Finaste...

http://baramicaela.bilddagboken.se !!!

Wi wi wi, snart middag med familjen sen är det promillen som ska stiga i kroppen.
pusspusspuss på 21

SHIT !!!!

Papicolo ringer 09.02 från Thai o sjunger, Ja må hon leva. Fick en repris av känslan att pappa är massor med mil bort från mig men ska endå vara först att ringa o sjunga, Sötpappa. Blev tårögd när jag började tänka på det precis som förra året. Jaaa man får vara överkänslig på sin b-day. Kan som tur va somna om o nu kl.11.00 kommer mamma inrusandes med två paket. Wi wi wi , fick klockan från guess o en ipod touch !!!!! + naglarna, klänningarna från asos. Jag tror att jag är ett snällt barn, ibland.
18 år19 år20 år


Grattis till mig själv.

duntofflor borde vara lag att alla ska äga minst ett par.

Ska alla vara tråkiga?

så åker jag till umeå imorgon o går ut på Corona med dudesen. Så jag hoppas att alla tråkiga blir roliga. ? slipper jag sitta i telen halva kvällen.
Sista dagen som 20 åring var tråkig, SKIT tråkig.
farväl

En hel natts sömn..

senare så är jag pigg som en lärka :) Har dock inga planer för kvällen... Vill bara att Julia ska komma hem så att jag kan terrorisera henne nätterna lång.

Har varit o fixat naglarna nu. Den här gången tog det inte det minsta ont så jag undrar vad det var jag gruvade mig över. När jag kom ut från Nagel Ateljen så möter jag en hysterisk mor som har kört på någon........... Visste att det skulle hända förr el senare. Surt bara att det var nybilen som kom till skada... Illa. Nu kanske hon lärt sig en läxa att inte köra som en kuse...

Sååå vad händer ikväll nudå?

Gruvar mig...

för naglarna. Jag minns hur mkt jag vill skrika ut sist jag la in handen under lampan. Det värsta var ju att jag kunde beté mig precis som jag ville. Nu när det är på salong känns det inte som om att jag vill börja skrika mitt i allt. Så jag gruvar mig för smärtan jag kommer att måsta stå ut med idag. Idag pasar det bra att säga, "om man vill vara fin får man lida pin". Tycker dock att jag lidit nog när jag blekte håret.... Så går det när man är dum. Karma is a bitch. Jag har ju sjuuukt dåligt samvete, men det hjälper tydligen inte, K.

Tur att det finns lite att välja på. hehe*

Todelilo...

Har legat o sett på lyxfällan nu. Jag tror att jag måste ta ett smslån nu så att jag kan vara med o att de kan styra upp min ekonomi + att jag kan få en resa i slutet av programmet ! Det skulle inte sitta helt fel.

Mico kom hem från Egypten i tisdags. Jag började grina när jag såg henne. Hon fick en snabb update av vad som hänt och inte hänt medans hon varit borta. Hon gav även mig o Jullateg en resume av resan. Eftermiddagen blev en impuls. Jag blekte bort nästan alla mina pigment i håret. Mico o Julla blev även lite pigment fattigare på armar o kläder.

Mamma tyckte att jag blev fulare än f*n själv. Kul.

Imorgon är det naglar kl 13. WIWIWIWI!!!! Lördag är det birthday med middag o en massa vin. + att jag ska supa ner julia o ta med henne på station.... WIWIWI. Hon går nämligen inte med på det frivilligt ;)
pusspusspuss

Världens bästa...

födelsedagspresent. Julia och Jonas kommer hem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är inte blond längre...

jag är numera vithårig !
2 dagar kvar ;)
puss

Dags...

att bege mig söderut... hehehe*

Nu ...

har mamma kommit hem. Göran stannade dock i västindien... hon kammade med sig någon svarting ist. Snacka om timeing, jag var framme på flygplatsen 16.59. Då är man allt för bra...

Tidig morgon imorgon. Nu är helgen verkligen över. För övrigt fick jag en skottskada i benet igår! Pain.
Skell på torsdag.
Ciao

Undrar just...

hur lång tid det tar att köra till flyget? Snart kommer Mami och jag längtar sååå!!!

Imorgon är det en ny skolvecka som startar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tur att det blir en kort vecka sen så är det birthdayparty som väntas till helgen.

20 års dagen i all ära. Bodde i Blygdeå o firade med Brajjmaja och Mico.
Nu ska jag bege mig till falmark.
pusspusspusspusspuss

Station 8

var allt bra roligt igår. Träffade dock inte på lite folk som vart där. Lite konstigt var det allt...

vimmelbild från igår. Varför ställer man upp på det ens ???????????

Tack papi...

som ringde 10.10 för att prata... jag var nog inte så trevlig eftersom att jag låg o sov. Sen kunde jag inte somna om. Det var mindre kul. Jag är trött som en björn. Kanske är bra för då kan jag somna i tid ikväll. Nu är det bara 5 timmar kvar tills mami kommer hem. Jag längtar efter dem!!!! Innan dess ska det bli bakismat o mys med jullateg som har kurrat ner sig i min säng o tagit mitt täcke. puss för det

6

dagar kvar tills jag fyller gammal.........

Vad hände där?

Varför slösar jag pengar som om det vore tandkräm för ?! Detta resulterade till att jag ångrar mig som en stucken gris att jag inte åkte o såg Chris Brown igår. Av vad jag sett på youtube så var det inte illa iaf... pusspusspuss

När man får brev hem där det står Fru Jennifer Nilsson (Fru Jennifer Brown) så börjar jag undra om avsändaren vet att jag o Chrissan ska gifta oss. hehehe...

Duschen kallar.

Chris Brown.

Min älskling chrissan uppträdde i sthlm ikväll. Jag var inte där. Jag var med Julia och skulle se en film, Vi somnade. Jag drömde om Chris, undra om han drömmer om mig inatt?
Massa att göra imorgon sen station...
Ses inatt Chris!
pusspusspusspusspuss

Min säng...

är den skönaste som finns. Den borde nästan ha ett eget namn. Puss ska den heta isf. Steg iaf upp i vanlig ordning för att göra mig klar. När jag skulle köra till skolan så kör jag fast just vid mitt hus... Jag blir sjukt arg och frustrerad. Det är en sån här gång man borde ha någon man känner i närheten. (om inte grannarna hjälper till förstås) Efter ca 20 min så tar jag mig därifrån. Stressar som en gris till skolan, där jag inte hittar någon parkeringsplats. Så nu har jag betalat en förmögenhet för att få stå under skolan!!!!!! (20 kr) Hatar klibbäckelsnö. Skulle 10 000 gånger helldre ligga på en sandstrand med sand i munnen.

Räddningen till detta är att det snart är helg, Snart utgång, Snart mami.
puss puss på puss

Virgin School...

kanal 5 är kanske det mest hemska program jag sett. Jag avlider. Min sjutusenfemhundrafemtioelva bilder jag har sen högstadiet är ingenting längre. Kommer att drömma mardrömmar inatt.

Imorgon är det Organicdag på skolan. Då blir vi hårologer. Kul.

Changeling...

Jag o Gabban/Gabbe/Bella/Bandling/Gabri (det är en person med många smeknamn) har precis sett Changeling. Den var helt ok.. Lite utdragen o tjatig men den blir helt klart bättre eftersom det är en sann historia.

Har dammat av min datta o satt igång den. Glömda lösenord o en massa funna bilder senare sitter jag här o funderar om det är tragiskt eller bara roligt att hitta 70 000 bilder när man posar i webcameran o en massa festbilder som är 10 000 år gamla. Smakprov...




Tillåt mig att garva ett tag.




Harregudensligen... I need a break.

Blivande man.

Jag har hittat den perfekta killen! Han kommer så fort jag är i fara, han är hyperstark, han kanske kan läsa mina tankar, han är sexig som fan, han är vaken mest hela tiden och sist men inte minst han är lite farligt :D SÅ SJUKT
KÄR JAG ÄR i dig Robert Pattinson!!!!!!!!!!!!!!!!! Har knappt kunnat sova på grund av dig ! Sicko... undra när det ska bli vi ? Helst nu.
 +  = snart.


twilight

kanske jag avslutar natten med då ;)
12 dagar kvar!
pusspusspuss

asos...

klänningarna o skorna har kommit :) Här är en av klänningarna...längtar till sommaren/Mallorca ;)



I´m out.


Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstoppable

pusspusspusspusspusspuss på den låten. Den ska dunkas i bilen på väg till la umea !

Karma is a bitch.

Då var det söndag ! IGEN !! Söndagar är ju som vilodagen...men det är ju den värsta dagen eftersom det är då man gruvar sig för kommande vecka och det är då man redan längtar till nästa helg. Jag ska dock inte säga att jag tycker att tiden går sakta för det är de sista den gör. Det är bara det att helgerna går lika äckelsnabbt.

Idag åker Mico till Egypten...utan mig !

Idag om en vecka o en timme så hämtar jag mami o görre på flygplatsen. wi wi wi

Idag om 2 veckor kommer jag att vara bakis som ett djur efter att ha firat födelsedagen. wi?

Karmapoäng...

ikväll eller?! Jag kommer att bli en ängel i mitt nästa liv :)

Skulle se film hos Jonas men efter djuriskt många om och men så kom de fram till att se en skitfilm. Jag valde därför att somna istället och nu är jag pigg som en ? uggla? eller brukar de vara pigga är frågan? Så nu har jag tänkt se en annan, bättre film o sen sova. Då var det här helgen slut.......... Kul?

Vaken i otid...

Vad gör man vaken nu? Inte vaken så att jag tror att jag kommer att somna om, utan vaken att jag tror att jag kan börja storstäda, planera middag och fara ut o åka skridskor. Tragiskt när jag i själv verket vill sova bort dagen o därtill... Kanske ska börja se en film lr ngt annat kul som man gör kl 10.20 en lördag. För övrigt var det inte mig själv jag såg i spegeln imorse det var en panda... Ska aldrig mer sova med smink.



Jag har varit i Turkiet inatt med pappa o alla... Inget hörde ihop eftersom de är i Thailand. Drömmen var kanske den skummaste ever... Träffade ett barn i drömmen som jag tidigare träffat en gång på nyårsafton. Möttes av många sura miner iaf. Jag ska börja tyda drömmar...NOT.

Precis nu...

är det helg! och vinet ska ner, sen är allting ok. (?)
LATER !!!

Vissa dagar...

är bättre än andra. Igår körde jag till umeå fortare än en racerbil. Strax efter Bureå ringer Gabbelito och frågar om jag kan skjutsa henne till akuten. Självklart gör jag det eftersom jag annars skulle bara åka hem till min surlägenhet. Så jag pallrar mig till Ålidhem för att hämta upp den handikappade. Vi åker till akuten och där väntas 55 minuters väntan. En sköterska tar emot henne och medans hon undersöker Gabbe sitter jag o fnissar. Jag tyckte att hela besöket var JÄTTEroligt och intressant. Jag fick sitta o se på film medans G röntgades osv... aja... vi satt o fantiserade hur man skulle gipsa armen eller ännu värre "dra den i rätt läge", så som de gör i filmer. Näe, glöm detta...hon fick ett snöre hon skulle ha runt halsen. Jag sätter 10.000 kr att hon inte kommer att använda den...får se ikväll.

Jag är trött som ett as idag. Skulle upp 05.50 men visst i hela friden försover jag mig...Kom dock i tid till skolan men jag hann inte se morgon-nyheterna.

Jag är redan less på skolan... men jag fick VG på rellen ;)
pusspusspusspusspusspuss

Lady gaga-Pokerface

önskade att jag kunde hålla upp ett pokeransikte.nu.

Satte mig framför dattan istället för att gruva mig för att köra. Det är sjukt illa...

BABY !!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha*

Måste bege mig...det blir inte bättre än så här ;)

Beyoncé - Single Ladies

Snart middag hos M o M.Sedan blir det körning till Umeå. Något jag verkligen inte ser fram emot. Sjukt tråkig väg att köra och drygt att köra när det är mörkt ute.

 +  = jättesant.

Imorgon väntas företagsekonomi A sen världens längsta hål. Vad kan man fördriva den tiden med då...? Kanske plugga till prov? Sitta på spanarbänken o kolla på killar som är 20 år yngre?

Ge mig bara sommaren så skulle jag bli så himla glad.
pusspusspusspuss

Det som ger sig in i leken får leken tåla ?

Eller hur var det nu igen ?

wiii...

imorgon kommer min bror hem från thailand :) Ska hinna med att träffa han innan jag åker till la umeå. Skola på måndag 08.20, sen efter skolan ska jag åka o försöka hitta ett extrajobb. Nu börjas det... fram till den 10:e juni.

Idag har jag sovit, varit hos mormor o morfar, träffat mina kusar, sett film o nu dags för sömn. Såg för övrigt World Trade Center...hemskt. Har en film på dattan men det är inget ljud på den... synd att man inte jobbar på it hantverkarna.

Go natt !

Augusti är ingen bra månad...

för det är rötmånad ;)

Januari är desto bättre. Det har redan börjat bli ljusare, jag fyller år..... man har lite pengar dock. Happ...efter ganska mycket klagande, så igårkväll så var det bara lugnt. Kände varken för att gå ut eftersom jag att jag hade ont i halsen + att jag är sjukt otaggad numera. Det leder till att Mico tycker att jag är dum och tråkig. Men innerst inne tycker hon om mig för att jag kan vara rolig ibland och att jag gråter när jag druckit vin.

Vi var hemma hos mig o tog fram korta klänningar o high heels för att känna hur det kändes... Man glömmer bort känslan under vintern. O det suger...
Jag är ganska jättetrött...
pusspusspusspuss

Torra läppar...

Jag har klagat mycket på senare tid men det är ingenting än vad jag ska göra nu. Så vill ni inte läsa klag så sluta läsa nu.

- Igårnatt var jag sugen på makaroner med ost. Varför vet jag inte eftersom jag aldrig ätit det tidigare. Jag skulle iaf riva ost men jag fick med hela min knoge istället. Det slutade aldrig blöda... det var som en skräckfilm.
- Igårmorse när jag vaknade så hade jag ont i halsen.

--- Idag när jag kört från umeå till skell så är jag så himla ********* att jag höll på dö. När jag stod på bron så var min hemmanyckel borta. K??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! När jag väl kom in så hade Fire skitit lösbajs så det stank i hela huset men det räckte ju förstås inte med det, utan han har kletat det över hela huset också. Fick börja med att skura upp det och sen bada honom. Något jag inte var så sugen att göra en fredagkväll... + att jag har torra läppar o det blir aldrig bättre.

Giftermål...

är det möjligtvis någon som vill gifta sig med mig kan den köpa denna skönhet...


Roadtrip till umeå nuuu...

Näe...

kunde inte sova mellan 5-7... Skyll mig själv...har ju vänt på dygnet ngt så fruktansvärt. Nu ska jag hoppa upp o köra turbon!!! Packa o äta. Kurrade i magen när jag låg vaken.

Tvättar/städardag

Idag har jag försökt styra upp huset lite... dock lite svårt när jag vänt på dygnet så att jag sover bort mer än halva dagen. Imorgon blir det andra puckar. Ska upp tidigt för att packa ihop, städa resten, vattna blommorna osv. Sen blir det roadtrip till Umeå. Något jag inte ser fram emot... Lovet är = över och jag ska tillbaka till ensamheten. Till en ekande lägenhet... Inga katter att mötas av. Nej det är ju inte Bygdeå jag talar om, det är Umeå.

Sitter o kollar på mami i webcam. Hon sitter o dricker en drink på balkongen o har inte en aning om att jag skottat hela garageuppfarten medans folk gick förbi o försökte ge mig ett uppmuntrande leende. De som log så fult hade dock ingen aning om att jag tänkte på mammi, pappi o bror som alla befinner sig i utlandet. Tror ni att jag längtar utomlands? Då trodde ni rätt mina damer och herrar för det gör jag.

pusspusspusspuss

Asos...

har precis beställt från asos. 4 klänningar, 2 par skor, en väska och ett armband :) Hoppas jag får det imorgon vilket jag absolut inte tror men det vore kul.

Sitter o snackar om framtidsplaner... me <3 Jag ska bli rik...på ett eller annat sätt.

Studenten...

Jag tror att jag har köpt klänningen som jag ska ha på mig den 10:e juni ;) Om vi säger, rosa....och om jag inte ska ha den då så får den gärna följa med på någon sommarfest och utomlands baby ;)

Jag vet vad man ska göra för att bli gladare ;) shoppa är svaret på den simpla frågan.

Min energikälla...

Julia åker till Norge om någon timme... Lovet har gått alldeles för fort. Det har hänt mycket bra under en kort tid som jag är oerhört tacksam över. När jag sagt hejdå till Julia och klev ur bilen kändes det dock som att kliva ut i en oändlig väntan. Under den här tiden som "heter" väntan så kommer jag att slita som ett as sista tiden i skolan. Vänta på att min solstråle ska komma hem igen...... Någonstans visste jag att när hon åker så är det här lovet över vilket inte har slagit mig förrän jag stängde igen bildörren. Behöver sova...det är väll så jag ska få min energi när inte du är här.

Fiesta baby ;)



Nu kör vi igeen, kommeru ihåg hur vi gjorde!?

till slut...

tog jag mig upp för att åka till systemet... kalla, dumma bil. Kollat på The Hills tills nu. Broder jakob ringde från Thai o berättade att han hade bränt sig... buhu cry me a river.


och du, If you act like a dog, I will treat you like one.

Jag...

ställde väckaren. Jag vill verkligen inte stiga upp, men jag måste. Jag hatar att systemet inte finns i min kyl.
solbacken.nu

inte puss

And it hurts with every heartbeat...

Konstigt, konstigt, konstigt...eller så är det inte så konstigt. Det är bara Skellefteå.

Dagen har varit skön. Softade med Jules och Linna till en början. Åt middag här hemma från Wok and roll. = det bästa. Efter det åkte vi till Calles för att fika, vilket ledde till att vara där hela kvällen. Mycket snack men lite verkstad. Sjukt härligt... även good news att de stannar till måndagmorgon. Så imorgon ska vi ut ;)

Kl. 16.20 så fick jag paketet med min mobil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den har legat på laddning hela kvällen och nu ska jag äntligen sätta igång den. Har tömt min oldie på allt från musik o bilder.

Jag har en mysig katt, medans mina girlies har sina pojkvänner. K

Sov...

på tok för länge idag. Ställde väckaren på 11.00 för jag tänkte vara duktig o städa huset idag. Men snoozade o sen stängde jag av den o somnade om hårt. Har drömt sjukt mkt konstiga drömmar inatt. Att jag bodde på ett kollektiv med en massa blandat folk. Den enda jag kände igen var Cissi Bandling och hon kunde inte se mig. Sen fick jag en kompis vars föräldrar var psykiskt sjuka och då skulle jag åka och hälsa på dem... i en slalombacke.... fråga mig inte.

Julia av alla människor ringde och väckte mig idag, för ca en timme sen. Ska o träffa henne i stan nu...får se om det blir några häftiga inköp idag.. Mobilen kommer ju idag iaf, 16.00.
pusspusspusspuss

Present...

har hittat en till kärlek i livet utom mobilen... nämligen den här klockan! Önskar mig den i födelsedagspresent. Fyller ju trots allt år om 30 dagar ;)

Utom den önskar jag mig en utlandsresa innan studenten, en ipodbleka tänderna, pengar, ett jobb, att min familj får vara friska och lyckliga hum hum...

Jag saknar mamma

pusspusspuss

Året...

2008 hann jag med en del även fast det gick sjuuukt fort.

Janari,
Kom hem från Thailand. Träffade kompisar i Skell. Började om skolan. Avslutade månaden med att fylla 20.

Februari
,
Gick jag ut hårt med att ha hårdrocksfest med klassen. Någon helg efter slog vi till med Rosa tema hemma i Micos fethus. Under februari börjades det spåna att vi skulle boka resa a la utlandet.
Mars,
FLYTTADE till storstaden från Bygdehoule. Åkte till Sthlm för shopping och Rihanna. Var en weekend i Hemavan o åkte snowboard.

April,
Drack jag mycket vin. Slamsade runt.
Maj,
Praktik på Wish. Började på Online. Träffade person A. Planerade Turkiet sjukt mycket.
Juni,
Stockholm för o hälsa på Cecil. Sommarjobbet på kyrkan började. Spårade myggbett från mördarbyskemyggen. Sex and the city filmen. Midsommar hos mig. Skellfestivalen.

Juli
,
Jobbjobbjobb. Busstrejk. Nedräkning. Utgångar.

Augusti.
Sommardroskan/Taket. Införskaffade all smörja som behövdes för resan. 6 augusti 22.00 åkte vi mot Alanya. 20:e åkte vi och skolan började om. 8 dagar som bestod av att längta tillbaka eftersom vi åkte tillbaka den 28:e-4:e september.
September,
Kom hem. Sundsvall med M. Mamma o Görre drog o gifte sig.
Oktober,
All tid gick till att försöka boka en ny resa vilket resulterade till ingen alls. Stockholm på höstlovet. Pappa o Lena åkte till världens ände.
November,
Årets mest ohändelserika månad.
December,

Har spenderat större delen av december i Skell. Umgåtts med nära o kära...tagit igen en del förlorad tid...
Året har varit ett bra år, Ett år med mycket upp och ner, mycket skratt och tårar. Jag är nöjd... Hade inte kunnat avsluta året bättre heller. Eller jo...men under omständigheterna så kunde det inte sluta bättre.

RSS 2.0