detta har ju..

varit en dag med ca 0 kul händelser. Jag har jobbat hela dagen och det enda som var halvkul var att jag drev mina arbetskamrater till vansinne. Märktes att det var måndag om vi säger så... Jag är redan less på veckan o längtar till fredag. Imorgon får jag iaf sovmorgon till kl 12 vilket jag kan behöva. Det tyckte min chef också...

Har varit upp på vinden o sökt penntroll. 0 stycke penntroll hittades... Dock inte så konstigt pga röran som är där uppe. Insåg dock att jag skulle behöva gå på loppis med all dynga som är kvar sen vi var kidz. Mina 45 dockor och 1 Ken hittades dock. Yiha ?

Imorgon har jag tänkt.
annonsera ut mikron
annonsera ut dvdn o högtalarna
ringa tandläkaren

Natten ska nyttjas till sömn och det ser jag fram emot.
18

365 dagar sen...

Jag fick för mig att vi skulle våga ge oss på att äta på Cafe Opera igen. När jag ser personalen på CO så får jag en tväromvändning i magen. vad f*n hade jag tänkt med 3 min innan när Tilda och Micaela hade strängt sagt nej, men av någon anledning så skulle jag bara dit. När vi dock står i korsningen så kommer jag på stället med den snygga bartendern, där kunde man ju äta dålig mat, dricka goda drinkar o ha bra utsikt över baren. Vi gick dit. Personalen såg oss på en gång o kastade sig över oss. Fick kanske det bästa matbordet på stället. (Då finns det ca 150 bord också). Vi äter där o sen sätter vi oss i baren för att få en STARK Rape me, eftersom vi inte alls fick dricka någon form av dricka på rummet. Hips vips står jag bak i baren med den snygga bartendern o blandar så starka drinkar att Tilda och Micaela höll på att ramla av barstolen. Efter drinken beger vi oss till hotellet för att göra oss festfina. Går sen tillbaka till Queens för att bara ta en shot men vi fastnar. Får dessutom höra att jag var MYCKET finare utan min då festutstyrsel....Jag som trodde jag vara en mamacita utan dess like. 

Efter en till drick ramlar Micaela ordagrant av stolen, hehe*. Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Det var den roligaste dagen, kvällen, natten, morgonen jag varit med om.


Vi åkte 4 på en stackars motorcykel. Vi åt vindruvor så att det tog slut. Vi fick gratis vatten från baren. M-Akrobatik. Lyssnade på Enrique Iglesias. Var lycklig. Var ledsen. Missade båtturen. Sov.


Ballen din...

jennifern säger:
jag hann ju bli orolig när vi stod på ballen din.. (12e augusti)
En konversation mellan Petra, Micaela och mig...hehehehe


Igår var jag på inflyttningsfest hos Lavlin och Patrik. Sjukt kul även fast jag var nyktrast på stället. Sen förbi o träffade Mr Big. Han åkte tillbaka idag, det var ju kanske inte lika kul? På tal om det ringde han precis o tackade för sig... Det är väl jag som ska säga tack. Soon...

Var i Luleå idag på kattutställning. Fire o Mia vann men i slutänden så vann Mia över Fire. - Jag sov i bilen. Jag hade velat shoppa men det fanns ingen tid till det ;(

Imorgon är det back to work... Vart tog helgen vägen sa du ?


vattkopppor x2 ?

Det sägs att man inte kan få vattkoppor två ggr? Det ser dock ut som om jag fått det i ansiktet. Eller så är det bara en massa finnar !!!!!!!!!!!!!!!

Inflyttningsfest a la Lavlin och Patrik ikväll.

WHOOOW

Även jag som tar åt mig äran här eftersom att det är jag som filmar juckarnas juckdans. ENJOY !!!

Lyssna gärna,

på min hesa
stämma. Det är jag som filmar under sista kvällen om någon undrar ! ;)

She´s my lover...


Det märks av...

att vi går mot mörkare tider. Jag blir bara tröttare och tröttare+att jag har svårare att ta mig upp på morgonen. Jag längtar tills det blir helg så att jag får sova ut !

Nu blir det jobb till 18 sen hem och sova sen jobb igen till 15. Precis det enda mitt liv består utav. Jobb och sova. Kul tjej ?!

22 dagar kvar, tjaalalalala ;)

Dagen...

har varit L-O-V-L-E-Y ! Fick åka med Aina till jobbet och där började vi dagen med att ha en produktgenomgång med Maria från Kerastase. Mitt i vårat lilla morgonmöte så kommer kurs i Åre på tal. 5 min senare var det bestämt att vi åker 4-5 st till Åre första helgen i Oktober. Kan inte klaga för fem öre !!

Slutade 20.00. Har precis klämt i mig middagen o strax blir det sängen.
24

For sure..

Jag är inte menad för det här. 17 grader sol och moln + ishavsvindar som gör att man fryser till sten. Jag gär gjord att vara i 33 grader och strålande sol. Vart kan det erbjudas kan tänkas...? 24 dagar innan vår tänkta avresa äger rum. (Vi vet innerst inne hur detta kommer att sluta ;) En vecka till och jag får energi att leva fram till jul. Det betyder att jag får 2 veckors ledighet, how lovely!

Nu ska jag till jobbet. Jobbar ju bara till 20.00 ikväll. Blir bra.. är tacksam för varje fjuttig timme jag får jobba. = Rape time

Plågsam död...

Rip jennifer nilsson

deprimerad.se

efterskottsfirat Jonas i stugan idag. Go middag med good peeps.


Jag känner mig heeelt TOM ! (även fast jag ätit mig proppmätt)
Sova nu,
Hade.

Folk är ledsna för att vara fast i Turkiet..

De borde vara mer ledsna för att de måste åka hem. Jag skulle gärna ha stannat ;) Äh vi åker tillbaka istället i hopp med att bli fast där... Nu ska jag hem o sova för heeela slanten.

Kort resmué av resan.

Sov hos Micaela i Obbhole dagen innan avresa. Vi låg vakna sent på natten för att planera vår resan + att lyssna på åskan o se på blixtrarna som befann sig utanför fönstret. Dagen som av den 12e så sov jag ut lääänge medan Mico drog till stan för att fixa ett tandsmycke. När hon väl kom hem satt vi på den sköna uppblåsbara madrassen och räknade minutrar tills vi skulle få stiga på flyget. Petra anländer vid middagstid för att tagga med oss o sen släppa av oss på flyget. När vi då ska checka in våra väskor får vi inte det eftersom det blivit krimskrams i bokningssystemet. Vi får vänta tills alla checkat in och då får vi nyheten om att vi inte kommer att  få sitta med varandra. Nertagg till 1000 och vi är nära på att ringa ving o be dem dra långt bort från alanya. Sätter oss på flyget och då lyckas Mico grina till sig att jag ska få sitta brevid henne *tjitjing*. Vi håller varann i handen o somnar in. Vi sover nästan hela vägen till Antalya.

När vi väl får kliva av flyget så är jag så taggad att jag börjar nästan grina. Går igenom passkontrollen och ner till bagagebandet för att få våra väskor. Dumma jag är sjukt nervös eftersom jag lämnat mitt forexkuvert i väskan... till sist får jag iaf väskan. När vi kommer ut genom dörrarna möts vi av Heidi som snällt åkt från Sundsvall själv. Vi taggar sönder bussen... Heidi och Micaela somnar till sist medans jag sitter o tittar ut genom fönstret för att fånga in alla nya intryck. (snart börjar jag grina). Vi kommer fram till Park Otel, där möts vi av en FET brant uppförsbacke. Vi släpar väskorna och Heidi som är nära på att göra i brallan... checkar in på rummet som är PERFEKT. Går ut på balkongen o ser att vi har utsikt till Robin Hood. Kastar i oss frukost och ska bege oss på jakt till ett Hamam. Vi bestämde oss dock för att se om det fanns några eftersläntare på stan. Det fanns det... Vi blir bjudna på shots på vår favoritbar Casablanca. Shotarna sved saftigt i magen kan jag lova. Efter stadsrundan beger vi oss till ett Hamam. 3 kilo död hud lättare får vi åka taxi tillbaka till hotellet där vi steker till ca kl 15. Vi vill bara att kvällen ska infinna sig så vi sätter oss på balkongen o väntar på att solen ska gå ner. Vi drar till Queens där vi äter en äcklig tomatsoppa och till efterrätt TVÅ alex special. Resten kan ni lista ut.

Kvällens, Do you have mosquito bite och pekar på mina bröst. Musslan säger till mig "you look better in webcam". Musslan säger till Heidi "you look like a 50 year old". Han förklarar sig sen att hon ser ut som Kate Winslet i Titanic.

Dag 2, Jag har fått skavsår av mina 12 cm klackar. Resulterade att jag var tvungen att ha flipflops och tejpade tår. Vi försöker steka vid poolen så gott det går .... Döda som vi var tog vi en siesta. Göra sig klar för rosa temat och middag på Garage Bar. Efter en delikatess middag (jämfört med queens) så får vi hips vips in en Rape me (hade inte ens beställt). Vi dricker upp den o sen beger vi oss till Queens. Under vägen spelar vi in en videoblogg som jag hade tänkt lägga upp här men det går nog inte för sig. Alla skriker efter oss iaf.... Där dricker vi en Alex Special som åker rakt upp i hjärnan. Helst på Heidi som dansade galet på baren inför alla barnfamiljer. Efter QG ska jag bevisa att min väg går fortast (vilket den gjorde) så stannar två turkar mig utanför hotellet men blir sen räddad av norrbaggen Jake. Jag bjuder upp han på en drink och medans vi dricker drinken kommer Heidi o Micaela. Sen kommer käre Gordon Ramsey in för att joina the crew. Rosa temat fortsätter och jag går ut i flip flops.

Dag 3, Poolstek som alla dagar - siesta på rummet. Sen utgång. Det blir NS NS NS på väg till garage. Sen ännu mer NSNSNS till QG. Vi träffar på världens roligaste syskonpar som är hur roliga som helst JU. Vi dricker Alex Special o sen beger vi oss till hotellet för att sen gå ut o göra krogrundan. Sen blir det promenad till en pir för att se på lite kattungar o vacker utsikt.+ att jag leker cool på stenar.

Kvällens, Baba

Dag 4, Vaknar upp kring 12. Hej. Poolen... jag får ligga ensammen eftersom heidi o mico redan tagit plats. Äter på Marina (?) VÄRLDENS GODASTE PASTA !!! Sen QG för att möta upp syskonen. Vi blir i princip bjudna på allt vi vill ha. På Casablanca hittar jag en ny favorit kallad B52, kanske den starkaste skit jag varit med om. Inte undra på att shotarna kostade 10 lira st. Vi fortsätter på Robin med tequila (brushan bjuder laget runt,helst micaela). Vi ser ett igenkänt ansikte på CB från RH balkongen. Jag går en vända för att ge arga blickar. Sen Havanna där jag möter världens skönaste tjej, Margarita. Kvällen slutar med ? resturangbesök. Så var det ja!

Dag 5, Upp o hoppa. Solen sken som alla andra dagar. Poolen, stadsrunda, göra oss klar, ut på jakt efter resturang. När vi går vår vanliga väg förbi Casablanca blir vi stoppade. Personalen tycker vi skulle äta där ?! K? Mitt på bargatan?! Yes sir, vi satte oss där alla andra satt o drack drinkar medans vi skulle äta. Kastar i oss maten fortare än ögat för att se bege oss till queens. Samma vända denna kväll utom att Heidi o Micaela skulle köra yoyo tema efter drinkarna. Suprisetime kan man väll säga att det var... Efter krogen blir jag o Micaela bjudna på mat sen begav jag mig på upptäcktsfärd.

Dag 6, Jag försöker få upp Heidi o Mico som skedat denna natt. - Omöjligt vilket resulterar i att jag också somnar om. 12.30 så vaknar jag i panik av att jag måste ut o sola vår sista dag. Ger mig på ett nytt försök att få upp dem... Lyckas till sist. Vi ligger till 15 tiden för att sen bege oss till Black angel... hehe*. Åter till hotellet kring 18.50 då vi börjar inse att vi ska hem dagen efter. Packning o grin men samtidigt tagg för kvällen. Vi äter vid hamnen igen ... dock inte lika lyckat som första gången. Jag mår skit, kan varken äta eller dricka. Går till Queens där jag tror att jag ska dö. Går ensam till hotellet för att försöka må bättre. Micaela och H kommer glada i hatten. Jag mår aningens bättre när jag fått av mig min äckliga kjol. Vi går ut med glajjer från Lagerhaus. Väldigt uppskattat. Mat med Durra sen efterfest. Ingen sömn. Jag o Micaela går till Queens kl 07.30 på morgonen sen krogrundan. Sen till hotellet för att packa det sista sakerna....-buss-grin-hem.

Jahapp då var en alldeles för kort vecka i Alanya avklarad. Det jag sett fram emot hela sommaren är över. Eller? Ni som följt bloggen vet att vi vände om förra året. Ingenting är omöjligt om vi så säger. 18e september ?

11 augusti

Dagen innan dagen med det stora D:et. Vi skulle göra nagelfix, växla pengar och inhandla en massa onödigt grejs. Dåååå hittade jag en helt galen "kavaj" (?) på Monki. Det fanns bara en kvar och det stog "till jennifer" på den. Jag vet bara inte när jag ska ha tillfälle att använda den. Är ju inte så mkt på tillställningar av värde här i sve. Lite för mycket att ha på jobbet en vanlig måndag.... En fredag kanske ?

Sååå mycket Alanya...

Djn (david van deacon ;) på casablanca tyckte nog inte att vi var sexy bitches när vi hela tiden bad om Sexy Bitch <3

Turn around and see me cry...

.

Hope

Jag minns inte att det var så här sjukt jobbigt att komma hem. Alla som åker till A kan ju bara inse att det är alldeles för lite att bara åka en vecka.
Ett smakprov från veckan,




Jag är en idiot. Kollar redan på resor tillbaka. Yes you heard me...

Ser inte ljuset i tunneln?!

Har packat och åter packat, Har städat och åter städat och jag vet fortfarande inte vad jag håller på med !?! Vad gör man då ? Vet som inget jag kan göra för att det ska gå fortare eller bättre. MAMMA?! PAPPA?!? MICO?!!? Näe, vi åker i övermorgon o jag vet bara att passet ligger på köksbordet. Måste skynda att packa ner det innan jag har glömt de med...

Varför har jag aldrig tänkt på att köpa en handväska i en normal storlek. Har min röda jumboväska som jag lika gärna skulle kunna ha som resväska. Annars har jag bara miniväskor där man inte ens rymmer en plånbok !? JAG BLIR SÅ LESS ! VART ÄR ALLA KABLARNA SOM JAG SKA HA?!?!? Måste ringa ett medium som kan berätta om jag kommer att ta mig med flyget eller inte. Jag är som min mamma.... Stressar upp mig nanting och kommer dö i förtid av en hjärtinfarkt.

Genomblöt...

Håller på att städa huset. Försöker få det skinande rent överallt. Det är inte lätt... Jag är nog en skitgris har jag kommit fram till... Bär undan kartonger, packar upp kläder vilket jag absolut inte har plats med någonstans...garderoberna är fyllda med skor, jackor, väskor och åter kläder. Jag är less på städningen o tar därför en paus. - borde dricka vatten eftersom jag haft huvudvärk hela dagen. Eller är allt detta ett tecken på den riktiga svininfluensan?

Igårkväll hade jag feber och halsonten kan ju ringa mig eftersom den inte försvunnit än.

Just nu håller jag på med att
bära kartonger
packa upp kläder
skriva packningslista
packa
tvätta
stryka
dammsuga
skura trappen
skura badrummet x2


en låt tillägnat till min kära mami ;) hihihihi


Return the favor...

Sista arbetsdagen innan vi åker nu... Vet inte om jag är särskilt taggad. Snart är jag ju liks tillbaka, lite brunare, med en massa minnen (roliga förhoppningsvis)... Inte så mycket att sörja över att får vara ledig känner jag. Är mest taggad eftersom det är 2 dagar kvar tjalalalaaa....

Igår hann jag inte med riktigt allt jag skulle. Precis som jag trodde. Får ägna tiden efter jobbet att fixa allt.. Tvätta mera, packa mera och städa mera.

Imorgon bär det av till Umeyo ;)

Jag tänker göra något man inte får...

Jag har tänkt lägga mig o se Twilight när det är så här underbart väder ute.... Det får man egentligen inte. Särskilt med tanke på att det har varit kaosväder hela "sommaren". Får dock min värme och sol snart så att det räcker o blir över. Ni kommer se att jag återvänder lika fort som förra året men vad gör man inte........
oooch vad gör man inte för sin älskade, Robert Pattinson.


Glömt berätta att jag är KÄR ! Vet inte om det är besvarat eller om det ens går.. (?) hmm... what to do. NU - film.

Commone..

Igår så vattnade jag mammas blommor, fick dock aldrig den frid i kroppen jag sökte efter. Skjutsade Jonas till en fest och sen åkte jag förbi Patrik o Lavlin. Åkte via Hemmakväll, morö backe och sen till stugan. Skulle se film men dvdn var kaiko så fick köra MAMMAS BMW Z4 för att glida lite i stan o sen hämta dvdn från morögatan. Jag klagade inte för 5 öre... endast på filmen som inte höll en lördagskvälls mått.

En klänning som ligger nerpackad i resväskan. Jag har länge vetat att vi ska åka just på onsdag men jag har fortfarande inte vant mig tanken av att vara där ! Det är 3 dagar kvar, har även fått ett påminnelsemail av ving av att det är 3 dagar till avresa. Som om vi inte visste det ?! ;)

HEEELT gaaalet...

så arg jag är just nu ! Ska gå ut o vattna mammas blommor... kanske får någon sorts frid i kroppen då. Ikväll händer vad ?

Imorgon är det 27 grader o sol, ni vet vart ni hittar mig !

Första gången...

Det är SOL när jag är ledig. Det hurrar vi särskilt för. Ska ligga i poolen heeeeeela dagen idag. Kan tänka mig att jag kommer att vara kräftan ikväll. Men det kanske matchar klänningen jag tänkte ha ;)

Arbetsdag 1 och 2 gick fint med tanke på halsen. Det verkar aldrig ska bli helt återställd :( Igår somnade jag dock efter jobbet (ovanligt) och sov till 20.30. Då blev det middag. En sista arbetsdag innan jag åker till Umeå o sen vidare till Alanya baby ! 4 dagar kvar !!!!




pusspussspusspusspusspusspuss

Trodde...

jag skulle vara pigg o fräsh vid det här laget. EH NEJ, jag har ca 10xvärre smärta i halsen idag än vad det var igår. Precis vad jag vill nu när jag gett mig f*n på att gå till jobbet idag.
HADE

6 dagar kvaaar

Kan tala om...

att när man har råkat ut för en miniversion av svininfluensan så vill man inte att det ska vara fint väder. Man vill att det ska vara sämst väder så att man kan ligga o svettas i fred.  Eller så vill man att det ska vara som vanligt. Helst skulle jag vilja vara på jobbet o jobba in kosing än att SVETTAS och FRYSA omvartannat. LOVE LIFE!

Om en vecka, om en vecka, om en vecka, om en vecka, ja vad händer då ?!

Igår var jag lite krasslig...

i halsen och hade lock för öronen hela dagen. En svettig natt senare och jag mår skit. Tar ont när jag sväljer, ögoninflammation, locket för öronen har inte släppt. Det här kan ju bli riktigt kul ? Vad gör jag vaken nudå? Jo jag somnade före 22 igår. Har väll aldrig sovit så mkt (lite) innan en jobbdag. Har ju vaknat 10 000 gånger inatt... Näe vet ni vad, så här går det när man kör all in på stugfesterna..

Hoppas det går över till om 9 dagar...

RSS 2.0