Umeå baby !!!

Igår var det jobb mellan 09.00-14.00 som gällde för hela slanten. Efter de åkte jag till lägenheten för att fixa o dona lite. Styrde så att man iaf kan sova där ikväll. Längtar hem till min lilla lya. Efter att ha varit i lägenheten åkte jag till pappa. Har var less på hans långhår. Åkte sedan hem till mami för att titta på min blivande man. Han var med i Parlamentet igår. Älskade Björn Gustavsson.
     =  Väldigt osant.

Bort från Skell idag. Har styrt upp Gossip Girl så jag kan se... var det avsnitt 9-13 kanske..Me like. Efter jobbet ikväll blir det alltså att åka hem. Träffa min pingla, Mico. Tror vi har ganska mycket att ta igen. Tror? Jag vet.

Imorgon blir det tvätt och städ. Fest på kvällen ? Love


Håll...

käften när du pratar med mig !!!
Åkte med bussen till Lycksele efter skolan i onsdags. Där fick Jonas och Majsan hämta upp mig. Åkte sedan vidare till Hemavan. Har tillbringat hela helgen där. Strålande sol, snowboardåkande, after-skii, frieri osv osv. Utgång på hotellet igår. Haha ... Spårat. Kom hem till stugan 05.30 imorse... Inte ok. Gick ute, ensam i 30C. Det var kallt vill jag lova...


Blygdeå. Jobb.
Saknar min bästaste Mico.

GA...

dag på skolan. Ingen höjdare alls.. Temat, Spelmissbruk. Så fort (vadhannuheter) började babbla så somnade jag. Satt o lutade huvudet mot väggen med öppen mun. heehee ?

Efter skolan ska jag till H&M för att köpa mirakeldeon som luktar godis. Kan det blir bättre ? Trodde väll inte det heller... Middag på stan för att sedan hänga med klassen på Folkets hus. Hårvisning... Bara vi slipper stå den här gången också. Sen ska Mico nanna hos mig. Se Jakten på lycka innan vi somnar hoppas jag på.

Puss*

När...

jag tror att allt ska lösa sig och bli bra så brakar helvetet lös. Jag är så jävla less på att ta skit från din sida så jag lägger ner det. Det är inte värt att gång på gång försöka när man bara får skit tillbaka. Free ride. Dra åt helvete. Vill aldrig mer se dig.


Hemavan, strålande väder idag. På onsdag åker jag dit. Snowboard ;)

kort...

sammanfattning ang. Sthlm med Mico.

Onsdag, åker ful*a till skolan för att vara med på svenskan. Avslutar "skoldagen" med snöbollskrig. Går till Subway för att handla frukost/lunch. Hem till mig o stressa sönder. Mico lägger sig o tar en siesta innan flygresan. Snabbpackar och åker sedan till Umeå flygplats. Leker turister o taggar Rihanna. Flyget lyfter, jag halverst somnar o Mico mår as.
När vi kommer fram så går vi förbi bagagebandet o är helt lost i Bromma. Efter vi fått våra väskor åker vi med bussen in till stan. Bestämmer oss för att gå på en affär o det blev Monki. Jag bränner 680 svenska riksdaler efter 10 min. Efter den lilla shoppingen åker vi vidare till Rygerfjord...Det mögliga hotellrummet som suger. Under tiden har jag varit förbannad eftersom jag var så stressad. Jag hinner se två kändisar ;)

Rihanna. SJUKT !!!! Adam Tensta. SJUKT !!!
Åter till vandrarhemmet, sveper en cider, skrattar, somnar.

Torsdag, tidig morgon. Mico sätter igång brandlarmet på vandrarhemmet. Stan, Shopping. Tvkväll. Helt slut.

Fredag, Tidig morgon. Fyndar kring medborgarplatsen. Monki - 1300 kr. Tillbaka inne i centrum. Pizz hut. Shopping. Hem, film.

Lördag, SHOPPING. Sova, melodifestivalen. Sova.

Söndag, Städa, hem :(

Rihanna...

väntar på mig i Sthlm. Jag o hon ska chilla på Hovet imorgon. Många taggade pers ska dit osv. Det blir niiice ;) Jag, Mico o Jules åker imorgon. IH. Ingen mer skola den här veckan. Me love it looong time :D

Killdag på skolan. Klipp o smink. Det var riktgt kul.

14.15 tillåt mig småle;)

Lovely...

filmkväll o fett med mycket tjockt ikväll. Taggar. ;)

Saknar dig redan.

Vill

... hem o fortsätta sova. Sovit lika dåligt inatt som förra natten. Varför? Var tänkt inflyttningsfest men jag vet fan inte om det blir av ikväll. Jag behöver inte det just nu känner jag. Behöver sömnen som jag går miste om. Finns som inga andra nätter att ta igen den på heller nu... Det suger att lovet är slut.
Tar mig dock lite extra lov till veckan. Rihanna på onsdag.

Första...

natten i nya lägenheten.
Igår invigde vi lägenheten men en jävla massa vin. Vi blev fulla o däckade i bingen kring 04.30. Mico tidigare. Hon var skum när hon sov. Pratade en massa strunt osv.

Imorse var det en morgon som alla andra dagar fast endå inte. Jag hade så äckligt ont i huvudet.

Den finns en enda dålig sak med Mico o det är att hon är morgonpigg. Puss på dig endå.

Idag kom mamma o Göran till Umeå. Mamma shoppade galet...till mig. :D Nu är jag i skell o fördriver tiden tills imorgon så jag får åka hem igen.
PUSS

Flytt...

Hela dagen lång. Steg upp 07.45 för att stiga fortsätta med att packa ihop mitt pick. Pappa kom till mig ca kl. 09.20. Fortsatte packa mitt pick. Efter packandet började vi bära från översta våningen till längst ner...NÅGRA gånger. Tills slut satte vi oss i transporten för att förflytta oss till staden. Väl framme så drog pappa iväg o köpte golv och jag började måla skåpen. KUL? Efter ett bra tag när jag tänkt för mycket så ringde pappa o sa att han levde. Puh. Mat, bära, golv.

Jag är så lam nu att det skulle inte göra ngt om en traktor körde på mig. Smärtan skulle nog bara förflytta sig till ngt annat ställe.

Imorgon blir det första natten i lägenheten. Taggat !!!

Jag älskar min nya lya. puss på den*

IH !

Har ögonshoppat i sinne idag ! Monki har uppdaterat sin hemsida så galet nice!! Skrivit upp adresser som vi ska besöka under Sthlms vistelsen ! Tänkte ringa o bikta min men ingen svarade. Eller den enda jag ringde var Mico :D mobbad som jag är..Så då måste jag skriva av mig här! Har hittat ett par grymma byxor

OCH en jääätte söt t-shirt


Igår packade jag en del i flyttkartonger. Måste dock fortsätta ikväll efter jag slutat jobba eftersom jag gav upp igår. Vad ska man spara o inte ? Behöver inte 5320 gamla veckorevyn som jag har kvar. Eller ? De kan ju vara roliga att titta i ? Eller så inte ?

Har hittat barbord på Ikea och Mio. Taggat ;)

Egen...

hårdvård både torsdag och fredag. Det var niiice ;)
Veckan slutade med ett G på svenskaprovet, omprov o hela baletten. Visste inte om jag skulle våga öppna mailet av läraren menmen :D IH.

Jobb idag 9-14, imorgon 12-20, och flytt på måndag :D WI
för övrigt är det sportlov from nu.

RSS 2.0