Satmaran...

...slutar inte besöka mig i mina drömmar bara för att jag slipper se henne. Vad ska man göra för att slippa dig !?


Idag är det 10 dagar till avresa, imorgon alltså nere på ensiffrigt. Skulle egentligen bara jobba fram till och med fredag men självklart så tar jag på mig extrajobb på lördag. Visar finväder för lördag och det är ju just typiskt. Känns dock som att sol kommer jag att få inom kort... Lär vara spyless på solen och värme innan sommaren är slut :)
 Har börjat packa ner klänningarna, underkläder och bikinisar. Först trodde jag att jag skulle kunna rymma Pe om jag ville men nu börjar platsen dock att gå åt.

Söndag ska det vara färdigpackat och måndag söderöver ;)


The club can´t handle me


Underbara midsommar...

Fredagmorgon blev det packning och mys hemma innan avresa med bussen mot Umeå. Fick skjuts av mami i en nercabbad bmw-solen lyste inte med sin frånvaro denna underbara dag. På Umeå busstation blir jag upphämtad av Mico och Pe i en FET bil med dunkamusik att jag knappt hörde vad jag tänkte. Storshopping på Maxi oxh därefter glassa i solen som fortfarande stekte. Jorgubbsvin i solen tills den gick ner, sen blev det att byta om till sommarklänningen och grillen sattes på max. Allt var verkligen på topp hela kvällen! Jordgubbar och grädde, allt var sommar helt enkelt.

Lördag var en mysdag i Micos dubbelsäng. Sen var det återigen maxi för hela slanten. Shoppade godis och tvinga Pe att köpa Avatar. Mot Obbhole-för att köpa en godaste pizzan jag någonsin haft i min magsäck! Kvällen var mys och sen en stel natt i soffan brevid Mico.

Söndag var Micaela uppe med tuppen och jag vaknade vid liv kring 10.15. Då var det sololja och stek på altanen. Kring 16 var vi rena för att åka till agges stuga ute i ? Världens finaste "stuga" iaf. Sen blev det Vilas utförsäljning där jag fick en jacka gratis + 175 sek, hehehe. Sen var det dags för mig att åka mot Skellet igen...


 


My chick bad



Älskar EVE!!!! Hennes röst är som en orgasm för öronen!



Midsum

Idag är sista arbetsdagen för den här veckan! Sköööönt. Det är strålande väder så jag har solat lite på mitt delade idag. Nu blir det att kasta i sig lite mat o sen ut igen.

Midsommar spenderar jag i Umeå med AD. Åker imorgonbitti och kommer hem söndag (?). Efter det är det bara 5 arbetsdagar innan jag beger mig söderöver. Me like.


STOPP!

Då var ett shoppingförbud satt. Känns typ sorgligt men sjukt bra. Jag behöver inte ett gram mer än vad jag har nu. Så jag får alltså inte shoppa förrän torsdag den 8e juli. Om det skulle vara så att jag hittar något supernödvändigt innan måste jag alltså fråga om lov, efter mycket om och men få slutligen höra ett nej. Bittra verkligheten yaa. Att jag precis besällde hem ett paket har alltså inget med saken att göra.

BAD GIRL GONE GOOD


Solen ?!

Då börjar vi gå mot mörkare tider från och med imorgon. Hur sorgligt känns inte det!!!? Enbart deprimerande låter det i mina öron. Jag älskar solen


Ledig...

i 4 h kan man säga. Tänkte steka fläsket i solen men SÅKLART blir det molnigt när jag ska gå på delat. Precis vad jag sagt hela morgonen.

Annars då?!

14 dagar tills jag lämnar skell, 19 dagar kvar till avresa


Internet har varit knas...

hela helgen lång. Med lite hjälp av bror på andra sidan luren så fungerar det som smort igen..

Igår kollade jag på Sessan och sin prins hela dagen framtills dess att jag ligger och storbölar när kungen håller sitt tal. Ja, alla kan ju dra en fet gissning på vad som hände om inte att strömmen gick ?! Jag ligger alltså blödig som jag är o grinar åt ett tal när hela tvn sprängs till och det är svart i hela huset. Så klart kommer räddaren i nöden och fixar nästan hela problemet... Min tv fungerar alltså fortf inte.



Var jag ensam om att fälla en tår igår ?


Yaa...

fint väder på midsommar ?! Gillart.

Tider bokade i Sthlm

8e kommer fram kl 0600?
8e SHOPPING kl 11.00

9e ----------------- kl 1100
9e ----------------- kl 1130
9e ----------------- kl 1300

10e Avresa från Ömalm 09.30

23 dagar kvar !


JORDBÄVNING !??!!!

JAG SKITER NER MIG!??!!! VAD gör man !?!? Ska man vara inne ute eller borta !??!?!?!


blev tvungen att...

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- På en badmadrass i poolen.

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Vaknar och ser att solen skiner genom periennern. Ringer Micaela, möts upp för en stranddag. Bränner sig lagomt o sen en utekväll - med den somrigaste klänningen o högsta klackarna.

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Fläskfilé

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Jobbar tom 30e juni, sen blir det Umeå den 5e juli, Sthlm den 7e juli och den 10e juli Alanya på obestämd tid.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Aprikos, vitt och ljusrosa

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Allsång på skansen, Gröna Lund/Liseberg, Stockholm/Göteborg, Gullsand, Boviken, fräknar, bara ben, inlines, jordgubbar.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Alla somrar man spenderade på Vitbergsbadet med kompisarna. Fifan va gött de va !

8. Havet, sjön eller poolen?
- Poolen, inga hajar eller snuskig botten.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Mjukglass i en bägare. Tuttifrutti strössel och nougatsås.

10. Vart går din drömsemester?
- A to the lanya


Lediga, underbara helg!

I fredags hämtade mammi upp mig med jasmine 43 år gammal, eller rättare hennes bmw som sken i solen. Åkte nercabbat hem för att hypersnabbt bada katterna. Sen blev det mys och sömn i Boviken. På lördagen var det tidig morgon för att åka på kattutställning. Kl.12.15 åkte jag och hämtade upp AD på busstationen.


På kvällen var vi hemma o drack vin... sisådär kring 23 kastar jag ur mig att "du får låna vad som helst av mina kläder men vi SKA ut". *hehehe* sagt och gjort... Station 8 here we go. Hur kul som helst, dock gick kvällen lite fort, En subwaymacka och sen hemfärd.

Min lediga helg hade inte kunnat bli bättre på något sätt.... Ellerjo, beror på hur man ser det. Vi gjorde det bästa av utgångsläget ;)
Igår bokade vi iaf tid för brasilansk vaxning, yaa.. Smärta?

AD+HD, som ni är vana att se oss !


Finally

Efter 11 dagars arbete är man ganska less. Nu ska jag ta en helg och tänka på allt annat än jobb. How lovley? Känns som att det blir att steka imorgon när det ska vara 10 grader och regn. Verkar ha något otalat med väderguden? Han skulle ha behöft sig en comborabatt...

Puss


hörde jag ?

Hörde jag pengar ? Hörde jag skattepengar ? Tjijing på kontot. Vill inte ens kolla... allt ska in på sparkontot.


vilken kväll

...lördags var lyckat till 1000, men inte så att jag vill göra om det. Söndagen var nämligen en pina utan dess like. Ska hålla mig relativt vit fram tills att vi åker. Midsum i Umeyo blir ganska grisigt men annars fint.

Jag är lyckligast, min rosa datta är back to mama.


dagens

duscha, vila, göra sig klar, fest ?

vila, duscha, göra sig klar, fest?

Frågan är ju...om alt 1 är smartare....Hm


I left my hand and my heart on the dancefloor

Min enda lediga dag som inte blev en ledig dag. Jobbade 16.30-20.00. Extrapengar har ju dock ingen dött av, helst inte jag. Säljutbildning lär väl inte göra lönen sämre... Nu blir det att ge kropp o själ till säljen tills jag slutar. Snart bingen eftersom det blir jobb imorgon med.

35 ynka små dagar

Dagens,

Micaela glöm inte att Skägget hälsar att du är en crazy bitch !


ge mig


400 riksdaler fråm Bianco


Sommaren kan börja...


50% - jen likes

så sant som det var sagt, 50% på Bik bok idag. Gott!


Som Skägget skulle sagt, You´re a bitch ! Tack Skägget !


Passet har anlänt...

till polisstationen så jag tänker bege mig till stan innan jag börjar kl 12.00. Kan hända att jag går förbi Bik bok också eftersom det är 50% på hela sortimentet? För bra för att vara sant? Kommer ju att hitta massor med sommarklänningar, yaa!! 12.00-20.30 äre jobb.
hoşça kal !


Biljetterna till Eclipse !!!

Vill också gå den 29e juni men kan inte eftersom att jag börjar kl 08.00 dagen efter....sög ju rejält !! Så varsegoda, köp mina biljetter ni bara.


Lovley..

För ett år sen idag så var jag på Rhodos nu och värmde upp pigmenten för studenten. Jobbar delat idag så jag tänkte lägga mig ute en stund nu o passa på medans solen är framme :)

Planering-packlista-ny resväska-Istanbul-Marmaris.
mums


RSS 2.0