Galenskap...

så sjukt varmt det varit idag. Hade gärna legat i poolen o solat. Tar igen det om en vecka ;) Efter jobbet så begav jag o majsan oss till stan för att reafynda... Gick ok. Nu är jag åter i stugan. Ska lägga mig snart så jag tar mig upp till jobbet. Umeå imorgon. Jag längtar efter eeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 dagar kvar tjalallalalalla ;D

Hahaha...

så sjukt pinsam du är. Ofta inte svara? Våga vara mogen...


7 dagar kvar ;)

Mohaha...

Helt underbart väder idag. Sommarjobb utomhus är inte fyskam sånna här dagar. O imorgon mina damer o herrar så ska vi o bada med jobbet på lite arbetstid suckers ;)

Gäster ikväll. Jag är trött.

8 dagar kvar babys ;)
pusspuss o godnatt

Baby...

jag vill upp på baren på the doors. jag vill shake i buren i norrlännigar på havanna. jag vill strula med turkar på robin hood. jag vill förfesta på balkongen på price. jag vill äta på marina. jag vill flyga till turkiet. och jag vill det nu

Baby det är bara 9 dagar kvar;)

Fortfarande...

9 dagar kvar. Helt sjukt lite kvar till det jag har längtat efter heeela sommaren. Turkiet. Vädret där verkar helt underbart.. Ska ju ta igen all värme jag gott miste om under sommaren där. 34-37 grader o strålande sol. Pappa sa att man skulle lägga på 4-5 grader  på det också ;) Resan kommer bli alla tiders. Bara det inte blir ngt bombande där som det var i Istanbul....det är ju trots allt samma land :S

Dagen har varit sinnes...Jobb heeeeela dagen. Vattnande, rensande, tömma dammjäveln osv. Helt slut..sov 2 h efter jobbet. Nu har jag ätit världens godaste mat o sedan blåbärspaj efter det. Min mage är som om jag vore i 7:e månaden...Inte ok innan turk.

Har fått andra paketet från asos idag ;) 3 par skor o en klänning ;) INTE ILLA.

Jag kan inte sluta tagga turk...

Heidi o Mico ;)

9...

dagar kvar mina vänner.
kyss för turk

Det...

har varit helt underbart väder de senaste dagarna. Något som har gjort jobbet betydligt mycket lättare och svettigare. I fredags efter jobbet åkte jag utt til stugan för att bara ha en myskväll. Inte bara o bara när man jobbat hela vckan 7-16. Helt slut blir man... Skjutsade och hämtade mammaogöran och efter det var det läggdags.

Tidig morgon på lördag för att åka till systemet, skjutsa mammaogöran på nästa fest och sen lägga mig o sola. Sola o badade omvartannat. Galet skönt. Middag och fest hos CissioGabban. Utgång på station...

Stugan idag. Sola o bada.
pusss

Skål...

för vädret! ;) Skålar i mangojuice.
pusspuss

2 veckor...

kvar idag. Om EXAKT 14 dagar så sitter vi på planet nu från Umeå till Alanya! Kan man tagga mindre än vad jag gör ??? Kommer man att kunna ha roligare än vad vi kommer att ha där nere? Svaret är NEJ! Det kommer att rocka fett o jag kommer aldrig att vilja åka tillbaka till sugsverige.

Idag var det sol. Tro det el ej men det var det. Kul att få se solen i ngn timme iaf. Har suttit I tallhäcken o klippt dem fina igen. Det stacks...jätte mycket. Det var min arbetsdag.

Film med Jonas o Majsan...Sämsta filmen jag skådat under mina 20 år. Mandy Lane, lr ngt liknande. Inte värd att minnas namnet...Se den iaf aldrig.

Wi, 14 dagar kvar tjalalalalalalaaaaaaaaa
pusspuss

Det...

ser ut som att det ska spricka upp tills imorgon. Vädret visar sol o 20 C. De har ju dock haft fel tidigare men jag hoppas verkligen på det bästa. Kom min sköna sol o bränn upp min vita hud. Har jobbat i det trista regnet nu i två dagar. Jag hoppas att det räcker...

Idag var det jobb fram till kl.15.00. Efter de åkte jag o styrde upp mitt hår hos Ulla Venkat. WI. Ingen mer utväxt som jag behöver må dåligt över. Det känns helt underbart.

Idag fyllde morfar år så efter jag varit hos Ulla åkte vi ut till Gullsand för att gratta honom :) Där bjöds det på middag o tårta. Yummie :)

MIN!

15
dagar kvar. Jag längtar mer o mer för varje dag ;) Imorgon är det ynka två veckor kvar.
PUSS

Dags...

för att kasta mig i bingen. Inte så värst trött dock..kan ha att göra med att jag sov under dagen. Ikväll har jag ätit gott o myst  med kissarna framför tvn. Såg Batman på trean...Asbra film :)

Jobb nalkas för morgondagen vilket jag inte alls är sugen på. Vädret visar regn, regn o åter regn. Det betyder regnställ under morgondagen. :(
Jag försökte iaf sola...Bra gick det dock inte.
Mina nya skor :) Invigdes igår.
Eva o jag blev fotade på station. HAHA
16 dagar kvar babys ;)

Om...

en månad börjar skolan om. Om en månad kommer vi hem från turk idag. Jag längtar inte till om en månad.

Utgång igår. Äckelmycket snygga killar ute igår. Jag blev jättefull igår. Jag pratade jättemycket igår. Jag längtar tillbaka till igår.

Middag nu.

Hittat...

igen min äckelmobil. 4 missade samtal o ett medd...någon kanske saknar mig endå? :) Var även förbi systemet där 11.30, osminkad, äckelklädd o allmänt ful. De måste trott att jag festat vaknat o behövde mer alko...Så var det dock inte. La mig kring 23 igår o snarkade på kudden. Allt för att vara pigg idag så jag kunnat umgås med min älskade vän Solen. Regnet har tagit över min värld så jag shoppar mig glad nu....


Fick kläderna o skorna från asos igår.
18 dagar kvar tjalalalala ;) Mico min lillgris...KRYA!
PUSS

Soul...

Samsung Soul, geeee mig !!!!!!!!!!! Jordens snyggaste mobil. Skulle behandla den som ett barn om den vore min.

Helg blev det idag. Gusse så skönt och efterlängtat. Underbart fint väder nästan hela dagen. Hoppas det får fortsätta vara sol nu under helgen så man kan pressa lite. Ansiktsmask, sol?, systemet imorgon.

Har tappat bort min mobil. Känner mig helt handikappad nu... Borde kanske köpa en soul imorgon ;)

Mico, krya.
pusspuss

Rip...

dödsfall är aldrig kul. Ännu mindre kul när det är någon man vet vem det är... Jätte hemskt bara.

Igår somnade jag innan middagen så trött var jag. Åkte hem från Boviken o såg PD sen sova igen. Imorse var det lika tungt som alla mornar. Dock så fyllde Majsan år idag så det var kanske inte vilken dag som helst. Skönt väder var det enda fram till sista passet när det började åska o regna helt hysteriskt.
Efter jobbet så åkte jag till stan för att kolla om en klänning... Den satt dock inte som jag hade önskat så då blev det inget köp. Spenderade pengarna på lite andra saker ist. Nu är jag i stugan igen för middag.

Umeå imorgon. Taggad galet mycket. Fest o planering.
20 dagar kvar.

Nöff nöff

Tydligen är jag en nennegris som mamma kallar mig. Sött?

Jobbet var varmt idag. Har varit i Bergsbyn o käkat glass. TRÖTT som ett as idag.

Bussarna har börjat gå igen. Jippi! På fredag åker jag till Umeå :D JIPPI!!!

Om exakt 3 veckor åker vi ;) = 21 dagar.

Klänningen...

som jag ska ha på mammas bröllopp på Mallorca.


Vad tycker ni?

Sov gott

Kan...

det vara sant ? Strålande sol hela dagen imorgon? 20 C. ME LOVE. Slipper alla regnkläder o stövlar imorgon på jobbet. WI.

Fortfarande tärd efter stugfesten igår... ej ok.
24 dagar 1h och 6 min till värmen. Imorgon ska det vara 35 C o på tisdag 36 C. Jag tror att vi kommer att dö i värmen. ME LIKE. BTW Julia är taggad, imorgon får vi veta om hon följer eller ej. Håll lillfingret.

puss

Det kan inte bli bättre?

Som nästan alla vet så om en månad är jag o min käresta i Turkiet. Rättare sagt 25 dagar kvar. Hips vips så vill käresta numero dos också konka på!!!! Hur roligt skulle inte de vara på en skala 1-10 ?!?! Svar: 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har JÄTTE tråkigt. Väntar på att få klartecken om att jag kan åka o hämta mor o Göran. De är på fest...Ovanligt?

The ring 2 går på femman...Jag blir rädd bara av att jag tänker på 1an...

pusspuss

Lite...

bilder från mobilkameran...
Fallet jag gjorde i vintras. Skulle smsa pappa på morgonen när jag var på väg till bussen. Ramlade...Leggingsen gick sönder kan jag lova. Slutsats..Smsa aldrig när det är vinter o glashalt ute.

Nyhemkommen från Thai. Syntes inte så väl...Slutsats...Använd aldrig solskyddsfaktor/litemindrerynkorkräm. Sola utan o bränn sönder kroppen. Burn baby burn?
Var o kollade på Rihanna i mars. Asbra konsert. Slutsats... Ta av jackorna innan hur lång kö det än är. Ta efter konserten rätt t-bana o hoppa av på rätt plats. Risk för att komma tillbaka om man inte är nog uppmärksam.
Säg vad ni vill men vi är nog kära i varandra. Om man tolkar bilden rätt med hjärtart mellan våra huvuden. Vilket fotografen inte ens tänkte på när hon tog kortet. Det var lite roligt. Slutsats... vi är inte kära på riktigt. Det är bara som det verkar.
Vi hade en jävligt rolig Valborg i Vännäs. Slutsats...Ge Vännäs en chans även fast det inte finns några snyggingar där.
Vi gör det inte med klass alla gånger ;) Här är alltså ett undantag. Slutsats...Det är så mycket roligare om man spontanfestar;)

Busstrejk !!!

...HELVETE!!! Kör bussarna som vanligt så man kan leva ? Skulle till Umeå idag men det blir inget av. 1. Det går ingen buss. 2. Jag har grisont i halsen.

På alhem har det hittats 3 harungar som är sötare än sötast. En dog dock... Aot, hette den lille. Vi hade begravning med präst, vaktmästare o hela kittet. Vi grät.  Låter som sjöngs var Apologize och Sol vind och vatten :)
De andra små liven levde iaf sist jag var där.

Har varit hemma från jobbet både igår och idag. Min hals är fuckad i brallan...Har varit det i en vecka o den verkar inte lägga ner. Imorgon är det stugfest....mer taggat?

Galenskap...

Det var sjukt roligt igår på personalfesten. Lekte roliga lekar osv sedan blev det utgång på Station 8.
Mamma o pappa var på Ullevi igår o såg Bruce ;) Fast inte med varandra...Såg nyss på Aftonbladet...verkade ha varit sjuk stämning.
Jobb imorgon.

Idag är det EXAKT en månad tills vi åker till Turkiet!!! Galet hur mycket jag längtar. WI

Om..

exakt EN vecka så är jag med min baby !!!! DET är något jag ser fram emot.

Har spenderat kvällen med Cissi. Käkat onyttigt o sett 8 mile. Han är så jävla sexig i filmen...min.
Personalfest o utgång imorgon. Vinet står i kylen...

Bästa...

dagen. Solen har varit framme från det att jag steg upp imorse till nu o ännu längre. Det bästa med allt är att det inte har varit moln som gjort att sola inte kan nå fram till mig. NEJ det har varit molnFRITT HELA dagen. Den brände mig dock en aning... Men jag o solen har inte träffats på ett tag så att så kan det gå. Vi är snart bekanta igen ;)

Vattenkrig på jobbet ;)

Tror...

ngn vill ge mig dåligt samvete. Har varit hur många som helst som sprungit förbi nu... Borde jag också bege mig ut ?

RSS 2.0