Måndag..

är aldrig en bra dag. Dagen började med att bussen var ca 20 min sen. KUL ! För det är ju Alanyavärme ute så jag kunde sitta i shorts o linne o sola? NOT ! Höll på att frysa röven av mig där jag satt.

Har fått bilder skickade från Mommas bröllop. Var tvungen att lägga in en bild där hon var/är så sööööt ! Momma<3Göran!


Ikväll nalkas jobb. K!
24 dagar ?

Ska...

nu åka tillbaka till Umeå eftersom att imorgon börjar en ny skolvecka. Söndagar suger verkligen... Ikväll är det film som nalkas. Alla är välkomna hem till mig ikväll. Öppet hus ;D Umeå betyder också inget internet.


Kommer du inte att komma för att träffa *****?? HEHE NEJ, det beror på om jag får en sista minuten el inte ;)
Imorgon kommer momma hem från sin kärleksresa.
LOVE<3

För...

en månad sen exakt nu så satt vi väll på bussen på väg till vårat hotell. Hotellet som första kvällen sög röv eftersom de tog våran dricka. Vi var tvugna att sitta brevid receptionen i en h för att ordagrant HÄLLA i oss spriten. Det resulterade till att jag förvandlades till en jättebebis som ville hålla någon i handen medans jag spydde från andra våningen på Robin Hood. Festligt värre. För en månad sen så hatade jag även låten Basshunter-Camilla medans jag just nu sitter o lipar när jag hör den...
Vengaboys-Sex on the beach
Vengaboys-Shalalala
HEY HEY ALANYA


25 dagar kvar ? Eller hur var det nu igen ?

En...

månad sen idag så åkte vi hem.

Kommer ALDRIG att sluta tjata...

Grattis Tildur på 18-årsdagen! Du skulle ha fått en resa till Alanya om jag hade pengar.
Puss o Sov gott

Brandy - Have you ever

Gammal låt men ack så bra fortfarande. Puss på den som gör mig sällskap denna lördagskväll.  Har bara varit här ikväll hemma ikväll.


Rosa (Mico) o Laila (Jennifer) köpte sig varsitt par skor. Undra vilken färg? Rea i S-vall uppskattas :)

Have you ever loved somebody so much it makes you cry ?
Pusspuss

Sitter...

här i väntan.

Kräks på alla youtubeklipp från Alanya. Kan någon trolla mig dit så jag får dricka rape me o sedan ut för att dansa HELA natten lång.

Bio ikväll. Ungefär lika kul som att gå till Robin Hood o skaka röven i 4 h.

LOVE
 

Tattoo...

Jordin Sparks-Tattoo

Länge sedan jag skrev här... närmare sagt 6 dagar sedan. Har hunnit att inte jobba på bokade pass, Mamma har hunnit fylla år, Mamma har hunnit gifta sig, Sundsvall med Mico (innebar att vi missade friluftsdagen, attans), Har hunnit få tillbaka psykologiprovet, har hunnit vara på Strömpilen, Shoppat för pengar jag inte har o åter åkt till pappa.

Idag steg jag upp 07.38, frivilligt ? Nej. Vi har flyttat en stuga på 12 ton. Så min hjälp behövdes. ;) Ikväll kanske det nalkas bio. Länge sedan man satt i biomörkret nu... Mamma mia sist med mamma.

26 dagar kvar till ett magiskt(?) datum. Hoppas går ju.


Lärt sig en läxa?

Ikväll har jag varit hos pappa ensam i huset. Skönt, utom att det varit telefonterrorism i min telefon. Trodde att hagamannen skickat en smsbomb som skulle spränga mobilen i 10 000 bitar. Det visade sig dock vara folk som ville få tag i mig i sista? stund.

Äntligen har du kanske lärt dig en läxa som jag hoppas att du bär med dig för resten av livet. Du har lekt med ord och människor. Ord som du inte tycker har någon betydelse. Med människor som står dig nära... Jag förstår och kommer ALDRIG att lära mig förstå HUR du fungerar. Du har själv satt dig i den här båten och du kommer att få ro den i land själv. Du har inte ens visat en antydan på att du vill agera....Men det är ju sån du är.
Hur många gånger vi kommer att prata med varandra i framtiden och jag kommer att måsta förklara för dig vad som är rätt och fel är inte K. För fortfarande så är det enda du kan säga är förlåt. Frågan är vad du ber om förlåtelse för? För det vet inte du. Du vet fortfarande inte vad som är fel. Just därför blir det bara konstigt om jag följer med.
ADIOS!

Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark! Jag är stark!

bar...

Idag har jag rengjort krukor och plockat lingon. Hatar lingon men det var ganska fridfullt att plocka de små liven. Känns som om jag tagit igen sömnen sen igår också... Ännu mer fri(e)dfullt.

För exakt en månad sen kom vi hem idag...För exakt en månad sen så hade vi bokat resa nr 2. Jag önskar att jag kunde teleportera mig till den dagen. När man hade något som man såg fram emot... 33 dagar ? Frågan är ju bara om man kan se fram emot det. Gör det enkelt för mig o sänk prishelvetet!!!


Ring när du blivit nykter. Eller så är du så brydd att du slutar ringa ?

Sicko...

Längtar fortfarande lika mycket tillbaka. Det BRUKAR avta lite lätt eftersom men inte den här gången...

I veckan har det varit full rulle på skolan. Welladag i onsdags och igår var det långhårsuppsättningskurs. Äntligen är den här vidriga veckan över... Längtar till måndag. Btw är det mycket som ska göras på måndag... Skola, hemligt uppdrag, Wish, skolan igen för att testa studentmössorna, Online osv.

Ring när du nyktrat till. Ha en trevlig resa, si si hola hola...

Online..

Jobb ikväll 17-21. Pengar, pengar, pengar är det enda som rör sig i mitt huvud just nu. Kanske inte riktigt det enda men... Stockholm el Alanya på höstlovet ? Jag taggar vilket som... Jag tror själv att min Alanyahysteri ska ha gått över men både P o L tycker jag nämner A på tok för många gånger/dag. Jag tycker dock att det låter som en ljuv sång i mina öron. Har klippt halva "släkten" nu i helgen också :P MYCKET fint :D pusspusspuss...

Ny skolvecka imorgon. Mindre kul... en vecka närmare lov, studenten, frihet.


Det...

är ju i Alanya du är ditt RIKTIGA JAG !!!! O JAG ÄLSKAR DET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAPE ME för fise...
El hur J... Blir det jag o du som åker till A då lr ? Stödjer inte Spain för 5 öre.


Klipper la familia så jag få kosing till Rape me.
Klart slut.

We.

Soffan är jättesåld o jag fick pengarna igår. Pengar som kanske ska spenderas på mitt kära hemland Turk?

Idag vaknade jag seeent..Kan ha att göra med att jag satt uppe ett bra tag inatt. WI. Upp o slängde i mig frukosten där kl.11.00. Sedan stress för att hjälpa till med att flytta takplattor. Linda, Albin, Tobias, Jonas, pappa o jag hjälpte till. Räknade du att vi lyft över 2 ton idag. Pussmin muskel.

Jag hatar livet i Sve. Finns inget som suger så jävla hårt som att vara här. Kanske borde göra som du tycker :D Sluta skolan o FLYTTA till ALANYA. Puss på den idén. Så länge BARCAMICO följer....jävla unge. "Vi kanske ska dra till BARCA (?) nästa år istället?"
ABSO-FUCKING-LUT INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VARFÖR?!!!

i hela friden då för !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Avreagerar mig.NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gode...

Gud i himlen ? Kan priserna sjunka en ANING till. Kan vi få åka ospec o hamna på shhhhherazxzxzadehhh ?!  Snälla Gud gör så att INGEN vill åka den 23/10? Bara jag o Mico :) PUSSPUSSPUSS AMEN.

Igår jobbade jag på Online för första gången på länge. Sålde 12 cykelförsäkringar.. puss på den. Ska ta tag i jobbet så jag får moneymoneymoney till höstislovet. Antingen Alanya el. Stockholm ;) Finns inte ord hur mkt helldre jag vill till Alanya.

Helg idag och då beger jag mig till faderskapet. Klipp, flytta tak o Online i helgen. + En jävla massa godis.
PUSS o trevlig dålig helg.

Hallelulja...

En vecka sen kom vi "hem" IDAG !!! Jag vill bara tillbaka o det är ingen som förstår...el jo...kanske ngn...
Jobb på Online idag. Kuljul.

Ska för övrigt fira jul ensam. KUL. Mamma till Västindien o Pappa till thai.

Puss ?

Puss...

Puss o skål för att jag hittade vart jag hör hemma ! ALANYA BABY !!!! Nästa sommar blir att det att vara där hela sommaren. Punkt o puss.

Jag...

gråter inombords.

Vet knappt med vad jag ska börja. Bild 1 = Vi fick spendera denna vecka på ett hotell som hade utsikt till "taxirondellen". Jag hade med andra ord kunnat se Mico sitta i rondellen från balkongen istället för 10 m därifrån. Bild 2 = Min bikiniunderdel blåste ner från balkongen...Jag fick hoppa ner o hämta den rackarn. Kom just o pass upp igen. Bild 3 = Jag fick Reyhans jobb. Jag gjorde "Rape me". Bild 4 = Man får blå tunga av Rape me. Bild 5 =, Bild 6 = "strula med mig nu"
"men du har ju just spytt?!"
"kom igen, man lever bara en gång!"
Bild 7 = Dampdans alla dagar i veckan. De gör den förmodligen nu. Bild 8 = Finns det ord? Bild 9 = PAX PAX PAX! Bild 10 = Säger som Mico, Akrobatik. Bild 11 = Pornodans ;) Bild 12, 13, 14 = Le. Bild 15 = Porr på Casablanca. Bild 16 = Porr på Robin Hood. Bild 17 = Tilda hade porr i våran säng.

Aldrig...

mer kan jag kalla Sverige hem. Regn, depression, PISS är Sverige.

Nu är klockan halv tio där borta. Nu sitter vi på Q-G o har börjat suga i sig en Rape me. Den får dessutom gärna vara gjord av mig. Eftersom den då är så stark att man trillar av pinnen av en. Mico behöver dock två...

PUSSpusspusspusspusspuss

Back...

on track. Det suger att vara tillbaka i fissverige. Önskade att jag var kvar i A i 7 dagar till. Nu är dock inte läget så o jag kommer nog inte att vara där innan höstlovet. Om det nu blir av... hoppas kan man ju.

Dra åt helvete allihopa.


RSS 2.0