Tre...

dubbellotter senare och jag har vunnit 6 miljoner. Then I´m gone.

Sovit...

så sjukligt gott. En massa konstiga drömmar på köpet....Bara konstigt. Sett tv med mammi, klippt Stina och nu väntar lite plugg o bingo i högsta hugg. Idag är dagen....som jag alltid brukar säga. Idag åker Cilia hem till Sthlm. Ses nästa gång i Januari :(

Kort vecka i veckan... Åker till Umeå imorgon. Kommer tillbaka på torsdag el. fredag. Är ledig fredag men kan bli klassfest på tors. Tvivlar dock på det eftersom fredagen slutade som den gjorde....

Gick visst in i hallen med händerna i fickorna o trodde att jag var hos Julia. Ibland, vissa små tillfällen, speciella stunder så skäms jag över mig själv. Tur är att bara jag Lavlin o Julia delade det tillfället ihop.Buskarna är fortf nedtrampade. Mor har ännu inte påpekat ngt.

pussssssssssss

Kallabalik...

En överpeppad Jennifer ska festa en fredagskväll med sina tjejkompisar. Jennifer var en väldigt taggad person som inget hade ätit utom en banan. Festen som hon var på, var hemma hos henne själv. Partyt drog igång kring 20.00. Hon var lullig efter ett glas. Efter två glas var hon berusad. Efter tre var hon full o behövde en Dr Phil och efter fyra så låg hon på trottoaren. Jag känner inte henne.

Efter att ha hållt i huvudet halva dagen så begav jag, cissi o madde oss till stan för att äta lunch. Slapp dag... Mamma o Göran har kommit hem från kryssningen.

Rumsrena.

Veckan...

går fet sakta. Jag har torsdag i huvudet vilket gör att jag tror att det är fredag imorgon. Suris värre. Längtar helt enkelt för mycket. Om man nu kan göra det dvs.

Igår gjorde jag två fina inköp. En ny fet börs som jag älskar. Den är stor o lik min farmors som hon hade. Bimboringar är alltid "bra att ha". Kanske det beror på att jag använder de varje dag. Efter inköpen var det middag med Mico på Queens. Jag som "kan" det med resturanger i Umeå måste ju presentera dem alla för henne. Tur som var så älskade hon pizzorna därifrån. Får bli fler besök framöver...Dock innan hennes födelsedag eftersom efter de börjar hennes nyttiga period. Jag börjar bli nervös, vem ska jag då tjocka mig med? Cissi bor ju inte kvar i Skell heller... Jag har alltså inte en lätt tid som väntar mig. Efter matbesöket så kände jag stressen till bion. Det var 30 min kvar... Supersugen väntade kl.18.00. Helt klart en "låtmigskrattaraktututanattskämmas" film. Så som rush hour 3... Julia vet vad jag menar.

Efter bion kom Micos far o hämtade upp oss i deras monsterbil. Åkte vägarna förbi deras nya hus vilket var ett palats. Sjukt stort och kan bara tänka mig att det kommer att bli ett slott efter en totalrenovering. Efter titten begav vi oss till deras nuvarande hus som var ett slott. När vi kom in på gården så är det första jag ser en husbil som LÄTT är större än min lägenhet. Efter de en massa hus på en stor tomt. Börjar sakta med säkert komma in i det stora huset men innan dess väntade en helt sjukt stor "uteplats" med pool, badtunna och småstugor. MYS. Inne i huset är det konstiga trappor, och gångar i taket... SICK.

Mysnatt med Micko i bäddsoffan. Konstiga drömmar har dock drabbat oss båda.

Skola idag-Frisörrådsmöte och nu jobb till kl.20.00.

Ge mig fredag.

Provet med 240 frågor blev till ca 60 frågor. De enklaste dessutom. Så mitt plugg i tid gav mig inga svåra frågor som jag velat. För första gången på väääldigt länge.

Parlamentet...

Nu börjar mitt liv om igen :D

Det är taskigt att ringa till mig o ha på Bingolotto i bakgrunden!!!!!!!!!!!!!! Har inte ALLA förstått det !?!?!?!?!
ALLA drabbade, DET VAR JAG !!!!!
Sov gott

Grattis..

älskade mamma på 50-års dagen ! Inte illa med uppvaknande med champagne på morgonkvisten OCH på en lyxbåt dessutom. Jag hade gärna delat det uppvaknandet med dig.
Jag vaknade upp av att pappa gjort morgonfika i en kokhet stuga./Bastu. Upp 10.15 för frukost. Klippa Lena efter de, sen snabbdusch och vidare till jobbet... Jobbar till 20.00 ikväll. Vilket inte känns allt för kul. Ska plugga medans... MÅSTE !

Imorgon är det skola igen. Sovmorgon :) Långdag. Plugg på kvällen.

CISSI !!!!!! FREDAG !!!!!!!


Slutar...

om ca 13 min.

Efter 5 minuter av arbetsdagen var jag less...Efter de har timmarna gått ganska fort. Har haft fullt upp med att lära mig facebook. Så nu har jag tom några vänner där...

Idag blir det lugnt ? Ska klippa pappi o ikväll plugga tror jag. Skulle iaf behöva det...Det är mycket jag behöver :D

Lönen kommer snart.

Station på fredag. Cissi kommer hemtorsdag !!!!!! :}

Single.

Hatar.

Bögjobbet. Helvetesjävlamegaskitsnuskibrallan. Ballaballaballaballaballa....Blir så jävla less.

Dagen har ju i övrigt varit prima. 3 lektioner. Slutade 11.30 :D Gick på stan med Mico. Inget fynd idag förutom fikat ;) Salongen o hjälpa till med maten sedan..De skulle äta tillsammans efter jobbet. Hade gärna stannat men jag började på Tele kl.17.00. Hatat värre...
Har jobbat i 25 min o ska ha min rast nu 20 min. Sen ska jag jobba ensam till 21.00. Taggat ? NEJ för helvete det är de inte !!!!!! Tur att jag har nya VR som gör mig sällskap en romantisk? fredagskväll.

Råkade skicka fel sms till mami. Blev lite konstigt eftersom hon är i Barca. OCH DET ÄR INTE JAG. Fet avis. Men hon vill visst att jag hon ska åka dit. Det lät som ljuv musik o mina öron.
Hittade en fin jacka idag och ett par läckra skor.. Jag har dock gjort månadens inköp redan. Min nya bästis som kallas jeans. I just love them ;)


Så..

liten och så orolig för sin pappa :´(

Att ett mail kan rädda ens dag !

Du får fan ta o komma fram ! Jag har sökt i 2 h men du gömmer dig bara... illa. :)


Min Stjärna - Jules.

Helgen...

närmar sig med stormsteg.

I Tisdags var det inte alls någon drygdag. Bild och Form lektionenen som är 2h och 40 min var inställt eftersom stackars Anita var sjuk. Jag känner mig ganska hemsk när man står utanför lektionsalarna och hoppas att läraren ska vara sjuk. Det blev alltså tidig på skolan i tisdags. Stan med barjj och mico i fleeeera timmar innan visningen började. Hade så sjukt ont i benen och fötterna. Med andra ord hade jag sett fram emot att få sitta under visningen. MEN bögjävla skit så fick vi stå under HELA visningen...Sen kväll, gick ju inte ngn buss förrän 22.00 hem...


Onsdag, rätt slapp dag på skolan. Gick igenom alla klippsätten osv... A gruppen hade kunder. Gick på stan en snabbis. Köpte ett par finfina jeans. ;)

Tosdag, Friliftsdag i skogen. Började kl.10.45 så jag fick en redig sovmorgon. Slutade 13.06. Stress till salongen eftersom jag lovat Lotten att sitta modell åt henne idag. Det gick finfint...Hem 15.25. Jobb nu till 21.

Det...

blir helt enkelt inget av.

Drygdagjävel. Steg upp 05.20 gjorde mig i ordning för en skoldag. Skjuts till bussen av mami som var feet trött. Lycko henne som fick åka hem o lägga sig igen ...

Bussresa till Umeå där regnet öste ner. Jag var som en blöt byracka när jag kom till skolan. Men vem såg inte ut som en dränkt kisse när de kom.
Dryg dag i sinne...Värre blev det med jobb till 20.00.

Imorgon är det Loreal visning kl 19.00. tagga... ;) ?

Det ...

värsta är att vända dig ryggen till. Det värsta är att gå därifrån. Det värsta är att inte veta när eller om jag träffar dig igen. Det värsta är att inte vet vad du gör, vad du tänker, eller vad du känner...

Dagen har varit allergisk och hängig. Var vackert väder när jag vaknade men sen katastrof.

Honungsmelonen väntar på mig.

Jag..

är nog mest av allt beroende av herrparfymen Hypnose. Kanske man måste börja använda den ?! Eller absolut inte. Den passar nog bäst för män....;)

Film nalkades hos Julia igår. Missade dock halva filmen vilket var mindre kul. Var tvungen att skjutsa mammas gäster hem, TILL SKRÅMTRÄSK. Viiilken upplevelse ?
Jag var rätt trött igår...Ingen efterfest där inte.

Pigg som en lärka var jag idag när jag vaknade. Mindre kul de också. Inte allt för populärt.

Idag ska jag vinna en bil. Today is the day :)

Hatar..

det bara så sjuuuukligt mycket.


Veckan har varit lång men samtidigt kort. Bara skumt. Slapp frisör alltså... Styla varandra, styla en docka, styla er själva, styla alla helt enkelt. ROLIGT :D

Helg imorgon ;) Slutar 11.30, sjukt skönt. Skell o banken är planerat iaf.

Tagga mammis 50 års kalas på stadt;) REDAN.

Jobb till 21.00, taggat :( Eller inte... hörs senare!! Pussss*

Längtar..

redan till min födelsedag. Ge mig nu. Snart är det Sportlov iaf. - Thailand. - Cissi kommer hem. - Jag åker till henne :D WEI* 4-5 månader kvar bara... 

Jag...

är trött idag :( Sjukt trött...Jobb till 20.00. Sen cykla hem o se Top model och Stygga flickors klubb. Det kanske livar upp stämningen lite.
Bara less...tråkigt väder är det också...

Ska jag ? eller inte... humn.... Blir att fundera på.

Mico kanske kommer imorgon! Det skulle verkligen liva upp stämningen. :D

Fredag...

Skoldagen gick undan... slutade 15.45...

Löpa till Wish.
Hopp.

Tone. Handla, taccos, dricka, klassen kommer, festen är igång.

Jag blir tokfull och bara konstig. Något som inte var så planerat.
Spåra.

Sova. Hårt.
Bakis.

Hem, Sova, Tv, fotboll osv.

Jobb idag till kl. 16.00. Stugan sedan med papi o Lena för att spela bingolotto :) Jag hoppas på att få vinna massvis med pengar. Jag behöver det. Minst sagt.

Jag...

saknar det. Varje liten sekund...


Sötjulia är rädd att åka för långt. Hon vet inte ens hur bygdeå ser ut...hur skall detta gå?

Fre...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte sluta tänka på fredag :D
Jag blir så glad när jag tänker på det. Fest med klassen....De flesta förhoppningsvis är alla fulla o glada. Inte fulla kanske men glada iaf. Jag kan inte formulera det bättre än självaste Mico "jag ska få supa med smurredurre jennifer för the first time och vi kommer vara wild and crazy over and out." Fast jag menar då durresmurre Mico o inte smurresurre jennifer. ;) Taggar sjukt... A la buss med Mico till Tone efter skolan på fredag. Taccos till middag, göra oss i ordning tillsammans, festen börjar, alla kommer, vi kommeratthaaskul.nu, efterfest, sen däckar vi hos Tone. Alla 3. Under den tiden ska jag även hinna dricka 1 1/5 vin ;) Det kan bara sluta på ett sätt....

Dagens..

Dagen har varit sjukt slapp... Började med 50 minuters svenska. Eget arbete. Svårt att koncentrera sig dock pga ett väldigt skumt sms :D Efter de väntade en timmes brännboll :) Lunch i 1 h och 30 min... Bara jobbigt. Efter lunchen begav HV2 på utflykt inklusive 2 ihopbundna cpn som dreglar. Men det var skönt...satt mesta delen i en massagestol. Det var sick...

Ikväll kommer min älskade Jules hit till Blygdeå :) Längtar sjukt... Stan imorgon efter skolan. Linne o solpuder ska införskaffas innan skolfotot.

Bresa eller Bräsa ? Svar: Bresa. ;)

Saknar dig C.



my life be like woooo aaaahh woooo ahhh


Så sant så sant...

When a girl says that she cant live without you
She has made up her mind that you are the future.

When a girl says " I miss you "
No one in this world can miss you more than her.

Skolfoto...

på fredag :S Otaggat i sinne...

Nu är det iaf tisdag. Skönt att den drygaste skoldagen är över. 2h och 40 min Bild o form. Väldigt okul. Jag o Micaela var rätt duktiga btw. Fick 7 p av 24 möjliga. Det är INTE ok.

Imorgon jobb 17-21. Det betyder att jag missar Top Model :(

Klassfest hos Tone på fredag. Jag är söndertaggad. Borde varva ner ... Mitt huvud kommer att vara småbitar. Kan bli otrevligt att städa...

life...

ska det ta en drastisk ändring eller ska det fortsätta så här ett taaag till....

Helgen är över, skola imorgon.

 = livet.

Vad..

säger man ?
Vad händer ?

Skönt med helg.

RSS 2.0