Klockan har man ställt tillbaka..

Söndag, mysdagen nr 1. Dock inte så mycket mys när man är ensam inte. Lika grått och äckligt ute idag som det varit några dagar nu.

Våren eller hösten har jag bestämt att jag o S ska till Rom, Italien. Jag behöver Rom-Det är sjukt länge sen nu, Tyvärr. Ska gå omkring tills fötterna blöder, kameran ska ha slut batteri och jag ska inte få igen byxorna när vi ska hem på grund av alla Tiramisu! Låter som en fantastisk resa i mina öron, en långweekend eller en vecka.
Spit and shake!


Någon som vet av något billigt bra hotell i Rom??
Håll tummarna under morgondagen, hela dagen! LOVE


QG brudar...

vad tänker ni på?



Det var tider...


Turkiets nationaldag

firar jag med karra och att skjutsa Jonse.
hörs sen pussssssssssssss


Varför...





...plågar jag mig själv på det här viset? Någon som vet svaret?
Näe, inte jag heller.


Ving...

Den som lever får se vad som händer :) Ringde precis ett samtal som fick magsäcken att göra en volt. Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas säger jag bara !!! Dagen fortsätter med att dela ut cvn, det ska ni ha klart för er. Men fortfarande håll alla era tummar att det ska gå bra nu *wiie*

Får man rabatt på Park glömde jag att fråga, skämt o sido :)


Blir som nykär...

När jag ser bilderna....Åhååå...Tänkte iaf bjuda på en bild när jag mosar Savve!



Detta var när vi fortfarande bodde i Otogar-med råttor i taket. Saknar tiden, saknar sommaren, saknar allt som hände, saknar alla nära och kära som fanns i samma stad, Saknar Savas.


momme o moffe

Ska bli kul att få träffa dem igen, det var trots allt i början av juli jag såg dem sist :) Sen att jag ska få stuvade makaroner med köttbullar är bara ett litet + i kanten... eller STORT + i kanten so to say. Hahaha* förstår att alla är fett avis för jag är näst intill avis på mig själv att jag ska få så god mat. Yummie.


before enter read message of snoes

Läser lite gamla inlägg av a la Micu. Bara för att jag skulle vara hypergullig en dag och skriva ett meddelande till Savve av skor i hallen.... Snabbt snabbt skulle jag skriva på en lapp "before enter read the message of shoes". Savve och (+) Micaela gick då ihop i en pakt och sa att "det står inte alls shoes det står snoes". Mina h:n kan vara lite slarviga ibland men skit samma... hade man varit lite kreativ så hade man kunnat ana vad som stog på papperet. Savve undrar då var det är för röra av skor jag lämnat på hallgolvet när det egentligen står ett gulligt meddelande, så han ställer tillbaka dem i hyllan.

Det är tacken för att man ska vara gullig ibland..............

Micaela och Savas aka Pakten


Om jag saknat...

DIG Maria Montazami, Finally!!


<3


DÖÖÖÖÖÖÖÖR

Ligger o kollar på Kenza och Tyra show-premiär avsnittet och när de plingar på Darin så har han samma ringklocka som vi hade i alanya, vart kan man köpa den "signalen"?! GRIN

Eko, ensamt, tomt

Från att bo med fyra personer i en lägenhet till ett stort hus ensam... Måste säga att när man vant sig vid att ha sina närmsta längst ett kvarter bort så mår jag skit när jag är ensam. Aldrig ska jag bo ensam igen - Jag får krupp. Jag är rädd när det är så här tyst. Inte ens någon annans andetag..........


Dj got us fallin' in LOVE


Only Girl (in the world)

 

Den där Ri-hanna gör det igen, igen, igen och IGEN!!!


gårdagen...

Ja eftersom klockan är några minuter efter tolv, den började skit. Skit skit skit skit skit. Sen efter skit så vaknade jag till liv och fick äran att skjutsa MoG till falmark eftersom de lämnat landet. Åter hem o sen blev det ett evigt sökande på arbetsförmedlingens hemsida såklart.

Efter ett långt sökande så kom Robin förbi och ville bli klippt, sagt o gjort så blev han av med pälsmössan han hade på huvudet. Pälsmössan var vad han kallade det inte jag.

Ikväll blev jag karatesugen på godis och hips vips när jag sökt igenom alla skåpar så skriver Majsan att hon också är godissugen. Så vi slog ihop våra kloka huvuden, gick till hemmakväll-köpte godis och sen film. "Remember me", blev det eftersom att jag fick välja. OCH JA ROBERT PATTINSON JAG SKA ALLTID KOMMA IHÅG DIG DIN GOBIT!!!


Maldiverna och Thailand 2 veckor

Nej det är inte jag som ska åka... eller nästan, jag får skjutsa mamma o Göran till flyget. Sen raka vägen hem igen. Antar att jag borde vara mättad på att vara utomlands men det är jag så lite man kan vara. Jag längtar från Sverige, det är kallt, snart vinter, korta dagar, inget jobb. Mjaaa så tråkigt som det kan vara med andra ord.

Imorgon (efter att ha skjutsat dem till flyget) Ska jag kirra ett jobb, äta gröt och gå en lååååång promenad. Jag ska leva på gröt i två veckor och bli smal som en sticka-kan man hoppas iaf.

 

P.S. Jag är jävligt mörkrädd.


No love


Kan, Vill, Måste...

måste lära mig att hantera vår situation. Låtjävlen är så fruktansvärt bra - Vi har ett speciellt förhållande, det är bara att inse och det kommer aldrig att sluta. Det klickade på en gång...



Robyn - Don't Fucking Tell Me What To Do


Har inte kollat på ...

mobilen på 2 timmar ocg 20 minuter. Det är länge för att vara jag. Kan bero på att jag inte vet vart jag har den...... Ska börja sökandet nu. Lär lix inte ha ringt eller smsat någon ändå. Tjing


Livsfarligt

Igår var jag på arbetsförmedlingen och chillade (skrev in mig som arbetssökande). Efter det gick jag till sallen där det renoverades hej vilt. Gjorde inte så mycket förutom att ordagrant CHILLA tills jag hade kraft att ta mig till bussen. När jag kommer till bussen är det mer än en kvart kvar innan den går... Trodde nämligen att den gick halv och prick precis som den gjorde på den gamla goda tiden. Men ack så fel jag hade - kvart i o kvart över ska den gå. Så jag tog min feta bakdel och gick till H&M där jag hittade både de ena och det andra. Speciellt en tröja som kostade 299 kr, Det sved i mina ögon så adjöss var det med den.

Får nog vända om till A och köpa lite Gucci tröjor...............NOT


Sms-lån känns aktuellt

Hur smart är det egentligen? Tidigare har jag tänkt, "Vilka jävla pantskallar som pysslar med sms-lån". Men man ska ju vara med om allt... Tjitjing ska det låta!


Vill dra så långt jävla bort det bara går.

Hade kunnat stanna i Piteå eller vad som helst...
Det negativa med att aldrig ha några hemligheter för dig, är att man ska behöva äta upp saker 10 år i efterhand. Aldrig lär jag mig... För ***** är alltid ens ***** ?!

 

Sofie ringde mig i fredagsförmiddag och frågade om jag hade några planer för helgen, vilket jag inte hade. Så då blev jag bjuden på en roadtrip till Piteå för frisörmässa. Roadtrip - mässa - snacka/snacks - middag - underhållning - stugan - vin - gallej - sova - frukostbuffe - mässa - äta - bort.


rakt in på önskelistan...

          

skorna kommer från have2have - Bara så att du vet tomten, Tack på förhand.


Pigg av tandkräm ?

Är det bara jag eller blir man inte piggare efter att ha borstat tänderna?? Är det koffein i tandkräm, isf ska jag aldrig mer borsta gaddarna innan jag hoppar i bingen. En liten fundering bara... vore tacksam för svar. Kanske ska googla lite om saken...

Snöstorm och skit


 Nästa gång jag får en lön så ska ni få flytta in på mina fötter, puss* Hoppas ni finns kvar 2012.


svenska new york-fruar ska göra mig gladare

hade jag tänkt. Hoppas de också har en Maria Montazami-för då skulle jag ÄLSKA programmet. Andra fördelar med att titta på sån skit, då slipper man tänka. Tänka på S, tänka på jobb, tänka på att jag borde sova, tänka på att jag varit hemma en vecka idag, tänka på att jag har sjukt ont i benen, tänka på att jag bara vill åka tillbaka osv.

Tänker rätt mkt i vanligt fall, helst flera saker på samma gång. Och nu börjar jag tänka på hur fult de posear, det ser ju alldeles stelt och fruktansvärt ut. Men det kanske är så man ska stå från och med nu? Jag fattar ingenting, rik verkar man bli på det iaf.


från 100 till -100

och det gick så j*vla snabbt att jag inte minns hur det var att vara på 0. Kul? Näe bara åt helve*e. Känner för att släcka lampan och grina till nästa vecka. Pallar fan inte mer.

later...........

Hårt sök efter arbete och omskrivningar av cvn...

Så har jag kirrat en intervju i Stockholm på måndag. Jag taggar sjuuuukt mycket. Lät angeläget även för dem att komma igång så snabbt som möjligt. LOVE LIFE ! Nu ska jag ut och terrorisera vaderna!

Jobb, Spring och Date

Började dagen med att ringa runt som en galen kl 10.15 så det var ju en trevlig början.(?) Sen gick jag ut i blåsten för att springa bort till badet. Lovley. Kom hem, duschade, och sen åkte jag in till schtaaan för att träffa Majs. Som jag saknat henne under dessa 3 månader. Hon bjöd på en kalasmiddag och skvaller. Kul med update och att höra att Skell är sig likt precis som alltid...


Jag saknar även dig min lilla bumbibjörn :(

Vad var det som hände egentligen?

Planer, längtan, slit, förväntningar, tidsfördriv, sms, samtal, packlistor, massvis med planering, övertid, drömmar.

Flygresa, taxi, mintu, full, otogar, Frida, Queens Garden, Rape me, James Dean, plinga på alla ringklockor, skratt, fjärilar i magen, mys, poolen, slösa pengar, stranden, köpa handduk, äta på resturang, Pe kom, solade, känslor, utgång, internet cafe, svett, kycklingkebab, di**re utan dess like, brutet simkort, vänner, ovänner, falska vänner, förvirrad, nya vänner,  glas, kaos, tårar, sjukhus, moln, sova, sakna, pimpa turkmobiler, hyra bil, återbesök, bananer, fruktmarknad, konstig vakthund, packa, städa, flytta, taxi, arg, gångavstånd, kärlek, farväl, chips, kakor, bråk, problem, pinsamt, papper, mail, familj, stranden, vågor, böcker, sol, regn, tårar, tårar, saknad, bilfärd och sen var man i Sverige igen...
Allt gick så fort denna fantastiska sommar, aldrig hade jag kunnat tro att det skulle gå så här fort. Att det som hänt har hänt-Nästan så att det inte är verkligt. Jag skulle kunna göra allt för att få spola tillbaka tiden till morgonen den 11e juli.




Hubba Bubba

Kör vi igång söndagen med att söka fler jobb!






hubba bubba bitch drikker Bruce Wayne,
Drikker bruce wayne drik drikker bruce wayne
hubba bubba bitch drikker Bruce Wayne,
Drikker bruce wayne drik drikker bruce waaaayyyne.


Meleğim

Sov bort halva dagen kan man lugnt säga.. Sen blev det en timmes promenad/löpning. Nu jäk*ar ska jag ner de kilon som jag lagt på mig under sommaren.

Vårt visum gick ut igår och Micaela åker hem nu.. Hoppas att allt går som det ska och att du inte grinar så att ni måste evakuera flygplanet.

Kärleksparet i bakgrunden (Frida och Onur) + brunmicaela och jag med ett skithalsband. Dagen efter hade jag en krans med små blåsor där halsbandet hade legat, Jättefint det klädde mig verkligen.

PS I love you, tillbringar kvällen med mig.


Varje gång jag ser dig är det som om allting stanna till

Sitter i sängen och dansar till number one!! Taggar QG och alla brudarna på ett led för att sen rocka lös armarna till nr 1 !?!?!?! WHERE AM I?!?!?! WHERE ARE YOU?!!?!



Idag har jag cyklat bort till badet för att få igång blodcirkulationen en aning och jag lyckades. Snackade med Natta om framtidsplaner. Sen trampade jag hemåt och började ringa runt för att skaffa in kosing. Bra gick det väl inte.  Fortsättning följer på måndag och sen åker jag med i Nattas väska till Sthlm för att springa o söka mer. Sthlm blirt!


Efter ca 2 och en halv vecka

så igårkväll fick jag ut glasbiten ur foten. NICE!!! började klämma för 4e och sista gången och hipsvips kommer äckelglasbiten ut. Sawe som försökte vara doktor och ta ut den men konstaterade att det inte var kvar någon glasbit. Slutsatsen av detta är att Sawe inte ska bli doktor :) hahahaha*

Som jag har haltat runt pga glasbiten, inte K.
Nu blir det bingen imorgon ska jobb fixas.

LOVE


When I turned around you wasnt there anymore..


Take me away: A secret place.
A sweet escape: Take me away.

Take me away to better days.
Take me away: A higher place


hemgang...

Nu har jag borjat packa for att jag ska dra mıg hemat. Kanns mer sorglıgt an vad man kan tro... Trodde jag skulle vara less (?) efter 3 manader, men ıcke. Jag ar ınte ens lıte less. Kanske beor en anıng pa omstandıgheterna.. snart hoppas jag pa att fa vara sambo ıgen.

Landar ı sthlm pa onsdag 12.30 (?) fragan ar om jag ska stanna och soka jobb dar eller om jag ska pallra mıg hem tıll mın mors famn som jag saknar sa mkt. Polly, Mıa, Fıre, Gorre, Jonas.... ahhh... Helt skılda varldar som jag trıvs ı sa bra bada tva.

Hjartat mıtt stannar ett tag tıll och sen far vı hoppas att han kommer. Nyar ? Natalıe, Mıcaela, Rebecka, Camılla, Sandra?? Ses vı ı Alanya?

RSS 2.0