Gott ...

nytt år alla glada hemma i Sverige.
Idag har vi legat på stranden hela dagen och nu ska vi alla göra oss klara för att åka till en resturang med jordtrampat golv. Det blir intressant.

Har hunnit vara i Chang mai och shoppa sönder. Har även varit ut på Koh samet i 3-4 ? dagar. Har ingen tidsuppfattning längre. Där ute var även mamma o Göran så jag hann träffa dem också :D

Snart min älskade Jules så kommer jag hem. Längtar så.

Hoppas Mico har det lovley med alla snygga? thai i Phuket ;)



Dagen...

har varit helt underbar ! Legat på stranden med "familjen" hela dagen. O ikväll har vi tillbringat med fallangerna på stranden för att äta julmiddag.

Efterfest på balkongen.
Sova nu..Hadeeee

Hoppas Kalle var sämst o att ni bara fick dåliga julklappar ;) puss

God...

Jul alla söta o rara :D
Nu ska jag ner på stranden för att sola o bada. Resterande av de 6 i familjen är på Lotus o handlar.
puss


Baksida...

Aj.
Steg upp 07.30 för att gå en låååång promenad längs stranden. Det var väldigt oromantiskt. Trött som en gnu var jag. Söta hundvalpar dock :)
Stranden efter stranden. Stranden efter promenaden, denne gång för att sola o bada. Slarvade med solskydssfaktorn så nu ser jag ut som en bränd dalmantin. Gulligt ? Nej. Läste ut min andra bok idag. En bok kvar...Hur ska detta gå ?

Drömde inatt att jag åker hem över helgen för att festa o sedan flög tillbaka hit. Vad tycker Julia om den idén ? ;) Umeå ? Ge mig.

Nu har jag suttit här ensammen hemma ett bra tag. Det suger. Lena är hos tandläkaren o pappa bokar bussbiljetter inför morgondagen. Imorgon ska vi nämligen förflytta os lite... Träffa Tobias, Linda, Albin och Malin :D Det ser jag fram emot. ;)


Lååång...

dag idag. Vaknade av mig själv kl.07.30. Klev då upp för att käka frukost sedan var schemat späckat efter 08.30. Då begav vi oss till ett tempel ganska långt bort för att få en helkroppsmassage. UNDERBART. kostade ingenting för så länge. Åkte till shoppingcentrat efter det. Shoppade, åt lunch osv. Efter det åkte vi hem hit, jag gick då ner på stranden för att bada o läsa boken. Det var mulet idag men det var skönt att sitta där o höra vågorna endå. Tillbaka till huset för att göra sig iordning för marknad...

På marknaden där vi går o tittar på alla billiga saker och medans alla thaiare pekar på en o säger "Fallang" så ser jag en flicka ligga på sin pappas rygg på backen. Hon ligger på honom för att inte behöva ligga direkt på marken och sova. Båda var riktigt riktigt smutsiga... Jag blev berörd. Det var nog det värsta jag upplevt i hela mitt långa? liv. Sjukaste.
Tänkte på filmen "Jakten på lycka". När Will smith lägger ut tidningar på golvet nere i tunnelbanan för sin son... Grät när jag såg den scenen. DEt var förnamnet ikväll...När man väl får uppleva det i verkligheten. Jag fortsatte att gå o kolla på alla ting som fanns där. Efter ett tag ser jag samma man åla sig fram på marken. Han hade inga ben.... Flickan gick brevid honom och grät.....Kunde inte cykla därifrån och inte gjort någonting. Gav dem pengar. Förhoppningsvis så att de båda får en bit mat.

På vägen hem cyklade jag i all hast i hopp om att vara framme snart. Hips vips ser jag ngt svart som ligger på backen o kommer närme ju längre jag cyklar. Det var en katt som var halshuggen :(

Sov gott. ?

Sovgott...

Har legat på stranden hela dagen! OCH i havet på min badring.

SOLSOLSOLSOLSOL

Sov gott!

Invigning...

av Leif och Evas hus igår. Det var lite flummigt. Flera munkar var där för att inviga huset. De var där o hummade, käkade mat o sen drog de. Vi var där o ca 60 st andra också..
Efter de cyklade vi till stranden. Nice. Jag köpte en blommig badring också :)

Idag har vi varit o shoppat i ett stooort varuhus. Liknande obs/coop. Dock mer fina kläder än dem. Sedan tillbaka till huset/stranden. Jag har lekt ensam i vågorna idag. (Pappa tog kort på sin 19 åriga dotter)  Hade min badring med mig. Den svek dock en en gång... Fick då för mig att den inte ville leka längre så då la jag mig o läste boken. Pappa o Lena har köpt en ny grill som vi har invigt ikv. Det var sjukt gott. Fläskfilen är billig i Thai ;) Som allting annat...

Imorgon blir det stranden hela dagen ;)

Du kan sluta var dryg.

Ett...

gott skratt i Thailand förlänger livet!!!

Thailando

Kom fram igår på morgonen kl.05.00 till Bangkok. Kiev var ett fattigt ställe säger jag bara. Vinterkriget AB. Trötta som vi var åkte vi taxi till chinatown till hotellet. Sov till 14.30. Upp o hoppa...läste, halvsov. Sen kom Papi o Lena till hotellet. Var ut o käkade middag med dem osv... Bestämde mig för att hoppa över Kambodja resan och istället följa med till dem på en gång. Så nu sitter vi här i deras trevåningshus, chillar på apberget. Det är sjukt varmt... nu är kl.18.50 och det är fortfarande 29 C. Har precis kommit ut ur duschen men lika äcklig som innan redan nu.

Sola o bada imorgon.

Saknar er där hemma!!
Mico, Julia, Jonas, Mami!!!!
Hade svett !

Tidig...

morgon. Galet...vaknade knappt av väckarklockan. Nu beger vi oss till ett -2C Kiev. Taggar... Bara vi inte blir fast där. Ha det bra.
puss

Säger...

det ännu en gång. Nu är vi på väg. Sitter på Arlanda o väntar på att få checka in på Rest and fly, lr tvärtom. Sov hela hitresan vilket var helt underbart. Mer lovely hade ju varit om vi hade fått sätta oss på nästa flyg redan nu men inte... Kommer nog att kunna sova på planet hur bra som helst endå.

Innan flyget så var jag o Tobias o handlade sill åt papi o Lena. På parkeringen så ser jag på en gång 009 och 011. Jag som är på 010 fortsatte att söka... o helvete tror ni inte att den står rakt framför ögonen på mig. ÄNTLIGEN ! Så jules nu är jag på 012. Håll utkik.

Nu är det väntan som gäller fram till kl.08.35 imorgonbitti. Då går flyget till KIEV, Ukraina. Wei ? Thailand, Bangkok, Chinatown here we go..

05.20

ringde väckaren imorse. Steg upp 05.23, pigg som jag var. INTE. Var så sjukt trött och det var så skönt att ligga där i sängen hemma hos mamma. Tänk om man kunnat stanna en dag till. Få äta hennes goda mat, mysa med katterna, känna lugnet och framför allt ligga kvar i sängen. Icke. Upp, sminka mig, frukost, lämna julklapp i brevlåda och sedan vidare till bussen.

Panik över att jag inte kunde somna på bussen. Dock när sweetest girl kom på mp3n så kände jag ögonlocken bli tyngre...
Slaskväder framme i Umeå. Glashalt också. Det sög. Skoldagen sög. Nu sitter jag på jobbet o det är så mycket bättre ? Vill bara hem så jag kan tvätta o packa. Åker trots allt imorgon...

Sill får jag inte glömma. Det var något pappa o Lena önskade sig... URSH, tvi och blä. Hoppas inte eländet går sönder i väskan.

Kul också att min väska som jag hade i skell väger ett ton. Väntar bara på att axeln kommer att trilla av.

Jules, saknar sig redan.

Dagen...

Handlat julklappar med bror min.
Hem och sedan vidare till mormor o morfar för att önska dem god jul osv. Fick min julklapp :) Pengarpengar...

Hem sedan för att bada monica - middag - efterrätt/lilla julafton. Fick bl.a. duntofflor, parfym, böcker, kalender, plattång osv.


Saknar pappa.
Imorogon skola. Tidig morgon...borde sova.

Drog..

Julia är en annorlunda sorts droger. Jag måste ta dem varje dag, annars hamnar jag i en psykos för resten av livet. Eftersom jag kommer att hamna i denn psykos under de kommande 3 veckorna så behöver jag hjälp att finna ett botemedel.
Hur ska jag klara mig baby ?

Längtar redan till 3:e jan då jag får träffa dig igen.

Åka o handla julklappar nu. Lilla julafton ikväll.
Love

MOMMA ...

Sjuk igår?
Förfest på Ersboda hos Nerges. Mys, idol, chips, vin osv. Buss till stan. Den mest galna bussresa jag åkt. Sick. X3m. Dansa, drack, pukea, vakter, storgråt m.m.
Mat, taxi, sova.

Buss idag med Julia hem till skell.
Sminkat mammi nu.
4-0.

Brumbrum ikv.

Sweetest girl...

Jag blir galen. Kan inte sluta tänka på gårdagen. Gyllene....Igen nästa helg ?

Har varit och ätit julbord med familjen på vitberget. Mys ? Mja. Skola imorgon... kommer några steg närmre kanske.
Kan inte sluta tänka på hur, vad, när...

Förlåt Mico om jag väkte dig inatt.
Jules - life

LOVE

Alla...

som inte dansar är våldtäktsmän.

I
mpuls igår. Efter jobbet ringde jag Jules...frågade om hon var på att åka till umeå. Jag taggade...inte Julia. På bussen ringer julia o är sönder taggad. Eftersom hon varit så otaggat först jag hade också blivit det.... Kom Till skell 17.40, Gick då raka spåret till Bion eftersom Julia jobbade. Hon hade precis jobbat klart och skulle vidare hem för att göra sig ordning för umeå. blablablablabla Vi åkte iaf till umeå ;) Inget jag ångrar. Plaza. SWEET.

Julbord idag.
Love

Hästskor ?

Slutar jobbet strax. Hem o äta lunch sen buss till skell.

Steg upp 06.00 för att tvätta idag. Jag var en duktig kisse. Dock somnade jag om en timme till.
Jag vill ut i umeå ikväll. ;) Ingen som är på ??



Julbord på vitberget imorgon. Mysigt.

RSS 2.0