VAD ???????

är det för fel??????????????


Wonderful weather

Vädret är underbart idag. Lycklig över att det ska hålla i sig under morgondagen med, HELST eftersom att jag är ledig. Behöver lite sol mot min genomskinliga hud. Sen är det jobbjobb ett bra tag framöver. Inte långt kvar till min 5-dagars ledighet! Antar att som man bäddar får man ligga.

Längtar efter en speciell dag just nu. Ge mig 25e!


Fredag den 13e

Heipa, började dagen med panik. Ville skrika men jag hade en jättebebis som låg och sov! Tur var kanske det så vi inte blev vräkt, men det blir vi liks snart. Spelar ingen större roll.

Nytt kontrakt idag, fint. Då kan jag bo på gatan och jobba kvar. Diggar inte läget.


H&M

vi beställer hem lite sommar från H&M!


As I say before

Jag älskar livet här i Stockholm! Det är underbar, träden är gröna, vädret än underbart. (Inte idag men annars kan det vara fint. Inte igår heller för den delen, då snöade det) Jobbet är underbart! Ska gå på två visningar på söndag. Jag hoppas, hoppas verkligen att den är lika bra i verkligheten som jag tror att den är.


Igår var vi och bowlade med jobbet. Jag trodde att jag skulle krossa motståndet men kan meddela att så bra gick det inte. Trodde att jag hade detta i blodet men nej. Jag ärligt talat sög.

Har bestämt att Savve och jag ska dit. Jag ska krossa honom, hoppas jag.

Grönan öppnar till helgen men vi väntar nog med det tills Towe kommer.

Jag älskar livet! PUSS


Im so happy happy!

Towe min älskade vän kommer om 26 dagar! Ingen är gladare än jag lalalalalaaaa!
Pricken över i:et är att ha en lägenhet att visa upp som hon får sova i under sin visit.

Ska börja oroa mig vart jag själv ska ta vägen under ett x antal dagar.


Segfis.

Jag är verkligen sämst på att uppdatera här. Livet rullar på och jag jobbar och stå i. Inte så mycket annat som händer skulle jag vilja säga. Snart öppnar Grönan vilket ska bli kul med en som är halvt åkrädd.

Efter operationen i Skell fick jag en fin inflammation i käken vilket resulterade i pencillin tills idag. Fick klämma in ett sjukhusbesök under påskledigheten. Folktandvården i Skell ska få en faktura som heter duga. Rätt åt dem. Blev inte lika mycket jobb som jag hade planerat under påsken pga detta men jag fick överleva ändå.

Valborgs blev drabbat av detta också. Ledig lördag och söndag men myste hela helgen! LOVE LIFE

 


RSS 2.0