What to do ?!

Helgen. Galen men sann... Tack för att du finns Mico.

Veckan...Började med ett IG där på måndag morgon. Det var mindre kul.
Tisdag, Fika o mys med baby.
Onsdag, Stan sen top model.
Torsdag, Egen hårvård sen jobb.
Fredag, Egen hårvård sen tråk.

FLYTT FLYTT FLYTT FLYTT FLYTT FLYTT.

Mindre än 2 veckor till Rihanna ;)

spårad...

gårkväll.

Skell med Mico idag. Ska o klippa Stina nu. Hem till Blygdeå 21.20.
Om en vecka flyttar jag :D

Favorit...

i repris ? ;)


Hiding var fan het. Trevlig o hungrig kväll :D
Imorgon Umeå. Taggar lagomt.

Fredag...

eftermiddagar spårade... spottävlingar i garaget, shake i salongen, raster fastän vi inte får, dansuppvisning o en jävla massa sökande. ;) Med den bästa !

Åkte bil med Jonas hem idag. Gick fort o med nice musik. Nu skickar jag musik till Mico.. Fest imorgon ? Håller tummarna för det iaf.

Försöker få tag på Cissi men hon vägrar svara.

kisskiss*

Stopp.

Ang. min shopping. Det börjar bli lite vilt i plånboken. Inte att pengar slåss om att inte få plats utan vilt att det ekar så sjukt mycket. Började veckan men att köpa jeansen som jag drömt om hela helgen. Det var helt enkelt meningen eftersom de väntat på mig hela helgen. hehe *Efter de fyndade jag? Jag hittade en topp som tidigare kostat 1000 som numera kostade 200. Jag köpte.
Fick present av min underbaraste, käraste och mest underbara bror igår:D Han har så bra smak ;D IH. Efter shopping igår med så var det kurs på salongen. Väldigt intressant o lärorikt. Nannade hos Malin inatt.

Slapp dag, pinsamma telefonsamtal, möte, jobb, tråk. Top model ikväll.

För övrigt ska jag se min blivande lägenhet imorgon 16.30. LOVE


move move...

shake shake ;)
Barocken. Dödens kanin.
Samhällskunskapen: "Missade" provet i fredags o därför har jag pluggat räv hela gårdagen. Näe men si då ska vi har provet v.14 istället. Älskar mig själv för att jag är en lat jävel. INTE.

Ett steg närmre Turk. Har betalat handpenningen nu :D Ska boka Sthlm i veckan också. Det gillas mer än provjävel som kan kutta upp sig själv !

Mina fonder is going doooown...

Att köpa eller att icke köpa jeansen ?

Pengar...

kan det inte bara börja regna pengar ett litet tag. Bara i min lägenhet. Massor med pengar så jag har råd att leva ett tag :D Att vara lr att icke vara, Att köpa lr att icke köpa !? Det får jag veta på måndag ;)

Jag var dum i fredags..."missade bussen". Missade provet . Gick på systemet kl.10.30. Skola. lunch o sen frisör. Klippa herrdockan. Det gick ganska sämst.. Efter de stan med M. Sen hem o äta romantisk middag (fil) ensam.

Ikväll ska jag kolla på Carola. Ensam. Snart flyttar jag.

Nya skor


Sthlm 12:e mars.

LESS...

på dig din smileande HÖNA !!!!!!!!!!!!!!! Kan du bara sluta SMÖRA så sjukt mycket !! Stinker bregott i hela datasalen. Åh bli bara less.

Förlåt att jag terroriserar dig men du måste komma imorgon. :(

Han var fett heeet i matsalen idag. ;)



Happy...

moments. Idag slutade vi äckligt tidigt. Hann till och med sitta kvar på skolan o kolla efter hunkar. Hittade = 0. Åkte hem o sov ett tag innan jag skulle iväg o jobba. Nu så sitter jag i skiten. Jobbar till 20.00. Längtar heeem.

Fick bilder från min B-day av Brajmaja. Tycker lite synd om henne eftersom hennes fisk var så självmordbenägen att han hoppade ur sitt akvarium. Det är lite sorgligt. Lasse fick dock all hjälp han kunde få så nu är han tillbaka i sitt bo.


31/1 Efter en äcklig skoldag så begav vi oss till Sandys för att dricka en latte och snacka 20 års snack. Efter de gick vi o köpte mat o sen vidare hem till mig i blygdan. Där vi fortsatte med presentöppning/lilla julafton :D



Later.

Saknade...

älskade Mico kom till mig. Behöver dig varje dag 365 dagar på ett år. Inte en dag är sig lik annars!

Skolan. Imorse när jag vaknade önskade jag bara att jag var död oi fick sova en oändlig sömn som aldrig skulle ta slut. Duktig som jag var så steg jag upp o åkte till den förbannade skolan. Fick tillbaka svenska provet... Ingen kommentar. Samhällsprov på fredag. Längtar så... (inte)

Jobb ikväll.

Det står still om inte lite bakåt. Ganska mycket bakåt...

Cecil min vän...jag jobbar hela helgen v.9. Död åt mig själv. Tur att vi ses när jag kommer till sthlm. Hoppas.

Boka turk. GENAST.

Dags..

att börja gå till bussen ? Eller inte. Bortskämda jag förväntar mig skjuts till stan...

Ännu en ny skolvecka...Jag taggar lika lite som förra söndagen. Mamma läste dessutom mitt horoskop... Kärleken skulle flöda men det jag skulle se upp var att säga för mycket. Kan det bli bättre... kärleken ligger inte på plus och jag har redan sagt för mycket. Det är kul !?

Ge mig en sup eller två så kanske jag kan glömma allt för en sekund eller två? Jag behöver bikta mig ... så är det bara. En som förstår....

Dra.
Klassen är fiiiin....

Friska?!

Nej vi är sjuka. Styrde klassfest? hemma hos Micos pappi. 5 miljoners huset :) Rosa tema.

Sjukt trevligt o alla blev sjukt fulla. Sick i huvet. Var där till kl. ?. Sen åkte vi till Ersboda. När vi väl kommit fram dit efter en lång taxiresa så har vi ingenstans att t vägen. Mico styrde så vi fick skjuts sista biten av Abo. Fest ända in på småtimmarna. Dragna som djur...
Åkte hem med Abo kl. ?. Mico den påklädde kocken började steka kött o grejer... La oss där kring 05.30.

Imorse så klär Mico av sig för att byta om. HAHAHA! Jag dog... Stefan stog det över heeeela magen :D Sanning lr konka spelet är värt varenda litet öre..

14.10 hem til skellet.
Imorgon Boda Borg med Wish.

Uäh...

redosvisning imorgon.
Hehe klassen är rolig. Klassfest på fredag idag. Det blir nice... bara samma folk kommer ;)

Mico festar ikväll. OM hon kommer imorgon gör hon det bra !

P.S. Du är FETT snygg !!!
Boda Borg på söndag.

Snart har jag jobbat klart på telec ;D

naw...

My love ;)


Nej vi är inte som vi borde...

Bday/helg

Torsdag, Pappa ringer från thai för att ringa o sjunga för mig. SÖT. Sovmorgon. Skola. Grattis. Efter skolan gick jag på systemet och sen följde mina småbarn med mig hem. Mico o Maja...Vi hade lilla julafton/födelsedagspresenter. Skulle eg. plugga men det blev inget av.
Fredag, Taggade inför kvällen redan kl. 07.00 på morgonen. Satt på skolan o var duktig fram till kl. 10.35. Samhälls, lunch sen frisörprov. Lite pluggande resulterade i...

Efter skolan systemet ännu en gång. Begav oss till Elin för att äta, göra oss iordning o sen börja festen. Sjukt hur kvällen slutade...
Jag är den mest pinsamma människan i Sverige. Hel...

Lördag, vaknade upp o åkte hem. Sov i soffan. Sov i sängen...
Idag jobb till kl. 16.00 sen ska jag o handla.

Jag hade sjukt roligt med min älskling i fredags. love*

Jag längtar ej till imorgon. PUSS

RSS 2.0