Då var dagen över.

Dagen med stort D. Ett år eller 365 dagar till nästa födelsedag vilket känns underbart. Nu vill jag VERKLIGEN inte bli äldre än så här och efter den här dagen... Vill inte uppleva igen.

Vad har gått rätt? Inget.


mammadag och nästan födelsedag

Igår åkte jag till staden, Östermalm för att möta upp mamma och katterna. Myste med Polly och drack lite rosévin innan vi begav oss till Ciao ciao. Där blev det tvårätters-sjuuuuuuuuuukt god mat. Min mage kurrade hela tiden och jag njöt av varenda tugga och sällskapet. Sen gick vi hem och det blev relativt tidig kväll. Vi sa att vi skulle sova ut tills de att vi vaknade, How wonderful!? Polly och jag låg kvar ett tag till... Frukost och morgonmys, underbart väder ute. Vi begav oss ut på stan och shoppade, eller mamma shoppade så att hennes kort fick känna att det levde. Både mamma och jag hittade en del fynd. Fick presenter på löpande band...

Efter shoppingen käkade vi på Tures, och även idag fick magen känna på kvalitetsmat! Efter lunch/middagen så gick vi tillbaka till lägenheten och myste tills de att mamma skulle bege sig norrut. Även jag åkte norrut men endast till Bergshamra. Gick och hämtade ut ett paket som legat o väntat på mig på tok för länge. Med andra ord har jag haft stora lilla födelsedagen idag. Fattar fortfarande inte att fyller oldie imorgon.


I wish cancer got cancer and died

2 dagar kvar tills att jag säger tack och adjö till 22 och måste välkomna 23. Inget jag ser fram emot alls, skulle helst av allt vilja stanna den här dagen ett år. Jag är inte redo att bli supervuxen, tror jag.
Ikväll ska jag och träffa mamma, Polly och Messi.


vill inte heta

Har aldrig hunnit dra så mycket svordommar på en och samma timme under hela mitt liv. Inombords är jag svart idag. Fy och fan vad arg jag egentligen är. Men då gör vi det man är bra på, klistra på ett leende och haaade!


En annan del av Bromma

Så! Då var den utläst! King bok.

 

Var o kollade på lägenheten jag ska flytta till. Den var nice, mysig, trevlig. Kommer att trivas där, muy bien. Längtar dock inte till att packa ihop mitt pick och pack härifrån.

Dags för att snusa kudden, gäspat hela kvällen..
Puss


Inleder veckan...

med en 12 timmars dag på jobbet! How wonderful.
Imorgon ska jag åka och titta på mitt nya hem! Det blir nice.

Bingen nu.


Fredag-Lördag i Sundsvall (bättre sent än aldrig)

Igår var vi och åt mums i restaurangen, efter maten blev det mys och relativt tidig kväll. Inatt därimot har jag ramlat ner från sängen. Måste ha tagit emot med knäna och hakan. Hade så jävla ont när jag vaknade och då låg jag på knäna och kunde inte ställa mig upp för jag tänkte att isf svimmar jag, så ont hade jag. Idag har jag blåa knän-tur att det inte är sommar!

Tidig morgon och kattutställning hela dagen lång. Har dock sovit två timmar så jag ska kunna hålla ögonlocken på plats ikväll.

Pollyplupp vann BIS, Mia (den nakne katten) vann BIS och Messi BIS.


Trötter-Fredag.

Efter 7 arbetsdagar i rad varav ett mördarpass så är man rätt slutkörd. Skulle egentligen vart ledig idag men tog på mig extrajobb. Tyckte att det var lika bra eftersom att jag skulle på något sätt endå mot Centralen.

Det som blev det stora +et var att en fett snygg kille från bounce åkte med samma tåg som mig från fridhemsplan och att när jag skulle äta lunch på t-centralen får jag sitta brevid Ken Ring som var mitt uppe i ett möte. Röda mattan, nästa?!



Snart tänker jag somna in... känner att det kan behövas. Eller tips på någon film möjligtvis...?

Oooch fan vad fort det går med tåget, Redan i Gävle (?). Ybuss kan ju slänga sig i väggen!!


X to the 2000

Fick oändligt mycket beröm av en kund idag. Hon tyckte att jag var ett bra stöd och gav henne/han bra service + att denne tyckte att jag skulle meddela min chef att jag var perfekt för jobbet. Hm.. tänkte jag då, Hur ska man kunna framföra detta till sin chef utan att låta skrytig, *ler*.

Till råga på allt så fick jag skjuts hem av min arbetskompis som hållit mig sällskap under kvällen. Kan man göra annat än att älska sitt jobb?! Wooop

I helgen åker jag till norr med X2000, det blir nice. Första (?) gången jag åker tåg en längre sträcka. Jag tror inte att tunnelbana räknas...

Den jag trodde skulle bli en helvetesdag än över, och den har varit King!
NATTA


Love work!

Hahaha Jag skulle ärligt kunna jobba någon timma till när jag liks är igång!!


work work

woop woop?! Imorgon lär jag inte uppdatera alls om jag känner mig själv rätt. Arbetar 8.45-22.15 Love life Wooop

Har sovit hela kvällen och nu ska jag somna om. *Haha - Kul jag är..


Vet ni...

Vad jag gjorde idag? Jag var och skulle köpa försvarets hudsalva, och jag kommer hem med Tass salva?! Kände mig väldigt skeptisk när det stod "Tass salva" på förpackningen, men tydligen ska det vara exakt samma sak som Försvarets. Nu ska mina torra, frasiga läppar få smaka på Tass-salvan... kan verkligen inte släppa det.

Se det från den ljusa sidan...

Ska försöka göra det nu... Titta på Solsidan och INTE tänka!



Ljuvliga dag (?!)

Dock inte alls som jag hade tänkt mig. Tänkte sova ut sååååå länge, men nej. Vaknade 2 ggr inatt av vad vet jag inte. Steg iaf upp imorse 9.30 o tvättade, renbäddade, städade, kollade på tv och bara var. Skönt med ledig dag att man kan göra exakt vad man känner för. Åkte sen in till stan o mötte upp Nattapatte-käkade fett o planerade hur vi ska komma i form till sommaren. Blir att börja helgen efter min födelsedag-så långt har vi kommit till.

Raggade även till mig en gratisklippning idag, hahaha! Sjukt värt! Tjitjing, Det skålar vi nästan för!

Nu ska jag strax sova, imorgon får jag ev se min nya lägga och träffa Pollyplupp!



PUSSPUSS


zombie .

Imorgon ska jag vara en...

AJ!!

Min hals och röst mår C to the RAP!!
Inhandlade halstabletter så nu ska jag knarka dem tills jag somnar. Imorgon är en ny dag-en frisk dag.

För övrigt höll jag på att ramla och slå ihjäl mig i en trappa idag så nu har jag skrapat upp hela högerarmen. Kan meddela att det var rätt onödigt, helst när halva truppen från jobbet kollade på. Kul? Hann även tänka under "fallet" att jag kommer att slå ut framgaddarna.


New York aka Bergshamra


mer död än levande.

Var ganska död igår, och idag för den delen. Fredag är jag ledig så det blir nice, undra bara vad jag ska spendera dagen med? Ligga o fisa i sängen, styra upp min hemska utväxt, städa, tvätta eller kanske arbeta extra? Den som lever får se helt enkelt!
pussiluss


back on track..

steg upp 04.00, hade ställt det första alarmet på 03.55?! Mänskligt, Nej. Nu är jag hemma i min mysiga lilla lägenhet (som inte är min länge till). Undra vad det ska bo för patrask här efter mig? En pluggis.

Nu ska jag vila ett tag innan jag beger mig iväg till jobbet.


..

Nu ska jag samla bonus ya! Efter att ha suttit i en timme och tjugo min var jag bara gaaanska less. Nu är allt kirrat o klart. Imorgon ska jag packa de sista sakerna sen åker jag mot arbetet. Middag hos MoM idag, det blev oxfilé o sen vääärldens godaste efterrätt. Yummie.

Igår var vi ut på S8, var helt ok. Träffade på en hel del välkända ansiktet. Idag har jag mått susen så Majsan, Eva o jag var o tog en fika, skvallrade massor.

nu blir det bingen, Natta


Har lätt panik!?

Sitter i telefonkö OCH chattkö. Har jag berättat hur mycket jag älskar att sitta i kö och VÄNTA!? Under den här tiden hade jag kunnat lära mig ett helt nytt språk eller hunnit skriva en roman.... IH!

utgång?!

Igår var jag bjuden till mormor o morfar på 10-rätters... mat mat efterrätt godis fika osvosv. Var med dem och såg Let´s dance, sen åkte jag hem o sov.
Ikväll blir det kanske utgång. Ska till Sara o festa lite sen får vi se vart det bär av. Det ska bli kul !! Nu ska jag fixa till mig och sen bär det av! *Weii* Hoppas alla får en trevligt lördagskväll :) PUSSS


Snöstorm

Snöstorm i Stockholm idag. Blev nervis ifall flyget skulle bli inställt men det hann bli bättre innan jag skulle åka. En liten försening bara... Nu ska jag o Polly sova. Helt slut som artist!
Imorgon blir det upp och hoppa för att hämta paket, *wiii*
Natta

home sweet home

Imorgon åker jag "hem". Eller får man kalla det kära hem när man inte ens bor kvar. Jag har iaf turen att få ha kvar mitt flickrum hemma hos mamma som till och med är finare nu än när jag bodde där. Fick iaf veta idag mitt i allt jobb att jag inte alls ska ha långdag imorgon, utan kortdag. Snabbt och gjort så bokade jag då en enkel till Skell. Vi får helt enkelt se när jag återvänder...
Imorgon får jag i vilket fall som helst (hoppas inte på något vulkan-utbrott, snöstorm eller något som kan stoppa flygningen) mysa med alla katterna. Lucky me.

Kvällen spenderades med brydarna hemma hos Natte-Patte.
PYSS


10, 9, 8, 7, 6, 5...

Snart sprängs jag i småbitar av att jag är världens argaste människa. Trodde detta skulle vara världens underbaraste dag men ack så fel jag hade. Kommer att sova skit när jag är så här fly förbannad känner jag.

Längtar efter en ny dag!
Det enda som var bra var fram till lunch, började med chatten idag o det va fett nice ya!
 HADE!


me, myself and I

Idag hänger jag med mig själv, och gör det jag vill göra. Vad jag nu vill göra.(?). Tvätta, mysa, kolla på hollywoodfruar :) Ska gå o handla sen tänkte jag.. Ladda upp kylen inför veckan! Håller tummarna för bra besked på tisdag. *wie wie wie*

Imorgon är det en ny resvecka som börjar på Ving. Nu kanske sista minuten förfrågningarna slutar och sommarbokningarna kommer igång! Måndagar existerar inte en lugn stund, PUSS


2010 Året som var...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog mitt pick och pack och flyttade utomlands.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Pysslar som sagt inte med sånt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Njet.

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej.

5. Vilka länder besökte du?

Spanien, USA, Turkiet, Norge och Sve.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
? Inget jag kan komma på ... Ett eget boende.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Det måste vara 10/7 såsom vi längtade efter att den dagen skulle komma.

8. Vad var din största framgång 2010?
Fick arbete på Ving :) 

9. Största misstaget?

Finns en del att ta av. Stora som små.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld, feber, glasbit i foten som varade i x antal veckor men inget allvarligt.

11. Bästa köpet?
Bra fråga.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resorna.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Massor, bla NY resan men mest ett sms jag fick av min pappa :)
  
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? 
Swedish House Mafia - One, Lady GaGa - Alejandro, Taio Cruz - She´s like a star

15. Är du gladare eller ledsnare nu jämfört med tidigare i år?
Mer stabil i mitt humör skulle jag säga. Inte lika mycket upp och ner...dock har jag haft en period när jag varit deppad men lärde mig leva med det.

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Solat när man hade chansen, haha*. Tränat och åkt alldeles för lite inlines.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit o inte gjort ett skit.

18. Hur tillbringar du Nyår? 
Tillbringade nyåret i Sthlm med världens bästa damer. 

19. Blev du kär i år?

JA.

20. Favoritprogram på TV?
Osman.

21. Bästa boken du läste i år?
Twilightböckerna!

22. Största musikaliska upptäckten?
Taio Cruz

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Allt som jag fick var king, spec resorna och min fina väska.

25. Något du önskade dig men inte fick?

Icke de.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
I Skellefteå, mysmiddag med familjen!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Sommarkläder, svart, på slutet hann den även bli mer romantisk.

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Robert Pattinson

30. Vem saknade du?

Mamma och pappa saknade jag väldigt mycket, hela familjen.

31. De bästa nya människorna du träffade?
Nathalie är den bästa.

32. Hur ser det ny året ut?
Arbeta, resa, mysa, längta till sommaren.


GOTT NYTT 2011 !!

12 nya blanka månader väntar... Ih!

 


RSS 2.0