Varulven Jennifer...

Det fick sina konsekvenser att slita fram sololjan i otid. Jag har nämligen bränt ögonlocken, Den är inte bara röd utan uppsvullen till max. Visste inte ens att det gick? Kommer inte att kunna vistas utan solglajer idag. Jag o Jonas har kunnat skrämma land o rike tillsammans (iaf när han fått sina tänder utslagna). Då hade Buffy kunnat ha oss som vampyrer. Vi hade nämligen inte behövt något smink för att se för jävliga ut... jag gör det redan. Så länge det är borta innan studenten.

Dags att gå till stranden.
Göm sololjan.
pusspuss

Zara på Rhodos,

Nu börjar det likna något. Rhodos är inte lika efter som jag trodde att stället skulle vara. När jag o mami ska till resturangen igår så möts vi av en zarapåse. Jag fattar som vanligt 0 men mami fattade vinken. "Tadaaa, det finns ett Zara på ön". Vi började alltså denna vackra lördag med att shoppa helt galet på just denna butik. Jag som alltid drömt om "ett par sånna apasnygga skor från Zara", fick mig alltså ett par idag. Tjitjing ;) Jag är lyckligast i världen. Shoppingen följdes av en bränna som heter mjau. Jag tog fram sololjan för första gången på den här resan o sprutade på hela kroppen tills den glänste så härligt. Jag har bränt mig ! ;) Jag tror att den kommer att klä till min vita klänning den 10:e.

Jag ska nu uppdatera mig inom bloggvärlden sen ska jag svalka mig i poolen...Livet leker.

PappaoLena, Hoppas ni har det bra hemma. Nog fattar jag att ni kan leva i thai några månader om året. JAG ÄLSKAR UTLANDET! Jag skickar ett sms senare.


Julia Johansson, Ofcourse menade jag dig baby ! Jag visste att du skulle börja fnissa när du läste det. Det är bara du som har lika dålig humor som mig ;)

Direkt från Rhodos baby !

Har precis tryckt i mig en underbar frukost i min knubbsälsmage. Magen längtar att lägga sig på stranden o steka upp äggen som jag precis svalt. Hotellet är megafett o vädret är inte mycket mindre fett. Här skulle jag kunna spendera hela sommaren om det så vore!

Igår avverkade vi hela dagen på stranden och kvällen var vi på en mysig resturang (Romeo) i gamla stan. Det fattas bara en Julia ;) hehehe där fick jag allt till det ! ;) För att inte glömma att mamma tvingade i mig en Blue Hawaian (en stark jä*el). Där fick jag, på tal om tequilarace.

Hoppas att allt är bra hemma men att det inte ska komma den sommarvärme som det var på tal om. Medelhavet är vääärmt brushan ;)


Saknas..


Ajdöss Sverige !

Nu är jag så himla less på Sverige att jag drar till Grekland med mami. Närmare bestämt Rhodos i en vecka. Wonderful. Flyget går ikväll 21.45 och när vi skulle landa har jag ingen aning om.

Micaela, Julia och Heidi åker till Turk på fredag. Jag har ännu inte insett att jag inte ska åka med dem. Jag lär väll hamna i koma när jag ser deras partyparty bilder på Alanya. Jag fäller en liten tår...
Allt mitt hopp som finns i kroppen går dock till den 5e augusti. Bokade ju för övrigt om resan igår så att vi ska ha den längre...Prima.

Nästa gång jag bloggar blir från hotellrummet på Rhodos.
Ha det så bra här hemma så syns vi när mitt svarta arsle landar på falmark.

Jag har tänkt...

att komma hem svart.



Kul att man får sova ut och att inte terroriserar sönder mobilen, msn, you name it. Ibland hatar jag teknikens under!! Undra om jag ska ta o kasta den här mobilen rakt ut i havet när vi landar på Rhodos? Blir ju bloggande direkt från a la Rhodos också ;) Så då kanske inte tekniken är så tokig...

Vaaaad...

i hela himmelriket säger att Skell ska få 28 grader och sol på lördag?!?!??!?!?! COMMONE !!!!??? Aprilskämt? Nej det är maj. Majmajmåne skämt fick man bara dra på t-centralen på fredagsmorgonen, inte efter ?!? Jag är vansinnig. Det är så jävla inte ok. Visst kanske den 3 juni men inte en dag innan det. Tröstar mig med att smhi ljuger.

Studentmössan.

Var ju ca 700 000 år sedan jag fick den. Mössan min har dock fått äran att lega i skåpet till idag. Då bar jag hem den och numera ligger den på barbordet. Det känns som att den hör mera hemma där. ;)

skojs

Vi hade klassfest...5 av 22................ hm?



Avslutades med en timme på Olles, via vasaplan sen en fulfärd hem med el Mico.

Dags att skaffa mig en rik karl...

Mamma ringer när jag sitter i lugn o ro med mina vänner på apberget. En latte i ena handen o mobilen i den andra. Mamma säger, Jag glömde berätta en sak sist vi pratade (5 sekunder innan dvs). Att jag o Göran firar 4 år idag.
Jag, Ahaaa Grattis så heeeemskt mycket. Tiden går allt bra fort.
Mamma, Gissa vad jag fick?
Jag, Näe men berätta gärna.
Mamma, BMW:n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN BMW Z4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag börjar då skratta, gråta ock skrika samtidigt. SÅ får man INTE göra ?!?!!? Eller är det de man får?

Det roligaste av allt var att Mico som då satt på min vänstra sida var sjukt nyfiken av vad mammi fått för ngt. Så hon börjar gissa hej vilt under tiden samtalet pågick. Hennes chansning vad en lillasyster. HAHAHAH Jag började då gråta ännu mer. 

Har nu provåkt bilen (farkosten). Jag kommer att stormtrivas i den i sommar med nerkabbat. Helst när jag krockar med den o ska betala kalaset. Grattis momma.

Dags att packa ihop mina grejer...

och börja bege mig mot a la umeå. Kändes ju kanske inte så jättekul. Kort vecka i veckan o vad blir det till helgen? Umeå? Mo i rana? Skellet? youneverknow.

Mot packningen och mot umeå...

Vakna av en dammsugare?

Vakna med the voice? Vakna av mammas sköna morgonstämma? Vakna bakis? Näe hörni, TVÅ (dos, two, dy, dva, kaksi, didu) elektriker som stormar in i sovrummet. Jag var inte ens en gnutta förberedd på detta. Jag kan som inte ställa mig upp ur sängen heller pga pjamaslös. Näe fy och f*n så arg jag var. G el K hade väll kunnat ge mig ett litet försprång än att jag ska ligga i sängen o hoppas på att de går sin väg. För det gjorde dom ju inte om ni trodde det. De skulle mäta vägguttaget och innan de funnit felet så hade kille nr2 slitit ut 13 proppar. Nej inte 3 utan 13.

God morgon? günaydın? good morning? mirëmëngjesi? hyvää huomenta? καλημέρα?

Vilken kväll.

Jag o Jules drog på roadtrip till fällfors? Skulle o hämta två dudes som varit på wedding. Tog kanske 2 h att ta sig dit o hem. Ett stopp efter vägen o där fanns en mördarhund och säkert 10 000 björnar som vill äta upp oss. Vi var helt enkelt livrädda. Vägen tillbaka gick desto fortare...Utgång på a la station 8. Dansade hela kvällen. Fick en cider och en shot (Vilket absolut inte behövdes).  + öl o vin i ibilen. Resulterade i en karatefylla. Yeeha?

En bild på en mördarbjörn.
Den här dagen kan jag beskriva med huvudvärk, underbart väder, Jules.

Tragiskt...hur ska detta sluta?

Jag sitter ensam på sängen o dricker castillo. Satt idag på uteserveringen o diskuterade med Yonas och Julia om hur man kunde sluta upp som alkoholist. Vi hade dock inget vettigt svar på den frågan och förstod inte riktigt hur det kunde sluta så illa. Hmm... om man sitter ensam i sitt rum o diggar till musiken som sprutar ur datorn är man alkoholist då? Förhoppningsvis inte.

Ska på calles ikväll och kanske station.
See ya ;)

Undra om man kan råna en internetbutik?

Jag vill ju veeeerkligen ha dessa på studenten! Vad gör man då? Någon som vet om man kan råna en internetbutik? Hoppas alla förstår att jag skojar. Kanske ska starta en isamling. Ska ställa mig med bössa på stan imorgon. Jag är så himla glad eftersom klänningen är på väg hem nu.  Det börjar verkligen närma sig nu...


För övrigt så fick jag liv i Julia efter många om och men.

Julia, heiki weiki.

time to bring your white ass up from the bed!!!!!
Vi skulle upp 12 och göra lite ärenden. Jag vaknar 11.55, Julia kommer att vakna hmm...Nu ska hon säkert ligga o dra sig ett tag, ligga tänka på skor, hur länge hon ska sola för att inte bränna sig osv. Sen ringer hon mig efter att ha sett att jag har ringt henne ca 127 ggr.

Hittat ett par gryyymt snygga skor för studenten. Vad gör man då?

Ensam...

på new yorks gator kan bli intressant.*hehe* Får väll kolla i Kenzas blogg vart man ska söka sig fram. Måste ju se frihetsgudinnans shake medans jag är där.... Ingenting kan stoppa mig, du kommer hitta mig som död.

Sov till 21.30 ikväll...heelt utslagen. Sen mötte jag upp Julia, Lalle o Patte på olles. Där blev vi sittande ett tag efter alla diskussioner från klackar till jesussandaler. Kan verka som om vi inte snackade om mycket men tro mig, det finns mycket där i mellan. En sväng förbi nocks, calles, subway m.m. 

"Värt" att veta så har jag hittat en studentklänning!
300 finnar har flyttat in i mitt ansikte, igen.
Jag o Jules ska sola imorgon.
Har plockat fram bilder till papioleni eftersom de ska utse ett vinnande bidrag till mitt blivande plakat.
Om mindre än 2 veckor är jag på Rhodos.
Om mindre än en månad är det studenten ;)

New York i sommar...

Hips vips så kollar jag resor till New York istället för Turk. Har en stark känsla att det inte blir av och eftersom jag gett mig f*n på att ta mig utanför sveriges gränser i sommar så bara råkade jag halka in på sas hemsida. När det inte kostar mer än 4 470 kr blev jag inte mindre taggad heller... Någon som ska med eller åker jag själv?

Just Livin' La Vida Loca .

Imorgon...

på morgonen kommer städerskan hit och jag gruvar mig att vakna upp till ljudet av dammsugaren Jag får ju själv krupp när jag dammsuger eftersom den lever om så mycket...Kan inte tänka mig en värre start på dagen. Då gör vi det bästa av situationen och tänker hur rent det blir istället och att jag slipper att göra det :D

Hoppas på lunch med Jules imorgon. Bara hon vaknar när jag ska väcka henne! Vore ju som en fördel om vi ska äta lunch o sen mjukglass...elr hur det nu var.

Snart blir det att plocka fram inlinesen ;)

Jobb? Hur länge? A-kassa?

De tre musketörerna...

skulle avsluta en kanondag med att sola och se schlager. Jag o Jewlia möttes upp på sun tan och under tiden jag solar så bombar den tredje musketören mig med sms. Hon ville nämligen ha sin solskyddsfaktor 50 ;) Den jag köpte i början av augusti förra året, hehe*. Jag o J skyndar oss hem eftersom kl var över 21. Då kommer bakslaget...1an fungerade inte. Alla kanaler fungerade utom 1an. Vad är det för fel då är min fråga????

M dyker upp inte allt för lång tid efter. Vi chillar och ser första säsongen av big brother och somnar sent.

Skola idag... Lika kul som valnigt? Det är ju tydligen så man säger numera? Valnigt? Planerade en hel massa studenten. Inköp till skrinda =  rosa och vita ballonger. Glitter, Vita lakan men som helst skulle vara ljusrosa, Rosa boer, serpentiner, svart och rosa spray, m.m. Tror att alla kan gissa att vi bara är tjejer i klassen.

Måste fram med bilder sen jag var liten också... Pappa verkade ha tappat hoppet ang dessa bilder igår. Tack mico som påminde honom också om att jag är den mest glömska 21 åringen i sverige. Inte nog med att jag börjat få åldersnoja och gråa hårstrån. Seniliteten ska tydligen drabba en i tid också...

Dagen hade inte kunnat bli bättre !!!!

Nyklippt så mina gamla kluvna toppar är borta. Det fick även bli en pottlugg!

*hehehehe* Jag har även tvingat Mico och Jewlia att boka en resa med mig. Jag vet inte om de är lika glada som vad jag är..... vad gör man då? Det som dom inte vet är att jag kommer att ge de varsitt nackskott om de bangar....... Park Alanya den 5 augusti. Vi är ju som då mitt i rondellen, om det är ngn som skulle vilja ha kontakt med mig då tänkte jag. Vi tog ju som de sista platserna...gissar att det är fler ungdomar som har tänkt sig dit under samma period!!!

Nu ska jag tvinga J och M att de måste med !

Tråkiga besked.

Jag måste stiga upp ur sängen idag. Skulle helst ha gjort det för en kvart sedan men jag drar ut på det in i det sista. Ska åka tillbaka till Umeyo för att fixa mina naglar. Där ska jag vara kl 14.00.Skulle ni se mig nu skulle ni önska mig lycka till.... Duschade nämligen igårkväll och somnade därefter med blött hår. Bra gjort (Y)

Blir kanske en sväng på stan med maco om jag har tur. Annars får jag traska hem och börja packa för Rhodos ;) 16 dagar kvar, tjalalalaa!!!!!

Fransk idag....annars blir det väll ngt glitter som vanligt.
puss och hej, leverpastej

Dricker...

hallonshots som om det vore allergimedicin!!! Ska hoppa in i duschen göra en fuling med brun utan sol o sen sängen med Ben. Ben o jag ska mysa hela natten så det blir nice... ;) Vi har som funnit varandra !
Jennifer+Ben = Bennifer baby ;)

All out...




Söndagen är så gott som över, Den så kallade helgen är också över. Tur som fn att jag har en extra vilodag. Den behöver jag verkligen...  Mässan har sugit all energi som någonsin funnits i min kropp. För övrigt visste jag inte att man kunde ha en "duschlåt" (Give it to me baby) på en visning... haha*

nyvaken.

somnade kring 19 och vaknade nu. Ska tvätta bort sminket sen ses vi igen John Blund.
puss o sov gott

Rip

Nu är det inte bara min mobil som är död utan även min rygg. Vårmässan kan slå en signal till min rygg om jag inte tar mig upp ur sängen imorgon. Imorse var det uppstigning 06.20 och var på stan 08.00. Modellerna sminkades konstant fram till 10.30. Redan då ville min rygg lägga sig på en massagebänk. För en vecka sen mådde ryggen även måttligt bra. Min rygg borde helt enkelt få en egen blogg.

Utgång ikväll? Don´t think so, eftersom att ryggen ska vara pigg imorgonbitti 06.20. Igen.
Min rygg hälsar att alla är välkomna på begravningen. Den äger rum imorgon kl 16 så vårmässan stänger.

lördag

JAG VILL INTE !!!!! Jag vill ligga kvar i sängen o sova ut . Snart börjar jag gråta!!! Har inte ens några kläder att ha på mig. Undra om det är en giltig anledning att stanna hemma :) hehehehehe


you know where to find me.

ocoolt.

ska upp 06.00 imorgon. Är det helg så är det? Ska modellerna sminkas igen så ska de. Tyckte att de kunde sova i sminket så hade jag sluppit stiga upp imorgon...men som sagt ^^

Dagen gick undan i alla fall................ Lunch med broder och hans girlie. Efter lunch blev det en hel del styling på vårmässan. Nu ikväll har jag hängt med dudesen i urs-viken.
Sovgott

Släktforskar...

genom bloggar.


time for some sleep.

Wish me good luck...

En vecka sen i denna sekund så löpte Petra och Micaela mot bussen. De var svettiga av den långa sprinten i klackar... Själv satt jag på bussen med femtioelva andra resenärer. Som vanligt hade jag planerat allt i minsta detalj och om en minut inte varit som den skulle hade jag blivit stressad. Vi äro alla olika ;)

Dagen har varit låååång och imorgon väntar jag mig inte att den ska bli kortare. Jag är ju en person som hatar att stressa och imorgon ska fler än 9 modeller sminkas mellan 08.00-11.30. Sen ska min lärare komma och hälsa på 12.00, visingen börjar 12.15. Lyckat?

Nu ska jag på äventyr. Känner att jag behöver 1. en sockerkick. 2 en god natts sömn. (Något jag inte fått på ett bra tag................................................. Wish me good luck.

Sovit gott .

För en vecka sen idag så åkte vi till Sthlm. Tiden går så sjuuukt fort. 9 skoldagar kvar... Jag blir stressad!!! Närmare sagt 7 eftersom jag åker till Rhodos om mindre än 3 veckor. Wonderful.

Sean Kingston-Dry your eyes

Nyvaken kisse...

på ybuss den 1 maj ca 05.25.

maj maj måne, jag kan lura dig till skåne. (Det drogs en hel del trötta och tråkiga skämt på centralen)

Dag 2, Dagen då min rygg ville dö. Mest ville den döda S. Shopping och middag med El maco och Petra. Avrundades med a la gredos på östermalm och avslutades med utgång.



Jag tänker ju flytta till Allsångsstaden efter gesällen. El maco har så gott som inget val.
Nu ska tydligen jag o mamma ut o snoka. Kan bli kul... Later !

Tingeling tingeling...

commone baby shake that thing. Känns som en befrielse att höra den efter att ha gått o nynnat på "tingeling tingeling" hela helgen.

Step up 2 visades på bussen idag. Kom då att tänka på den tiden jag såg den varje kväll innan jag skulle sova. Haha då har man inte mycket  till liv...Den hade ju dock varit 10 ggr bättre om Channing varit med ;)


Måste sluta... det börjar bli vattenskador på datorn. ;)


Donkan?

Kan man vara så beroenda att man åker 22 mil för en skiten hamburgare + att man köper med sig 4 burgare hem. Jag är i komatillstånd och vet inte när jag vaknar upp. Donken kan ju ringa mig den dagen jag gör det............

Dör jag inte...

idag, så kommer så är jag odödlig! PA100 är en aning försenat. Jag o Elmaco skulle sitta i bibblan på våran sovmorgon o göra detta klart. Jag ser henne inte ens pga alla bokhyllor. Detta kommer att gå i stöpet.

Vårmässan i helgen o en massa modeller ska sminkas 700 ggr fredag/lördag/söndag. Wish me good luck! Blir ingen fiesta den här helgen..............................................

Dödens makaron är vad jag är!

Tillbaka till verkligheten...

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gråter... Helgen i Sthlm var bra. Behövde det...men precis som när jag åkte hem från Oslo så känns det tomt, ensamt och j*vligt förvirrande.

Fredag, Kom fram ca 05.40 till cityterminalen. Möttes upp av S och sen mot Östermalm. Sov i ca 3? timmar. Begav oss ut på upptäcktsfärd. Mys i parken samtidigt som det var 1a maj tåget. De kan de där med att skrika iaf. Lunch på max som vi avverkade i kungsträdgården. Snabb visit på stan sen hem. Upptäcktsfärd nr 2 på kvällen innan middagen. HEM

Lördag, Shopping tills min svank/rygg ville spy galla. Middag på tacobar sen hem... Vin hälldes ner i magsäcken och blev aningens onykter. Utgång. Hem.

Söndag, Shopping, middag, uptäcktsfärd nr 3 i Sandsborg?, plankade, farväl, hem, crymeariver.
Måndag,Städade lägenheten, stan, väskan dog, buss, Arlanda och slutligen hem.


RSS 2.0