Impuls, har fått en helt ny innebörd!

Jag som har ansett mig som en impulsiv människa, men det kan jag från och med idag fetglömma. Boka turk efter att ha vart i sverige i 4 timmar, att komma på idén för att åka till sthlm och ta mig till bussen inom loppet av 60 min, impuls-shoppa (tweak att det ens får finnas med).

Idag fick jag veta att en av mina kära kollegor hade sin SISTA arbetsdag och att han imorgon ska flytta till Tyskland för att få vara med sin tjej. Jag tappade formligen hakan i golvet, eftersom jag inget visste. Word Mackan att du gör det. Försökte få han att stanna genom att säga att Tyskland är farligt såhär års just när de kammat hem segern i Eurovision. Han gick inte på det :(


Nu börjas det..

Schemat som inte kommer att ta slut förrän 30e juni. Livet försvinner som helt i junimånad. Jobb, spara pengar, inte ha något liv all, and you know the rest. Klagar inte alls... detta kommer att bli prima.

Nu ska jag fortsätta med boken Elsas mode. Helt galet bra !


Sex and the city 2

Var kanske inte lika bra som jag hade hoppats på. Dock är det alltid lika kul att höra deras kommentarer som är så typiskt Samantha, Carrie osv. För att inte glömma kläderna som de bär i filmen. SICK. Så ännu en gång, Vem identifierar sig inte med någon utav karaktärerna.. ? 3 av 5 möjliga säger jag.



Come to mama !!


My luck !

Idag är det min tur att få se Sex and the City 2. Lucky me yaa.


Bra dag?

Dagen börjar med att min väska gå sönder i bitar med alla jobbgrejer i. Dagen går på och hipsvips går koftan sönder och på lunchen märker jag att skorna har gått sönder. Skulle avsluta dagen med att åka till tandläkaren, vilket resluterar i att INGEN buss kommer. Jag ringer hysteriskt efter en taxi. Då kommer en buss - tror ni att den stannar !? För ack så fel ni trodde, Fick ta taxi till tandläkaren.... på plats får jag veta att de inte kan dra ut tanden utan att jag ska opereras på lassa........................... Säger att jag ska flytta i sommar och att jag inte vet när jag kommer tillbaka. Frågan är ju om man VILL komma tillbaka efter en sån här dag!?!? Tweak är ju mitt svar.

48 dagar

kollade in mitt nya schema idag inför junimånad, Håll i hakan för det var ju typ inte en fröjd för ögat. Därimot matachade det min plånbok muy bien. Lär ju inte ens hinna räkna ner innan det är juli. Boka bussresa till sthlm står på schemat... Sen är nästan hela nerresan Finito.

Ikväll var det segermiddag i Svall, sjukt mysig stad. Här gör jag gärna fler besök...
Love life<3

Alors on danse, inte längre fransk skit!

Inte underbart väder hela veckan. Första dagen var helt ok men resten var det molnigt, sol, regn yaaa. Hade dock så underbart kul endå... Inget blev riktigt som vi hade tänkt oss men sjukt kul. YAAAA, 50 dagar kvar till flytt och ingen taggar mindre än moi. Micaela Wester aka Pärlan, tack !


Blev inte..

så mycket sömn inatt. Tidig morgon eftersom bästa Mico fixade mitt hår. Var klar på headline kring 12.30 och då blev det att köra Agges (Micos mamma Agneta) bil till sjukhuset. Hälsade på pappa ett tag sen blev det apoteksbesök och sen tillbaka till strumpan. Hänger nu här tills mico slutar 17.00, efter det avfärd mot Obbhole och sen avresa mot Alanya. Allt är inhandlat nu som stod på min inhandlingslista = nässpray.

What to say ? Försök ha det bra hemma medans jag ska ligga o steka fläsk i solen.
pusspusspusspusspuss


Packad o klar.

Nu är väskan stängd och ska inte öppna förrän jag är i Umeå. :) Åker ikväll dirr efter jobbet. Så nu ska jag strax bege mig för ett sista pass innan jag åker. Vi åker imorgon ? Eller va ?
pusspusspusspuss


(O)packad o klar...

hittar alltså inte allt jag ska ha? Imorgon efter jobbet finns det ingen som helst tid till att packa eftersom jag åker raka spåret till umeå på -tid. Jag är sämst? Min Iopd?! *ekoekoekoekooooo*

Vart du än är o väntar på mig så saknar jag dig!

Hade ju tänkt ta med lilldattan o blogga som en idiot. Det blir inget av. Kryllar av virus hela datorn. Tycker min bror synd om mig o hjälper till? Svar, Nej.

Så vi kanske inte hörs på ett tag då..... Heido

Inte länge kvar...

Imorgon börjar resan mot Umeå. Sen blir det hårfix på torsdagmorgon, pappabesök, klänga på Mico när hon jobbar o sen avfärd. Det känns ganska overkligt att man ska få komma iväg till solen och värmen. Har ju räknat ner sen ? och nu bär det av. Håller tummarna för att askmolnen håller sig borta bara.

Innan dess ska jag slita arslet i småbitar på jobbet och få ngt gjort. pusspuss

...


Bara för dig !

Nu blir det sängen, hoppar att dessa tre dagar går fort ;) Har packat lite ikväll...hehehehe*


Vart tog skammen vägen?!

Är det de du står o undrar nu, vart din icke existerande skam tog vägen? För du vet väl att man brukar födas med det, de flesta iaf.

Dagen/helgen har varit wonderful. Underbart väder, idag dock lite molnigare. Idag blev det roadtrip till Umeå. Uppstigning kl 9.30, och begav oss ca kl. 11.00. Hälsar på papi och en snabbvisit på strumpan för att säga hej till pärlan. Vi ses ju dock om tre dagar igen.

Packning och jobb återstår innan avresa. Meeeeeeeee like<3

välkommen sommaren -10


H&M 49 respektive 99 kr


satmaran

Hur FAN i hela friden tänker du ?! Har du över huvud taget något att tänka med ?? Barnen går alltid först men att FUCKING KUNNA LYFTA TELEFONEN OCH RINGA DE SOM DETTA BERÖR GÅR INTE IN I DIN HJÄRNA!? Jag är så jävla less på dig nu att du existerar inte för mig längre. Om det var du som kunde ligga där.....

En vecka.

Yeeeeehaa, om en vecka sitter jag antingen på bussen eller så är jag redan framme i Umeå, How lovley! Längtar som en stucken gris till att åka till sol, bad och värme. Om det skulle komma ett litet askmlon in över sverige nästa vecka kommer jag att gå i taket för er som inte redan visste det! Skogstokig är det rätt ordet.

Idag är en dag jag hoppas är bra, Ännu vet jag inte svaret...

Lovestoned

Satte mig i bilen efter jobbet och då började de spela Lovestoned-Rising girl. Blev volymen på högsta, och digg i sinne. Den låten blir att dunka i sommar på dagarna när man chillar i solen. Skulle alltså inte klaga om så vore läget. Jag gruvar mig dock för att sätta mig i bilen imorgonbitti eftersom jag inte sänkte innan jag stängde av bilen :) Hehe* lär inte vara så att man tänker på det imorgon heller..


Nöt den med hälsan !


Underbara dag

En underbar dag men underbart väder. Snart är Twilight 4 boken slut. Vilket jag sörjer eftersom jag började i söndags och det skulle helst aldrig ta slut. Detta gör bara väntan på filmen ÄNNU mer olidlig. Me like.



Angående att jag skulle byta klänningen från New York i Skell utan kvitto... Gick susen. Vad trodde ni själva? Snacka kan man ju eftersom jag snackar hela dagarna ;)


Kan inte tiden ticka dubbelt så snabbt!?

Isf skulle jag vara otroligt tacksam !

Dessutom hatar jag blommor! Iaf de som ska stå inne i en kruka. Man ska tydligen sätta sig ner med varenda blomma o prata med dem, + vattna äcklen. Om de kunde få växa fritt skulle det inte vara ngt jävla liv, inte heller ett heltidsjobb.

weekend..

Lördagen var den längsta dagen på läääänge... Jobbet var segare än segast eftersom alla hade bättre saker att fundera på än att ringa moi.

Dagen har varit lovley. Imorgon gäller övertid.

pusspuss

RSS 2.0