Vad har jag gjort?

För att förtjäna blommor en lördag? Tydligen hade jag o Jules en riktig date. Hon kom med 3 underbara rosor. Favoritrosa och två vita. LOVE

pusspusspusspusspusspusspuss

Somnade om...

efter en kall morgonpromenad med Chili. Var dödstrött när jag gick imorse men det är väll livet med hund. Sov till 12 sen låg jag kvar i sängen en timme . Sen var det bara att pallra sig till systemet för att köpa lite vin... Dock inte till mig utan till Olov som jobbat natt. hehe* Skjutsa mormor o morfar till partay sen blir det ........................................... . You never know.

Har varit på en promenad nu med Chili. Tror det var en bra sängfösare eftersom han nu ligger o sover ;) Nu inväntar jag Jules som varit o jobbat. Duktiga unge !

Momma är i Egypten. K!!!

5 dagar tills jag lämnar landet ;)
pusspusspuss

8.38

lördagmorgon = Då är jag ute o går med hund. Hallelulja moment? Inte det minsta mina kära vänner. Det snöade o var kallt! Ingen är ute den här tiden, inte ens de som äger byrackorna. Nu ska jag försöka att somna om. Good luck!

Scorett till skell...

mjami, Scorett till Skellefteå-cictygallerian. Det smakar hmm....gott ;)

pusspusspuss natti

Käken...

det enda jag skulle behöva är en rejäl käftsmäll. Ska börja använda den förbenade tandskenan igen...............SEXIGT.På käksidan där jag har ont börjar jag få en inombordare på köpet. Ennu mera sexy. Not.


Taggad till max...

Ligger o kollar  på kartan vart jag ska landa o hur jag ska ta mig vidare osv. Jag har typ fjärilar i magen även fast det är över en vecka kvar. wiwiwi Kommer att bli superb nanting ;)

sova.nu
pusspusspuss

pusspusspuss


mjami.

Turntables...

kanske ska duscha?

Drömt skumma drömmar inatt med. Jag är kanske i klimakteriet, för varmt var det också. Bröt av handbromsen för att slå dig ... jag var lite arg.

Jag o M ska smida planer om hur vi ska lösa detta...

Bokat o klart...

onsdag den 4:e mars beger jag mig söderut, utomlands = får inte glömma passet. Åker kl 20.40 från Umeå busstation mot Arlanda. Ca 9 h senare så är jag framme...Vart jag sen åker blir en överraskning. Destination unknown ;) Det kommer att bli fiiint. Laddar upp med musik nu så jag har ngt att göra. Sist jag åkte buss till Sthlm så åkte jag ju med Mico. Kunde inte somna på den där förbannade bussresan minns jag. Hoppas jag kan göra det nu... Jag hölls ju även vaken av mobilen där jag inte fick allt för glada sms. Hmm...

Klaga inte på fire...

Mia är inte heller alltid så fager...


Benjamin Buttons otroliga liv...

Såg den idag kl. 13 med mami, görre och mormor. Slutade med att jag grät som en stucken gris. Hallelulja.

Grattis Ida Arne som fyller 20 år idag.

Söndag är en rätt tråkig dag. Ännu tråkigare när man ska bada katt.  Julia är inte heller här som kan hjälpa mig med att fördriva tid. Kom hem?
puss


Jag måste...

utomlands snarast... om det så bara är till Norge/Oslo.

På fredag Julia, Sun tan here we come! Vi ska börja missbruka.nu!

You spin my head right round...

Har aldrig sovit så här gott i hela mitt liv som jag gjorde inatt. Drömde att jag o CB var i Stockholm o skulle se en modevisning/dansuppvisning. Första killarna var dösnygga o de kommer fram till oss o frågar om vi kan ses efter visningen. Jag säger självklart medans Cissi är lite mer avvaktande. Efter visningen så springer CB ifrån mig o jag är vilse i lokalerna. Modellerna springer till ett annat rum där de ska möta deras "fans". Jag hittar en bh i fickan o söker vidare efter CB. Hittar henne i ett "uterum" där hon ligger brevid Madde i solglajjer och alla modeller är flockade kring dem. Det var skumt men sjukt roligt... Avslutar med att mamma kom o väckte mig. Jag skriker till henne att jag vill somna men hon fattar inte vinken, istället kastar hon norran på mig...

Oslo ;)

Livrädd onsdag...

Gick HELA dagen o tänkte på lilla mico som skulle opereras. Mico hade informerat mig i tisdags att medans jag skulle sitta i möte skulle hon ligga med en uppbänd käft o bli skuren i halsen. Så var inte fallet eftersom det hade blivit försenat en aning. Efter skolan gick jag o köpte ett kort till lillmico, mötte upp Petra o åkte till sjukhuset. Efter många om och men så kom vi rätt till slut. Vi möts av en avmagrad Agneta som informerar oss om dagen. Om hur ont micaela har och hur mycket morfin hon får. Vi får även beskedet att vi inte kommer att få träffa henne. Agneta berättar hur slangar hänger in och ut genom min lillmico. Jag ser framför mig en hemsk bild och börjar grina en skvätt eller två. Vi beger oss med TUNGA steg mot bilen. Inte vad jag ville...  Jag ville se micaela glad och lättad över att operationen var över, men icke.

Somnar när jag kommer hem....

Torsdag, kul ? Somnade 21.00.

Fredag, praktik, nu mys och en jävla massa godis.

Bebismicko...

ligger på operationsbordet nu o sover. "Tänk på en strand i ett varmt land och dra in ett djupt andetag". (Gissar att M tänker på Alanya) I alla fall så brukar de säga så på Plastikkirurgerna i 90210.  Ja, jag följer det slaviskt varje kväll för att jag tycker att det är kul... Så jag gissar att de kanske sa samma sak till Mico innan de skulle bända upp hennes lilla mun o slita borta halsmandlarna.

Ska åka o hälsa på henne i eftermiddag. Lillmamma är orolig, jätteorolig.

Det...

är nog bara jag, brevbärarn och julia som är vaken nu. Julia har dock inte lagt sig än, vilket inte är tillåtet eftersom hon ska åka idag. Lägg dig genast!

Hungrig som en varg och trött som en gris är vad jag är.
See ya ;)

haha...

taggad på livet. Jag var faktiskt det! ;)

belive it or not...

Sluta whinea M.

Glömde skolan för en dag. Imorgon råkade jag också glömma. Jag, M, P och WEE beger oss söderöver ;) Happ, här blir tydligen inga barn gjorda. Jules och Yonas beger sig till London... där kanske det blir några barn? Får väll se hur många 1001 lappar som spenderas... väntar på update redan J !

Monki baby, monki.
Sov gott
pusspusspusspuss

Då var helgen över...

O en ny vecka startar. Otroligt uppskattat? Precis det jag längtat efter hela helgen att den ska vara över? Så var det kanske inte riktigt. Snart är det dock lov...<3 Gissar att det bara är att stå ut ?

Jag vill ha pengar så jag kan åka o resa, shoppa, leva livet helt enkelt. Men så enkelt är det tydligen inte...Man måste jobba först i 1000 år sen när man går i pension o ska leva livet då är man för gammal helt plötsligt. Kul ?

Fikat ikväll på Ainas med Jules, Yonas o Marre. Nu är det tid för att släcka lampan.
pusspusspuss

När det händer...

igår var snuskdagen alla hjärtans dag. Oootroligt överskattad dag. Den finns bara för att de som är ensamma o singlar ska bli påminda om att de är ännu mer ensamma...Jag fick iaf en fin skål av mami. Det var ju en rolig sak.

Fredag den 13:e var en skitdag. Klumpig som en gris var jag när jag städade produkthyllorna. Det flög produkter hit och dit... sämsta klippningen ever också... Inget var bra.

Igår var dagen jag skulle på stan o hitta en klänning. Hittade jag någon, svar nej. Igår var dagen när jag klippte Jonas, Aik vann hockeyn, jag var på plats o såg melodifestivalen,  hällde i mig (sur-) vine.

har du flyttat in i ett solarium!?

yes sir. Melodifestivalen ägde! Sjuuukt kul, för det tredje var jag med i tv baby!!!
Ses idag
pusspusspusspuss

Tisdag...

Jag vill ju bara åka bussen till S-vall o springa till Monki. De har inte fått in tråkiga nyheter... Ett + är ju deras bra priser också ;) Det är dock friluftsdag den dagen o man kan ju behöva närvaron där kanske. Vore dock kul att göra en favorit i repris med favorit ;)

Skell till helgen + Melodifestivalen ;)


128 dagar kvar...

till studenten ;)
Kunde inte längta mindre.


Lean back ;)

Kvällen spenderades till att fundera hur man låser upp ipoden. Det var tydligen bara att dra med fingret... (Jag är ingen teknisk människa) Min bror fick alla teknikgenerna. Resten till Ainas med Jules o beställa kläder till henne. Allt från armband från asos till trosor på gina. + Det viktigaste, en present till moi. Två favoriter i en...

I like it alooot ;)
pusspusspusspuss

Back it up...

Fyller min ipod med musik. Tråkigt bara att jag inte har så mkt musik på den här datorn. Bra tidsfördriv på bussen, flyget osv.

Dagen har varit ohändelserik, ätit tårta och badat monkan. Biten blev jag också och det tog så ont att jag började gråta. Fika ikväll med Jules. Imorgon skola............... det suger. Finns inget att se fram emot.

Julia är hemma!!!! Det märks för då är det inte längre lågkonjunktur ;)

det finns inget...

som heter lördag 31/1.

RSS 2.0