Lost...

Igår var mina pärlor hemma hos mig o kollade på Melodifestivalen och tjockade rejält. Sågade Melodifestivalen, bidrag efter bidrag. Det var verkligen inte ens värt att kolla på. Linda Bengtzings outfit? Vad hände med stövlarna? Var det påsk igår? Jag vet inte om jag blivit döv men tom jag låter bättre än de som var med igår.


Härligt väder det är idag? Ska kanske inte klaga men grått och trist är förnamnet. Har fortfarande inte vaknat till liv. Snälla, låt detta bli en bra dag.


Jag tycker att denna lilla varelse ska flytta hem till mig. Vem tycker inte att hon är sötast i världen? Namnförslag?


Vet inte vad..

Vet inte vart jag ska börja. All skit kommer verkligen samtidigt. Vad f*n har jag gjort för fel?! Jobbar som ett svin, åker hem, träffar ibland *orna i tillvaron och annars sover jag.

 

Varit i Skellefteå i veckan och så vidare. Allt är numera rakt upp och ner i min värld. Hoppas på att all ska bli bra, nu tack.


Filmstjärna! Jag?

Ja, nog kan jag lära mig att leva med att folk kallar mig filmstjärna! En av mina kollegor kom fram till mig tidigare i veckan och sa, "Jag såg dig imorse och du såg ut som en riktig filmstjärna". *Mohaha* Me like!

Underbara lördag, Underbart väder. Arbetar till kl 14 med bästa kollegor och därefter ska jag o S ut för en långpromenad hade jag tänkt. Dock känns kylan sisådär idag, behöver ut o röra på vinterfläsket. -19C imorse i Stockholm, vilket är långt ifrån Ok.

Jag längtar till Tisdag för då får jag sova exakt hur länge jag vill. Nej, det får jag inte men nästan...


Happy hour lan

Endast torsdag! Börjar sent idag, får därför ligga kvar i sängen extra länge. Baby ligger brevid som snusar som en liten babybjörn. Ska strax kasta mig in i dushen. Solen skiner utanför Sthlms-fönstret! Love it.

På fredag är det Happy hourVing mellan 12.00-14.00. Hittar ni en resa, slå till, annars tar någon annan den! Det kommer att vara crazy.

<3 <3 <3

Min största fråga är, varför går tiden så snabbt när man är ledig för?!
Igår var det alla hjärtans dag! Spenderades med fotografering och måndagsmys!


Har övrigt varit kaos i Stockholm med stort K. Brysselresan blev fett inställd pga lite snö och vind.
Saknar kissarna.
Förlåt för sämst uppdatering men har haft lite andra saker för mig!


packat?

Nej, Jag orkar inte. Kastar in handduken nu..

Du kommer imorgon, Jag åker imorgon? Känns rätt kasst när jag tänker på det. Jag ska inte tänka på det.
Imorgon? Åh vilken underbar dag.


Bästa dagen

Om denna dag kan komma i repris imorgon så skulle jag bli lycklig. Den har varit över all förväntan!

Oh happy day!


Helgen

Trodde jag skulle vara "död" längre från bloggen men idag kirrade jag firren och skaffade mobilt bb. Känns wonderful. Har hunnit flyttat alla mina grejer till nya läggan, efter några om och men så fick jag skjuts av Bergshamra killen! Tågen var inställda osv.. Han kände nog skuld över att jag var norrlänning haha. Gratis klippningar och skjuts kan jag lära mig att leva med!

T- Tack för alla skratt. Skrattar alltid så att jag får ont i magen och kinder när jag är med dig. Så himla underbart att det finns sånna människor som förgyller ens dagar så!

Hopp i säng! I´m alive! LOVE


I´m to old for this shit

Imorgon tänker jag spendera dagen med att flytta, Kvällen blir dock desto bättre :) Wie*



Jag saknar min tvillingsjäl. Varför är hon inte här hos mig och berättar om hur lycklig hon är, hur bitar fallit på plats på så kort tid, få avsluta varandras meningar, att få vara så groteskt ärlig, slippa bete sig som att man kunde bete sig, prata minnen, krama om henne. Alltid min AD.


Underbara torsdag!

och inte ens lite till en lugn stund på hela dagen. Jobbade heldag+3 timmar på det, som grädde på moset. Efter jobbet skulle jag åka och hämta resväskan men det blev en promenad från Patte, genom gamla stan, runt slottet, och slutdestination blev Skanstull för min del och sen hem. Måste ha sett ganska kul, En blondin som är ute och går med en fågelholk. Gick mest och gapade över hur fint det är överallt. Love life. Längtar tills våren kommer och snart när vi kan gå denna rutt närsom.
 


Brumbrum

Skulle behöva en bil de närmsta dagarna känner jag. Åkte med en fullproppad väska till lägenheten idag. Hoppade av tbanan och gick resten. Gick ju sådär att dra väskan när de är gullt med grus överallt. Packade upp väskan, lämnade väskan och åkte till jobbet. Får åka imorgon och hämta den... Eventuellt Ikea imorgon. Skulle behöva inhandla en del mys till lägenheten.........................Ganska mycket mys. Får fungera, måste fungera, har inget annat val än att det ska fungera!

Tidig morgon imorgon, och jag kan meddela att jag har det jag gör.

Ge mig bara


Good morning

Somnade typ 19.30 igår och vaknade kring 02.00 av att jag grinade. Hmm ?
Ska nog åka iväg en sväng till Skanstull med första klädlasset innan jag börjar jobba. Idag arbetar jag till sent ikväll. I LOVE MY WORK!

pusselipuss


Gammhagga!

12,5 timmes jobb var över. Åker hem och har sedan länge bokat en tjuv-tvättid som man egentligen inte får, men jag står i alla fall för det. GENOM att boka dessa tider. När jag går ut med min tvättkorg så är det någon annan plugghäst som står där inne och har hela sin vintergarderob där inne! Skäms unga dam. Den här dagen vill du inte fucka med mig om! Hon packade ihop sina grejer och den ärliga tjuven fick träda in tvättstugan. På min födelsedag borde man få ha tvättstugan ifred.

Gammhagga.

BTW Kontrakt är skrivet, Flytt ska ske i veckan. (Någon gång). När jag inte jobbar.
PUSS


RSS 2.0