lilla gumman..

Du behöver inte för en sekund tro att jag ska ta vägen någonstans. Tanken är att jag ska köpa lägenhet, vilket innebär Sthlm för ett bra tag framöver. Du kan dock dra till vart du kommer från <3



Idag snöar det utanför fönstret. Kort dag på jobbet, ska på Talang 2011 o se på det efter jobbet. Det blir min kvällsunderhållning ikväll!


Tappade stinget...

Ska forsoka bli battre igen for att ni ska fa en update om vad som hander och fotter i mitt liv. Idag staller vi om klockorna till sommartid, vilket jag inte tror att nagon gatt miste om.
Idag ska jag aka och kolla pa en parla i Solna. Jag ar djupt foralskad i parlan och jag tror att detta kan bli farligt. Forsta visningen var i torsdags men annu har ingen lagt ngt bud. Det ar sa fantastiskt for att jag kan verkligen se mig sjalv bo dar. Skulle vilja ha en fast punkt, som ar mitt hem, dar jag alltid ar valkommen, en trygghet helt enkelt.
Kommer att kara ner mig totalt, det vet jag. Kommer att spruta tarar nar den far en annan agare. Dock ska det inte bli sa. Den ar menad for mig.
Aterkommer nar karleken flodar..

Basta!!

Hahahahahaha Jag dor nar jag tanker tillbaka pa det. Jag bjod ut Savas pa middag igar. Forsoker tagga till efter lite gnall. Gick ratt sa inte bra. Nar vi skulle aka hem med taget fragade jag honom vad han ville gora pa kvallen. Han ville sova till kl 12 och darefter kanske ga ut. Jag stod bara och smafnissade for mig sjalv. Ganget var samlat hemma hos mig.... och for att jag skulle dra ut pa tiden sa hamtade vi lite tvatt osv. Nar vi kom upp till dorren star dorren oppen. Savas ogen var stora som tefat och jag forsokte spela med att jag var radd... Haha jag tog tvatten och sa att han fick ga in. Nar han skulle ga in gick han och hukade sig precis som om det skulle vara en tjuv. Haha, grejen var bara att det var ett antal tjuvar har inne som satte igang en fest! Tack alla mina alsklinsbarn som hjalpte till med garkvallen. Bilder kommer fran kvallen.
Grattis pa fodelsedagen min alskling
Love

hahahaha

Jag ar sa arg samtidigt som jag ar saa glad!! Overraskningsfest ikvall for darling. Han vet ingenting, vilket har drivit mig till vansinne...Blir han inte glad vet jag inte vad jag gor. Utgang med alla sen, see ya!

underbara morgon..

*Haha* Får man vara trött när man börjar kl 12.00? Steg upp kl 06.00 med en promenad till Viking Line. Väldigt oplanerat. Hade ingen aning hur man skulle ta sig till båten, helst inte eftersom att hjärnan låg kvar i sängen och gosade kudde. Det gick bra i alla fall. Solen gick upp precis under min promenad. Kunde kanske inte starta dagen på ett bättre sätt, än att få träffa baby. Så hanen är hemma, finally.

Längtar mest bara hem till honom just nu, men jobb 3 timmar till.


blablabla

Åker hem nu. Wei!
Ska se på när ungar ploppar ut ikväll. Kalaskul!


Andra chansen

Andra chansen i Minnas crib ikväll. *Haha* mobbade vi är... Har gått o gjort detta till en tradition! Är bara ett problem att Towe tänker ge sig av... I f*n heller. Ska kapa planet så hon stannar hemma med mig hela sommaren. Vi ska mysa i parken, åka och bada, fara till Gotland. Du skulle bara veta!

Mys ikväll med bästa!


Fett ensamt hemma.

...utan baby.

Tur att jag har världens roligaste vänner som underhåller mig <3
plupp-plupp


Varit ledig idag men vaknade kl.06.40, steg upp tvättade som en jävla galning, upp ner upp och nerför trappen. städade hemma och nu hos Nathalie och fixar hennes hår. Ikväll blir det lite vin och kanske utgång med bästa!


Bästa morfar.

Ber, ber och ber att du ska bli bra. Att du får komma hem till mormor och moa, åka till badhuset och gå långpromenader precis som du brukar göra. Jag önskar, drömmer och ber om att allt ska bli bra.



Idag åker bebisgrisen till Finland, Inte ok.


RSS 2.0