Lunch..

till frukost med daddy cool och jonse. Beslutsångest eller vad..Inte lätt att hitta bra matställen i skellhell ? Har dessutom sökt 005 HEEEELA dagen, hela veckan och hela månaden. Sen när vi kommer hem hit till morögatan så ska postbilen lämna paket till mammi o VISST FAN ÄR DET 005 på biljäveln. Jubel på gatan av moi. Mamma tycker att jag är en dåre. Men livet är värt att leva idag. Särskilt när 006 finns på linnevägen. My life be like ooooh aaahhh ohhh ahh... Fest ikväll ? Lr inte. Jag vet fan inte.

Jag börjar bli en malin 2 när det gäller samtal. Pengar hit o pengar dit. Fuck you. Fuckarej i bajjan helt enkelt.


Presenten är klippt o klart till Malin. Prima Ballerina.

Blir det utgång? Drinken? Give me a sign !?!?

Vaknade...

till liv idag 13.05. Fikade då frukost o efter de la jag mig igen i min sköna säng för att se Alpha dog:) Duscha sen såg jag slutet av filmen. O nu är klockan nu...

Ska jobba åt mamma också. Taggar att slå in 250 paket. Livet kan inte bli bättre ?!

Efter 21.00 händer vaaad?


Inte..

alla tiders att sitta uppe till kl.05.00. Tanken då var att "jag brukar stiga upp om en timme." Galet hur mkt jag vänder på dygnet när det är lov. Skönt var det inte att vakna av Jonas pigga morgonstämma. "UPP OCH HOPPA!!" Svar: Nej. Det var inte det minsta roligt. När jag sov som godast skulle det få ett snabbt avslut. En bil ut från verkstad och den andra in. Sen storshopping på Ica Maxi. Jag, nej jag shoppade inte ett ruttet lingon. Har som sagt 20 svenska riksdaler. Jonas därimot....han shoppade jävel. Jag var trött o tacklades nästan med 1784 pack 3.5. Inget viktigt iaf. Hem o sov till ca 15.00. Kurrinamnam.

Planeringen för Umeå sket sig. :( Ballaballaballa kändes det. Ska gå omkring med min råttutväxt några dagar till. Peppar peppar. Kommer att bli år annars...;)

Planering för veckan...hjälpa mammi med jobb. Tjäna kosing? Lr bli mindre skuldfri. Jag hoppas på det första alternativet. Onsdag utgång med tjejerna ;) Torsdag ? Fredag, umeå + utgång. My life be like ooooohhh ahhh  ohhhh ahhh.

Ja jag är trött. Hejdå.

Några..

h senare. Hämtade upp Jules... mat på Dallas sen till Fritidsgården Andreas Fallebo. Film var på schemat men innan de hann vi förbi karamelltåget + se parlamentet. Filmen var kanske den mest långdragna ? om man nu säger så... Segaste film vi någonsin sett. Krille underlättade med att bryta sönder skivan på den film vi ANDRA ville se. Tack för den passningen.

Jag o Julia lämnade stället o satte oss i bilen o snackade någon timme extra. Vi hade ett liv var att dela med oss av. Sick... Tiden rann iväg. Spejade hann vi också med... sick.

Nu har jag hunnit kolla i genom en hel massa bilder.. dags att lägga sig.

Utgång onsdag ;) Om håret blir bra dvs på tisdag.
puss

ler man lite till så borde mungiporna spricka?!


dagsattkläsignu.

I hate how much I love you boy
I can´t stand how much I need you
And I hate how much I love you boy
But I just can´t let you go
And I hate that I love you
so



"Det handlar om att hitta någon som slår i samma takt"

Gimme more...

Det blir kanske bara bättre o bättre. Fick höra en bättre verison av låten igår. Britney Spears feat. TI - Gimme more. Kan inte bli ett dåligt resultat med puddingarnas PUDDING TI! My LOVE.
 
Gårkvällen. Hämtade upp LalleballevattenskalleMorö backe. Skjutsade henne hem till Potteponken där hon skulle göra sig klar för kvällen. Skjutsade under tiden "Lilleman" och bror till Sörböle. Pichade upp Lalle en ytterligare gång för att sedan hitta på ngt. Resultatet blev mat och sedan bowling. Hon smiskade upp mig med hästlängder. Jag var riktigt jävla urdålig rent ut sagt. Loveline och Jenkowish ;) Slutade kring 23 eftersom det är en bra tid att gå ut på krogen. Jonas ringer när vi ska betala. Han o hans vänner ville ha skjuts till Stationen... Släppte av dem. Lavlin hungrig = max. Träffade Idaj . Åkte runt stan några varv. Patrik och Lalle = hem kring 01.40. Fördriver tid tills Anteponken ringer. Kallabalik. Hem.

Ska strax lägga mig i min sjukt sköna säng igen. Den kallar...
Jag sviker färgfemman idag? Eller ?

Kvällen...

ser ut att glida med bmwn my <3.
Bowling med dudelinas :D Ska picka upp Lalle 21.00. Blir en gnutta nice iaf. Stan imorgon ?

Malin ska ingenstans !?

Britney Spears - Gimme More ;D

brumbrum

Skell...

är överskattat.

Kom hem igår kring 17.15. Åkte hem till morön....Såg idol och sooooov. Har sovit ca 14 h inatt. Sjukt skönt. Skulle till stan idag men pallade inte. Får ta det på tisdag när jag ska tillbaka till umeå. Färga håret :D WEI!

Ge mig en lägenhet i umeå tack. En sån här helg skulle det vara sååå prima att vara där. Festa med Jules...

Ikväll blir det bowling med tjejerna ? Eller får de kanske pallra sig hit. Min älskade mamma är i Frankrike o glassar sig. Jonas bor hos Stina...Jag är en ensam själ just nu ;)

Konstiga drömmar.

Samhällsprov...

uppiggande...? Det gick bra nu när det var parprov iaf :D

Veckan över. Jag är i skell o det suger.

ciao.

Det..

är just precis det som gör att jag aldrig mer vill tillbaka till Skelljävlahell.

52 dagar kvar. Ge mig.

Tack...

Fredagens största tack går till Micaela som skrämde upp mig jävel i fredagskväll. Vilket jag uppskattade sjukt mycket. (INTE). Jag var så jävla rädd att jag ville ringa 112 eller något liknande?

Ringring, pappa ringde o väckte mig lördagmorgon. Först ringde han 10.10 då svarade jag inte ens... 11.00 svarade jag. Han ville bara höra när jag hade tid att ta över bilen :)
Kunde inte somna om efter de... Började tänka på alla sjuka drömmar jag drömt under natten. cpjävel.

Gick ut o gick en mil. Duschade, bilen, hämta Tobias, Städade.
Tobias har nu installerat min dvd o högtalarna. Helt oanvänt. Bara legat i kartongen o väntat på mig. I lite över ett år :S Jag är ganska ovärd ibland.

Skjutsade Maggan, Åke, pappa o Lena till R-fors. Tillbaka till mig för att se Big mommas house. Sick. Fest, skjutsa, somna, skjutsa, garaget, hem o SOVA !

Jobb idag till 14.00 ;D Sen blir det färga frans o bryn på Lena:) Bingolotto. Plugga.


SNART lov !! Jävla jävel vad jag längtar.


enbart...

illaillaillaillaillaillailla.


Detta...

kan inte bli mycket sämre.

micaela säger:

hör av dig om du får tag i 600:- ring och gör mig glattöveraskad så skulle jag rlvknulla dig på måndag och sova hos dig hela veckan.

Yes please. Ge mig 600:- ? Puss.


santsant.
I could tell you every day how much I need you.
But what i really need, is you to need me back
 .

Aldrig...

i mitt liv har jag ordbajsat på ett prov så mycket. Stresshanteringsprov hade vi idag. Har som vanligt pluggat på de mest komplicerade sakerna o lämnat de lättare delarna åt sidan. Tur som är frågade de om de lättare delarna. Ja, precis...De jag har HOPPAT över !!!!!! Luktade fan illa i skrivsalen när jag lämnade den. Det var alltså inte bara jag som ordbajsade idag. Känns fint ?

Helg. Och ikväll händer vaaad ?

Komsi komsi ?

Oväntat..

så fick jag en klippning idag. Eller igår när jag kollade i bokningen hade jag ingen. Det ringde dock som tokas så det kanske inte var så oväntat. Det var dock skäggklippningen som samma kund ville ha. Han var dock en riktig myspropp så det hela gick som smort. Det som underlättade mest var att A-C klippte hela skägget. Fint. Prima. Delikatess. UTSÖKT !

Jag är rätt otaggad numera. Prov på fredag, Prov på onsdag nästa vecka, Redovisning måndag lr onsdag nästa vecka... Just ja, lov v.44 ;) <3

Tokigt.

Familjebowling kl.20.00. Stina, Jonas, Göran, mamma o jag var o spelade. Riktigt trevligt. Hade inte jag varit där hade det varit parbowling. Tokigt.

Kring 22 så anlände jag till Antes fest. Riktigt mycket folk. Trevligt. Station 8 efter de. Donken sen till Julia. Zzz...
Kort o gott.

Bingolotto ikväll sen fika :) mys.

Upp och ner, in och ut. Blir det inte bättre?

Gamla goda tiden.



"Julia glöm det jag har sagt"

Sa...

någon något om att supa bort sina bekymmer? Det lät som en bra idé.

Var hos Ante igår i hans nya lägenhet. Somnade 04.30. Vilket är lite för sent...

Fått igång min dator idag. <3


Veckan...

gick fortare än väntat. Nyss var det måndag och nu redan fredag. Film imorse på Kär lektionen. Övning o lyssna på stresshanteringen och Samhälls var det redovisning. Buss till skell 12.10. Mammi o Göran hämtade mig sen vidare till Skehamn. Hem sen via Boviken. Vila. Nu uppe för att komma på ngt att göra ikväll... Får väll se hur det slutar.

Jag är krulljävel i håret. Om någon undrar...

Taggar...

fetpung till Thailand :) Fick min älskade bokningsbekräftelse av Tobias idag. Jag vill helst rama in den så att jag kan kolla på den varje kväll innan jag somnar. Hela familjen Nilsson/Stenmark/Grönroos/Carlsson till thai. My life be like ooooo ahhh oooo ahhh ;D


Kundpass på skolan idag. Jag hade dock ingen kund. Tråkigt nog.
Imorgon väntar ind. val och egen hårvård. Stan med Mico o köpa mig lite te efter 14.45. Ska även färga Lenas bryn o fransar efter skolan. :) Får inte glömma padsen från H&M heller.

Någon fler som vill till Haparanda i helgen ? Ikea. Över till Finland o köpa lite % haltiga drycker m.m. MYS.

Vinst...

i söndagskväll. 5 pluppar på en o samma rad vilken betyder att jag vann 100 kr. Hallelulja! Det lönar sig ibland med Bingolotto. Tror dock att jag ligger mer på - sidan än på +.

Måndag var en riktigt tröttsam dag på skolan. Gick till 15.40. Åkte då till Strömpilen för att kolla kläder på Vero Moda och H&M. ;) Jag måste dock ta o snåla ner denna månad. Annars kan detta sluta illa.

Idag var det permanentprov som gällde för 47:e gången ?! Kanske det mest lätta prov sedan vi börjat frisör ?!

Jag har fortfarande ont i fuck you fingret sen bowlingen... :S Det är dock inte mer snett än vanligt. Kanske är ett litet ben i långfingret som är av endå ? Jävla bowling.


Ge mig fredag. Tänkte nämligen sova sönder i helgen. Mums.

Desperate ikväll. Wi.

Inte...

ofta man går omking med en nykn*llad hjärna. Upp o ner, in och ut. Sjukaste ... har nog aldrig i hela livet varit så förvirrad som jag är nu. Tillåt mig smådö så slipper jag tänka på det... Spårat. Vad hände ?! Snacka om att nedvärdera sig själv bara...hjälp ?!!

Tack loveline för att du hade tid där vid 03.00 tiden...

Hem idag.

Kåffe in var för övrigt mkt trevligt. Tack Ida, Julia o Lalle :) 2 latte senare var jag och skjutsade mammi o hennes vänner till Ursviken. Tillbaka till Kåffe in o sen anlände det spårade.

Boden, Luleå, Piteå och...

tillbaka till Skellefteå. Inte allt för mkt sömn inatt. VILKEN dag!?

Shopping i Luleå. Fetfin jacka från Vila o en t-shirt från Vero Moda.
Sightseeing - Hemma nu.
Har fixat momis hår. Ska skjutsa henne om ett tag.

Kåffe in ikväll, latte .

Bowling igår. Tappade klotet, kul endå. ;D
Jaga polis. Hem.

Då...

är det torsdag imorgon. Ledig fredag, så jag beger mig till Skell imorgon efter skolan. Känns skönt att få sova aaaas länge på fredag.
I helgen händer vad ? Inget festande på ett bra tag. Mår fortfarande illa när jag tänker på alkohol. Blir nog Kåffe in på lördag;) Söndag, Bingo ? O vinst ? den här gången. Inte.

"Jag vill inte prata med dig längre ! Hejdå Fitta! "

Jag härmar bara Amanda:D

RSS 2.0