Tillägnat ...

Beatrice Eklund och alla alanyabrudar !
 
12 dagar kvar !!!

Day and night...

galenskap.nu.

Dagen har varit den längsta ever. Pigg är ngt jag inte ens varit i närheten av att vara.

Imorgon åker Sofia hem o det är de sista jag vill :( Så himla tråkigt. Jag måste planera in sthlm i agendan så fort jag kommer hem från turkey.

13 dagar kvar. Om 14 dagar så sitter vi nog på balkongen, tittar ut över klubbarna o skålar med istanblue i glasen. Jag klagar inte..

TVÅ VECKOR KVAR!!!

Det är sjukt lite kvar innan vi åker !!! 6 el 7 arbetsdagar innan vi åker. Kunde inte tagga mer!! Heidi, Micaela och jag i Alanya ! TJOHO. SOL, bad, god mat, goda drinkar och en massa dans.

Om två veckor idag så har vi nog inte vaknat än. Gissar att vi är lite bakis och ska inhandla de sista sakerna så som body butter, resorb m.m. Det kanske är då jag inser att vi åker om 12 h. Eller vad troru el maco? Jag kommer inte hem den 19e, för jag tänker aldrig komma hem !

Snart är det endast 2 veckor kvar...

Har nu gjort mig klar, ätit frulle, borstat gaddarna och även gjort en lunchlåda! Duktig jag är, ibland.. Någon annan som vill jobba istället för mig idag till kl 20.00 ? Kunde ju inte kännas drygare. Sen blir det allsång i stugan, kanske?

15 dagar kvar kan jag lova!

Gissa vad jag gör?

Jag har hela stugan för mig själv. Har precis avsmakat en delikatessmiddag med lax och potatis. Har aldrig kokat potatis tidigare men det gick fint. Har skjutsat momi o görre på fest, ni läste rätt det är fest en måndag. Nu ska jag se lotta på liseberg och på mikos käresta (johan palm). Sen är det ju lipstick jungle ikväll. King. En måndag som inte kunde avslutas på bättre vis.. eller jo kanske ;)


16 dagar kvar

Vart ska jag börja ?

Ingenting blev riktigt som jag tänkt mig igår... Efter lite om och men så bestämde jag mig för att ta till vinet igår. Jag tog en taxi till stan för att vara på johanssons family reunion. Där bjöds det på bärdrinkar i mängder och mycket snack. Efter att Lavlin kastat i sig närmare 7 drinkar så tog vi taxi (igen) till Empan som fyllde 21. Där var festen i full gång... Taxiresa nr 3 till station 8. Mycket dans, dans, dans, och åter dans. Efter station hann jag med taxiresa nr 4 ! Underbar kväll, tack Emelie för att du fyllde år :)



Lördag

Har nu jobbat klart för dagen. Trött som ett djur var jag imorse... vädret gör en inte piggare.

X Jobbat
X Varit på bolaget
X Inhandlat present
   Sova
   Äta
  

Galenskap...

att stiga upp 07.09 en lördagmorgon...det är då man ska titta på klockan o sen somna om igen. Näe inte jennifer nilsson, hon ska stiga upp för att börja jobba 09.00. DOCK så sätter jag mig o spelar spel på facebook ist för att göra mig klar. *hehe* Nu ska jag göra mig klar iaf så jag kommer i tid. Ska nämligen sminka en brud idag...

Jag säger bara 18 dagar kvar tjalalala !


Firade lönen med...

att köpa en parfym ! Paris Hiltons parfym Can can, har ju velat ha den sen alanya förra året men har aldrig blivit av. Nu står den här iaf ! I helgen blir det nog väldigt lugnt.. jobbar imorgon 9-14. Och imorgon är inte vilken lördag som helst utan Empan fyller 21 ! Blir kanske vin på kvällen endå... Får se hur jag känner mig efter jobbet ;)

20 dagar kvar !

Gårkvällen var det bästa som hänt på den här sommaren. Det är alltså onsdagarna som gäller. Jag måste få jobba mer lördagar så jag kan jobba halvdag torsdag. KING ! Bra musik, bra station, bra folk, bra dricka, bra att jag slagit i skallen ?




Nu ska jag åka till jobbet. Börjar arbetsdagen med att sminka momi idag.

WIHO !

Dricker viiiiiiiiiiiiiiin en onsdag ! Det är tydligen idag det ska rocka fett ;) rocka fetto som min kusin säger ! Jag ska fira min morfars födelsedag in i det sista ;)

GRATTIS morfar!!!

Min alldeles bästa morfar fyller år idag. Inte vad som helst heller utan 80 år ! GRATTIS UNO !


Belive it or not...

Från sönderblekt vitt hår med gula toppar

Till ...............


What to say ? Lite impuls där kanske... Började morgonen med att fråga Jenny vad hon skulle göra (hade tjuvkikat o sett att hon inte hade någon kund inbokad direkt från morgonen), Hennes svar kunde jag inte annat än att älska när svaret var att göra mig mörk. Jag hade kanske inte tänkt igenom beslutet innan jag satt i stolen. Eller jo det hade jag... Efter senaste gången när vi blekte min botten och jag ville dö för att det tog så ont så var det ju nästan bestämt.

Trästockhelgen..

Igår kom Lalle o hämtade upp mig här för att sedan åka till Bureå för att hämta upp två smågrisar som åkt från Umeå. Åkte via ica, mb och sen till Lalles lägenhet där vi satt på balkongen o pimplade vin. Utgång alldeles för sent, ja hade ävn tagit fel på tiden när Veronica skulle uppträda. King? Vi gick via Balzac och sen till Station där vi dansade hela natten lång.


Sjuuukt kul var det !!! Tack alla som förgyllde kvällen!

Nu börjas det...

Ska o hämta Mico o Jules i Bureå. Sen bär det av till Lavlin där regeln är "botten upp och resten i håret". Bilder kommer baby!


Pitbull-Go girl, I party like a rockstar, look like a moviestar, play like an allstar, fuck like a pornstar

Ett otroligt bra avslut...

på en fredagkväll som denna. Satt på Lalles balkong o delade en falska vin. Ett vin som var otroligt perfekt för en alkisvindrickare som mig. Jag dricker kanske inte alkisofta men när det väl blir är det castillo/tetrapack/hålla för näsan/botten upp som gäller. Detta vin var helt perfekt för mina smaklökar o nu minns jag inte ens vad det hette. King.

Vi (jag, lavlinopatrik) har kommit fram till en grej som kommer bli så jävla kul. Vad? Det får ni se på youtube, inom kort.

Imorgon blir det gallej, nu en ostfralla.

25 dagar kvar, tjalalalalala


Det här blir..

en bra helg ! Pärlorna kommer imorgon!!! Vila ikväll och imorgon fiesta, men först = jobb till kl 15.00.

Time for some...

hard work work ;)
Jobb till 18 idag då. Snart helg och trästockfestivalen. Någon som ska dit ??

Löningshelgen får det bli Umeå ! Helgen efter det blir det stugfest sen Umeå igen, jobb o sen Alanya baby. Innan Alanya ska nog jag o Mico hinna med taket en gång också ;) Haha

Nu får jag skjuts med chefen till jobbet, undra om jag gjort ngt busigt för att förtjäna detta ?
pusspuss

Pitbull - BoJangles

I wanna take you to the champagneroom and do that bang bang boom 

27 dagar kvar...

Let me think about it !?

Då har ännu en dag passerat förbi i all hast.

När jag slutade jobbet så var himlen svart och det mullrade helt galet. Började gå mot bussen men när jag var på torget så öste regnet ner. Fick därför ställa mig utanför Ballen för att inte bli dyngsur. Tre tjejer satt dock kvar på torget när det regnade. KULIGA TJEJER?

Sket i bussen  o shoppade ist, för vilka pengar då !?
När kom lönen sa du ?

Idag nalkas regn...

Det kan man ju inte tro när man tittar ut genom fönstret nu iaf. Enligt smhi och yr ska det regna idag. Jag säger dock inget till kunderna eftersom det kan verka som ljug.

Igår somnade jag innan jag ens hunnit titta på allsången. Det får blir reprisen jag ska se då...Sen vaknade jag 1,5 h senare. Lagade middag sen blev det att sova igen... Det är inte lätt med 10 h passen på tisdagar.

28 dagar kvaaar...

30 dagar kvar

30 dagar kvar TJALALALALALAAAA !!!!!

Nu vet jag !

Nu vet jag hur det känns för en 80 åring när denne kollar på en dator. Så känns det när jag kollar på min mobil. Smsen går inte utav bara farten längre... nu måste man till och med anstränga sig. (Lycka till med att köra bil o smsa samtidigt) Kan inte ens byta ringsignal. Hur dålig är man då ? Mobilen lär inte skrika hey hey alanya när miko ringer i fortsättningen... Det blir ngn annan pling plong låt. Kul? Försover jag mig imorgon är det mobilens fel.
Sov gott

Förlåt Erik !!!

Förlåt Erik ( en kund jag hade idag) att jag lurat i dig om att det ska regna imorgon. Det var INTE meningen...men det var smhis fel, bara så att du vet. Nu skäms jag till döds... Hans lediga dag var imorgon o då har jag lurat i han om att det ska regna. -75 karmapoäng till mig. Jag skäms. Ska sluta leka vädergud.

Sista gången...

jag blekte utväxten. Blekte ju bort halva håret. Inte ett skämt att halva håret GICK AV på vissa ställen. Tjoho ? Det är ju precis det man vill ? Eller hur det nu var ? Näe, men nu i augusti (?) är jag ingen iq-befriad idiot längre. Då har jag tänkt färga tillbaka en del av mina hjärnceller ! God natt för det.


Dagen har gått i hastigheten 2 knop. Slappat sig lite, ätit i stugan o nu sova. Vilken nytta ?
Imorgon är det jobb.

Nedräkningen ...

har börjat !!! 31 dagar kvar !!!!!

What to say ?

Sensation White, otaggat eller ?

Bjuder på ...

en bild från min första karatefylla. Skulle ha en lugn kväll hos Angie. Slutade med att jag blev hemkörd, spydde i en hink och som grädde på moset skulle jag upp tidigt dagen efter för att bila till Sthlm. King. Det visar hur bra jag är på att planera och ha framförhållning. Anställ mig vetja !

Vad mer kan man göra ?

Har varit förbi Lavlin... Kom jag in? Svaret är enkelt eftersom jag är hemma igen. NEJ! Knackade först lugnt och försiktigt på dörren. Ingen öppnar. Jag plingar istället 722 ggr. Ingen öppnar. Jag går runt och där står balkongdörren på vid gavel. Jag skriker Lavlin kanske 5 ggr. Ville inte dra grannarnas uppmärksamhet till mig. Ingen kommer ut. Jag gjorde samma sak två ggr till. Inget liv. Sen kör jag en vända runt stan och tillbaka... gör exakt samma sak igen. Ingen öppnar. Vad fan ska man mer göra. Tänkte klättra upp på garagetaket o HOPPA till balkongen. Mina 12 cm klackar förstörde dock hela den ideén. Det blir inget av. SÅ LAVLIN, när du får ditt förbaskade internet från comhem o läser detta kanske du kan öppna dörren. puss


Vem vare som somna!?

Vem vare som somna klockan 21.30 igår om inte jag. Vaknade kring 00.30 o var pigg som en lärka....kunde dock somna om efter några om och men. Sov till 07.30. Har inte gäspat en enda gång sen jag steg upp. Jobb till 15 idag sen blir det heeelg. Imorgon ska jag sova ut till länge. Hoppas jag får sova i stugan :) hehehehe* Verkar blir helt ok väder idag också. Igårkväll slog regnet i backen....

hihihihi ...

Ikväll pejar vi resan. Priset har sänkts en del och inget kan bli bättre. Honeymoon den 12:e augusti på Park Alanya baby.

Jobb i måndags till kl 18 sen bjöd mami o Göran mig på Wok and Roll och efter de bio. Jag slumrade till tre ggr under filmen vilket var otrooooligt pinsamt. Sen hem för att sova....

Jobbade igår till kl 20 !!!!!!!!!!!!!! Lagomt pigg. Satt o gäspade i bilen när Lalle hämtade upp mig. Så kan det gå...

Ja som sagt, Äntligen, det här är dagen jag väntat på. Tack för att du finns min fina, fina, jättefina vän ! JORDU !!!!!

12e augusti

heido Sverige den 12e augusti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det börjar kännas...

verkligt nu !!! Stadsfesten är över men inte sörjer jag över det. Det är bara att skaffa fram nya saker att få se fram emot. Till exempel som jobb, stugfest och ALANYA !!!


Gårkvällen var kanske den roliaste ever. Jag stormtrivdes helt enkelt. Tack ni alla som förgyllde kvällen. Halva natten spenderades på efterfest och resterande med Lina. Eller hela kvällen med Lina , men skit samma.

Imorgon får ni alla veta hur länge det blir utlandet och vilket datum.
Nu behövs det sömn

NU KÖR VI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Festivalen ikväll o det ska bli galet !!!! ;)

The Game-Better on the other side

SICKO !!!!!!!!!!!!
LYSSNA 

Festivalen är igång !

Firmafest på Ki igår ;) Galet. Var 9 brudar från början men efter tråkiga omständighete så fick en avgå. (för mkt sprit ;) Sen gick vi 8 vidare in på området. Knas. Hills tältet. sen knas igen. K

Snart kommer Lina hit och vi ska göra stan osäker ;) Måste gå o göra mig klar !!! Trevlig helg !!!!!!!!!!!!!

Dagen har varit...

låååååååååååååååååång, längre, längst!

Festivalen började tidigt, iaf karusellerna. Har hört kids skrika sönder halsen hela dagen idag. Inte det minsta avis... I sån här värme är man inte på stan. Har dom inte lärt sig det än? Jobb,  jobb,  jobb.

Snart kommer Lina hit o festar sönder med mig, men innan dess är det fest imorgon ;) <3
Ikväll blir det The Bachelorette , tjoho !

Välkomnar...

juli månad. Snart är sommaren slut.

RSS 2.0