Precis...

nu har jag planer för kvällen. Känns prima. Jag och Noah beger oss mot Umeå - det enda rätta så att säga. Har gjort en tidig morgon för att hinna med allt. Helst att skotta äckelsnön som bara fortsätter att komma. Precis som en kund sa till mig igår, Vart sitter ni då? JAHAA där uppe där dom inte vet vad som ska göra av snön. Här i Sthlm är det svinkallt = -10. Mitt svar på det blev att "det är ju rena sommarvärmen." För det är det ju (?).

Nu ska jag göra det sista innan det blir UMEYO
GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!!

En årsresumé kommer på det gångna året...snart.

Avsäger mig från all...

nyårshysteri i år. Tänker inte planera något som sen ska sluta i kaos. Nyårs, valborgs, midsommar är så fruktansvärt överskattat att det går inte dit en till. Så nu avsäger jag mig från hysterin. Vill inte ha något med den att göra eftersom det endå slutar som en vanlig kväll... eller?

 

Imorgon blir det tidig morgon o sen jobb = en lååång dag.


Lämna mig inte!

Cilia åk inte hem!!!

40 minuter...

ägnade jag till att skotta fram bilen efter jobbet, och resten av parkeringen. I alla fall nästan hela parkeringen. Det kommer att vara totalt omöjligt för de andra att ta sig ut därifrån... Jag tycker ärligt synd om dem som måste stå där längre än mig o skotta fram bilen. Hatar snö, hoppas att det slutar någon jävla gång.

Mamma o Göran lämnar landet imorgon vilket betyder att jag nästan är ensam kvar i den här äckliga stan som kommer att snöa igen...och jag fryser ihjäl. Måste se till att mami inte stänger av värmen medans de åker iväg.


keep it pouring ...

Mormors b-day idag så vi har varit där på kalas. Började dock dagen med ett besök på stan. Reahysteri kan man säga att det var. Sjukt för mycket folk var det iaf och jag fyndande inget. buhu crymeariver.

Har fixat o trixat med min dator sen jag kom hem från mormor... lagt in låtar och bilder. me like


Bjuder på en bild från förfesten ... jag har snigga venner

NU ...

håller vi i tomteluvorna för det är Balzac som gäller ikväll. C.B ska häma upp mig för 5 min sen = nu

Tack för alla fina julklappar :) wiwiwiwooo*

snipp, snapp, snut...

Äntligen (?) var det jul igen... TYVÄRR så är det dagen före julafton och jag känner inte av det alls.. När får man gå i ide? Imorgon julafton för alla er som missat det. Blir upp tidigt för vi ska vara i kyrkan kl. 11 och efter det ska vi bege oss mot Umeå. HOPPASHOPPAS att det hunnit sluta snöa innan dess... Annars blir det absolut inte lika kul.

Någon som önskat sig ngt kul?

Snart är julafton över och åter här igen... Jag menar att tiden går fort.


Slut som artist

Jag har inga krafter idag. Helt slut som artist är vad jag är. Julfesten på Ki var hur kul som helst! Hade julklappsleken och det gick galet till. Jag tror att jag var en av de som fick flest klappar iaf :)

Bastu, skrubb och inpackning erbjöd denna kväll. Nu blir det bingen.

MOT ...

JULFESTEN !!!! :) wie wie wie


Åhååå,

Vilken dag. Vaknade 06.30 o började göra mig klar för en dag på jobbet. Skulle även klä mig för -19 C. (O)taggat!? Det var inte kul att gå imorse kan jag tala om. Var skönt att få komma in i värmen sen iaf. Jag tycker om mitt jobb. Det är allt bra kul...ibland...mestadels.

Ska till mitt gamla jobb imorgon o ha en liten julfest. Men innan dess ska jag hinna julhandla LITE. Har ju köpt en julklapp för hur länge sen som helst... Nu återstår resten och det ska jag hinna fixa imorgon. Blir absolut ingen sovmorgon här inte !

My partner in crime


Klart jag lever!?

Även fastän jag inte kan andas genom näsan och att jag sov 12 timmar inatt. Jobb hela dagen idag och det känns prima (?). Det gör det iaf i januari när jag får min hejdundrans lön ?

Som sagt, dessa månader borde inte få existera, man vill bara gå i ide o sova. Jatack!

Nu ska jag svara på ett milslångt mail från papicoolo som befinner sig (fortfarande) i thai.

Kärlek till folket !

Vad tror du egentligen !???

Om du någongsin tror att jag vill vända mig o prata med dig så tror du fel. Din cavum oris glappar ju fortare än vad en häst galopperar och till allt o alla. Den sista jag vill prata med är du.

Det lilla som var bra med den här dagen blev inte bra, inte vad jag tänkt mig.
Sov skit !


dampdag

Vaknade först av väckaren men jag tyckte att jag skulle sova en timme extra (?!) Nej, för det behövde jag inte. Stress i 190 att göra sig klar o sen springa till jobbet. Var så trött att det blev några nickningar under förmiddagen medans A tyckte att det passade med en halvtimmes nick. Jag har haft sprudlande (?) energi idag. Antingen beror det på att jag somnade 20.50 igår eller att jag varit så trött. HUR man nu kan vara trött efter denna natt... Eller ja det finns sina förklaringar. Nu blir det jobb tills jag kvävs... Nästan så att jag är taggad !

så mycket hat.

Jag vet inte

stämning?


rubriklöst...

Dagarna går och det gör att vi kommer närmre julafton för varje sekund. Ska försöka att hitta den del klappar imorgon tänkte jag. Om en vecka är jag i Milano nu med mami.

JA ni... jag har inte så mycket att skriva. Eller så har jag för mkt att skriva som inte ska stå här. Livet tog en helt ny vändning nu iaf. Känns kul. Snart nytt år och ny vändning. Det känns.......             bra.

C-vitamin

är det bara jag som tror att C-vitamin brus fungerar ?

Inte vilken dag som helst !

Utan det är pappas födelsedag !!! Jag skickade ett sms kl 04.45 men jag tror att du kan ha ett annat nr nu... Hm. Jag hoppas iaf att du får en underbar dag och att du spelar bra golf !

För övrigt så fick jag börja öppna min kalender idag. Alltså ett paket varje dag fram till julafton, me like !

http://www.thebodyshop.se/web/nyheter/adventskalender/very_special-1163.aspx

RSS 2.0