Alla...

ni som hört att vi åker igen. Ni har hört rätt. Jag/Vi hör inte hemma i Sveriges kalla skogar. Det suger här !!!! För exakt en vecka sen nu så var vi på en båttur med hela svennegänget. Underbart bakis var jag den dagen. Sov en h den natten... pigg o kry med andra ord. Särskilt när båten gungade så ljuvligt. Första timmarna på båten var jag mest på passning över att jag skulle behöva slänga mig utför o pukea. Mums. Blev dock inget av sån tur var. Vi var hatade som det var på den båten, kan bara tänka mig om någon av oss skulle dra en spya där också.
Nu när vi åker har jag inte tänkt gå ut lika hårt dagen före vi ska på en båttur. Måste göras om eftersom vi inte kom på den bästa partybåten, med den bästa musiken o de mest taggade. Torsdagmorgon baby.

VOTKA ;)
En turk kom fram till mig på dansgolvet o frågar, Do you wanna dance? Jag svarar, Du har en råtta i käften o svansen hänger ut. Han började le o såg hoppet om att jag skulle vilja dansa med honom... Jag upprepar de jag sagt tidigare och vände mig om o gick.

En annan kväll kom vi överrens om att ha lite andra namn...Tre turkar kom fram till Mico, Julia o mig. De var fett på o frågade till sist vad vi hette... De började med mig. I´m PÅL från PÅLEN svarade jag. Vi alla tre kvider av skratt. De undrade sedan vad Mico hette, Horansikte svarade hon. Jag dog. Sist men inte minst frågade de vad julia hette, Skallepär svarade hon. Trevlig läsning
/pusspusspusspusspusspusspusspuss

Back from the show...

dessa 14 dagar gick så mycket fortare än vad jag någonsin i mitt 20 åriga långa liv kunnat ana. 14 dagar fyllda med sprit, dans, god mat, underbart väder o en massa minnen jag aldrig kommer att glömma. Sista natten i Alanya grät jag som ett spädbarn som inte fått mat på flera dagar. Jag vill helt enkelt inte hem... Tårarna sprutade när jag satt på bussen som var på väg mot flygplatsen. Jag kände hur Julias lockar blev blöta av mina tårar. Hon skulle förmodligen sett ut som en drängt pudel om hon vaknat upp ur hennes djupa sömn. När vi 06.00 satt på flyget som skulle ta oss tillbaka till det här förbannade landet så fick jag se en soluppgång som var helt galet vacker. Väckte Mico för att visa henne men jag tror att hon sket i det orangea ljus som sken in genom flygplansfönstret o somnade om ist. Jag satt där längst bak i flyget drömde mig bort till den vackraste soluppgång som skådats innan jag också somnade.

Kvällen innan vi åkte hem så skakade jag o Mico hand på att vi skulle boka en ny resa tillbaka. Det vi inte visste då var hur snabbt vi skulle återvända, inte heller trodde jag att vi skulle ta det på blodigaste allvar. Efter att ha varit borta alldeles för länge i Umeå så gick vi till resesäljarna (dvs 4 timmar).... Vi åker tillbaka den 28:e. Inget kommer att stoppa oss.

Jag längtar så att det värker i hela kroppen. Alanya är mitt nya hem. Även fastän Mico satt på polisstationen i 3,5 h o anmälde fel hotell, även fast Tilda fick en laddad kulspruta tryckt mellan ögonen, även fast jag o Julia tappade bort varandra uppe i bergen, även fast Mico ramlade ansiktet, även fast Tilda kammade den fulaste svensken, dansken o turken, även fast jag fick nr2problem så är Alanya utan tvekan det bästa som existerar. ME <3

Cry me a fucking river nästa gång jag lämnar stället. Ring mig för min hund är bög. Jeg er iche bög, skitstöövel. Snart ser ni min ryggtavla mot Robin Hood.
Jag o Julia ska gå till Casa blanca. Tänder en cigg o säger: Jag hörde ett pssst men det var ingen turk, det var mitt hår som brann. ;)

Run the show ;)

Idag nalkades den sista arbetsdagen på kyrkogården för i sommar. Dagen jag har längtat efter hela sommaren... den var dock inte så rolig som jag trodde. Dagen gick hyper snabbt o nu känns det lite tomt. Har träffat helt underbara pers o fått en sammanhållning jag inte trodde fanns på en arbetsplats. Ja...jag kommer att sakna Alhem så himla mycket ! Farväl för i år !

Ja efter kl 16 när vi slutat jobbet så åkte jag hem till huset för att packa ihop alla kläder jag spritt ut runt huset. Åkte efter det till stugan för att packa ihop allting här. Åt stuvade makaroner med köttbullar...min favvorätt ;) Sååå imorgon åker jag till Umeå. Fixa de sista grejjerna så som att växla pengar, träffa wishpers o köpa bikiniunder...

Hur som haver så känns det som att sommaren når mot sitt slut. Den här sommaren har jag verkligen inte levt för dagen utan levt för 6:e augusti. Det är kanske det enda jag sett fram emot o kanske därför har det gått så fort. När vi väl är i Turk ska jag inte länga till någonting utan njuta varenda minut. Tro mig.

Jag är trött, inte glad o inte ledsen.
hejs

Festen hos G.B o C.B


Helgen...

fredag när jag kom till Umeå så möttes jag av en Julia. Snabbgick på några affärer o sedan mot bolaget. En dunk vin senare så begav vi oss hem till mig. Började göra mig klar för kvällen medans Julia kollade på tv... Mico och Amanda kom senare... Våra kroppar fick stå emot en hel del vin. Utgång kring 23-23.30 ? Droskan. ;) Galet lyckad kväll... Kom hem ca kl 05.30.

Lördag, bakis på stan med Jules. Köpte mer vin, närmare sagt 2 l. Åt mat o försökte hitta några fynd. Handlade mat osv till lägenheten. Jag o Julia for hem till mig o sov ett tag. Gick sedan in till stan för andra gången... Hookade med Mico. For o köpte candy, köpte 2 filmer och hyrde Pearl Harbor. Såg filmen men avbröts hela tiden av att en full kompis vid namnet Julia ringde o ville få oss med på krogen. Men rödsprängda ögon pga allt gråt så tackade vi nej. Julia ramlar in i hallen o snackar 24 7 heeeela tiden. Fortsatte se med en full Julia mellan oss.....grät. Julia slutade aldrig. Skulle snacka om turk o allt mellan himmel o jord men det gick mindre bra när julia låg o snarkade o mumlade. Vi avrundade kvällen med att mico drog hem o jag bäddade om julia ;)

Dagen.. låg i sängen o kollade på tv. Städade garderoben o allt annat i lägenheten...Åkte till skell 16.15.
Jobb imorgon...

3 dagar kvar :) ;)

RSS 2.0