Vi ser det snöa, på Valborgs !?

Mico åkte till Uppsala/Sthlm igår - där är det 17 grader och sol, här snöar det. För ett år sen så satt vi på en buss på väg till Sthlm "ikväll". Där var det fint väder även då..

Idag ska jag spendera hela dagen på jobbet, 12.30-21.00. Hoppas jag får ringa tillbaka till pantskaftet som förstörde min kväll igår.........

wrinkles...

Händelserik (?) vecka. Måndagen började mycket bra iaf... gjorde lite "ärenden" under förmiddagen och sen började jag jobba kl. 14.

Tisdag var en slappardag eftersom jag jobbade 8-16.30 - me like. Sen var det familjemiddag o tidig kväll.

Idag har jag varit ledig... fördrivet dagen med att se The Hills och The City. Självklart har jag gråtit en skvätt även fast det inte var det minsta sorgligt.

Imorgon är det back to work. Tiden rullar på fort nu... vilket jag gillar - gillar mycket!

JA, jag har ett munsår.


.

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.
1. Var är din mobiltelefon?
Sängen
2. Var är din andra hälft? Umeå
3. Ditt hår? Fett
4. Din mamma? Uppe
5. Din pappa? Snäll
6. Det bästa du vet? Värme
7. Din dröm inatt? Konstig
8. Din dröm/ditt mål? Bäst
9. Rummet du är i? Mys
10. Din hobby? Resa
11. Din skräck? Döden
12. Var vill du vara om 6 år? Borta
13. Vart var du igår kväll? Renholmen
14. Vad är du inte? Pigg
15. En sak du önskar dig? Pengar
16. Var du växte upp? Skellefteå
17. Det sista du gjorde? Åt
18. Dina kläder? Mys
19. Din TV? Gammal
20. Ditt/dina husdjur? Katter
21. Din dator? Rosa
22. Ditt humör? Bakis
23. Saknar någon? Absolut
24. Din bil? Vilken?
25. Något du inte har på dig? Skor
26. Favoritaffär? H&m
27. Din sommar? Utomlands
28. Älskar någon? Flera
29. Favoritfärg? Rosa
30. När skrattade du senast? Idag
31. När grät du senast? Idag

Utmanar alla som inte har något att göra helt enkelt. 

 


Jag är vaken och lever...

Hoppar nog in i duschen så att jag har det gjort iaf... Sen blir det bolaget-jobbet. Ikväll ska jag (?) slå klackarna i taket för första gången på länge. De ska bli svinkul och jag är tagg såhär 09.20 en lördagmorgon. I like


Tjeeeena brushan

Alltså att en fest på 14 (?) pers kan leva om som 50 pers var ngt heeelt nytt för mig ! Det lät precis som om en kossa skulle kalva och hade JÄTTEONT. Nu är det bara så att det inte finns någon kossa på övervåningen (Iaf inte sist jag kollade). Sen är det någon som sitter (pippar?) precis ovanför mitt rum. Ingen kan digga så mycket att det ska leva om ner till mitt rum. Alternativt att det är en sänggavel som får smaka ikväll...

Jag ska jobba imorgon... jag tror att jag kommer att 1. försova mig, 2. inte kunnna sova alls inatt eller alt 3. ställa in hela morgondagens planer pga trötthet efter en hård fredagnatt... Hoppas mammas gäster pallrar sig hem snart helt enkelt.

Possibility...

Det värker i hjärtat.

Jag vet vilken lycka du kände idag, Det är en obeskrivlig lycka som är ett rus utan dess like. Att veta den lyckan och jämföra med den här smärtan...
Pure pain..

Sov, gott?

Dagen som gick men aldrig tog slut

Var så sinnesrubbat trött imorse. Igår när jag la mig var jag helt säker på att jag skulle börja jobba 8 imorse. Ställer väckaren på 6 så att jag kan ligga o snooza ett tag osv... sen kollar jag i kalendern innan jag la mig o ser att jag börjar 9....(trodde jag). Ställer om väckaren till 7. Imorse när jag vaknar till liv ca 07.15 inser jag att jag aldrig kollade vilket datum det var jag började 9. Så imorse när jag vaknade inser jag att jag kollade förra veckans jä*la schema. Tror ni att jennifer (icke stressaren nr1) dog då eller. För jo det gjorde hon.

Jag hoppas att Island kan lugna ner sig ett tag. För idag fick jag verkligen panik...Hoppas det går över och att Vulkanen (volkan) kan sluta finnas snart så att allt blir ett snipp snapp slut så var sagan slut

Keri Hilson - I like...

Igår kunde jag inte somna på grund av (latten?) alla tankar på hur bra jag har det och vilka underbara vänner jag har. Började tänka på helt spårade saker till slut.. Får se om det visar sig någon klarhet i allt. Skulle ju vara bra innan jag är märkt för livet liksom..

Alltid vi


ånger utan kvitto?

köpt i usa, lämnas åter i skell utan kvitto? Vi får se hur det går helt enkelt... fortsättning följer. Någon som varit med om liknande? Vad hände?


Manboy

Efter jobbet igår drog jag o Jonas o solade i 20 min. Fifaaaa-aaa-a-an så varmt det var. Brände mig lite på näsan också. Sen blev det hem o äta middag där kring 21.30! Lagomt bra tid att äta middag. Somnade kring 23.20 till ngn gång imorse när Jonas flyger in i rummet o ber om skjuts.... Han har den snelaste systern !

Nu blir det jobb till 20.30... tror jag att det var.

Kompis det går bra nu...

Maj, tjitjing ;)
Kunde inte vara mindre taggad på livet nu.. Vill att det ska bli maj nununu. Snart sommar! Snart han man ha bara ben, ingen vinterjacka, tygskor, åka inlines, sola o bada:)........................................... Insåg precis hur tragiskt det här lät, kollade vädret och insåg att det ska vara 5+ imorgon. Sommar? Snart? nej. Ett fet blankt nej, utan någon som känsla alls.

Sov gott

...

vaknar med lite dregel på handen, fint. Nu ska jag åter till jobbet.

en månad idag ;)

IHHHHH jag spricker av glädje!

ÅHHH bästa med den bästaste i det bäst bästaste!!! Jag är så jääääkla lycklig. 
"Vi sminkar oss och g
ör oss ASSNYGGA sen går vi ner för MÖRDARBACKEN (holding hands) och destination ** (censur)."

Alltid min megabäbis




Igår pepprade jag kvällen med 19 avsnitt av Glamourama. Över förväntan faktiskt. Insåg att läggan i Sthlm är typ granne med Hibbs.

Idag gled jag o Jonse på roadtrip till Göransmarken för att hälsa på papi. Blev GOD middag och kortspel. En muy bien söndag med andra ord. Nu blir mammas bil skinande ren, o jag ska strax försöka sova. Wish med good luck

 

 

 


Rule number one...

Dagen har gått som....smort? Jobbade 8-12 och sen 17.15-21.15. Åkte sen hem, käkade middag och nu har jag legat o grinat till Vampire Diaries. Kul... Perspektivet på kul försvann någonstans på vägen. Snart ska jag sova så att jag är piggelin imorgon. Har en massa planer, frågan är bara vad som blir gjort och inte.
Ska först skriva en liten lista...

Kastar in en bild från New York


Wops,

Vad säger/gör man nu?

Blommor och bin

Mitt schema gick åt hell, "film och sussa". Åkte i ett gammplan som inte hade några nya filmer. Det var filmer från 70-talet, tip. Sömn? Halla, jag sov ca 90 min på en färd som var 9 timmar ? Cirkus iaf... Nu ska vi träffa majs innan vi beger oss mot Skell. Jag är så trött just nu att Jonas säger åt mig "Du får en dollar om du håller käft". Åhhh, tack jonse det var snelt sagt! Skämt o sido, vi är dödens kaninunge båda två.

Ses

Lickligaste :)

Även kallat lyckligaste ! Har fått spendera dagar i en stad man bara kan drömma om att besöka, X Check! Idag åker vi tyvärr hem, känner mig inte klar i The City för 5 öre. Här skulle man stanna i tio år och fortfarande gå vilse. Jag är iaf lycklig som har fått gå på gatorna i 31 gradig värme... Nu är det hem till snö o slita arslet i småbitar. Det ser jag inte så mkt fram emot men vad gör man inte :)

Sitter på flygplatsen med Jonse och beger oss mot Amsterdam om ca en timme. Film o sussa står på schemat.

I love my life

kommer aldrig igen...

Har ju inte ord att beskriva att jag ännu en gång är så jävla besviken, inte undra på att jag aldrig vill berätta någonting för dig. Well soon im gone with the wind..

Dagen har varit wonderful, har åkt sightseeingbuss runt runt runt. Sett allt och inget från bussen. Sjukt mycket bilder har jag pepprat också, nice!




Som sagt så 13e maj (?), ännu inte stämplat med resa i maj blir det. (but soon it will) Lämnar in ledighetsansökan när jag kommer hem och park vi ses igen. Ska bli kul att träffa bossen och se vart vi ska bo framöver :)

 


Kan bli ev ändringar

från förra inlägget.

13e maj är ett alternativ, Intresseklubben antecknar.


Shoppade igår, en liter redken allsoft schampo och balsam för ca 400 kr tillsammans. + två klänningar från forever21. Började i princip att skrika när jag såg affären...


Idag blir det att åka på sightseeing runt staden.


7e maj

Beger vi oss pärlan, jag är genomskinligt vit i jämförelse mot Göran o Mami, jag klarar det inte. Vi åker !

NEW YORK here i am !

Precis kommit fram till hotellet som ligget på Manhattan. Imorgon ska vi upp o käka frulle o sen förhoppningsvis ge oss ut på stan. Har nu kollat upp adresserna till Forever 21. Mami o Görre kommer kring 13 imorgon o joinar oss i Storstaaaaaaaan. Måste bara få säga att det är precis som i Sex and the City, me like.

BTW så åkte vi med samma flyg som Lalle o Patte imorse, blev multum förvånad när de stiger in på Falmark. *haha* Jag trodde ju att det skulle lämna skell först imorgon, ack så fel jag hade.

Dags för bingen, Hörs !


Nu beger vi oss....

Grattis alla som fyller år idag, såg nämligen att det var fler än bara en.............


New York väntar,
Haaadeeee
XOXO

Sjukt äckligt less

på den här dagen nu. Sätt mig på ett plan, nyss helst. Skulle vilja ta ut katterna innan jag åker och spränga huset i luften. Så då vet ni vad jag känner..

Micaela bokar du resa i maj medans jag är borta? Säg var och när så är jag där med bikinin. Jag behöver dig !

AD+HD = SANT


100 dagar kvar

kan knappt bärga mig och därför innehöll denna förmiddag av att hitta billiga biljetter till varmare breddgrader. Även dammsuga övervåningen, försöka få någon kontroll över all post som kommit. Nu blir det tvätt, dammsuga nedervåningen, fixa med mat till katterna osvosv... ser fram emot middag hos mormor o morfar. Ser mindre fram emot att ställa mig i duschen... det kändes som dagens jobbigaste. (?) friskt...

New York imorgon då.

RSS 2.0