Då...

var "lilla julafton" firat... Knasigt när det är oktober/november.

 

Jag vill shoppa !!!!!!!!!!!!!!!!! har damp i huvudet.


Mamma väckte mig ur drömmen

"Du vet väl att det är vi som ska bo där och inte du!?"
- Eh, nej?! Jag kommer att sova som en prinsessa i de där sovrummet!


Utsikten...


"Mitt" blivande kök

Här står jag kl 08.00 och duschar eftersom jag börjar kl 10.00. Perfekt ända ut i hårtoppen.

På den där tvn ska jag titta på the voice morgon.... och många andra fina program.

Mis rosa tandborste kommer så att trivas i badrummet, me like <3

Slutligen visar jag en bild på trapphuset där jag förmodligen ska ramla framlänges och slå ut hela övre framraden bissingar... Blodet sprutar på de annars vita väggarna ...


MVH er nya granne

HEIKI WEIKI


Smakprov så att säga. Ser ni inte mig sitta där stressad som en gris o kastar i mig frullen. Ska nämligen på en intervju om 20 min. Blir att löpa o sen tunnelbanan....


Oh la la...

Grattis till mig !? Jag har blivit halverst med lägenhet som alla andra brukar säga? "CochG är ju inte alls ofta i Sthlm, Du kommer ju i princip att få bo där när du vill". Finally har de tagit sitt förnuft till fånga och köpt en lägenhet i Sthlm, med destination Östermalm. Det är tur att jag kan nyttja att det var jag som gav min 10 poängare till denna lägenhet. Ses i sthlm då ?


Vilken dag ?

Vilken dag ? La mig tidigt igår och vaknade av väckaren kl.09.05. Var heeelt säker på att det var lördag och visste inte varför väckaren ringde idag. Vaknade sen igen 09.10 igen av väckaren och då var jag tvungen att tänka efter både en och två gånger vad det var för dag. Kom fram till att det var en ännu en ovärd torsdag....



Åh, raring har skickat flera sms idag. Har dock inte kunnat svara - lika bra det. Annars hade jag deppat ner henne i koma. Näe, måste ringa henne o höra vad hon hade för news.


This is it - Love lives forever

ikväll har jag o mami sett This is it. Handlar om hur de sätter ihop konserten som skulle bli av 8 dagar efter hans död. Han skulle liksom stå på scenen inför helt sjukt många människor 8 (8!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dagar efter de att han dog. 50 konserter och det var slutsålt till varenda en. Jag skulle bara kunna drömma om att få äga en biljett till hans uppträdanden. Joni... Han visste vad han höll på med. Han visste vad musik var för något... Hallelulja för Michael Jackson. Jag är glad att han fick vara en del av min uppväxt!

Love lives forever


This is it !

Ikväll blir det bio med mamsen, This is it ska vi se.

Innan dess ska jag spendera tid hos tandläkaren och sen jobb.
Ha en fin dag !

Jordu...

Då var den här dagen över. Känns som världens längsta....ett år på en dag.


Sen var det hockey för hela slanten. Aik baby. Jag bryr mig inte annars utom när jag kollar på det, Då lever jag mig in i det in i det sista ;)

Imorgon blir det tandläkaren kl 10.00. Känns skit. Just därför att jag inte vart där på ca 5 år. Har aldrig haft ett hål i hela mitt liv men någon gång ska ju vara den första, eller ?

Den enda...

som får mig att glömma omvärlden är du. Den enda som får mig att leva mig in i mitt liv och min framtid är du. Den enda som får mig att asgarva (inkl ett nöff) är du . Tack raring !


A la busstoppet 13e augusti
Bara så ni vet är palatset vårt !!!


How I can be so sure?

How I can be so sure? Beacuse you belive in me ...

I remember the time of my life

jahapp, då har det hunnit både snöa o regna under helgens gång. Tacka vet jag för en månad sen när vi hade vår sista kväll i A.

Då var det allt mer färg på vardagen än vad det är i surskell. Det borse vara ödemark och förbjudet att få bo här. Depp.nu är det kanske beroende på vädret eller att det är söndag. Jag kommer iaf ihåg the time of my life


7 rätters

...idag blir det nog 7-rätters. Det står nämligen 3-0 till AIK. Inga sura miner här inte! (Pappa funderar nog vad MODO håller på med, gissar jag)

För en månad sen var det vitt tema som gällde ikväll. Men ikväll blir det mjukisdress och jätteful som dagens outfit.

En bild på Micaela som för vanlighetens skull var otaggad...


FN-dagen (?)

Är det bara jag som missat att det är FN-dagen idag ? Den här dagen har jag iaf hunnit med att hosta 172 ggr, snytt mig 257 ggr och lalla på stan. Fick mig ett par skor från H&M och några fina armband från Gina. Bytte nämligen in den ful/snygga klänningen jag införskaffade förra lördagen. Det stillade dock inte mitt shoppingbehov eftersom jag nu sitter o kollar på kläder på internet... HM. What to do ?

Igår spenderade jag fredagskvällen (precis som de alla andra fredagarna) med att dregla framför IDOL. Hann även kissa ner mig när Eddie blev tvungen att sjunga om. Tur nog så slutade det bra, för den här gången. Jag blev några pengar fattigare också eftersom jag ringde o röstade. *haha*

Ett kärt...

återseende på vårdcentralen idag. Inga större fel är det väl med mig. Jag har inte fått knorr och tryne än så länge iaf. Kvällen har jag spenderat i sängen med mammas pojkar och inlåst. Visst har jag gråtit en skvätt ikväll med. För i inlåst var det verkligen ett kärt återseende.


Mitt i allt kommer jag på att jag måste på Gina Tricot för att lämna tillbaka klänningen som inte alls var som jag tänkt mig... har dock hittat lite andra gobitar jag kan tänka mig...

nu blir det bingen

Hur mycket snor kan man ha i näsan?

den frågan har jag ställt mig själv och alla andra ca 100 ggr den här veckan...Här kom det både ett och två svar på mina frågor. Tack google

Snor eller nasalt mucus är det slem (mucus) som bildas av slemhinnorna i näsan. Slem bildas även av ackumulerad extracellulär vätska, vilken ökar i omfattning vid ett inflammationssvar. Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem.

Slemmet transporteras bakåt i näsan och ned i svalget av cilieförande celler i slemhinnan. Luften som inandas innehåller en mängd damm och andra partiklar vilka delvis fastnar i snoret och därmed fungerar snoret som ett luftfilter och skonar lungorna. Detta syns tydligt då man vistas i förorenad luft då snoret får en gråsvart färg. Då nasofarynx är tillhåll för en mängd bakterier och virus är snoret en smittväg för fortplantning av infektioner såsom lunginflammation orsakad som komplikation av en rinit.

Färgen på slemmet beror på dess innehåll. Ju mer celler (vita blodkroppar) som slemmet innehåller desto mer trögflytande och färgat (gult - grönt) blir det. Vid infektioner ökar mängden celler i snoret. Snor kan normalt också innehålla mindre mängder blod, eftersom blodkärlen i näsans slemhinnor är ytliga och kan brista vid mycket liten påfrestning. Om sekretet i näsan innehåller övervägande blod har en näsblödning uppstått.

Vid olika sjukdomar, exempelvis förkylning kan slemhinnorna bli inflammerade och vätskefyllda (akut rinit), varvid mängden snor ökar markant. Den vanligtvis gulaktiga färgen beror på vita blodkroppar, med viss inblandning av röda sådana.


Snorunge

det är jag det. Har snorat sen jag vaknade imorse... O nu har jag nyst ca 30 ggr efter varann...kan inte skriva mer för att jag nyser. Hoppas det är över till imorgon!
<3

Order...

från mami att raka manne... hela hon är EN dread så nu ska hon bli kal. (eftersom jag bara har ett skär hemma som är typ 0 mm) Resultatet kommer senare. Hon lär döda mina armar innan jag är klar så nu sitter  jag här o gruvar mig. Undra om hon diggar Cotton-eye-joe lika mkt som jag. Det visar sig väl...

före...


efter...


Ful men glad


Önskar...

att jag kunde säga att "det är inte länge kvar nu" eller att idag var för en månad sen...................

MEN det är huuuur länge som helst kvar. K?!


hur kul som helst...

lördagen slutade väl med ett betyg på en 8a... över förväntan faktiskt ! Började med att åka taxi/gå mot hemmakväll ... där i närheten hölls förfesten. Var där till kring halv tolv (?), sen blev det station och en jäkla massa dans. Träffade många roliga peeps också...

"Du är väl typ i Alanya en gång i månaden, du är ju mer där än här"

Söndagen blev kanske inte lika kul. Sov till 14 o efter det har det bara varit deg.

Saknar lön
Saknar Umeyo

Jobb imorgon
puss för livet

ser detta ut som brunt?


Tycker det ser ut som svart, negro, black, crn, musta, kara, svart som natten ... ja ni fattar (?)

Ingen middag

Har fortfarande varken ätit lunch eller middag. Har ingen lunch på fredagar och efter jobbet så trodde jag att eftermiddagen skule gå undan så därför ingen måltid när jag kom hem heller... Nu börjar idol om 3 minuter o jag har fortfarande inte ätit. Vet inte om humöret är borta för att jag går på tomgång eller...













Du kan ge mig råd och vägledning men du kan f-n inte bestämma vad jag ska göra med mitt liv.


Ett gott skratt förlänger livet


Kissar ner mig

...varje gång jag ser mig själv i spegeln numera. Jag har tonat håret idag.........Jag behöver en ny garderob OCH en bränna !

I´m so lucky lucky

Den 28e oktober! I´m there! ;)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Drömmer...

drömmar om att vi antingen är i A eller att vi ska till A. Inatt drömde jag att jag o Micaela skulle åka ett JÄÄÄTTTEstort flygplan men vi klättrade ut på vingen. Efter ett tag blev jag helt galet slut i armarna så då ville jag in igen men det gick inte att ta sig in igen. Så vi hoppade av flyget (ni läste rätt), men då hamnade vi i fjällen så vi var tvungen att åka snowboard en bit. HipsVips var vi i Örviken o där blev jag biten av en bebiskrokodil i foten. Vi kom aldrig fram i alla fall...

Dröm två skulle jag åka från Oslo till A. Nej, få var min resväska på Arlanda och mobilen vart borta.

Jag måste skaffa mig ett liv

Steg...

upp en hel timme för tidigt. Wonder why ? Har suttit o kollat på alanyaalbum och lyssnat på A-musik. Just nu spelas Gimme hope Joanna. Är så sjukt taggad att jag vet inte om jag står kvar på jorden. Allt är Ms fel och jag vill ringa dig så himla mycket om det inte vore för din lediga dag. Då fortsätter vi med Hush Hush då... Som jag för övrigt hörde på BikBok igår o då kissade jag ner mig...i princip.

Då är det bara att börja göra sig klar då. En dag fylld med... JOBB


workwork

en lördag som denna... Gjorde mig absolut inget. Alla andra var liks på hockey. Sminkade ett X antal kvinnor idag. Alla var det glada i hatten och sjukt tacksamma. Hipsvips sminkar jag en av mammas gamla kompisar o hon kom hem från Turkey igår. Vi snackade en hel del Alanya och hips slänger hon ur sig "Har du varit på Queens någon gång?". Jag dog av glädje inombords! Mitt svar var, "Queens, vi äger typ Queens". Blev en hel del Queenssnack och hon skulle helst av allt se en tjej bli tillsammans med morsdagspresenten. MPn som hon kallade det. Ja, behöver jag berätta att jag numera är kär i denna kvinna! + att jag började gråta i salongen. hehe


Nu har jag ätit en underbar middag, "sett" körslaget och skruva den som beckham. Sova nuuunununu
Jag har haft en bra dag!


Dålig andedräkt...

Ja tack!? På grund av mitt 10 dagars knarkande av penicillin så får jag nu stå ut med att det stinker arsle ur munnen. Någon som ville hångla saru?!

Jag taggar med några låtar istället..



Idol 2009

har fått sin chans. Karolina åkte ut vilket var sjukt dåligt. Skicka ut packet först som består av Camilla som lipar för inget. Hon är endast nästa Kicki Danielsson, punkt.

Så då har vi kommit fram till att Idol behåller Kicki Danielsson före en tjej i världsklass. Kom tillbaka Karolina !!


Ska se...

om jag blir mer lycklig av en ny foundation. Den jag köpte på tax freen gick ju sönder i väskan på väg hem från Turk, vilket var mindre kul. Jobbat 11-15 idag. Hur trött som helst... Ovanligt? Mjo, att vara så här trött iaf.

Imorgon blir det jobb från 14- ? men innan dess är det idolmys och söööömn !!! Tycker att någon i idol ska sjunga Hotel Room ;) Då blir det fram med prinsesskronorna ;) *blinkblink*



Krokodiltårar...



medicinkvinnan...

Medans Skiet sitter o luktar som gäddan på förfest (?) så sitter jag o luktar skiet framför datorn. 110 % less på att vara soffpotatis nu. Framsteg att jag kunde svälja halva pencillinet idag utan att kräkas upp det, eller sätta det i halsen. Worda word.



För en vecka sen landade vi på Arlanda om 40 min... (Vilket betyder att jag frös ihjäl precis i denna sekund) Tiden går helt farligt snabbt. Jag längtar till hmm...ca 9 månader. Det kommer att gå foooooooooooooort ;)
Imorgon ska jag ringa pappa, känner att jag inte pratat med han allt för mycket medans jag vart sjuk. Eller någon annan för den delen...

Den som...

kom på den här medicinen var säkert duktig på många sätt. Men hur tänkte den när tandköttet skulle svälla? Bli inflamerat. När man inte kan borsta tänderna för *ritchratch* så blöder det i hela käften. Eller blåsorna som är större än pärlor som är i gommen? Kul? När får jag bli frisk?

Annat kul o veta är att första blåsan på läppen anlänt. snart är hela mitt ansikte en stor äcklig blåsa. tack!

Finally...

en måltid senare o det är crack i magen. Jag är glad endo.
Idol ikvel.
Mikka fyller fortfarande år.

För en vecka sen hade jag på mig min leo-tunika och Micaela hade tagit på sig "min" guldklänning låååångt före mig. Vi satt klara på balkongen lååångt innan P. (som vanligt) Vi satt mest o tvingade i oss efesen o nöp oss i armen för att inse att det verkligen var vår sista kväll. Gick i genom rena rama drömveckan och fantiserade om hur sjukt bra vår sista kväll skulle bli...pusspusspusspusspuss

Update...

äter ju pencillin 3 ggr/dag. Nu måste jag krossa det till ett pulver för att kunna svälja. Det blev lite bättre igår på dagen så då kastade jag i mig lite soppa. Halsen han dock svälla igen till middagen. Hade världens största blåsa på tungan i går som även är kvar idag. Har även fått som ett pärlband bakom tänderna på ovansidan med stora blåsor. Känns ju inte helt o-k. Nu ska jag dricka ett glas treo (lär ta minst 19 min till) sen ska jag krossa dagens första dos ... Sova.

Blir inget Åre för min del :(
tacka vet jag en vecka sen...

Grattis min ögonsten

...på din 19 åriga stora dag!

Önskar att jag kunde vara o spendera dagen med dig! <3


RSS 2.0