Illa...

En dag efter att ha varit ute o arbetat på Alhem så är man så jävla död. Jag är över lag en människa som ALLTID är trött. Vilken tid än på dygnet så klagar jag alltid på att jag är trött. Hur mycket jag än har sovit så är jag trött men heeeeelvete aldrig har det varit så här jävla illa. Har sovit till nu... Ska bara gå o ringa Mico så ska jag lägga mig för natten.

Annars så taggar jag bara Turkiet vilket är ganska hemskt. Sa idag på jobbet att det kommer inget roligt förrän den 6e augusti. Fast...det finns några ljusa stunder man endå längtar till... Personalfest på lördag. Helgen efter så får jag FESTA med MICO ! Ja, sen var det nästan inget mer planerat.

Grattis Livis på 20 årsdagen. ;)

SOV GOTT

Helgen...

var sinnes rolig. I fredags så kom jag hem från jobbet o illa kvickt begav jag mig till systemet för att inhandla drickan som senare skulle förbrukas under helgen. Hinner ta en kort powernap innan vi skulle bege oss till Madde där förfesten väntade. Dricka, spel och tjejsnack. Började gå mot stan ca 22.30... Öltälten. HEJ

Åkte hem o när jag står på bron för att öppna dörren så är mina nycklar inte kvar... de ligger på bordet hemma hos Madde. Fick spendera natten hos Cissi.

Lördag gick jag på stan med Mamma o Göran. Köpte ett par nya skor, leggings, ansiktstvätt osv...Hem, somnade i solen, gjorde mig klar för fest. Kring 19.00 kom Erik o Majsan o hämtade upp mig. Begav oss till Sam där det till en början inte var så mycket folk alls men sen kom en massa kända ansikten. Roligt.

Festivalen, Öltälten, Efterfesten. Var hemma ca 06.00 ?
Då var den helgen över...Då var festivalen slut för i år... :(

Älskar vädret.

Längtar redan...

ihjäl mig in i dödens död.

Mico ringer, viktigare än detta.

MVH
Nennebäsen

LOVE...

life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avresa

Från: Umeå

Till: Antalya

Datum: 2008-08-06

Tid: 22:00

WI, resan är betalad o klar. Kan inte bli bättre. 41 dagar kvar.



Fick precis 2 backstagebiljetter för festivalen. Humn...vem blir min hemlige vän?

slutjobbat...

för idag. Det är jag så sjukt tacksam över eftersom det började regna precis när vi slutade. Hoppas det inte regnar ikväll när det är drakbåtrodden... Ett år sedan var det strålande? Kanske inte strålande men det var iaf sol. Sol, ÖL, och glada miner.... Sprickan hoppas på att det spricker upp.

Haha, har fått lite bilder från midsommar...

 Det räcker med den här...


Bikinin är en likadan som min älskade Mico köpt. EXAKT på pricken... kul att jag är uppmärksam när jag snackar i telen.

Sex...

in this city. Filmen var helt galet äckelbra. Mamma grät större delen av filmen vilket gör att jag inte tycker att hon har sett den eftersom hon bara hade tårar i ögonen. Den var iaf helt galet bra o alla borde se den !!!


Köpte en turkietbikini innan filmen !!!!! Mitt hjärta slår dubbelslag ;)

Regn, regn och åter regn.

Karusellerna håller på att byggas upp i stan. Me like, me like.
Jag o Mico ska ringas ngn timme nu, har jag tänkt.

Midsommar...

Det blev grill i det fina vädret hemma hos mig på min altan. Maten var hur god som helst :) He he även om det inte blir ngt klassigt kött för mig del. Gjorde oss hemmastadda i soffan o började pimpla vin. Drog vidare... Sen började den delen med ganska många minnesluckor osv. Åkte hem o snarkade tungt. Somnade innan jag stängt av tvn och släckt sänglampan....Det händer iiinte ofta kan jag lova. Bilder dyker upp snaaart...

Igår var det en seg dag med mycket åska. Sprack upp på kvällen o jag begav mig till midnattstravet. Var där till ca 23 tiden...åkte då förbi statoil o sedan hem för att se en usel film.

Idag har jag varit i stugan för att träffa mina älskade kusiner. Har även tittat på Gossip Girl och snart nalkas det middag. Det luktar goooott...

Btw drömde om dig inatt. Vi möttes i Sthlm för att åka inlines. Du var hur fin o go som helst... Sen blev du skum. Ungefär så som du är i verkligheten.

27...

myggbett på ett o samma ben. Den är täckt av bett... Gott ? Idag är väll dagen man ska ha klänning, bara ben och en blomkrans i håret. Men nej, regnet öser ner o jag har myggbet så det blir varken eller.

Galenskap.

Underbart...

väder idag. Förutom en snabb skur efter jobbet. Fika idag...Fick även sluta ngn timme tidigare. ;) Har blivit många "vi tar en 5 minutare" idag.

Saldo 15 kr.

Sen när blev jag barn igen ?
Dra.


Tolv...

vidriga äckelmyggbett senare... varav nio st på ryggen. Slut blod på grund av dem. Fint. Någon som ska klia min rygg resten av natten? Denne får bra timlön. 
Lika roligt var fotbollen som kan slänga sig i väggen. Vad hände? Spårat AB. Slutade kolla efter ett tag o började radera sms i sinne. Imorgon ska jag gräva en grav åt mobilen på Alhem. Ska skratta medans jag gräver igen gropen...Hejdåhejdå till dig.

6...

dagar kvar till skellfestivalen ;) Taggat.


Strålande sol hela dagen från morgon till 16.00 och längre... Det är som klappat o klart för öl/cider o fotboll. Om då någon annan vore taggad ?

Imorgon, Umeå för hela slanten. Midsommar. Puss

Vart...

fan är sommaren !? Idag regn/ösregnade/haglade/åskade/sämstväder.se... När kommer värmen o solen? smhi lovade dessutom att det skulle vara strålande sol idag. Vad hände med det !? Var på väg att få gräva min egen grav bara för att de gissar vädret på dagarna... Nice jobb att gissa vädret. Värsta leken de kan ha på jobbet..

Snart är det midsommar o då nalkas det mera regn o kyla. OVÄNTAT! Umeå då.. utväxten bli färgad då med...livet leker med mig.

Mico slå på din förbannade mobiltelefon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har varit med mina två andra alkisvänner ikväll. De satt o hällde i sig vin o jag kollade på. Har precis fått i mig middag o snart ska jag sova. Fint.

Dragen...

gårdagen. Det "nya" vinet var sött o sliskigt men det slank ner endå. Var här med Emmy, Cissi, Denice, Kajsa och Stina. Gick bort över gatan o kom till nästa fest. Efter den feten gick vi till stan. Jag har skavsår i sinne... Utgång på Ballen. Riktigt riktigt ritktigt roligt. Skjuts hem med konfakärleken :D Biktade mig, åt mat, hem o sov. El pratade i telen. Galenskap.

Idag har jag varit i stugan o sett film, sovit, o ätit gott.

Jobb imorgon.
Midsommar ? Några planer ?
puss


Fest...

hos madde igår. Utgång på Balzac. :) Skit lite folk men det var roligt. Bra musik osv..

Bakisdag. Festdag.
Ska pröva ett nytt vin ikväll... Det var på tiden.

Torsdag baby.

Helgen...

kom alldeles lämpligt. Har nu sovit efter jobbet eftersom jag var så trött. Kunde ju inte somna igår när mamma hade fest som spårade. Var tvungen att ta sömnpiller för att kunna somna. Fullkomligt normalt ? Göran svimmade efter att jag somnat. Riktig partyhöjare...

Underbart äckligt väder idag.

fest nu, Cssi har bråttom.... =(

Varsegod...

alla barn som blev mammafria ikväll. Mamma har "tjej"fest med "tjejerna". Mitt andrahem är numera ett hönshus. Kackel o vin är livet för dessa "unga damer". Ungefär som det är för mig mina ca 20 åriga "vänninor". Dock andra samtalsämnen... I think, I hope.

Regn, Ösregn var var himlen hade att erbjuda mig o mina andra arbetskamrater idag. Det var ganska surt... Man känner sig som ett dagisbarn när man går i stövlar, regnställ o 124 tröjor så att man inte ska frysa röven av sig, något man gör endå.

Håller lillfingret för att det ska bli varmare o iaf INTE regn. Snart helg, snart Cissi, snart VIN.

Fotboll på lördag baby ;)

shame...

on me. Somnade innan andra målet igår. Det är ganska så jääätte illa...
Den här dagen har gått betydligt mycket fortare än de andra dagarna. Solen sken o inget regn. Hallelulja! Hoppas det fortsätter så ett tag till. Smhi visar dock regn imorgon.. Jippi ?

Idag gick vi ut 2an.. Ett år kvar. Alla var fulla utom jag.. Mico tog en eller två klunkar extra för att jag inte var där. Kul att "gråtröjan" var där i sin vittröjan. Snyggare än vanligt med ett leende på läpparna. Var det så det var ? Kan bara föreställa mig ;) Yummie.

Har tittat på balklänningar ikväll :D Hittat the one and only ;)



Midsommar baby ;)

Första...

dagen på "sommaren" och mitt nya sommarjobb. Dagens väder = Det sög elefantdase. Molnigt, kallt och en gnutta duggande. Det som är det bästa med det hela ? Jo, det ska bli kallare i veckan.
Det enda jag kunde tänka på när jag låg på knä o rensade ogräs i förbannelse var att cissi flyttar hem på fredag, midsommar, skellfestivalen, bada i poolen, steka sönder i turk m. m. + En jävla massa önsketänkande som vanligt.

Imorgon är det upp samma tid, samma kanal. Ge mig sooool...

Jobbigt..

tidigt att stiga upp för att jobba. Är dock riktigt pigg för att det ska vara så tidigt. Tråkigt bara att det regnar och att det inte finns ngn frukost hemma:( Jag överlever till kl 16.00.
 Mitt nya jobb bland dönickar.
puss

Jag är kär...

i helgen som varit. Har spenderat helgen i Sthlm med min underbara vän Cecilia. Det var en impulsgrej att åka dit och det är inget jag ångrar. Jag kom dit, shoppade röv, umgicks, kom hem efter många om och men. Nu är jag i KALLskellefteå... Var galet varmt i Sthlm...minst 25-30 grader. Skulle dock inte ha klagat för när jag landade i Umeå hamnade jag i koma o frös till is.

Imorgon är det upp tidigt för att börja jobba ihop cashen... De togs i storstaden vill jag lova. Helt galet hur mycket jag fick för pengarna iaf ;D Jag klagar inte.

Börjar 07.00 imorgon. Regn nalkas i veckan? Vad hände med solen o värmen ?

Bihålorna...

tar livet av mig. Så jävla äckelsmärta. Inte bara de som tar livet av mig kanske...

Sthlmslivet leker iaf. Impuls AB. Alltid roligt eller en gnutta roligare när det är impuls ;) Hemgång på söndag.

DRA mig baklänges.
Varför?! Jag måste ha någon sorts olyckskillarmagnet.

RSS 2.0