma...

med i tidningen på tisdag. Norran var här idag och intervjuade henne. Hittade några söta kort på henne..

Bilderna stal jag av norran.se

Idag har det varit en heldag. När jag steg upp imorse kändes det som om jag varit ute o sprungit hela natten. Inte det minsta utvilad och så har det varit heeela dagen lång. Under lunchen sprang jag o väckte Jules som sussade sött. Helst av allt hade jag velat sola i den stekande solen idag. Fifan så skönt det var. Mera sol!?

Har precis avslutat en av de godaste middagarna under hela mitt liv. Kyckling med färsk pasta och gorgonzola sås !GOTT.

Boka resa.

Jag vill boka en resa i sommar. Jag vill veta att jag kommer att komma iväg från kyrkogården ett tag... Rom? Milano? Nice? London? Alanya? Jag vill som sagt bara veta att jag kommer att röra mitt arsle från ogräs, slippa klippa gräs, slippa vattna. Istället ligga på en strand medans solens strålar steker och man måste svalka sig för att överleva.
Nice i a la France, Såg ju inte allt för obehagligt ut.

Rhodos med mami 27 maj-3 juni

Packa(d)t o klart

Flipsyde-When it was good

Jag hissar på mina hamsterkinder för första gången den här dagen.

Det fanns några glimtar i den här dagen med, även fast de var få. Jules kom till mig imorse och åt frukost med mig. Sen var hon min modell resten av dagen. Jag hade nästan fria händer för en gångs skull ;) Började med att reda ut hennes dreads. Sen lockade jag hela hennes 700 miljarder hårstrån, vilket tog ett tag. Sen fjorton lager make och fotning. Då slog klockan 15(?) så började vi våran roadtrip. Det var nice.

Jag vill på mera roadtrip, tack. Söderöver baby


Insane

Jag undrar vad jag har gjort för ont?

Igår fyllde Julia 19 vårar. Firades med en heldag på skolan, en sväng genom stan och senare till Julia för kalas. Eftersom jag o Mico inte ätit någon middag så lagade vi till en lyxmiddag hemma hos Julia. Avslutades med fika och en alkoholfilm. Handlade om vad som händer i kroppen när man dricker. Intressant. Jag missade två bussar igårkväll när jag skulle hem.

Imorse ringde Jules för att få en vägbeskrivning hem till mig. Jag förklarar vägen medans jag samtidigt är inne på toan. Gräver i badrumsskåpet samtidigt som jag har mobilen mot axeln. Den glider raka spåret ner i toalettj*veln. Den dog. Tur var väll att jag hann förklara vägen klart...  Kul att jag skulle behandla den där mobilen som mitt barn. (Jag skulle inte vilja bli mitt egna barn.)

Jag är bitter eftersom jag varken har råd med en ny mobil eller lämna in den på lagning. Det brukar ju vara dyrare än att köpa en ny? KUL?


Jakten..

på en resturang ska ske idag. Jag o papi ska ge oss ut på stan för att hitta en resturang vi kan hålla till på den 10 juni. Idag är det bara 51 dagar kvar till studenten. Jag längtar mer o mer för varje dag. Efterfest på arbetsförmedlingen.

Imorgon är det skola. Jules kommer på tisdagkväll? :) Hon ska nämligen vara min modell på onsdag. Snygg som hon är. King.





panik


Igår ...

låg jag i sängen heeela dagen. Eller fram till ca 16. Då steg jag upp för att göra mig klar för kvällens aktiviteter. Fest hos Cissi och Gabbe som följdes av utång på Station. Kvällen var jättetrevlig och lyckad !

Har nog aldrig varit så trött som jag är idag. Steg upp kl 11 för att åka till papi. Ögonen står i kors...Tidig kväll ikväll. Imorgon blir det Umeå! Slut på lovet... Kul ?

Jag vill åka utomlands. Helst imorgon.

Majsans frippa...

ett minne blott. Klippte henne idag och nu blir det färg. Grönt med blåa slingor.

Taggar morgondagen
Hadee

Mina lurviga...

ben är nu ett minne blott. Körde med epilatorn imorse, vilket alltid är lika skönt ?
Stan, klippa majsan, sen minisuprise :) Ikväll ?


Idag...

ska jag överraska någon. Nej, jag ska inte hämta Julia på flygplatsen med en lapp "Välkommen hem Julia". Nej, för det vill hon inte. Jag har tänkt ut en sak... en liten sak. Jag hoppas att den uppskattas :) Den som lever får se...
Nu ska mina ben få sova.

Jai Ho...

sista låten i Slumdog Millionaire. Dock lite bättre med pussycat dolls! När jag hör den låten tänker jag bara på när jag satt på bussen på väg till Stockholm. Jag satt i bussen på Sundsvalls busstation natten mellan den 5-6 mars... Minnet sviker inte alltid.. Börjar låta som om jag vore med i efterlyst.

Welcome home...

Cissi kom hem idag från Oslo. Stannar mindre än en vecka tills hon drar vidare. Bättre än ingenting.

Julia kommer hem imorgon, och stannar för gott :) hehe*

Nu ska jag se film och sen blir det att sova. Jag är slut och likaså är mina ben...
För övrigt, om någon känner sig rik får de mer än gärna ge pengar till mig. Det kliar i mina fingrar efter shopping......... Har även ett nytt beroende som heter Ben&Jerrys. Det bådar inte gott för alhem2009.


Audrina från The Hills var dum mot mig igårnatt. Dumskalle.
Sov gott.

Träffade...

dig i min dröm.

Ny dag, nya möjligheter! Vaknade av att städerskan var i rummet intill..... bra start på dagen. Jag är vilse i huset känner jag. Tjitjing.

Fick precis sms av Mico, she got her number back !! ;)

Farväl.

till min blonda kaluffs! Jag är så himla trött på dig nu.. Du ska bort ur mitt liv, för gott. Skulle ju som försöka stå ut till sommaren men det här går inte. Nu är det som mamma sa till mig i början, "Jag skulle skrika om jag såg ut så där och kollade mig i spegeln".


Är det Ica imorgon eller...

Projektj*vlarapporten...

...har jag suttit med idag. Det är så himla skoj och inspirerande. Nej, tänk för att det är det inte. Slutar med att jag sitter med annat som tex kollar resor. Någon som vet hur man bara kan få sidhuvud och sidfot på bara en sida? Kul att jag  fick VG i datorkunskap men fattar fortfarande 0.

Valborgs då? Förra året var jag otaggad som ett djur på väg till Vännäs. Åt på frasses med Micaela, Heidi och Bella. Vi drack vin o hade sjukt roligt. Micaela ramlade från fönsterbrädan, hennes kamera blev stulen, Heidi kräktes, jag drack vatten ur en skål (i brist på glas), åt Piggelin (brukar inte tycka om), Försov mig dagen efter när jag skulle flytta ur min lägenhet i Blygdeå m.m. Så kan det gå...
Valborgs -08


Hur orkar man?

Bra fråga, för jag vet f*n inte svaret. Sjukt less...

Sofis mode, puss

Lillbebben...

Är återigen i London och släpar fötterna mellan butikerna. Inte lite illa att hon åker över till Paris i två dagar också för lite mer shopping. Hon vill väll bara känna av den franska atmosfären gissar jag. Eller de franska ciggarna, you never know.

Andra kusen som håller till i Umeå, utan internet och telefon. Hon ringde iaf igår från hemligt nr, antagligen från en mobil som hon stulit av ngn. Sin pappa....

Jonas erkände sin förlust igår på 200 kr. (YES!) Fick även en film på köpet, Seven Pounds. Jag grät som ett barn innan den var slut.

Jakten...

på en studentklänning verkar aldrig ska sluta. Kommer att sluta med att jag går nude eller att jag har någon annan leopardpartyblåsa på mig, vilket absolut inte är ok. Vitt ska det vara o ingenting annat.

Det kanske inte går så bra när man hela tiden slutar upp med att sitta o kolla på resor. Sist här var det resor till Rom. Mitt älskade Italien... kommer ju att åka om det inte bär av till nordnorge i september. 497 kr till Rom, det är ju billigare än vad det är att ta sig till Sthlm. Nästan...


Valborgs då? Jag vill till Sthlm, och fortsätta jakten på en studenklänning....................men då slutar det väll med att jag tar en sista minuten. Det blir nog ingen studentklänning.

Solen bränner...

på kinderna o fram på bröstet. Jag ger inte upp för det, nu ska det grillas!! Vaknade av att solen sken igenom persiennerna kl 09.59. Nu har jag legat ute o solat ett tag. Det räcker inte, ska ut igen. Spara 50 kr på att solen skiner. Jag klagar inte! ;)

Visar regn i eftermiddag, måste skynda mig !
puss

För att inte...

vara sist i år igen så har jag precis varit duktig med att deklarera, i tid ;)

En söndag...

bättre än andra. Sov hela vägen från Hemavan. Sen jag kommit hem har jag packat upp, sett tv och suttit framför datorn. + att jag har drömt mig bort till bättre ställen... Känner mig fylld av energi. Jag tror jag vet varför...

Jag o Jonas slog vad om Rihannas nya tatueringar igår. Han säger att hon gjort 3 stycken pistoler och jag säger 2. En under vardera arm. Vem ska vinna och vem ska försvinna? 200 kr står på spel. Jag ska vinna... om jag så ska tatuera henne själv.

Mario-How Do I Breathe

Om 2 månader idag så jag har tagit studenten, och även börjat sommarjobba. (K)
puss för det.

Tillbaka från fjällen...

Vädret har ju inte varit prima varje dag, och backarna har varit glass. Men mintun var lika god i år som förra. Sällskapet har varit prima och jag har snarkat så att väggarna skakade.

5:e augusti


J, H och M ;)
Behöver jag säga mer?

Löneförhandlat på morgonkvisten...

Jag visste inte att jag var så duktig ;)

Skattedeklarationen har anlänt med 8 k i bakfickan. Tack till mig själv ;)

Umeå senare idag.. Frågan var ju vilken buss jag ska åka med. Foten är värre idag än igår.
Naglarna imorgon. TACK! Det kan behövas..
Hemavan på onsdag
Under påsklovet hittar ni mig i Umeå med Mico och sökandes med pappa efter en resturang där vi kan äta lunch den 10:e juni ;)


Upp o hoppa...

om en timme ska man sitta o löneförhandla. Är det då man säger, jag är nöjd med det jag fick förra året? Mami blev hets näe hon hörde det, hehe* Ska ta bort bandaget o hoppa in i duschen.
See ya ;)

Mera som jag vill...

är att fixa utväxten. Jag mår psykiskt dåligt när jag har en utväxt som är svart. Eller så färgar jag hela håret mörkare... (?)

eller  ?????????????????????????
Jag skulle ju stå ut till sommaren, frågan är ju bara om jag gör det ??? Vilket i-landsproblem...

Fick in min vänsterfot i en dunsocka idag. Framsteg...

Jag vill...

ju att det skulle sluta som en saga ?

Idag är det inte en vanlig dag...

För idag är det Görres födelsedag. Nyhemkommen från Turk är han också...Jag skulle dock hellre fira den där än här, Kallsverige.

Trodde att foten skulle må bättre idag men där hade jag fel. Har även ondare i benet idag än igår. Undra om glasbiten är kvar ?? Hope not.

Nu ska jag ligga o se Gossip Girl ;)
Imorgon kommer nya avsnitt av the hills !!!

Monki...

till Umeå :) mjami :) ;) ;) 


Umeå igår...

Micaela och Jennifer kom förbi mig kring 20.30. Vi började dricka vin...gick/sprang till vasaplan för att hinna med bussen som skulle ta oss till haga. Förfest till 22.40 = X3m.

Gick från Ison och Fille mot hiphop dansgolvet. Jag stukar foten o faller sönder i trappan. Trodde att jag klarade mig rätt bra men när jag ställer mig upp så tror jag att jag ska svimma. Står o håller i mig i räcket ett bra tag, sen så inser jag att jag står i sthlms blodbad. Den enda skillnaden var att det var mitt blod som sprutade ur benet. Idag har jag en fotboll till fot och sjuuukligt ont i benet. Blir att ligga ensam hemma ikväll. Kul. Så går det när man har 11,5 cm klackar och har svaga fotleder. yes.

Jag avlider av skratt....

Hahahaha hittade ett turkiet album på facebook. Kollar på en massa bilder som kommer från baren Casablanca...hips vips ser jag en som jag känner igen. Mig själv. Sen när jag kollar på resten av bilden ser jag Tilda o Mico, hahahahahahaha fett snygga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gissar att det här är 28/8. Kvällen jag inte minns.

Torsdag.


Babelita fyllde 20 vårar idag, Återigen grattis. Dagen har ju varit händelserik...inget att gå in på kanske. Fint väder var det imorse iaf som slutade i snö/regn/slask. Då är det extra kul att kolla på vks sista sida och kolla vädret utomlands. Miami var kring 28C, Alanya 22C, Oslo 10, Umeå -1. Varför bor jag där det är som kallast när jag vill vara där det är som varmast.


Mmm... Jag blev lite lätt kär i dessa.

Hade jag haft en förmögenhet just nu så hade jag varit lycklig. Faaaaast det hade ju varit för bra för att vara sant. I mitt nästa liv kanske...?

X3m imorgon?

What to say ?

Congrattis baby på din födelsedag !!!


April, april...

Undra vad jag ska lura mamma med i morgonbitti. Måste sova på saken. Wiwiwi... El kanske lura Teresia (min handledare) med ngt jätte (o)roligt. *hehe*

Inte länge kvar av det hära nu...

10 juni baby ;)


RSS 2.0