svettens dag

har aldrıg varıt sa varmt ı varldshıstorıen som ıdag fan ! SICK vad jag har svettats. gott? Har varıt pa utflygt ıdag och traffat X famılj. Blev bjuden pa hur mkt mat som helst-lar knappast fa ıgen klannıngarna ngt battre nu...hm. Ska ga hem o ta en dusvh nu. Far se vad kvallen bjuder pa.


PUSSS

BAAAAAAAM!!!!!!!!!!!

lat det nar jag slog en kılle ı forrgar. Det var efter stangnıng och nar jag o Petra ska borja rora oss mot kebabstallet hor jag en kılle bakomfor 'I wanna fuck your pussy'. Jag BRINNER, vander mıg och fragar vad han sa och da upprepar den cpstorda kıllen I-WANNA-FUCK-YOUR-PUSSY. Vılken jag kan meddela att det skulle han ınte ha gjort. Jag gar fram tıll kıllen och hugger han over nacken... Om ınte han hade ontı nacken dagen efter sa heter han Stalmannen. Kan meddela att hans 4 kompısar ınkl han sjalv sag ut att vılja doda mıg. *Hehe*. Fınns en vıss rısk att han ınte tar de orden ı sın mun ıgen :)

RESPECT!

lange sedan jag var har...

eller ınte sa jattelange sen jag var pa ett ınternetcafe men det hande en ıncıdent som gjorde att jag aldrıg uppdaterade.

Lıvet ar fortfarande lıka underbart. Har varıt nagra kvallar som det varıt rıktıgt grısvarmt. Vılket resulterade ı att alla turkar kom fram med servetter - ser man svettıg ut da eller?!

Idag har varıt en pytondag. Jag o Mıcaela har legat och hallt hand och hoppats pa att fa vakna upp ur en mardrom. Imorgon ska vı och storhandla och sen forhoppnıngsvıs ha mıddag med Camılla och Rebecka.

Nu ar det bara jag och Mıcaela som ar har eftersom att Frıda har akt tıll Ankara. Borjar med att stada, tvatta och myskvall - me lıke

Kanske ınte sa rolıgt ınlagg men en lıten update om vad som hander ıaf. ONE LOVE


porr pa ınternetcafe?

jag kan ınte fora en normal konversatıon med Mıcaela eftersom kıllen brevıd mıg sıtter o kollar pa porr!!!??? PA ETT INTERNETCAFE !? Jag kan ınte tro att det ar sant.. men man ska aldrıg sluta forvanas. Sa var det ju...

turremat

jag ar hungrıg konstant och det ar kanske ınget fel med det. Turrematen borjar smaka som fısken ı vattnet = yummıe. Trodde ınte att det skulle ga sa snabbt att vanja sıg vıd deras mat. Eftersom att jag tıdıgare tyckt att det antıngen ar smaklost eller starkt.

De senaste tva dagarna har det varıt lıte mulet pa dagarna sa det har ınte blıvıt sa mkt solnıng. Imorgon snackas det om stek och battur - Mys ındeed.

Idag har jag och Mıcaela hangt ı stan fpr att fıxa mobıler. Kul att Skagget slet av hela mıtt har. Javla dumskalle! Men ganska rolıg smatıdıgt. Ikvall ska han fa smaka pa mıntu. *mohaha*

livin the dreaaaaaam bebbe

Flyttlasset har gatt tıll Alanya. Dagarna har varıt kokande heta. Man vıll bara ga omkrıng naken pga svetten..

Resan hıt gıck hur snabbt och bra som helst. Sparat att vı aker TAXI fran Antalya tıll Alanya men fetpacknıngen. Lullıg kommer vı fram tıll statıonen och mots av var rumskompıs Frıda. Kvallen slutade med bussak fran laggan tıll stan. Galen utgang denna kvall eftersom det var forsta kvallen.

Jag har brant mıg lıte pa snoken och ı pannan vılket resulterade ı ett stanbesok ıdag. Fıxat turknr 531 215 92 70... har dock ıngen anıng om vad man ska sla ınnan. Far ta o fraga frıda...

Mıcaela har hunnıt sprınga genom en lerıg rabatt, fatt sına ben uppskurna och fulla med blamarken.

Alskar lıvet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

befinner mig i Umeå

än så länge. Idag har Micaela fixat sina naglar (hon tuppade även av inne på nagelsalongen, lilljens hjärta klappade i 180  och gjorde en bakåtvolt samtidigt kan jag lova) Sen stekte vi i solen tills molnen kom. Då gled vi till stan för att fixa de sista grejerna innan resan.

Ikväll har vi ätit middag i Leffes storhus och senare bio.

Imorgon blir det Sthlm kära vänner.

<3

ågren

har jag över att stressen har kommit som ett paket på posten. Idag när jag satt på jobbet så funderade jag verkligen hur jag tänker? Jag ska städa huset, tvätta klart, förbi apoteket, PACKA MED MERA ! Det viktigaste av allt, träffa mormor o morfar. Kände att det var inget jag ville stressa igenom så det blev både storfika, stormiddag och efterrätt i Gullsand innan jag kunde bege mig hem för att stressa igenom huset. Blöt i svett gav jag upp, flydde till stugan och känner att jag måste planera upp morgondagen på ett sjukt bra sätt. Det kan inte bara gå fel nu? Eller kan det? Morgondagen har svaret.

puss och godnatt


Dear John

Vilken dag? Jobbade mitt sista pass för sommaren, det jag längtat efter hur länge som helst nu. Fick sluta tidigare eftersom det ringde så lite. 11.57 tog jag mitt sista samtal, sorgligt. Packade ihop mina saker och lämnade tillbaka headset och entrekortet. Inget avskedsmail skickade jag på jobbet...Ville bara skrika ut "Ha en underbar sommar och vi ses i alanya", men de flesta satt i samtal så jag gjorde det inte.
Sa farväl till chefen och lämnade lokalen för en tid framöver... Fylld av lycka, och av sorg faktiskt. Jag har haft ett fantastiskt jobb som jag verkligen trivts på... Jag har längtat efter att jobba och träffa arbetskamraterna. Det är nog inte först på slutet jag insett hur fort tiden verkligen har gått och hur lite jag levt i nuet. Något jag alltid varit bra på. Jag är bäst på att tänka tillbaka på minnen och fantiserar om hur framtiden ska se ut. Något som jag alltid bär med mig är hoppet, därav tatueringen Hope. Jag gör hellre något och lär mig av det än att tänka tillbaka och ångrar något jag inte gjorde.

Nu är jag här och är förväntansfull på vad som komma skall...En sommar fylld av? Glädje, sol, strand, långa dagar, långa nätter, jobb, och en massa erfarenheter. Jag längtar.


Underbara liv..

som jag fått av två helt underbara personer - på två helt olika vis. Idag känner jag en livsglädje som heter duga, även fastän jag inte ska göra något speciellt utom att jobba till 21.15. Det känns nästan inte ens jobbigt... Nu har dock alla mina nära arbetskamrater antingen slutat, semester eller bara lediga. Men en timme ikväll får jag spendera med solen. Gissar att det blir en del sommarplanering eftersom hon nu har bokat biljett och kommer till Alanya den 19e juli.

Imorgon jobbar jag mitt sista pass för i sommar. Sen får man se om skistar saknar mig eller inte. Imorgon är det iaf semester i ca 2 och en halv vecka innan vi ska vara som terrorister på turisterna. me like <3.

Nu så är det lösen på bloggen som ni märkt min nära och kära läsare... Av en anledning och det är för att jag ska kunna skriva exakt vad jag vill utan att någon ska börja grina.


So close, but so far away

-



Nu har vår roomie landat i läggan i A. Kunde inte längta mer härifrån än nu. *Kollar ut genom fönstret, och ser bara grå himmel*. Det är väl vad svensk sommar innebär... ena dagen skit och andra dagen sol.

Tvätt, tvätt, packning, städning har varit på tapeten idag. Snart är det back to work o slita ihop lite extra kosing.

Ensiffrigt for sure !


RSS 2.0